25.06.2005., subota

VRIJEME? ŠTO JE TO?

eto ja našo među svojim bukmarkima ovu stranicu (blog.hr) pa reko: vidi... gle... pazi... opazi... zapazi... mogao bi i ja, Davor glavni kandidat za dobivanje maxADSLa prvi u svom kvartu, nešto i napisat a da je nevezano za mutavu sapunicu koja je iz epizode u epizodu sve dosadnija samo zato što mi mutavi usb ne radi pa ne mogu slije sa moba srat na kompljuter. al dobro. život ide dalje i bez uesbeja. samo u ovih tjedan dana, kolko se, naime, ne ide u školu, ja sam se već izgubio u vremenu i prostoru. u srijedu sam našoj kolegici MATEI

čestito rođendan kad ona odgovori meni: zajeb kolega. sutra je rođendan. zacrvenio sam se poput hrušta u srpnju ili poput jabuke u listopad ili poput Bika Koji Sjedi dok sjedi na poljskom wc-u i kaka da ne kažem kenja ili sere ili takin' nabr 2 (#2).

škola je završila! i zadnji dan kad smo bili u školi saznali smo da se naša trgovina "KOŠ" zatvara :((, a imali smo tako puno uspomena u ove 2 godine... šmrc. prvi incident koji se pamti bio je onaj kad je ROBI kupio sok od crvene naranče. hehe. sječam se ko juče. uzo on taj sok i otvorio ga tek u školi kad ono njeki čudan okus i miris. on pogleda na rok i uvidje da je rok uporabe...........PROŠO!!! ošo je reklamirat sok i teta iz trgovine ga je pogledala i skoro ga sterala u 3PM!!! robi je pokunjeno ošo iz trgovine. ah... onda smo snimali božićni projekt za školu. i uletili u trgovinicu a teta nam je pobjegla iz kadra i sami smo se poslužili u trgovini (nismo krali). scena iz filmića

pa smo jednom uletili gladni i ROBI ju pito jesu vam mekani prstići (pritom je mislio na pecivo) a ona opipa svoje prste i kaže: pa i nisu baš. i od tada svaki put kad uđe u trgovinu pita to isto pitanje. čak i na ulici ju to pita.jednom joj je viko s jednog kraja parkirališta na drugi: eeeeeej, jesu vam mekeni prstići?
i sad nedavno smo vidili tetu iz trgovine u po parka i KRUŠKA, GORUP i ja zagalamišsmo: ENO TETA IZ TRGOVINE!!! TETA IZ TRGOVINE! TETA IZ TRGOVINE! ah...
tetama iz trgovine želim puno sreće u životu i nadam se da će brzo pronaći novi posao i nek opet imaju veze s nama zato što: ima neka tajna veza. HAHAHAHHAHAHAHAH. (primjer JEDNOG prstića)

opet su počeli i lokosi ali ovaj puta ljetni. neću puno o ovoj temi zato što još nijednom nisam išo gledat kako se igra. ali čuo sam ne tako novu vijest: ROBI OPET IGRA U FENOMENALNOJ FORMI i zabijo je 5 (riječima: PET GOLOVA) ljutitim protivnicima s Vašarišta. opis: vršio presing na protivničku obranu i presjeko loptu i zabio pod rašljak, drugi gol skoro iz mrtvog ugla u golmanov daljnji kut, treći: bubi mu vratio na povratnu i neobranjivo pucao pod prečku. izborniče malonogometne reprezentacije: pazite na ovog igrača. on je naša budućnost. LOL

eto tolko od mene... PEACE OUT!
- 22:00 - Komentari (9) - Isprintaj - #

16.06.2005., četvrtak

EITŠID IDE NA MORE!!!

