srijeda, 20.05.2009.

Ljudi, koja je to lova!

Doista mi žao svake kune koju i sam ulupavam ovih dana u papire sa našim nasmiješenim facama koje lijepimo gdje god stignemo, u emisije koje ionako nitko ne sluša gdje više ili manje uspješno štošta trkeljamo, ali eto mora se tako i tako je svugdje gdje postoje demokratski izbori.
Nastojao sam koliko je moguće troškove kampanje učiniti što je moguće snošljivijim, kako zato jer nemamo novca, tako i još više zato jer mislim da je sva ta cirkusijada nepotrebna, a može biti i kontraproduktivna. Blic izračun pokazuje da su HDZ i partneri potrošili nekoliko desetaka puta više novca za kampanju, pa su eto i uz činjenicu da su na vlasti i u gradu i u državi, dobili manje glasova. naprosto, novac ne može kompenzirati nedostatak vjerodostojnosti i to je to!

U zanimljivom video uratku kojega sam dobio, zorno se vidi koliko npr. mirovina u sekundi može potrošiti SVOJ GRADONAČELNIK, koji je bogme prešišao i parajliju, maybacha Keruma.
I još nešto, ako je netko spreman toliki novac utući u kampanju, budite sigurni da to ne čini zbog građana, već zato što računa da će tu lovu obilato i višestruko vratiti i od nas se naplatiti.


Davorko Vidović
20.05.2009. u 07:26

<< Arhiva >>