30.10.2006., ponedjeljak

žak

Image Hosted by ImageShack.us

gledam ja onaj ekspluviz (bez tona) i vidim žaka i nekog drugog debelog lika. crnac je bio. ljepo momci se druže ovo ono. prvo sam mislio da je taj debeli crnac neki pjevač kad ono klinac. on gitaru svira. još jednom napominjem da sam gledo bez tona. sad si ja mislim: o žače kako li si samo glup. dovodiš debelog crnca da ti sviiiiiiiiiiiiiira. ne da pjeva nego da sviiiiira. lik jedva obuhvati gitaru i on je sad neki fensi šmensi glazbenik. a jesi maunu. al dobro briga mene. ša je žak s ovim napravio? kao prvo napravio je budalu od sebe, kao drugo spičko puno para na debelog crnca, bio je 3 minute na tv-u i ništa više.

dalje razrađujem problem..
kad on bude prodavo taj cd il štaveć oće raja znat ko je taj debeli crnac, oće raja uopće prepoznat gitaru u pozadini, oće raja uopće kupit žakov cd. aj dont fink sou.

i da, na žakovoj majici pisalo: just make it big

(napomena: nisam rasist, samo sprdam žaka)
- 20:28 - Komentari (6) - Isprintaj - #

28.10.2006., subota

Godišnjica *-*

ČIN 1.

27.10. ujtro sam se probudio š čudnim ošćajem u stomaku... i zaspo sam za u školu. srećom ujak je išo negdi pa me povezo avtom. i tako ja došo u školu KAD stomak me počeo bolit, koda me neko metkom sprašio (onim gumenim što se po kirbajuma prodaje, oni žuti metci da. sjećam se da sam imo pravo i da je bilo jako smješno. uglavnom sve nešto u prenesenom značenju kao: dečki curama uvaljuju stvari (to je profesorica rekla) i tako dalje. moro sam se smijat. sat poslje sam piso krvavi test iz gospodarstva kod hajdi. normalno spušio sam komad (i da me nije bolio stomak spušio bi komad, a ovako sam samo imo izliku) hihihi. poslje gospodarstva pito sam profesora niku kralja da me pusti kući i pustio me kralj. (tek informativno: škola je na kanovcima, a moja je kuća na kraju grada.. kako ono ide dalje pjesma... nevermajnd) uglavnom trebalo mi više od pol sata da dođem kući. još sam si usput kupio fornete sa sirom. cijelim putem sam šepo ko herr flick. i došo kući. ležo skvrčen cijeli dan do oko 7 kad je mama došla s posla. još me bolio stomak. odvela me doktoru i doktor kaže momak aj ti na pregled sljepog crijeva...

ostao sam PAF (lol)

ČIN 2.

došli mi u bolnicu i neka teta onako srednje ljubazna mi rekla da moram dat mokraću i krv. ok jedva sam se nekako popiškijo u čašicu (misleć u sebi, valjda će im bit dosta). i onda došo vadit krv. leva mi rekla sjedi momče, a stolica udobnija od bilo koje stolice u kojoj sam sjedio (stolica kao stolac ne stolica kao drek). i ja već zasuko rukav da me teta bode a ona mi uzme srednjak, ubode me nekom iglom i samo uzme onu kap krvi. oh kako sam samo ispo.

dobro. dobio ja nalaze nakon pol sata i ošo kod dežurnog doktora i on mi reko skidaj se... aj dobro valjda zna šta radi. i ona poluljubazna teta mi skinila gaće. votafak ženo stomak me boli. i onda mi doktor počeo pritiskat stomak i pita jel boli. ja ono: pa da. i reko da će me ostavit u bolnici preko noći da vidi kakvo je stanje. ako me ne prođe stomakobolja onda ću pod nož (dramatična glazba u pozadini). moro sam na 4. kat. ponudili su mi kolica, ali sam ih junački odbio hehe. išo sam liftom (hehehe). sam sam išo u sobu dok je mama otišla po stvari (pidžamu i četkicu i to), a u sobi krv. dida neki izvadio onu iglu od infuzije i krv mu šiklja iz ruke. obišo sam ga u širokom luku. haha. i tako sam pol sata čeko sam s didom kojeg su od onog trenutka kad je izvadio iglu, zabarikadirali u krevetu. premjestili su me u drugu sobu jerbo je dida prelud za mene. u novoj sobi sam se presvuko i došla mi kolegica iz razreda koja je ranije operirala slijepo crijevo (pozdrav ivki :). otišla je i ja sam dobio naredbu od sestara da ništa ne jedem i ne pijem. bljah. a mogo bi vuka pojest (ovo nema logike). i tako sam ja zaspooo.

