petak, 08.01.2010.

Pomozimo siromahe u australskim prašumama




U općem moru besmislica i sasvim nesuvislih fraza, “predsjednik” Bandić, još je jednom, večeras postidio svakog i osrednje obrazovanog građanina ove zemlje, samom činjenicom da je dogurao do drugog kruga za izbor predsjednika.

Kruna njegove neobrazovanosti, oskudnog riječnika i sasvim mizerne opće kulture,
bila je njegova najava borbe za više pravde za siromašne, u zamislite, “prašumama Australije”, dakle najsušnijeg kontinenta u kojemu na 90% površine jedva raste trava, a kamoli prašuma, i koja ima jedan od najviših životnih standarda na svijetu i u kojoj mirovinu primaju svi stariji radili ili ne. Taj bi nas gospon štel predstavljati u svijetu!

Pored mizerne obaviještenosti, gosodin je pokazao zastrašujući fanatizam, grubost, aroganciju, bahatost i prijezir prema znanju, temeljitom i ozbiljnom radu, nudeći Hrvatskoj površnost, i puko laprdanje, utemeljeno isključivo na lažima, primitivnoj demagogiji, zločestoći i sitnom lupeštvu, dostojnom jednog Matana iz Prosjaka i sinova. Lupetanja o čovjekoljublju, bogoljublju i domoljublju, trebala bi biti valjda zamijena za suvislost i pristojnost. Način na koji je pokušavao tobože sporiti valjanost tužbe za genocid, ne prihvaćajući ni ponuđeni tekst koji ga demantira, govori o krajnje opasnoj strukturi ličnosti.
Zamislite da taj čovjek bude ključna osoba i da ima kontrolu nad obavještajnim službama i vojskom! Zamislite da nas taj čovjek predstavlja u svijetu!

Hoćete li izići na izbore?!

Davorko Vidović
08.01.2010. u 21:46

<< Arhiva >>