pikčrsXD


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Iron Maiden je britanski heavy metal sastav osnovan 1975. godine, a danas se smatra sinonimom heavy metala. Njegov osnivač Steve Harris, osim frontmena ima i ulogu basista, uz gitariste Adriana Smitha, Dave Murraya i Janicka Gersa, bubnjara Nicku McBraina te pjevača Brucea Dickinsona. Ukupno su izdali 25 albuma, od toga 5 live-albuma, 5 best of, 14 studio i jednu PC-igru (Ed Hunter) s nekim njihovim izvedbama. Njihova maskota, Eddie, ne može se svrstati niti u jednu skupinu "čudovišta". Izgledom podsjeća na spoj kostura i zombija.
ugačak put do današnjeg sastava Iron Maidena je započeo davne 1975. godine, kratko nakon što je basista Steve Harris otišao iz benda Smiler. Razlog tomu je bio što se Harrisovim kolegama nisu svidjele njegove pjesme. Naziv za novi bend je Harrisu pao na pamet prilikom gledanja filmske adaptacije Man in the Iron Mask. Naziv Iron Maiden označava srednjevjekovnu spravu za mučenje.
Steve Harris i gitarist Dave Murray su dan danas najstariji članovi benda, prisutni gotovo od samoga početka. Bend je imao dvanaest različitih sastava u 70im godinama. Iako je Iron Maiden bio pod enormnim utjecajem nekolicine bendova kao što su Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, UFO, Yes, Wishbone Ash, Apocalypse, Queen te Judas Priest, njihova najranija ostvarenja nesumnjivo nalikuju na punk.
Pravi Iron Maidenov uspjeh počinje 1978. godine kada se Harrisu i Murrayu pridružuju vokal Paul Di'Anno te bubnjar Doug Sampson.
U to vrijeme Iron Maiden postaje prava senzacija u engleskim heavy metal krugovima. Bend svira već tri godine i skuplja popriličnu količinu lojalnih fanova, no još nemaju snimljen niti jedan album. To se mijenja na staru godinu 1978., bend snima jedan od najpoznatijih demo albuma u povijesti hard rocka, The Soundhouse Tapes. The Soundhouse Tapes čine četiri pjesme, a svih 5000 primjeraka biva prodanu u roku od nekoliko tjedana. Kasnije se The Soundhouse Tapes može pronaći pod enormnom cijenom od nekoliko tisuća dolara, sve do ponovno izadnja 1996. godine. Dvije pjesme na demo albumu, "Prowler" te "Iron Maiden" dostižu prvu poziciju britanske metal ljestvice.
Nakon izdavanja albuma Iron Maiden 1980. godine, bend uživa veoma velik komercijalan uspjeh i ubrzo se pridružuje najpoznatijim bendovima NWOBHMA (New Wave of British Heavy Metal). Iron Maiden se te godine pridružuje bendu KISS na njihovo Unmasked turneji. Poslije turneje, Dennis Stratton biva izbačen iz benda zbog razmirica. Tada se bendu pridružuje Adrian Smith.
1981. godine bend izdaje svoj novi album pod nazivom Killers. Tek dvije pjesme sa toga albuma su rađene konkretno za njega, dok su ostale uglavnom Iron Maidenovi prijašnju uratci.
Kao i kod mnogih drugih bendova, i u Iron Maidenu je bilo velike konzumacije alkohola. Kakogod, većina članova nije koristila nikakve druge supstance, iznimka biva pjevač Paul Di'Anno koji ima problema sa ponašanjem, uzrokovan uzimanjem kokaina. Baš u vrijeme kada Iron Maiden doživljava uspjeh i u Americi, performanse pjevača opadaju, a 1981. ga zamjenjuje bivši Samsonov pjevač Bruce Dickinson.
Od samoga početka Dickinson ne pokušava impersonirati Paula Di'Annoa već slijedi svoj stil. Prije Dickinsonova dolaska, legendarni DJ Tommy Vance mu je savjetovao da se ne pridružuje Iron Maidenu, no ovaj ga ignorira. Dickinson debitira 1982. izlaskom albuma The Number of the Beast koji se svrstava među klasike heavy metal žanra. Album biva uspješan u cijelome svijetu, a najuspješnije pjesme su "The Number of the Beast", "Run to the Hills" te "Hallowed Be Thy Name". Bend po drugi puta ide na svjetsku turneju, ovoga puta posjećuju SAD, Kanadu, Japan i Australiju. Turneja postaje prepoznatljiva po kontroverzi sa strane religijskih skupina, koje tvrde da je Iron Maiden sotonistički bend. Optužbe su se uglavnom vrtjele oko pjesme "The Number of the Beast", a Steve Harris osporava optužbe tvrdeći da je ista pjesma bazirana na njegovom snu. Optužbe se unatočn tome nastavljaju. Skupina krščanskih aktivista uništava Iron Maiden ploče (uključujući one od Ozzya Osbournea) zapalivši ih. Ono što ne idu u ruku aktivistima je činjenica da je jedan od članova benda katolik, Nicko McBrain, a on sam ne vidi nikakvih problema u pjesmi.