ČIN 3.

buđenje je bilo oko 6. ne znam točno. mjerenje temperature ovo ono. vizita. doktor pita jel boli. kažem ja. boli. ok. kaže oko 11 ideš na operaciju. dobro rekoh ja njemu u oči (hehe). nakon nekog vremena došla treba neka kod mene. kaže skidaj gaće. malo je falilo da joj vratim: skidaj gaće ti. kaže ona: moram te obrijat. ne boj se. joj kakav bed čovječe. i sve to ona na suvo obrijala. i to je bolilo. buf. to je bio jedini bed u cijelom ovom iskustvu. onda malo kasnije opet došo neki lik. kaže skidaj gaće... (au klinac bokte vidio. stalno moram gaće skidat, šta ih koji klinac oblačim stalno) ne boj se. moram ti inekciju dat. aj dobro nisam moro skroz skinit. samo sam otkrio gornji dio guze :)). i primio ja tako inekciju (ša se smijete? šta je smješno bemvam). i nakon par minuta zaspo ko beba. onda su opet sestre došle i skinile me (znam tog se sjećam) i odvele me u sobu za operacije. (A SAD NAJSMJEŠNIJI DIO OVE PRIČE [istinite]) na putu do operacijske sobe sestra mi je rekla: blago tebi sad te vozamo kroz bolnicu, a ja joj onako nadrogiran reko: WEEEEE!!! svi oko kreveta su se opizdili smijat, a ja sam opet zaspo. još sam se jednom probudio u op. sobi. i kad su svi oko mene to skužili rekli su duboko diši: 1, 2 i prije nego sam čuo 3 (pa možda i 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19, pa čak i 20) zaspo sam. sljedeći put kad sam se probudio vidio sam dragu i sustanare i prijatelje. lijepo ih je vidit na okupu. još me držala droga pa sam izgledo ko nadrogiran jer sam bio nadrogiran pa to ostavlja dojam nadrogiranosti. reko sam im da me ne nasmijavaju. jer bi bilo ono: smijem se a plače mi se. fakin mile klitić. i tako. sazno sam da mi je i kolega, s kojim sam sjedio i s kojim sam sprdo kolegicu ivku (onu ranije iz priče), operiro slijepo crijevo. tako smo se mi družili, gledali tv (simsponi su bili predobri, samo kad sam se smijo imo sam osjećaj da će mi sve poispadat na ranu), kartali belu (bio sam bolji) i sprdali se. i takooo...

rana danas:
Image Hosted by ImageShack.us

jedno lijepo iskustvo...

FIN
- 12:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

24.10.2006., utorak

AMIŠI 2 (dvaaaa)

eo dugo iškekivanog posta, o ludim amišima rolleyes

mali amiši (samo) idu u školu do osmog razreda. čitaju knjige i tak se obrazuju. (dexteri mali)

al hau d fak se oni zabavljaju?
podsjećam vas da nemaju tv, video, kompter i ostale strojom pokretane zabavotvorce smijeh

u kući se uglavnom igraju lutkama, igLaju šah te dame (čekers po emgleskom). a napolju igraju loptaške sportove, hokej i ostale kolko kontam društvene sportove.

većina dječaraca ima svog ponija pa odjašu do sela i onda se... da budem fin levate. možda pokupe i koju žemsku yes tako je barem u "našem svijetu"
uče uzgajat životinje pa im je i to nekako zanimljivo.
Image Hosted by ImageShack.us
na sliki mošte vit brijača kak bari trebu sa konja
amiške trebice uče kuhati od malena tak što pomažu majki u kužini njami za neke trebice ovo je zanimljivije od igranja s igračkama kojekakvim. da da. imaju oni igračke. trebičice imaju krpene lutke, napravljene od odjeće. zanimljivo da nemaju lice jerbo se to protivi nekim njihovim uvjerenjima štajaznam. lud

daklem ovo dovodi do sljedećeg zaključka:

svakih 6 dana napišem post

pozdrav ljudi.