Sunce osvanuše nad EITŠIDom i mami prve žitelje te nedodirljive utvrde van iz svojih kreveta, ležaja, kauča, kutija i klupa… Kako se dan razvijaše EITŠIĐani su hrlili na ulice i uživahu na suncu. Što je dan dalje odmicao vrućina je bila tako neumoljiva da se i lokalni ker srušio od neumoljive vrućine koja je bila neumoljiva jer je bilo vruće… EITŠIĐani su tražili malo hladovine a pronašli su je u novoizgrađenoj kapelici koja može primiti nekolko najvjernijih vjernika koji vjeruju da je najvjerojatnije župnik nešto smislio za ovu vrućinu. Nakon par sekundi razmišljanja župnik (ja) se sjetio: AJMO NA MORE!!! I tako se raja složiše i spakiraše stvari i pravac u VILLA DADO-MILI-67. Svi su bili sretni i zadovoljni i zadovoljeni. Na plaži se svi razgolitili i uživali u divotama mora i pijeska u gaćama i među guzovima koji je bio neumoljiv davež koji se trlja među guzovima tako izazivajući trenje koji opet stvara vrućinu među već spomenutim-jel- guzovima. Čista fizika. A trebice… ajoooooj… gledaj ti ovo:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KLIKNITE NA SLIKU DA SE UVEĆA. NEĆETE POŽALIT!!!

Pa da se uvatiš za glavu i kažeš: aaaa!!! Zašto je nekom glava veća a nekom manja??? E pa to je zato što kifl nema kičmu!!! Tako. Župnik je također organiziro i par natjecanja kao što su npr. Wet-t-shirt contest i ko će bit brži od župnikova glisera s motorom snage 200W. U wet-t-shirt contestu pobjedio je naš junak BRAJKO, a u ko će bit brži od župnikova glisera s motorom snage 200W ROBI je bio jaaako blizu pobjede ali je zbog svoje nesmotrenosti osto bez glave. Doslovno. Zapeo je za rotirajući propeler župnikova motora na gliseru. Na kraju je ipak pobjedio a ko drugi doli naš junak BRAJKO. Ne bi bio junak da ne prepliva župnikov motor. I tako… Nakon 2 sata zabave EITŠIĐani su se vratili u svoju matičnu utvrdu EITŠID u dolini rijeke Bosut – najčudnije rijeke na svijeeetuuu…

THE END!

Oprostte na manju inspiracije danas ali uložih sve u sliku na kojoj su nečije glave veće nečje manje zbog tog što nijesam imo materijal kojim bi to mogo usavršiti da sve bude isto. A na slici su sljeva na desno: REŠI, ALI K, MARIJA P., BILJA MIKI MAUS, MATEA PULJIZ, naša junakinja TINA, IVKA, DARJA, TEA, ANA K., IVONA i ANA Z.
Ako neko vidi da je nečja faca plava ili zelena ili neke druge neobične boje… to vam se samo čini. Uskoro će i novi nastavak pošto sad imam vremena (škola gotova, prošo sam š 4) pa keep refreshing it. Toliko od mene za danas… PEACE!

- 21:49 - Komentari (4) - Isprintaj - #

02.06.2005., četvrtak

6. NASTAVAK

A sada gospodo i dame i gospodo… novi nastavak vaše omiljene sapunitze:
ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)
Vraćamo se odma poslije reklama

ROBI-BIRO
NIK TITANIK
napravi svoj blog
NAJNOVIJE VIJESTI

ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)
Dan u EITŠIDu počinje vrlo mirno uz ranojutarnji dorukičičić

A kao i svi junaci i naš junak mora jest da bi osto junak jer kakav bi to junak bio da ne jede. Nijedan junak ne nejede dakle svi junaci jedu da budu pravi junaci svom narodu koji ga smatra junakom, a ne bi ga smatrali junakom da ne jede zato što tako kaže EITŠIDski ustav o junacima i jeđenju.

A poslije doručka župnik je organizirao radnu akciju kojom će se dovršiti EITŠIDska kapelica. Župnik je poslao poziv svim župljanima zbog hitnosti slučaja… Naravno pošto je župnik jako cijenjen i mnogi mu duguju čak i život i više od života – novac, morali su doć jerbo bi župnik i dalje uzimao neumoljivu kamatu od 40% od iznosa po danu. Dakle počinje rad u kapelici. Svi su bili vrijedni a pogotovo GORUP koji je bio na visokoj razini rada (doslovno). Ne treba mu ni čekić da zakuca ekser iliti čavao kako bi se to ustvari reklo.

