18.07.2007., srijeda

Evo ovako.... primjetila sam da pišem posteve svaka dva tjedna
tako da sam odlucila ovaj napisati cak dva dana ranije,
baš super - ddddddddddddheadbang
VVVani je 38 stupnjeva a ja u kuci upalim klimu i sjednem za komp
ili zujim po kuci ili gledam tv ili razmišljam o necem (nicem)...lud
Moram vam priopciti da sam u zadnje vrijeme pocela slušati
ni manje ni više nego trance i to pod utjecajem mog brata
(svi koji žive u mom susjedstvu ce shvatiti o cem pricam...)
Svi obicno uz metal slušaju punk al neeee, moram ja neš sasvim drugo...
ah, šta mogu, takionak sam prisiljena slušati to svaki dan...nut
Hmmm... bila sam na moru CAk 3 dana al mi se ni nije dalo bit više...
ici cu opet sad nekad valjda... lalalalalalalalalalalalalalalala
Došla sam do stravicne spoznaje da sam ja na msn-u u zadnje vrijeme
uvijek apir ofline jer mi se neda razgovarati sa pol ljudi koje imam
tako da cu pocet brisat neke kontakte nepotrebne...blabla
I ovaj mjesec imam flat jer sam zaboravila promjeniti, al dobro mi je došlo
još malo skidanja, btw. na kompu imam još samo 2GB
jer vecinu natrpala muzikom - 45GB hehe
Onda... hmmmm... haha sad sam se sjetila one štafete koju nikad nisam
napisala al budem u sljedecem postu (moš mislit)...
I više se niceg nemogu sjetiti tako da je ovo kraj posta...
Pa do sljedeceg wave
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


06.07.2007., petak

ČčČ

Ne, ne čini vam se... Ovo je uistinu novi post...lud
Nakon ovako ˝lijepog˝ početka mogla bi početi pisati o nečem...bang
Pa, ovako, svačeg je bilo al mi se neda pisati o tomzaliven pa će post bit kratak...
Upisah se ja u matematičku gimnaziju jučercool, ima nas samo 17!!!!!!!
A bit će nam bolje u tak malom razredu čak...
Dosta o školirolleyes... Kupila sam si majcu od maidena napokon i to S, weeeeeeeeee,smijeh
i kupila sam biografiju Kurta Cobaina koju ću lijepo čitat na plaži da mi nebude tako jako
dosadno na moru...zujo
aaaaaaaaaaaaHmmmmmmmmmmmmmm, mislim da bi to bilo sve........................partyparty
---------------------------------------pozdrav-----------------------------------------------

22.06.2007., petak

izlet i zadnji dan škole (skoro pa potpuni izvještaj)