tražim inspiraciju za one MOJE postove mah

amiš pipl sak (zbog ovog mi niko neće kenjat jerbo mi mogu kenjat samo amiši, a pošto oni nemaju komp. i net... ježiga smijeh )
- 15:57 - Komentari (3) - Isprintaj - #

18.10.2006., srijeda

vip cafe (Osijek nikada nece biti OCEK)

eo nas na pauzi u osijeku. dosadno je do boga. pročitali smo 7 vrsta novina. načitaniji smo od dekana turkija headbang

turki nam dozvolio da spavamo pol sata duže srijedom. thumbup
ou jea. znači idem po sata kasnije spavat i po sata kasnije se budim što dalje dovodi do zaključka da po sata kasnije stižemo na faks. još ak se golf potrudi more i ranije :)) --- (by Dado).

Evo da se i ja malo javim i ispravim tu neke tehnicke pogreske. Nismo procitali 7 vrsta novina vec samo Vecernji, Jutarnji, Metro i Sportske. Dosadno je za popizdit, umorni smo za popizdit (jer dizemo se u krvavih 15 do 6[to je 5 i 45]) i tako. Inace faks i nije bas tako tezak i nije bas tako naporno putovati kako su nas plasili.
Ovim putem zelimo pozdraviti sve koji nas volu i Bembu, takodjer ekipu iz srednje i osnovne, sve profesore, tete iz vrtica, likove iz studija i rezije, Mariju Konjevod i takve. --- (by Robi).


2 minute kasnije i 50 lipa manje kredita

ša pisat... pas mater... sljedeći pas će mi se zvat mater :D
(dad0)

e da, sad smo na krvavom kompjuteru u kojeg se se ubacuju kovanice. Jebiga, 2 kune 4 minute surfanja - JEBENI KAPITALIZAM. (robi)

bye bye
- 09:23 - Komentari (4) - Isprintaj - #

12.10.2006., četvrtak

AMIŠ KALĆR

ovaj post ć napisat u sljedećem stilu: kopiram ulomak o temi i onda prokomentiram i onda opet ulomak i opet komentar. hir vi gou:

U središtu Pennsylvanije nalazi se jedna vjerska zajednica za koju su čuli mnogi Amerikanci, ali je mali broj razumije. Radi se o Amišima, koji su prvi put privukli pozornost šire javnosti sredinom 1980. godine kada je snimljen film “Svjedok” s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi. Ford glumi filadelfijskog policajca koji je prisiljen potražiti utočište među Amišima i prilagoditi se njihovom neobičnom načinu života. Međutim, danas, gotovo 20 godina kasnije, većina Amerikanaca još uvijek ne zna zašto se ta kršćanska denominacija protivi uporabi modernih pomagala u svakodnevnom životu kojih bi se mnogi Amerikanci tek vrlo teško odrekli.


ovo je kao neki uvodni info. di su, ko su i ko ne zna o njima ništa i preporučen film "svjedok" (koji moram pogledat), i ono što piše u cijelom nekom ulomku. bave se poljoprivredom i smatraju da bog oće da tako žive.

Intercourse u Pennsylvaniji je malo, ali neuobičajeno živo mjesto. Glavna cesta koja se proteže s istoka na zapad bila je dugo vremena jedina cesta za putovanje između dva najveća grada u Pennsylvaniji, Philadelphie i Pittsburgha. Istu cestu još uvijek koriste mnogi stanovnici ruralnog okruga Lancaster koji svaki dan odlaze u Intercourse kako bi kupili opremu za kuće i farme.


yadda yadda yadda :)


Naravno, u Intercourse ne dolaze svi automobilima. Okrug Lancaster druga je po veličini amiška zajednica na svijetu, odmah nakon one u obližnjem Ohiou. Ova kršćansko-protestantska sekta predstavlja priličnu egzotiku među brojnim i različitim vjeroispovjestima, koje se prakticiraju u modernoj Americi. Oni putuju na konjima ili u kočijama te odbijaju koristiti predmete s pogonom na struju. U njihovim domovima nema telefona, računala niti žarulja. Njihova odjeća je jednostavna s isključivo tamnim bojama.


daklem... nema struje kod njih...
prednosti: žive zdravo, uštede pun klinac para, nisu živčani, nema stresa, nisu otuđeni.
mane: zašto jednostavno kad može konplicirano, dosadni su ko proljev!