Također se i župnik primio posla. Pošto mu je bilo vruće i neudobno u njegovoj odori odlučio se malo raskomotiti i tako uvelike pojačati radni intenzitet rada.

Radu su također prisustvovali KRUŠKA i ROBI na koji je s velikim znanjem čelom uštopo čekić koji je GORUP bacio govoreći da mu ne treba.

Ah taj ROBI… divan je on čovjek. I tako je završila naša radna akcija u EITŠIDu.


PRATITE I DALJE SVOJU NAJDRAŽU SERIJU:
ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)


Trebica u ovoj epizodi nema ali u sljedećoj ćete ih se nagledat i to kako. U BIKINIJIMA!!!
TUNE IN NEXT TIME!

PEACE OUT!

- 20:55 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Ožujak 2010 (1)
Srpanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Listopad 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (3)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (6)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (5)
Travanj 2006 (13)
Ožujak 2006 (8)
Veljača 2006 (3)
Siječanj 2006 (8)
Prosinac 2005 (6)
Studeni 2005 (7)
Listopad 2005 (6)
Rujan 2005 (3)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (2)
Lipanj 2005 (3)
Svibanj 2005 (5)
Travanj 2005 (7)
Ožujak 2005 (6)
Veljača 2005 (6)
Siječanj 2005 (10)
Prosinac 2004 (18)
Studeni 2004 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

New Mexico Home Equity Loan
Dado je kralj Counter

Vinkovci


Pajo & Blues



FILMIĆI SNIMLJENI KROZ GODINU DANA:
Brejk dens na Boso način
Gorup zastavar
Robi (Trallaallalalalala) podmornik
Duet - Robi i Gorup
Napredak tehnologije
Čavoglave u školi
Poklon za Robijev 18.rođendan


MATURALAC:
Martina, Robi i Ivona
Ana, Matea, Tea i Ivona
Brajko, Robi, Gorup, Kruska, Mili
Brko a.k.a Orangutan
Nas puno
kaLas i mi
Ekipa iz CB "Riva"
Gorup, Brajko, Robi i Matea pred izazovom
Kako se je napio oOoOoOo
Ivka, Brajko, Robi, Irena, Kruska...
Ja i braca mafija Azzuri
Karanje nije VARANJE!
Kruska i Brajko
Magazin za kvalitetu zivljenja
KaLaju predsjenika
Pijandura - Direktor!!!
Neokrunjeni KraljOvi
Robi, Gorup i Brajko
Gorup i Robi

In the School...:
Lovac u mutnom
Long Fingers
Mala ga dLzi
TLebe piske
I opet...
Komarco-ugriz 1 (davor)
hKomarco-ugriz 2 (davor)

Važna događanja:
Potpisivanje Ugovora - GORUP
Potpisivanje Ugovora - ROBI BIROi
Rukovanje nakon potpisivanja
Ovo sam ja (Robi) kreten napravio... urezao slovo M na ruku!!!

Razredne SLIKE !!! :
Choosen One's
Ekipa Smrti s čkomBuri
Svi ludi
Svi noLmalni





Ekskluzivni filmovi s 1. (prvog) MAJA:
Boćanje u 3 (tLi) ujutLo
Cjepanje dLva
kLuh i Ivona pjevaju

Ekskluzivne slike s 1. (prvog) MAJA:
Ekipa ceka jutro
Kuhar brajko
Kuhar i Goran
Cvaaaarci
prodajem par mobova...
gorup tuce vatLu
Ivona i Ana na ljuljačci
Matea i Ivona
Majmun HAHAHA
Mali PECA
biro Robi fleshira
Robi i GORUP
Ja (Don Juan de Marco)
Zbunjola
Karanje nije varanjeee
dvojac pijanac
Steeeeeela (robi i tea)
Tea i Goran
Ekipa snova
VAAAT L aaaa
KOMPIJUTE LLLLLL


Naši amaterski film uratci:
Sat Tehnologije
Preskakanje stola by GORUP
Zvanje VFM-a s KLIZALIŠTA
Zvanje VFM-a iz BIRTIJE
Koljeno/Napoleon/Brajko je Anđeo?
Svi smo mi ANĐELI