Iron Maiden se 1983. vraća snimanju studijskih albuma, te u samo nekoliko godina naredaju čak četiri albuma, Piece of Mind, Powerslave, live album Live After Death te Somewhere in Time kod kojega se ističe uloga gitariste Adriana Smitha
1988. godine bend iskušava drugačiji pristup za svoj sedmi studijski album naziva Seventh Son of a Seventh Son. Rađa se konceptni album koji priča o mitskom djetetu sa nadnaravnim moćima baziran na knjizi Seventh Son.
Po prvi puta bend koristi klavijature u nekome od svojih studijskih albuma.
Kako bi zaokružili desetgodišnjicu svojih prvih singlova, bend izdaje The First Ten Years seriju desetak CDa.
1990. pjevač Bruce Dickinson započinje solo karijeru s bivšim gitaristom Ian Gillanovog benda Janickom Gersom. Objavljuje svoj prvi solo album Tatooed Millionare.
Nedugo nakon toga bend je doživio prvu promjenu sastava tijekom sedam godina. Gitarist Adrian Smith je napustio bend i zamijenio ga je Janick Gers.
1990. Iron Maiden je izdao album No Prayer for the Dying, a dvije godine nakon toga Fear of the Dark s kojeg pjesme "Fear of the Dark" i "Afraid to Shoot Strangers" postaju omiljene fanovima.
1993. Bruce Dickinson je napustio bend kako bi nastavio svoju solo karijeru, ali je pristao ostati za jednu oproštajnu turneju i dva live albuma (koja su kasnije ponovno izdana u jednom paketu). Odradio je oproštajni koncert 28. kolovoza 1993. Šou je snimljen i izdan pod imenom Raising Hell.
Održana je audicija sa stotinama pjevača,kako sa nepoznatim, tako i sa slavnim. 1994. su se odlučili za bivšeg pjevača Wolfsbanea - Blazea Bayleya. Bayley je imao drugačiji stil od svog prethodnika i različiti doček među obožavateljima.
1995. izdan je X-Factor. Glavni tekstopisac Steve Harris imao je mnoštvo osobnih problema, uključujući razvod i smrt oca, pa mnogi kažu da je zvuk albuma odraz toga.
Virtual XI 1998. im je bio najneuspješniji album. Prodaja nije dosegla milijun primjeraka prvi put u njihovoj karijeri.
U veljači 1999,Blaze Bayley je napustio bend po zajedničkom dogovoru. U isto vrijeme, fanovi su se šokirali kad je najavljen povratak pjevača Brucea Dickinsona i gitarista Adriana Smitha, a Janick Gers će ostati u bendu kao treći gitarist. Nakon toga je slijedila uspješna povratnička turneja. Bend je također objavio PC-igru Ed Hunter.
Prvo studijsko djelo nakon povratka Brucea Dickinsona i Adriana Smitha bilo je album Brave New World, izdan 2000 koji je imao izvrsne kritike.
19. siječnja 2001. Maideni su svirali na Rock In Rio festivalu, i to gomili od 250 000 ljudi. Nastup je snimljen i nedugo zatim objavljen na CD-u i DVD-u pod imenom Rock in Rio.
2003. snimili su kontroverzni album Dance Of Death i izdali live album Death on the Road.
Četrnaesti studijski album Iron Maidena, diljem svijeta izdan 28. kolovoza 2006. godine ( 5. rujna u SADu i Kanadi ). Producent je ponovno Kevin Shirley, te ponosno nosi titulu najdužeg albuma Iron Maiden. Krasi ga antiratne tematika i postmetalski ugođaj. Svjetska turneja A Matter Of Life and Death dva puta je došla blizu hrvatskih granica.
Album drži poziciju #4 u Velikoj Britaniji, te #9 u SAD-u, te je debitirao na Indijskoj top ljestvici sa pozicijom #4 te u Kanadi sa pozicijom #2.