Amiši se žele držati van glavnih društvenih tokova. Oni jesu u Americi, ali kao da nisu dio nje. Oni plaćaju poreze jer su na to obavezni zakonom. Međutim, oni ne sudjeluju u izborima niti šalju svoju djecu u škole. Amiši ne žele državne mirovine i ne žele sudjelovati državnim programima zdravstvene zaštite za starije građane. Robert Allen je menonit koji radi u Amiškom kulturnom centru u Intercourseu. Menonitska vjera je slična amiškoj, a obje skupine su poznate kao anabaptisti i inzistiraju da samo odrasle osobe mogu biti krštene. Neki menoniti su prihvatili sličan način života poput amiša.


ovdje piše da su tulavi

Gospodin Allen kaže da amiši i menoniti drže da moderno američko društvo odvraća pojedince od stvari koje su doista važne:"Anabaptističke skupine ne vide tehnologiju kao nešto što je samo po sebi zlo. Međutim, ona se ponekad ne uklapa u kršćanski način života. Stari amiški red izbjegava struju. Jedan od najranijih razloga je bio taj da električno svijetlo pridonosi udaljavanju obitelji u nekom domu, a ne predvečenjem okupljanju u jednoj prostoriji. Jednom kada dobijete struju onda dolazite u napast da imate radio, televiziju, video-rekordere i druge stvari koje mogu donijeti neželjeno u vaš dom."


ovaj dio mi se sviđa. moderni život razdvaja obitelji. što je istina..

još sam čuo da svaki tinejđ amiš dobije priliku da ode u moderni svijet da vidi kakav je. i meni nepojmljivo je to što se svi vrate u amiše.

zaključak:
amiši su čudni i pametni!

bit će još članak(a) o amišima... i o tome KAKO SE UOPĆE ZABAVLJAJU?!?!?!?!
- 16:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #

06.10.2006., petak

the old hag syndrome

prije neđe po godine spavam ja tako KAD odjednom me probudi jaki topli povjetarac. nisam se mogo micat čovječe. i aj dobro. zaspem ja opet i opet se probudim. neka me sila držala prikovanim za krevet. opet se nisam mogo micati, a bome ni vrištat. i nakon minute prošlo me. fakat ne vjerujem u duhove i nisam ih ni vidijo ni ništa. zbunjen sam totalno i stra me.


jesil ikad imo slično iskustvo?
e vidiš, to ti se zove "old hag syndrome" iliti po naški "sindrom stare babuskare koja te davi dok spavaš a ti se nemoš ni ustat ni vrištat ni ništa".
Image Hosted by ImageShack.us
jako je zastrašujuće jer žrtva, iako paralizirana, ima potpunu kontrolu nad osjetilima. često je popraćeno kojekakvim smradovima, zvukovima, čudnim sjenama pa čak i svjetlećih očiju. kao da vas neki uteg pritišće i otežava vam disanje. obično prestane prije nego padnete u nesvijest.

znanstveno objašnjenje:

znanstvenici ovaj fenomen nazivaju "sleep paralysis" iliti po naški "nemoš se micat dok spavaš". neki doktor je to vako objasnio:
paraliza nastaje kada je mozak između dubokog sna i probuđivanja (od glagola probuditi se). za vrijeme dubokog sna mozak isključi sve tjelesno-mišićne funkcije pa smo zato paralizirani (zamisli e).

