Završiti sa piramidama?

02 prosinac 2006

Veliki dio priča o piramidama u autorstvu Semira Osmanagića koji je obišao sve što se moglo obići a bilo je vezano uz pradavne civilizacije, njihove građevine a tu se posebno ističu piramide je obrađen a i dodatno objavljen ovdje te je pobudio mnogo zanimanja i interesa.

Nastavit ću u istom tonu sa zadnjim istraživanjem Semira Osmanagića te otkrićem Bosanske piramide Sunca koja je proizvela toliko kontroverzi i podsmjeha u raznim medijima. Naravno da do pretpostavki da na području Bosne postoji piramida Sunca nije došlo slučajno nego je ono plod i trud dugogodišnje analize te istraživanja nađenih artefakata na lokaciji da bi se došlo do određene konstatacije.

Nitko ne ulazi u određene projekte ako nije siguran u ono što radi jer se radi o visokim ulaganjima koja nisu samo usmjerena na kratko vrijeme nego potpuno suprotno.

Vjerujem da će se mnogi koji će pročitati ovaj tekst slatko nasmijati i reći eto još jedan koji trabunja gluposti, no vjerujem da će Semirovo objašnjenje toka događanja objasniti ono najosnovnije a to je, ne postoji mjesto na ovoj kugli Zemaljskoj gdje nije moguće naći ostatke ljudske povijesti koja datira iz vremena prije zvanične povijesti. Na našem prostoru bi se ta povijest odnosila od vremena prije Ilira za koje znamo gdje i kada su živjeli.

<< Arhiva >>