Let me tell you a story to chill the bones, 'bout a thing that I saw.
One night wandering in the everglades. I had one drink but no more.

I was rambling, enjoying the bright moonlight. Gazing up at the stars.
Not aware of a presence so near to me. Watching my every move.

Feeling scared and I fell to my knees. As something rushed me from the trees.
Took me to an unholy place. And that is where I fell from grace.

Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led.

As if time had stopped still I was numb with fear, but still I wanted to go.
And the blaze of the fire did no hurt upon me. As I walked onto the coals.

And I felt I was in a trance. And my spirit was lifted from me
And if only someone had the chance. To witness what happened to me.

And I danced and I pranced and I sang with them. All had death in their eyes.
Lifeless figures they were undead all of them. They had ascended from hell.

As I danced with the dead my free spirit was laughing and howling down at me.
Below my undead body, just danced the circle of death.

Until the time came to reunite us both. My spirit came back down to me
I didn't know if I was alive or dead. As the others all joined in with me.

By luck then a skirmish started. And took the attention away from me
When they took their gaze from me. Was the moment that I fled.

I ran like hell faster than the wind. But behind I did not glance
One thing that I did not dare. Was to look just straight ahead.

When you know that your time has come around. You know you'll be prepared for it.
Say your last goodbyes to everyone. Drink and say a prayer for it.

When you're lying in your sleep, when you're lying in your bed
And you wake from your dreams to go dancing with the dead
When you're lying in your sleep, when you're lying in your bed
And you wake from your dreams to go dancing with the dead

To this day I guess I'll never know. Just why they let me go.
But I'll never go dancing no more. 'Til I dance with the dead.

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


black sabbath-sabbath bloody sabbath
Youve seen life through distorted eyes
You know you had to learn
The execution of your mind
You really had to turn
The race is run the book is read
The end begins to show
The truth is out, the lies are old
But you dont want to know

Nobody will ever let you know
When you ask the reasons why
They just tell you that youre on your own
Fill your head all full of lies

The people who have crippled you
You want to see them burn
The gates of life have closed on you
And now theres just no return
Youre wishing that the hands of doom
Could take your mind away
And you dont care if you dont see again
The light of day

Nobody will ever let you know
When you ask the reasons why
They just tell you that youre on your own
Fill your head all full of lies

Where can you run to
What more can you do
No more tomorrow
Life is killing you
Dreams turn to nightmares
Heaven turns to hell
Burned out confusion
Nothing more to tell

Everything around you
Whats it coming to
God knows as your dog knows
Bog blast all of you
Sabbath bloody sabbath
Nothing more to do
Living just for dying
Dying just for you

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


ac/dc-thunderstruck
Thunder) (x10)
I was caught
In the middle of a railroad track (Thunder)
I looked 'round,
And I knew there was no turning back (Thunder)
My mind raced
And I thought what could I do? (Thunder)
And I knew
There was no help, no help from you (Thunder)
Sound of the drums
Beatin' in my heart
The thunder of guns!
Tore me apart
You've been - thunderstruck!
Rode down the highway
Broke the limit, we hit the ton
Went through to Texas, yeah Texas
And we had some fun
We met some gals,
Some dancers who gave us good times
Broke all the rules, played all the fools
Yeah, yeah, they, they, they blew our minds
And I was shakin' at the knees
Could I come again please.
Yeah the ladies were too kind
You've been - thunderstruck, thunderstruck
Yeah yeah yeah, thunderstruck
Yeah
Oh, thunderstruck, yeah
Now we're shaking at the knees
Could I come again please.
Thunderstruck, thunderstruck
Yeah yeah yeah, thunderstruck
Thunderstruck, yeah, yeah, yeah
Said yeah, it's alright
We're! Doing fine
Yeah, it's alright
We're! Doing fine
So fine
Thunderstruck, yeah, yeah, yeah,
Thunderstruck, thunderstruck, thunderstruck
Whoa baby, baby, thunderstruck
You've been thunderstruck, thunderstruck
Thunderstruck, thunderstruck, thunderstruck
You've been thunderstruck

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


led zeppelin-immigrant song
Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
>from the midnight sun where the hot springs blow.
The hammer of the gods
Will drive our ships to new lands,
To fight the horde, singing and crying:
Valhalla, I am coming!
On we sweep with threshing oar,
Our only goal will be the western shore.
Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
>from the midnight sun where the hot springs blow.
How soft your fields so green,
Can whisper tales of gore,
Of how we calmed the tides of war.
We are your overlords.
On we sweep with threshing oar,
Our only goal will be the western shore.
So now youd better stop and rebuild all your ruins,
For peace and trust can win the day
Despite of all your losing.