kako spriječiti "sleep paralysis" iliti "nemoš se micat dok spavaš"?
- smanjiti stres
- redovita tjelovježba (ali ne baš prije spavanja)
- fini raspored spavanja (npr. ideš spavat u ponoć i probudiš se u 9)
- i na kraju, dobro se naspavajte... DOOOH! ipak, klin se klinom izbija :)

kad sam ja za ovo čuo odma istu noć sam doživijo to. il sam si to samo umislio (naime čuo sam nešto iza kreveta (kod glave mi jel) šušnilo i ja se tio pomaknit a ono ne ide i nekak sam jedva pomaknio prste na nogama i prste desne ruke i probudio se skroz) hehe.

eto ljudi, za razliku od prijašnjih neozbiljnih postova, eto jedan edukativan.

laku noć MUHUHHAHAHAHAAAA! (drakula style)
- 13:29 - Komentari (9) - Isprintaj - #

Ožujak 2010 (1)
Srpanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Listopad 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (3)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (6)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (5)
Travanj 2006 (13)
Ožujak 2006 (8)
Veljača 2006 (3)
Siječanj 2006 (8)
Prosinac 2005 (6)
Studeni 2005 (7)
Listopad 2005 (6)
Rujan 2005 (3)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (2)
Lipanj 2005 (3)
Svibanj 2005 (5)
Travanj 2005 (7)
Ožujak 2005 (6)
Veljača 2005 (6)
Siječanj 2005 (10)
Prosinac 2004 (18)
Studeni 2004 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

New Mexico Home Equity Loan
Dado je kralj Counter

Vinkovci


Pajo & Blues



FILMIĆI SNIMLJENI KROZ GODINU DANA:
Brejk dens na Boso način
Gorup zastavar
Robi (Trallaallalalalala) podmornik
Duet - Robi i Gorup
Napredak tehnologije
Čavoglave u školi
Poklon za Robijev 18.rođendan


MATURALAC:
Martina, Robi i Ivona
Ana, Matea, Tea i Ivona
Brajko, Robi, Gorup, Kruska, Mili
Brko a.k.a Orangutan
Nas puno
kaLas i mi
Ekipa iz CB "Riva"
Gorup, Brajko, Robi i Matea pred izazovom
Kako se je napio oOoOoOo
Ivka, Brajko, Robi, Irena, Kruska...
Ja i braca mafija Azzuri
Karanje nije VARANJE!
Kruska i Brajko
Magazin za kvalitetu zivljenja
KaLaju predsjenika
Pijandura - Direktor!!!
Neokrunjeni KraljOvi
Robi, Gorup i Brajko
Gorup i Robi

In the School...:
Lovac u mutnom
Long Fingers
Mala ga dLzi
TLebe piske
I opet...
Komarco-ugriz 1 (davor)
hKomarco-ugriz 2 (davor)

Važna događanja:
Potpisivanje Ugovora - GORUP
Potpisivanje Ugovora - ROBI BIROi
Rukovanje nakon potpisivanja
Ovo sam ja (Robi) kreten napravio... urezao slovo M na ruku!!!

Razredne SLIKE !!! :
Choosen One's
Ekipa Smrti s čkomBuri
Svi ludi
Svi noLmalni





Ekskluzivni filmovi s 1. (prvog) MAJA:
Boćanje u 3 (tLi) ujutLo
Cjepanje dLva
kLuh i Ivona pjevaju

Ekskluzivne slike s 1. (prvog) MAJA:
Ekipa ceka jutro
Kuhar brajko
Kuhar i Goran
Cvaaaarci
prodajem par mobova...
gorup tuce vatLu
Ivona i Ana na ljuljačci
Matea i Ivona
Majmun HAHAHA
Mali PECA
biro Robi fleshira
Robi i GORUP
Ja (Don Juan de Marco)
Zbunjola
Karanje nije varanjeee
dvojac pijanac
Steeeeeela (robi i tea)
Tea i Goran
Ekipa snova
VAAAT L aaaa
KOMPIJUTE LLLLLL


Naši amaterski film uratci:
Sat Tehnologije
Preskakanje stola by GORUP
Zvanje VFM-a s KLIZALIŠTA
Zvanje VFM-a iz BIRTIJE
Koljeno/Napoleon/Brajko je Anđeo?
Svi smo mi ANĐELI

