www.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.wswww.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

... sreća u ovome životu ovisi manje o tome što vam se događa, a više o načinu na koji to prihvaćate...

... sreća u ovome životu ovisi manje o tome što vam se događa, a više o načinu na koji to prihvaćate...

nedjelja, 07.05.2006.

Nedokučiva ljubav

Eh, ta ljubav... pa samo o tome razmišljamo i pišemo. A što je s globalnim zatopljenjem, krčenjem šuma...?! Ali što mogu, i ja sam jedna od onih kojima je ljubav na prvome mjestu...
Zbog čega živimo nego zbog ljubavi? Mislim da je ona jako važna u životu. No ponekad pridodajemo preveliku važnost nečemu što mislimo da je ljubav, a na kraju shvatimo da smo se zapravo samo malo zagrijali za tu osobu.
Postoji više vrsta ljubavi. Ona koju osjećamo prema roditeljima, braći, prijateljima i ona koju gajimmo za jednu osobu. Što mogu, ja sam jedna od onih romantičara. Znam da zvuči otrcano, ali vjerujem da i za mene postoji netko. Ne vjerujem da postoji savršenstvo pa tako nisam ni ja savršena kao i nitko drugi. Svi mi imamo mane.
Mislim da je ljubav kad prihvatimo mane partnera, ali nam one postanu čak i slatke... Njegov čudan smijeh, ne pere noge, pravi čudnu frizuru, ne voli prati zube... Zapravo partnera trebamo prihvatiti onakvog kakav je i ne misliti da ga možemo promijeniti. Osobe ne možemo promijeniti. Možda malo, ali to onda nije ta osoba niti će ona biti sretna, a niti mi.
cerek
Cijelo vrijeme se priča o tim 'zvjezdanim' vezama, kako one ne traju, a brakovi osobito kratko traju. No danas i brakovi nas običnih smrtnika ne traju duže od pet godina. Kad netko od dvoje mladih slavnih prekine, to se doživljava s onim 'rekli smo vam', a tko bi uopće sa 20 imao neku ozbiljnu vezu?! Još kad novih prilika imaš na sve strane...
Mi očekujemo da će barem oni imati ono što mnogi od nas nemaju - ljubav i ljepotu. To bi bila savršena mala priča. Ali to je priča, ako su lijepi i imaju par zajedničkih stvari to ne znači da su savršeni jedno za drugo. To je glupost, možemo se zaljubiti u nekog tko ni ne sliči na ljudsko biće, ali nekom će biti preslatko, neodoljivo... Ljepota u ljubavi ne bi trebala biti važna. Naravno, bolje je ako nas ta osoba privlači, ali ako je samo to, to nije ljubav.
Zbog ljubavi smo sretni, zbog nje patimo, zbog nje mrzimo... Tanka je zapravo granica između ljubavi i mržnje. Ako neku osobu volimo, potrebno je mnogo toga da je zamrzimo, ali samo sitnica da se ponovno zaljubimo. Ma koliko god pisali o njoj, razgovarali, to je zapravo nedokučiva tema koju ja nikad neću shvatiti... Ma zapravo je važno da je osjetim, zar ne?!
MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts



- 14:43 - Komentari (27) - Isprintaj - #