DanielNl

srijeda, 17.01.2007.

Stafeta

Bok svima :) evo, kao sto sam i obecao preuzimam stafetu i budem napisao pet interesantnih stvari o meni. Inace, cijelu ideju smatram super jer nam omogucuje da se bolje upoznamo.


1. Pingpong party - kaj je to, sad se mislite ;) To je jedna vrsta privatnog gay tuluma koji se odrzava jednom mjesecno u privatnom stanu u Antwepenu a namjera je da se decki u dobi 18-35 godina lijepo zabave i uzivaju. Maksimalna brojka sudionika je 40 a postoji jedna tzv. cvrsta jezgra (to je nas 20ak koji smo redoviti sudionici) a ostali se iz raznoraznih razloga mijenjaju. Odabir gostiju vrsi nas dragi frend Thierry u koga svi imamo povjerenja da bude uradio selekciju kako valja. Inace, pored kriterija zvanog starosna dob postoji naravno i estetski kriterij za sudjelovanje na ovom tulumu. Ulaz placate 5 eura a zauzvrat imate sokove, colu, pive, vino i naravno condome i gelove. A da bi cijeli tulum bio zanimljivi predvidjen je i "zdrijeb", tocnije u jednom pokalu se nalazi 40 numerairanih pingpong loptica, svi izvlace po jednu a onda dvojica sa najvecim brojevima skidaju jedan dio odjece onima sa najmanjim brojevima i tako se izvlaci dok se ne zavrsi jedan krug. Postoje tri kruga izvlacenja, u prvom krugu se skidaju hlace, u drugom majice a onda dolazi najzanimljiviji dio gdje se skidaju boxe (ili slip) :) Nakon sto smo svi ostali bez odjece, pocinje....znate vec kaj...mnogi bi pitali "moram li ja sa svima?" ne, naravno da ne moras , sve se moze ali se nista ne mora. Ali vjerujte mi, selekcija je tako dobro uradjena da je veoma mali broj onih koje bi eventualno odbili. Zaista idealno za opustanje i relaksaciju.

2. Armani - ja sam lud za tom modnom markom, zbilja ne zalim novca da bih kupovao u tom ducanu. Neki me cesto pitaju (posebno ovi skrti Belgijanci) "ne pretjerujes li Daniel" a ja im onda odgovorim " a koliko trosi neki prosjecni pusac na cigarete mjesecno?" Oko 150 eura a ja manje ostavim u Armani boutique i opet ne narusavam svoje zdravlje ;) . "Ljubav" za tom markom nosim jos iz perioda kad sam zivio u HR a iskren da ostanem, onda je bilo jeftinih Armani stvari i to ne kopije nego pravih originala u tzv. "slobodnoj ekonomskoj zoni" to jest od raznih shanera koji su to prodavali po 30% cijene. Jedino kaj jos nisam ovdje u Belgiji pronasao te "trgovce" ali budem pa onda me to moja zadovoljstvo bude manje kostalo.

3. cure - nikada nisam imao curu niti sex sa njima. To mi je totalno neinteresantno i stvarno ne bi islo, ne bi mi se mogao dici. Dok sam zivio u ZG nekoliko sam puta poveo kao neke cure doma, ono poslije prico frendovima "kak je bio super sex" ali sam ih samo ostavio doma. Ali jednom zamalo da "padnem na djelu". Bilo je proljece 2001. , nas petorica poceli brijati jos u subotu poslijepodne, najprije kafici Koma, Kiwi, onda Best i oko 5 ujutro otisli mi kod jednog decka doma i nastavili piti itd...i onda nasem domacinu Vladi (inace bivsem nogometasu, tada i sada biznismenu lijepog izgleda iako je bio 10ak godina stariji od nas ostalih) padne na um ideja pozvati dvije frendice kak bi ih mi jebali na redaljku. Ja , kao i ostali, govorim "super, super" a u sebi Boga molim da su one iskljucile mobitele i onda kao i ostali velim "ah, steta". Zove njih nas dragi domacin Vlado, nitko se ne javlja, ja mislim u sebi "dobro je, ne budu one dosle a ja se budem izvukao" ali zove onda njih Vlado na fiksni telefon i one se jave :( . A kako su cure bile uvijek zeljne dobrog kurca, poziv su sa odusevljenjem prihvatile i eto ti njih u roku od 20ak minuta na vratima. Ja se prepao, kaj budem sada te mi dodje ideja da pocnem udarati po whiskiju jos zesce i tako nadjem razlog da mi "nije bilo ni do cega". Mislim da sam popio skoro pol litre u tih 20ak minuta i naravno mrtav pijan sam skoro zaspao u fotelji, dobro malo se i pravio da spavam, he ;) . Vdijevsi me u takvom stanju, drugim decki me nisu puno nagovarali da i ja nesto "opalim" nego su me ostavili spavati u fotelji. Odlicno za mene ;)

4. blond dutch boys - lud sam za njima, pale me nevidjeno. Naravno, imao sam deckiju i partnera i koji nisu plavi ali ipak plavokosi Nizozemci su za mene zakon. Ukusi su razlikuju, znam to, ali ako mene netko pita koji je moj ukus ja velim samo "blond dutch boys".

5. Rijecanin - to je jedan moj ,za sada, virtuelni frend (nadam se da se budemo i upoznali) sa kojim sam vec mjesecima u kontaktu preko MSNa. Negdje pocetkom listopada prosle godine posalje on meni U2U preko gay.hr, ja mu odgovorim i tako poceli mi svakodnevnu komunikaciju koja i dalje traje i bude trajala. Osjecamo i dozivljavamo jedan drugog kao iskrene frendove, povjeravamo se medjusobno, kada netko od nas jednu vecer nije online odmah se pocnemo brinuti jedan za drugoga, cesto se savjetujemo kako i sto...A zbog cega njega posebno spominjem - jer decko ima nevjerojatno zrela razmisljanja za svojih 17 godina, zrelija nego mnogi od 25 i vise, dalje decko nije u fazonu da stalno kuka i prica price tipa "jao, nemam si dobar mobitel" ili "jao, stari mi bude dobio otkaz" nego zraci vedrinom, optimizmom i pozitivnom energijom. Imamo uvijek o cemu razgovarati i uvijek obojica aktivno sudjelujemo u razgovoru. Pozdrav za njega ovom prilikom.

Eto, to bi bilo tih pet stvari o meni koje niste znali i nadam se da vam bude interesantno citati ih. Idem ja sada u teretanu, pa se citamo navecer. Pozdrav za sve a stafetu predajem blogeru everte :)










- 17:19 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Travanj 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • een leuke homo jongen van Antwerpen(van croatische afkomst)...oprecht, eerlijk, vrolijk, wil graag nieuwe mensen leren kennen...

    jedan zgodni gay decko iz Antwerpen(hrvatskog porijekla), iskren, posten, rado upoznaje nove ljude....

    algemene gegevens/opci podaci

    visina(lenghte) 182 cm
    tezina(gewicht) 72 kg
    boja kose (haarkleur) crna (zwart)
    naobrazba (opleiding) master diploma
    mjesto (woonplaats) Antwerpen
    za ostalo pitaj, voor de rest - vraag maar :)


    contact
    E-Mail dbremcou@yahoo.co.uk


























Linkovi

  • sinds 20/04/07 ik zit in de relatie met een mooie jongen. Hij heet Stefan en hij is echt leuk. Ik hou van hem en hij van mij ook thumbup