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA


t.rex-20th century boy
Oow
Friends say it's fine, friends say it's good
Ev'rybody says it's just like rock'n'roll
I move like a cat, talk like a rat
Sting like a bee, babe I wanna be your man
Well it's plain to see you were meant for me, yeah
I'm your boy, your 20th century toy

Friends say it's fine, my friends say it's good
Ev'rybody says it's just like rock'n'roll
Fly like a plane, love like a car
Hold lots of hands, babe I wanna be your man - oh
Well it's plain to see you were meant for me, yeah
I'm your toy, your 20th century boy

20th century toy, I wanna be your boy
20th century toy, I wanna be your boy
20th century toy, I wanna be your boy
20th century toy, I wanna be your boy

Friends say it's fine, friends say it's good
Ev'rybody says it's just like rock'n'roll
Move like a cat, talk like a rat
Sting like a bee, babe I wanna be your man
Well it's plain to see you were meant for me, yeah
I'm your toy, your 20th century boy

20th century toy, I wanna be your boy
20th century toy, I wanna be your boy
20th century toy, I wanna be your toy
20th century boy, I wanna be your toy

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA




MOJ OPIS U 5 RIJECHI:
brbljava...od 0-24...heheh
tvrdoglava..ko mazga..lol
hepi....:D
zivcana...hehe i to cesto.
nekad gnjavatorica...
5 RECHENICA O MENI:
volim all friends..XD..
volim...titovu(plaza)..
aj lov uvalu......
nemogu zivi bez kompa i interneta a i moba
i uvjek imam temu za razg....hehehe
ISTINA ILI LAŽ:
hm...istina iako znam dobro
prelaga....heheh....al necu friends prelaga
MRZNJA ILI OPROST:
hm neznan ovisi u kojoj
situaciji
SLADOLED ILI KOLAC:
po ljeti sladoled po zimi
kolac hehe.....
MOTOR ILI AUTO:
motor...:D
PUTOVANJE ILI UCENJE:
putovanje!!!zelim proputova svijet
jes da zato trea love a za lovu trea
pamet......a koga briga..putovanje ofc
KAFIC ILI DISKO:
svejedno...zasad...lol
NOGOMET ILI KOSARKA:
JOS PITAS?! NOGOMETTT!!fc barcaa 4ever hehehe
LAPTOP ILI KOMPJUTER:
komp na laptopu je zbrckano
LJUBAV ILI NOVAC:
ljubav...
DA VIDIM ZLATNU RIBICU
KOJE BI MI 3 ZELJE ISPUNILA:
ljubav.....
zdravlje
hepi lajf
STA TE 1.NA LJUDIMA
PRIVUCE:
smisao za humor,duga kosa
veselje,ljepe oci hehe
BEZ KOJIH OSOBA NEBI MOGA:
bez svih svojih prijatelja itd..


A.B.3.C.3.D.A




A-ac/dc slusam ih,animalsi
B-barcelona naj klub,black sabbath
C-CAJKE UZASSS,cipoli to smo mi.....gruzani
Č-čovjek ti su dosadni heh,čokolada mmmmmmmmm
Ć-ćupi moja macka nije sa tvrdim č je
D-dady...my nick,daria my name,dubrovnik-my grad,daljinski nemogu zivi bez tog
DŽ-džem fujjj
Đ-đukela.....
E-espanol-spanjolska nean pojma,emo
F-fuck cest izraz,frik,fanta,football yeah i like it
G-ghost bwahahah duh
H-hugo haha...ma horor ludoo,hajduk,hrvatskaa
I-ivana naj frendica,iron maiden kulj
J-juck i tu rijec cesto upotrebljavam a i jebi se,jagode mmmmm,jug weee
K-kompjuter,kommi,kamera
L-love ehh love is sweet,lol....,lav-ja u horoskopu...yeah
LJ-lj a đe lj ljuljacka kewl
M-maskara hahah,macke
N-nos....hm,ope nogomet...ou jea..sine..
NJ-a jbt đe nj...njihaljka haha ope isto sto ljuljacka
O-oleee,ooooo
P-pizza,pita ,pirati s kariba,piromani hah ima ih u nas kolko os,pozar vrlo poznat pojam u dbk hehe
R-ronaldinho naj nogometas,rak uff,rafaelo mmm,
rudi haha XD
S-sk8,sk83ric3,skatey,sk83ri
Š-šupak..hm,šaka,škola neeeee
T-tuka ima nas,tv mmm
U-ulica zivim u ulici normalno
V-,voda izvorr zivotaa,vatra dubrovniku vrloo poznat pojam hhe
Z-zabava yeah i love zabavu,zagreb gud grad
Ž-žc-tim cool
.....ok that is my abeceda....a sa..nean pojma sta box
mi je prazan a nean vise sta za pisat.....lol....
hehe...neznam sta bi vise....joj..ehehe....

< ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KomeNtari ..Visish/Nevidish

by zLoChKa DiZaJn

WeLCoMe tO BUbImiR's BlOgaCH

..OoOoO
Mom zhHIvoTU,mETaLU,rOCkU
....bLog PoSToJI....oD...20.5.2007
13:34......noW aBOuT...mE....
smijeh

jaa,ribica i doriis
moj razred XD

Molimo vas, pomozite Zeki!!!
(_/)
(O.o)
(> < )
Ovo je Gothik - Sado - Mazo Zeko
koji voli gledat horore. Kopirajte ga
na svoj blog i tako mu pomognite na
njegovom putu do Svjetske Dominacije!!!

*daria*
*dady*
*7.b gruz*
*24.7.1994*
*dubrovnik*
*volim-
*slusat muziku*
*brucea dickinsona*
*metal*
*rock*
*iron maiden*
*avione*
*motore*
*el. gitaru(zato bi volila nauci svira)*
*zivot XD*
*mracna mjesta(gadac npr)*
*zderat haha :P*
*dugokose likove XD*
*metalce i rockere*
*skejtere(koji se ne preseravaju)*
*lutat*
*ljeto*
*more i kupa se*
*dubrovnik maj grad*
*putovat XD*
*fc barcu*
*i jos puno toga*
*slusam-
*iron maiden*
*ac/dc*
*black sabbath*
*led zeppelin*
*the animals*
*brucea dickinsona*
*i onak deep purple,t.rex,the doors*
*i rolling stonese*
*msn-dady_10_dbk@hotmail.com*
*love-free i happy*
*ja,ribica,doris
*b.f. od djetinjstva ivana ribica*
*b.f. od kriznih god ivana,doris*
*ostali-
*ajla*
*rudi*
*veka*
*mimy*
*karla*
*obe*
*mara*
*mirovic*
*ivona*
*tea*
*bagy*
*tonkalo*
*putica*
*dajan*
*rome*
*ana 1.*
*ana 2.*
*kiky il kike*
*đana*
*disi*
*leo*
*maris*
*martina*
*mirela*
*phunky*
*buby*




......provale.......
tea:napravla sam msn....
ja:a sta se tu radi
tea:dopisuje...
ja:dobro a sta se tu radi

bagy:zene su cudne biljke....

tea:danas cu kupi on od 25 kn
ja:a koliko ti to kosta??!!

prof iz pov:nije tako nego je ovako
putica:ja kazem da je onako
dajan:uff s neznam kome cu vjerova....
prof.:moras vjerova putici jer cu ti opali samar!!??

prof..iz..eng:sutite ili cu vas prebit!!

prizmic se cudi:znas ja sam ti danas vidio onog crnog mrava....!!!

prf..iz pov:dakle kako cemo zapamti poznate slikare
mi:po ninja kornjacama
prof:dobro ajla ajde ih nabroji
ajla:michelangelo,donatelo,rafaelo i ronaldo.....!!??

ja i ajla razgovaramo kako ona zivi između nebodera....
ja:a da ti zivis tamo gore...
ajla:da tamo između nogometa....??!!
...
a jedna budala:linkin park je jazz grupa......!!

toni cita.recenicu.pas nosi torbu u gubici.....
toni:pas nosi torbu u guzici...!!

ova je malo gluplja ali sta cete to je nasa pamet....
...ispitivanje imperfekta
renco:ja bijase.....on bijah....???

casna:jebemti.....bog...hmhm...jebem vam sutitee!!!!

prof iz mat:kad je toplo onda smo u debelim jaknama...a kad
je hladno onda smo u tankim majcicama
mi:da....!

tea:manchester je u brazilu!

prizmic:nisam je udario samo sam je raskrvario...??

plate skatey i dady na kasi sladoled koji se jede žlicama....i kaze
prodavacica:ocete li žlicu?
dady i skatey:ne.jest cemo rukama!!

pricaju skatey i dady...bezveze..
skatey:ajme pa mi smo se rodile u 20.st a sa vec zivimo u 21.st--vvvvvaauuuu!!!
dady:za 112 g.cemo zivit u 22.st
skatey:ajme to je vise od godinu dana!!

razg dady,ribica i iky
iky:koliko je sati
ribica da stvarno??
dady:5ipo
iky:5 i????
dady:po!