Zanimljive slikice:
SLIKE S VESELICE
Koljeno, Kiki, Robi,Dado
Gorup i Kruska na stolu
Ivka i Gorup
Ivona i Ana
Matija, Zely, Gorup,Robi, Dado
Zely, Gorup, Kruska,Lusy


14.3.2005.
Ana i Tea BORDO
Ana i Goruuup :-)
Bordo
Koljeno (BRAJKO) u BORDOU
Robi u BORDOU
Dado a.k.a. strange face
TKO TO TAMO PIJE???
U zagrljaju slavnih 1 (PAVEL NEDVED)
U zagrljaju slavnih 2 (PAVEL NEDVED)
Trebice iz razreda :-)
MARIJAN 1
MARIJAN 2



10.3.2005.
Koljeno je Gladno (BRAJKO)
Ekipa u GALERIJI
Nakon Spektakla...
Pravljenje SNJEŠKA
Gorup i Kruška
Tko je vidio jest u SKOLI
Dobra Izjava
Na sponzoriranoj VEČERI
LEEEGENDA (Robi naravno)
Tea i raska

OBAVEZNO POSJETITI:

GSM JAVA

Originalni blogovi:
dadoVU - nadimenjak
koljeno - ljen
trebice - kolegice
ZANIMLJIV BLOG - republički blog
pepeljara - zanimljiva štiva
KEMOTERAPIJA - jel moram pisat ko je to? :)
KRALJ - legenda
Bonton - zanimljive anketice
mala lee - lujka
Žuta - školska :D
chocolate - čitljivo :)

ICQ#: 199111686


došla ciganka na titin grob i kuka: druže tito, nema više leba, nema više mesa, nema ništa... tek dođe čuvar i kaže: aj šuti! sad ću te kundakom! a ciganka kaže: kažem ja tebi druže tito, nema više ni municije.

DUPIN DARWIN (iz seaquesta)

STEVEN GERRARD (junačina)

KRAVE ZBREGOV (čaša mlijeka zbregov je čaša zdravlja)

KASTRIRANI TETRIJEB

VINKOVAČKI GOLUBOVI

OTORINOLARINGOLOGOV PAS

NIKOLA BLAŽIČKO (golman RK Zagreba)

ROBI WEBMASTA

KORNJAČA SA DVIJE GLAVE

LJENIVAC

OPET LJENIVAC

VRABAC KOJI SE SAPUCO U BUS

MOJ PAS KOJI MOŽE STAJAT NA DVIJE NOGE... PREDNJE

TETRIJEB

IMPOTETNI TETRIJEB

KRMAČA VESNA (iz pjesme Postolara Tripera - Balada o Viliju i Vesni)

KRIĆAVI MRAV

MOJ PAS KOJI JE PRLJAV KO STOKA

MOJ PAS KOJI SE NA LANCU MOŽE OBJESITI AL NEĆE ZATO STO IMA DOBROG GAZDU KOJI GA 'RANI I VOLI I NE KUPA

MURJAK KOJI JE PITO: KO ZAJEBAVA BABU MARU

RAZJARENI NOSOROG

TRKAĆA GLISTA

ČUDNOVATI KLJUNAŠ

KONJ ŽORŽ

PSEUDOHEKTOPERIDIO-
NATALNAMONONUKLEOZNA
BAKTERIJA

SAŠA TKALČEVIĆ (bez uvrede, al sve će slomit tamo)

BRAJKO KO GOLMAN (jope bez uvrede)

BOSUTSKA RIBA

MI KOJI SMO JUČER IGRALI NOGOMET PO ONOJ HLADNOĆI I KIŠI

BURAZOV FREND KOJI JE ROKNIO 15 ŽUJA

JANE AHONEN

HAŠPE (znamo ko i zašto)

BOSUTSKI ŽIVI ŠPORET

IGOR ŠTIMAC (majmun)

ČIVAVA

NETOPIRI

ZEKO!!!

DIVLJA BUBA

VLADO ŠOLA

BENGALSKI TIGAR

MI KOJI SMO TRČALI KO IDIOTI PO NJIVI PREKRIVENOJ SNIJEGOM

RAZJARENI NERAST

ŽIVČANI KARAS