srijeda, 16.01.2008.

A šta bi se pisalo da je pobjedio SDP?



Zamislite naslove novina o ovoj , istoj stvarnosti u kojoj jesmo. da je samo jedna stvar drugačija: Da je pobjednik izbora bio SDP i da u Banskim dvorima sjede SDP-ovci sa istim partnerima, koji su sada uz HDZ?!
Mogu zamisliti slijedeće naslove npr.

****“HDZ pozvao udruge iz domovinskog rata i sve domoljube na mirne prosvjede, zbog najave Milanovićeve Vlade da od 2011. u hrvatske škole ponovo uvede ćirilicu”, “Uvreda za sve hrvatske žrtve”, “Vuk i čika Zmaj Jova ponovno u čitankama”, “Zbogom Europo, vraćamo se na Balkan”,” Bilo je lepo živeti u Jugoslaviji”, “Milanović srbizira Hrvatsku”…..(nadopisujte sami)

****” Europska Unija zatvara predpristupne fondove Milanovićevoj vladi”, “Europa više Hrvatskoj ne vjeruje”, “Odlazak proeuropske Vlade Sanadera i HDZ-a, zatvorio predpristupne fondove”, “Bez europskog premijera Sanadera, stop europskoj Hrvatskoj”, “ Europa neizvjesna za Hrvatsku pod Milanovićem”, “Sanader: Hrvatsku bismo sigurno uveli u EU 2009., ovako je neizvjesna i 2011.” …..

**** “S Vladom SDP-a, eksplodirale cijene”, “HDZ i sindikati pozivaju građane na prosvjede zbog poskupljenja”, “Nezamisliv rast cijena i sve teži život”, “Hebrang:Da su građani bili manje podložni SDP-ovoj propagandi, sada ne bi trpjeli pad standarda”, “Poskupljenja: početak teških SDP-ovskih godina”, “Što je ostalo od SDP-ovih obećanja o boljem životu”, “SDP-ova socijalna neosjetljivost”……

**** ”SDP-ova Vlada prihvatila Pol Poltovu filozofiju povratka na selo”, “Crveni Kmeri sa HSS-om predviđaju povratak pola milijuna ljudi na selo”, “Anticivilizacijka cijena koalicije”, “Savez radnika i seljaka – boljševička revolucija”, …..

**** “SDP i Milanović zbog gole vlasti prodali nacionalne interese”, “SDP u Vladu prihvatio ignorante i neznalice”, “U SDP-ovoj vladi ključna osoba za unutarnju politik- banjalučka učiteljica”, “Definitivni kraj snova o kompetentnoj Vladi”, “Milanovićeva koalicijska trgovina ugrožava funkcioniranje države”…..


Davorko Vidović
16.01.2008. u 21:49

<< Arhiva >>