prof iz zem:dobro vulesa vatikan je od koje crkve?
vulesa:od crkve sv.petra
(haha pa valjda od katolicke)

razg lorenco i przimic
lorenco:ti stvarno neas nista u glavi a?
prizmic:e pa ja bar nemam nista za razliku od tebe
(hahah lol...zakljucili smo)

bilo u dvorani natjecanje iz odbojke i mi gleamo
igrali drzic i pojma nean ja mislim gruda....
teo:ove su nase na ledima im pise dubrovnik!
(lol pa sve su skole iz dbk-a igrale)


bagy - Moja baba sadi šumsko voće i onda dobije jogurt

toni - Ovdje svi imaju mobitele na guranje

prof iz pov. - Što je kolonijalizam?
toni - To je kad ljudi iz neke države odu negdje, stoje i šire se

prof iz eng. - Što trebaš za hokej?
bagy - Kacigu, kacigu, hamlet!

bagy - Nisam bio tri tjedna u utorak u školi.

prof iz vj. - Oćeš da ti još i piće neko donesem?
bagy - A jel se plaća?

bagy - Ivan Krstitelj je krstio vodom

prof iz vj. - Ja te pitam 3 puta isto pitanje
vulesa - 2 puta

matej odgovara - Italija se nalazi u južnoj Italiji

bagy- Mi smo sisavci jer imamo sise

matej - Najubojitija vrsta morskog psa je bijela pastrva

bagy - Tea Teu grize rep

prof iz hrv - Dario, znaš li ti gdje je Čakovec?
vulesa - Neđe gore u Slavoniji

prof iz hrv - Znate li kako se zove dio od Zadra do Rijeke?
ana k. - Lika

prof iz kem - Koliko jedan kg ima g?
bagy - 200

ana ž (čita sastav) - Prozirni čisti plavi ocean...

(razgovaramo o mirisima)
daria(ja) - Miris prašine...

leo - Breskva ima miris breskve...

pedagogica - Kako nemaš zadaću za tehnički jezik?!?


nedjelja, 30.03.2008.

..HelLo aGaIn..

ej oj...eo me....da vam se javim
krajnje je vrijeme zadnji je dan praznika
....hehe....necu se zali moram prizna da je bilo
dobro...i bolje XD.....al ugl puno bolje nego na
zimskim koji su bili dosadni uzasno....:P...i tako..
ide sve brzo...fala bogu i tako samo cekam ka ce
21.6.....odbrojavam XD......ili 20. nean pojma kojeg
zavrsava....sk...i tako u mene nea nis posebno al
eto treala sam se javi da ope ne bude 1 post u mjesecu
nego 2 haha...aj bit ce ih vise u 4. :P....a sa nisam
bila raspolozena....hehe...ako nista znam da cu post
nap 20.5 XD.....al eto bice ih 5,6 prije valjda....:D....
inace 20.5 je 1 god ovom glupom blogu hehe;D aj
i to je brzo proslo bogami....a neka.....sta da vam
kazem.....neznam valjda se stara nece dera ka sutra
recu ocjene iz fiz...hmmm....pretpostavljam da bas nije
bajno....XD.....prema tome koliko mi je bila u 1.polugod
ali aj valjda cu ima bodova za turisticku htt znam ja vec
i de cu haha ;D....neka....:D...a sa idem....

Image Hosted by ImageShack.us

maj town XD
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

gradac po danu
Image Hosted by ImageShack.us


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA



| Just Say SomeThiNg (85) | PriNt sOmeThinG | # |

subota, 15.03.2008.

...NeW pOsT...

....aloo...evo me da se javim....
ide,ide.....vrijeme......eo 15.3...je
posto sam ljena za pisanje postova
nean pojma.....sta sam isla rec.....ugl bilo
bi vrijeme da se javim......i eo pisali smo 3 testa
prosli tjedan i sljedeci pisemo pa onda praznici
kako mrzim sta nam sve natrpaju u zadnja 2 tjedna
uf...totalno glupo....osmasi posli na ekskurziju samo sta
ih je pola ostalo....a mi idemo na kraju 7. tj pocetkom
8. na 5,6 dana sta ja znam nede gore do zg...ma boga
pitaj ima jos do toga da se dog de cemo ic...i tako......
a ja i neznam ocu li ic....nagovara me pola razza da idem
a valjda ocu na kraju ovisi ka je...jer zelim ic na maidene
a exk nam je u 8.mj tu je problem....hehe...al eto ima vremena
sa ce tek uskrsnji praznici -.-....eo ode u nas vrucina...vec nas je
pola u kratkim rukavima...hehe konacno..dosta mi je bilo zime koja
ode i nije zima ono u dubrovniku ako padne na zimu jedampu u 10 god
jedan dan snjeg cudo....neka za 6 dana pocinje proljce...weee.....
al 21.6 je ipak ono sta vise ocekujem....ugl da ne serem previse...
jer sam dosadna.....idemo ja doris ribica nean pojma oce li jos ko sanama
moze ih ic jos 5 a nemora niko :S....al bolje da nas je sta vise...idem...
moram vam komm pa poslje u park na batali nac se s pola razza treamo
radi neko sranje za sk...neki projekt....idem PoZz


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA



| Just Say SomeThiNg (56) | PriNt sOmeThinG | # |

utorak, 26.02.2008.

