Gimme All Your Lovin'

25 listopad 2007






I got to have a shot of what you got is oh so sweet.
You got to make it hot, like a boomerang I need a repeat,

Gimme all your lovin', all your hugs and kisses too,
Gimme all your lovin', don't let up until we'rethrough,

You got to whip it up and hit me like a ton of lead,
If I blow my top will you let it go to your head?

Gimme all your lovin', all your hugs and kisses too,
Gimme all your lovin', don't let up until we'rethrough.

You got to move it up and use it like a scrweball would.
You got to pack it up, work it like a new boy should.

Gimme all your lovin', all your hugs and kisses too.
Gimme all your lovin', don't let up until we'rethrough.

ZZ Top

Livada

14 listopad 2007

06.02.2007 godine objavio sam ovaj tekst te sad u ovom trenutku osjećam želju i potrebu da ga ponovo ovdje stavim.


"Naša sreća najvećma ovisi o našem individualitetu, o onome što jesmo, iako većina ljudi obraća pažnju samo na "sudbinu", na ono što imamo ili/i na ono što predstavljamo, puštajući tako da njihova sreća ovisi o vanjskim okolnostima, na koje imaju samo djelomični utjecaj."

Artur Schopenhauer


Trenutak strasti Livada… Na njoj lijepe, upravo procvale japanske trešnje… Njihove roza latice padaju po cijeloj livadi… Nalazim se ondje s njom naslonjen na jedno drvo i ljubim je. Ona pritisnuta uz drvo, jedna moja ruka na drvetu, druga je nježno drži iza glave… Ljubim je sve strasnije po vratu, baš na mjestu gdje se spaja vrat, uho … Njeno omiljeno mjesto. Malo dođem do uha i liznem ga i onda opet na vrat, a njoj pobjegne jedno malo ahhhhh koje me toliko može uzbuditi. Ljubim je na sve načine - meko, snažno, strastveno.

Razbijam tišinu tihim zvukom mmmmm kojim joj pokazujem koliko uživam o svemu ovome. Taj mali zvuk nju dodatno stimulira pa i ona počinje praviti zvukove sve glasnije i snažnije koji u kombinaciji s njenim zanosnim tijelom i pokretima u meni bude sve jače nagone. Primim je, dignem joj noge i omotam ih oko svog struka. Držim je tako za guzu, prislonjenu na drvo, mrsim joj kosu, ljubeći je sve intenzivnije… Njeni uzdasi me izluđuju… Prelazim rukom po tom divnom ženskom tijelu i puštam je da osjeti svaki moj dodir. Zna da sam spreman dati joj cijeloga sebe, i više ako zatraži. Lagana ljetna haljinica koja je do maloprije slobodno vijorila na ljetnom povjetarcu već je mokra od znoja i vrućine naših tijela. Sva je pritisnuta i izgužvana, i već sam je mislio sam ukloniti; naravno, iz sažaljenja prema njenom stanju.

Ipak, samo ju lagano podižem i rukama dotičem njeno golo tijelo. Ljubim je i milujem, prelazim rukom po kosi i usnama te se polako spuštam sve niže niz tijelo. Dražim je usnama po mekim grudima, lagano grickam, a one pod mojim jezikom postaju sve kruće. Grudi su osjetile moj dodir. Rukama lagano prelazim sve niže i niže… trbuščić joj je slaba točka i znam to iskoristiti. Spuštam je na meku zelenu travu i jednom rukom podižem njene iznad glave. Ljubim je strastveno… Druga ruka traži njeno tajno mjesto. Igram se oko njega dok ona osjeća svaki moj pokret i želi još. Diram je preko gaćica i brzo povlačim ruku dražeći je sve više i više. Znam da će kad se moje ruke sljedeći put približe, ona osjetiti moj dodir još intenzivnije. Lagano prelazim po nogama, sve bliže i bliže tom tajnom mjestu i time je još više dražim. Ona se sve više meškolji poda mnom i približava mi se svojim tijelom, proizvodeći mmmmm zvukove koji dižu adrenalin u meni. Ne tražeći dodatnog povoda opet se primičem osjetljivom mjestu i intenzivno ga stimuliram. Znam da uživa - primjećujem da su joj gaćice već mokre.

Ljubeći joj trbuščić lagano ih povlačim prema dolje otkrivajući svu njenu nevinost. Isprva se meškoljila i odmicala moju živahnu ruku, ali više nije mogla odoljeti. Sama je htjela sve više i više. Toliko je htjela to malo nježnosti da sam joj ponudio sve što sam mogao, išao sam do kraja u njenoj toploj uskoj mačkici . Samo mali pomaci mog prsta izazivali su velike i burne reakcije - izvijanje tijela, ubrzano disanje i tiho stenjanje . Moji prsti se nisu umarali. Nisu prestali sve dok nije zavrištala od jačine užitka i lagano opustila svoje tijelo iz tog slatkog grča.

Par minuta kasnije lagano sam je držao u naručju. Pogledam nju svu znojnu, ali tako lijepu, pogledam je duboko u oči i u njima vidim samo ljubav i razumijevanje. Tim smeđim pogledom gledala me u dubinu duše i iz nje izvlačila najskrovitije tajne.

Rekoh joj: Volim te i nježno je poljubim još uvijek je ne puštajući iz svog naručja. Nakon nekoliko njeznih poljubaca, pogleda me u oči i ozbiljna lica, sada starijeg izgleda, kaže: Volim te, dušo glasom od kojega mi se srce odmah zagrije i poskoči.

I tako smo ostali ispod toga drveta još neko vrijeme, ona ležeći u mome krilu, gledajući igru rozih latica dok padaju sa krošanja. Lagano joj mrsih kosu i uživah u u njenom dodiru i mirisu ljetnoga dana koji je bio kao stvoren samo za nas.

Gledajući ljepotu koja me okruživala i ljepoticu koja je ležala tu na mojim nogama, sjetih se vremena koje smo dosad proveli zajedno i pomislih: Ne može mi biti tako lijepo i ugodno s ikim drugim osim nje!

Đed Međed
Pičvajz međudonji, 1342
Iz zbirke "Leptirice, prpošni legvani i prdac zlatouste ribice"

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>