evo novog posta...
Obećala sam da ću napisati poslje izleta i eto pišem napokon
Na izletu je bilo super... Razmišljala sam dal ću se kupati il ne i na kraju sam se ipak kupala,
bilo je ludo na pedalinama!!nut Prvi put kad sam išla na pedaline je kad sam sljedila Renatu i one koji su bili s njom
(koji su je doslovno oteli)... Plivala sam od obale do mreže i taman kad sam došla do pedaline i htjela udahnut zrak netko
me lijepo zagnjurio tak da sam se zamalo ugušila!!mad Kad se Renata oslobodila otišle smo malo do obale i tak smo se počele
valjat po pijesku, dobar osjećaj XD. Onda smo poslije išle samo ja, Japa i Renata na pedalinu pa su se priključili
i Điđi, Hrco, Kuja, Dado, Jelovečki (ako sam nekoga zaboravila to je zato jer mi je sunce udarilo u glavu i pola stvari se ne sjećam).
Na toj sam pedalini lijepo nastradala... Imam 8 masnica al se ne sjećam baš kak sam to uspjela, jednom sam ostala jedina koja
nije odletila u vodu kad smo svi stali na kraj pedaline pa sam se nekak raspala ni sama neznam kak, jednom sam zapela za ogradu,
više puta sam se nabila u lojtre xd, i da... dobro se sjećam onog kad sam Japi zgnječila prste, ona se dere MARTA JEBEMTI MATER, PRSTI!!!
a ja ne kužim o čem ona...lud Na kraju je i meni netko tak zdrobio prste al se ne sjećam ko...
Onda je netko okupirao tu pedalinu pa smo mi cure otišle spremiti se jer smo za 15 min trebali bit gotovi...
Kad smo se vraćali s plaže prema busu cure su mi rekle za neki dućan u kojima se prodaju majice u koji ja nisam stigla ni uć!!!
U busu je na putu do doma bilo... cajkavonono....što mi baš i nije pasalo al eto... p.s. thx. nekom neznam kom na onoj slici XD XD XD
Većinu puta sam tražila nešto hladno jer sam se skroz spržila na suncu jer mi se nije dalo mazat kremom :p (trenutno doma umirem
i neznam kak ću spavati...)
Danas je bio zadnji dan škole tj. jučer... Donjeli smo vodene balone, napunili, izašli van, vidjeli bekavce, zaletjeli se prema njima kad ono čuješ
profu ŠTA RADIŠ?? DAJ TE BALONE!!! i tako nam je plan propao... hehe, al smo onda otišli to trga i htjeli smo se kupati u fontani al nije radila,
pa smo otišli do kina do jezera a jezero je čuvao neki policajac (mislim da nas taj nebi nikad uhvatio ni da smo 5 koraka od njega al ajd...)
Sjeli smo u kafić, Nikšić je častio party.. Onda smo kao trebali ić kupiti sprejeve al ih valjda nije bilo, nisam sigurna i onda smo se vratili u
pizzeriju Zvonimir gdje smo se nažderali, hehe, i poslje tog smo se malo razbježali svaki na svoju stranu... Ja sam na kraju, opet neznam kak ni zašto
završila sva posprejana sa crvenim sprejem za auto, a najbolje je to što ja nisam znala da je to za auto pa sam nagovorila Niku da me pošprica po kosi...eek
Na kraju su samo hlače nastradale al valjda će se oprat na kemijskom...
Još ću vidjet svoj razred za tjedan dana i to je zadnji put, a falit će mi puno...
Sutra najvjerojatnije idem na more al ću sjediti u hladu!!!!!!!
Ovaj post se malo odužio... Još samo ova slika, baš mi se sviđa smokin (niš ne pitajte) hahaha
P.S. u ovom postu sam se čak trudila pisati veliko slovo nakon točke XD XD


07.06.2007., četvrtak

post sa zakašnjenjem XD

u subotu sam bila s japom u zgu
prošle smo pola zga u potrazi za iron maiden majcom broja S ali ju normalno nismo našle...headbang
nadam se da neće opet biti kao i s majcom od bodoma kad smo išle 500 puta u rupu i NIKAD je nije bilo
ali zato sam si kupila noove starke (opet) i još neke zakrpe koje sam sad sve zašila na torbu
(khm, khm, šivala sam ih od 12 do pol 5 ujutro, XD) lud
slike su vam priložene u boxu.....................
Došla sam do jedne stravične spoznaje a to je da je rock festival radar baš na dan kad mi idemo u crikvenicu
tak da ako već nebi išla nemogu ni gledati na telki ako će bit kakav prijenos...mad
Nadam se da ću smjet ić van ove subote...rolleyes
i sad sam se sjetila one štafete koju mi je natalija predala još davno al to će biti u sljedećem postu,
jer si još nisam skinula sve pjesme
eeee da, ovaj mjesec imam flat tak da mogu skidati kolko hoću s interneta pa ako vam neš treba...
pa do sljedećeg posta (najvjerojatnije za dva tjedna) pozzz

23.05.2007., srijeda

krizma

U subotu je bila krizma... mislim da je sve ok prošlo... (neki ljudi znaju na što mislim a neki ne)
Nakon pomalo dosadne `proslave` zaputlila sam se s Japom u Vegos. Bilo nam je super i tako to sve blabla...
Nemam baš inspiracije za pisanje pa ću staviti neke slike sa krizme i neke slike iz škole gdje smo se mi cure slikale...
pa uživajte naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo mi je bio najsmješniji dio mise... obratite pozornost na svećenike na svakom krajurofl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovdje smo svi zajedno... malo nam oči svijetle al ništa strašno