AfTer 100 YeaRs i'M bACk

...LOL....black dog by led zeppelin

Hey, hey, mama, said the way you move
Gonna make you sweat, gonna make you groove.
Oh, oh, child, way you shake that thing
Gonna make you burn, gonna make you sting.
Hey, hey, baby, when you walk that way
Watch your honey drip, cant keep away.

*ah yeah, ah yeah, ah, ah, ah., ah yeah, ah yeah, ah, ah, ah.

I gotta roll, cant stand still,
Got a flame in my heart, cant get my fill,
Eyes that shine burning red,
Dreams of you all thru my head.
Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah.

Hey, baby, oh, baby, pretty baby,
Tell me what you do me now.


Didnt take too long fore I found out
What people mean my down and out.
Spent my money, took my car,
Started tellin her friends she wants to be a star.
I dont know but I been told
A big legged woman aint got no soul.


All I ask for when I pray,
Steady rollin woman gonna come my way.
Need a woman gonna hold my hand
And tell me no lies, make me a happy man.


..alooo....ljudiii..eo..nisam pisala nista vise od mjesec dana
pa stvarno bi bio red da nasvrljam par rijeciXD...ako ne nista..
hehe....zapustih malo blog u zadnjih par mjeseci...a od 1.mj
se dogadalo svasta good je meni doma....stara i stari u zg-u
...ja sama tj ja i brat wee..niko me ne gnjavi ne zapovjeda
mogu radi sta ocu ka ocuXD..aj valjda ce jos malo potrajat
hmmm sto da recem evev ljepo je krennuulloo u skolii...XD
nea jedinica jos:S..aj poceh ope pisa blog tj poce cu malo cesce
tako da ne propadne XD...ima jos 2ipo mjeseca pa ce mu 1 god
nek bar to izdrzi :P....i tak...sta ima u mene nis...posebno....
ste vidili duduu nogu zao mi ga jebeni taylor trea mu zabrani igra
cues samo 3 utakmice kazne ma glupi englezi...nek glavno da se dudu
oporavi XD..al sta cemo mi na euru...eh...a jbg...sta da vam kazem vise
ima li sta zanimljivo?nea
zato i idem ca :P Cya


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

eo vam pa slusajte ak ocete :P



| Just Say SomeThiNg (79) | PriNt sOmeThinG | # |

ponedjeljak, 21.01.2008.

.....HmMmM......:S

paa hmm eo ko uvjek mene bez ideje za pocetak..:S
zbunjeno,zamisljeno sto god hm....evo ovo je jedan
od rijetkih dobrih dana preko tjedna:P...
...a ka bi ja jos imala ideju kako
pocet post....bilo bi zanimljivlje...dakle....jutros
bla bla bla....ko i inace...i u skoli se dogodilo zacudo
nes dobro....dobih tako ja 4 iz eng:P i to iz gramatike
i nadam se da je upisano u dnevnik jer je to jedna od rijetkih
ocijena koje nisu ispod 4 iz engleskog...a kako se vec zna
svaki pu ka se dogodi nes dobro to se ko ne konta-.-....
i tako moji ljudi ljepo je poceo dan....na fizici nekim cudom
bilo je malo zanimljivlje nego inace...tj meni jer sam se smijala
non-stop s razlogom koji nemoze bit glupljizubo ali neka glavno
da nisam sjedala zamisljeno gledajuci u prazno 2 sata....heh
...i takoooo....ja posla u ivane popodne ko posla je ucit zemljopis
jer je to jedan od rijetkih predmeta s kojim sam zadovoljna hehe...
normalno mislim na ocijene ne na nista drugo i tak ja nju malo pitala
i posle do grada i kroz robnu kucu dobile napad smjehaeek...hmm:S
ope zbog glupog razloga...aaaa ona je rekla twixers umjesto twix ili snickers
neznam ni ja....onda sam se ja sjetila cemu sam se smijala na fizici.....pa
ufff....cijelim putem sam padala od smijeha a najzesce je bilo kad smo se
vracale iz grada....udosmo mi ljepo u osmicu....i ude jedan lik......
i ide ko on izac stanicu prije nas i pocne buljit nekim pogledom smjesnim i
ja ko uvjek u takvim situacijama odvalim hehe....i spusti on pogled malo dole
i ope se zagleda ja i ivana ope pocele pada od smijeha....hehe i on se nes bio malo
onda poceo smija....i izaso on i ope glea kroz staklo autobusa zbunjeno...heheh:P
lud je....i takooo ajde neka jedan dobri dan to mi je faliloooo:P bila juce u uvali bilo
nekim cudom miljon ljudi guzva nije se moglo proc posjetilo me to malo na ljeto i noc
uvale i dubrave i grusku i porporele i svegaa sta ima hehe volim jebene guzve i kad ima
zanimljivostiii....samo ne guzve od turista u starom gradu na ljeto po najvecem suncu
i 40 stupnjeva ni ne mislim na te ufff...mogu samo ko uvjek za kraj rec jedva cekam
ljeto.....i BoOoOoOok i sutra cu vam komentira....mahwave
i NEDA MI SE STAVLJA SLIKE -.-...