Zanimljive slikice:
SLIKE S VESELICE
Koljeno, Kiki, Robi,Dado
Gorup i Kruska na stolu
Ivka i Gorup
Ivona i Ana
Matija, Zely, Gorup,Robi, Dado
Zely, Gorup, Kruska,Lusy


14.3.2005.
Ana i Tea BORDO
Ana i Goruuup :-)
Bordo
Koljeno (BRAJKO) u BORDOU
Robi u BORDOU
Dado a.k.a. strange face
TKO TO TAMO PIJE???
U zagrljaju slavnih 1 (PAVEL NEDVED)
U zagrljaju slavnih 2 (PAVEL NEDVED)
Trebice iz razreda :-)
MARIJAN 1
MARIJAN 2



10.3.2005.
Koljeno je Gladno (BRAJKO)
Ekipa u GALERIJI
Nakon Spektakla...
Pravljenje SNJEŠKA
Gorup i Kruška
Tko je vidio jest u SKOLI
Dobra Izjava
Na sponzoriranoj VEČERI
LEEEGENDA (Robi naravno)
Tea i raska

OBAVEZNO POSJETITI:

GSM JAVA

Originalni blogovi:
dadoVU - nadimenjak
koljeno - ljen
trebice - kolegice
ZANIMLJIV BLOG - republički blog
pepeljara - zanimljiva štiva
KEMOTERAPIJA - jel moram pisat ko je to? :)
KRALJ - legenda
Bonton - zanimljive anketice
mala lee - lujka
Žuta - školska :D
chocolate - čitljivo :)

ICQ#: 199111686


došla ciganka na titin grob i kuka: druže tito, nema više leba, nema više mesa, nema ništa... tek dođe čuvar i kaže: aj šuti! sad ću te kundakom! a ciganka kaže: kažem ja tebi druže tito, nema više ni municije.

DUPIN DARWIN (iz seaquesta)

STEVEN GERRARD (junačina)

KRAVE ZBREGOV (čaša mlijeka zbregov je čaša zdravlja)

KASTRIRANI TETRIJEB

VINKOVAČKI GOLUBOVI

OTORINOLARINGOLOGOV PAS

NIKOLA BLAŽIČKO (golman RK Zagreba)

ROBI WEBMASTA

KORNJAČA SA DVIJE GLAVE

LJENIVAC

OPET LJENIVAC

VRABAC KOJI SE SAPUCO U BUS

MOJ PAS KOJI MOŽE STAJAT NA DVIJE NOGE... PREDNJE

TETRIJEB

IMPOTETNI TETRIJEB

KRMAČA VESNA (iz pjesme Postolara Tripera - Balada o Viliju i Vesni)

KRIĆAVI MRAV

MOJ PAS KOJI JE PRLJAV KO STOKA

MOJ PAS KOJI SE NA LANCU MOŽE OBJESITI AL NEĆE ZATO STO IMA DOBROG GAZDU KOJI GA 'RANI I VOLI I NE KUPA

MURJAK KOJI JE PITO: KO ZAJEBAVA BABU MARU

RAZJARENI NOSOROG

TRKAĆA GLISTA

ČUDNOVATI KLJUNAŠ

KONJ ŽORŽ

PSEUDOHEKTOPERIDIO-
NATALNAMONONUKLEOZNA
BAKTERIJA

SAŠA TKALČEVIĆ (bez uvrede, al sve će slomit tamo)

BRAJKO KO GOLMAN (jope bez uvrede)

BOSUTSKA RIBA

MI KOJI SMO JUČER IGRALI NOGOMET PO ONOJ HLADNOĆI I KIŠI

BURAZOV FREND KOJI JE ROKNIO 15 ŽUJA

JANE AHONEN

HAŠPE (znamo ko i zašto)

BOSUTSKI ŽIVI ŠPORET

IGOR ŠTIMAC (majmun)

ČIVAVA

NETOPIRI

ZEKO!!!

DIVLJA BUBA

VLADO ŠOLA

BENGALSKI TIGAR

MI KOJI SMO TRČALI KO IDIOTI PO NJIVI PREKRIVENOJ SNIJEGOM

RAZJARENI NERAST

ŽIVČANI KARAS

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se