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dečki...b raz

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Josipakiss i ja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
curke i ja točno u srediniwink

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nives, ja, Marija, Petra i Marina

to bi bilo sve za ovaj post... već sam dobila novu štafetu koju sad neću pisati jer mi se neda a i moram potražiti te pjesme jer mi trenutno ne pada nijedna na pamet.... pa do tada pozzzmah

15.05.2007., utorak

Napokon novi post

štefete nono
prva je od Natalije
riječi: deva
cipela
bilježnica
slika

Spremala se jednom jedna deva za školu. Jako se veselila toj školi ali je shvatila da nema nikakve cipele. Nije nikako mogla ostalim devama objasniti kako izgledaju te ciplele koje je ona poželjela tako da je morala skinuti sliku sa interneta (to je neka napredna deva). To nisu bile obične cipele nego marte koje su joj se jaako svidjele... Kad je napokon skinula tu sliku sa interneta otišla je u dućan i kupila ih. Sva sretna je otišla u školu i hvalila se svojim novim cipelama sve dok nije skužila da sve ostale deve imaju bilježnice a ona je, zaokupljena cipelama, zaboravila na to. I tako je sljedeći dan otišla u dućan i kupila bilježnicu pa je stalno crtala svoje cipele pod satovima... kraj

druga je od Nike
riječi:majmun
kolac
banana
Novak

Jednom je jedan majmun živio u zološkom vrtu. Tamo su ga stalno hranili bananama a njegova jedina zanimacija bilo je skakanje po nekakvom jadnom kolcu. Taj je kolac bila jedina igračka u majmunovom kavezu. Majmun je bio jako nezadovoljan jer mu je bilo dosadno a i živcirali su ga ljudi koji su gledali u njega i slikali ga, on je samo htio slobodu. Mnogi ljudi su posjetili taj zološki vrt a među njima je bio i Novakeek, a neki su i skužili da je taj majmun nesretan pa su to javili društvu za zaštitu životinja. Oni su došli i sami se uvjerili da bi majmunu bilo bolje u divljini među ostalim životinjama. Nakon nekog vremena uspjeli su ga izbaviti iz tog zatvora i počeli su ga polagano navikavati na divljinu. Majmun se jako brzo prilagodio svom prirodnom staništu tako da je napokon mogao živjeti slobodan u prirodi, tamo gdje je životinjama i mjesto. kraj

štafete predajem: nikom,,, haha


Ovako... ispričavam se što nisam jako dugo pisala post al to je zato jer nisam imala vremena...
U četvrtak sam otišla u Primošten a vratila sam se u nedjelju i bilo mi je super. Upoznala sam hrpu novih ljudi, zezali smo se, čak sam se i kupala jer je vrijeme bilo kao naručeno. Još se uvijek nisam ni pošteno naspavala a u subotu imam krizmu, napokon ću dobiti novi mobitel!! Sad su me svi napali za ispitivanje jer već dolazi kraj školske godine, Moram priznati da će mi čak biti i žao zbog rastanka s razredom al eto... Od sad pišem malo češće postove tako da imate nešto komentirati, hehe... sve vas pozdravljam... pozzzwave

28.04.2007., subota

PRVI POST

nakon dužeg razmišljanja dal da napravim blog ili ne ipak sam ga napravila... ali ne zato jer mi je dosadno ili jer nemam ništa drugo za raditi nego jer svi oko mene imaju blog pa sam se i ja osjećala dužnom napravit svoj... a i jedna frendica mi nije dala mira sve dok ga ne napravim jer ona zna kolko ja puno mogu pričati pa se nadam da ovaj blog neće bit dosadan i da neće faliti novih postova. A i jedan od razloga što sam ja otvorila ovaj blog je i ovaj dizajn koji mi je napravila ista ona frendica koji se još treba malo doraditi al je i ovako super. i šaljem jedan veliki pozdrav japi i nataliji i svima koji imaju blog a komentirat će mi i svima onima koji nemaju blog a komentirat će mi. pozz

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design made by v4MP1r3

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se