| Just Say SomeThiNg (22) | PriNt sOmeThinG | # |

utorak, 15.01.2008.

ThE eViL tHaT mAN dO....

Oii malo sam zaboravilaaaa na vasss i na blog...XD...
neka...malo uzivanja u zivotu bez bloga i skole
al eto i to je proslo...praznici su brzo proletiliiii
ko uvjek....cry...a i tako me ovi nerviraju jedva cekam ljetne
pa da vidimo sta vam ja imam za napisat...paaa ja nisam napisala
post ustvari oko 50 danaXD mara je umjesto mene hehehe bio
je red cestitat bozic i novu god u marino ime kako se meni nije dalo
...i tako...nije da se bas nesto vele izdogadalo...ipak je zima:P....nema
tu nije to ni blizu ljetu...ipak je ovo dubrovnik....jes da sam bila vecinu
praznika u zg-u al njega bas i nevolim ka nepoznam nego dvoje ljudi
koji nisu iz zg-a hehe....i takooo....ah ljeto e sigurna sam da ce bi super
osobito zbog cerekironnn maidennaaaaacerek.....na kojeg mogu icXDXD....i valjda
ocuuu...nisam nikad misla da ce mi se takva zelja moc ispunit al eo ga na
weee....tako da se toooppllooo nadddaaammm....platila bi i miljon da podemsmijeh
XD...po meni ulaznice uopce nisu puno 250kn....aloo ipak je to iron maiden:)
sve cu da da ih vidim:D...aaaa...tako mogu samo rec jedva cekam ljetoooo
i zbog ostalog i ovog osobito..ako ne zavrsim tamo baci cu se s boninova hehe
uf majkooo...dosadno mi jee....nean sta radi ako nis drugo uvjek imam slusalice i mp3 tj
nean mp3 ovo je drugi koji sam pokvarilaburninmad tako da sa na mobu slusambelj....
a imam i komp fala đizusu...sta bi ja bez interneta...eo malo sam se raspricala konacno
kako dugo nisam nis pisala....a i bio bi red da ovaj blog ne propadne ko svi drugi
ka vec traje 8-9mj koliko vec ovo je vrlo dugovjecno prema ostalima...
samo sam se sa malo uljenila uvjek imam taka glupa doba...ko i svak...ajme a ko ce vam
komentirat to mi je najmrzi dio posla....uff....bez uvrede hehe...al neda mi see zbog kodova
lako je bilo prijeee mozda i nebi bila ovakva da nisam imala blog prije promjeneXD.....al imala
sam ga i davno prije nje...aj nadam se da ce bar 1 osoba procita post heheh...malo je predug ali
sta cu ja....uhvatilo me da vam pisem romane...uff prisjetih se lektire sad...kozna kad je a nisam je
ni otvorila cijele praznike....sa gleaj ka bude za 2 dana....popizdit cu i dobi ne bas ljepu ocjenu-.-
ko i u 1.polugod....tako je to kad ne citam glupe dosadne lektire....otvorim knjigu i ko citam
a misli u oblacima nede....a i ne sjecam se kad sam procitala cjelu od pocetka do kraja....
to je rjetkost al eto.....uf....fala bogu sta me ne peglaju vise da prodem s 5...jebiga....malo
sam daleko od toga...dobro je sta nisam pala fiz na polugod uspjela sam je ispravi na kraju
fala bogu....a valjda ce ovo polugod bi bolje....da nisam ljena mozda bi i bilo....
hehe da me je briga za skolu bilo bi....kako ja uvjek recem uci cu pa nikad....a neka,neka hehe
zato i imam "lijepe" ocijene....al eto sta se moze....a i ima jos 6 mj....do kraja...pa cemo vidi ocu li se
pokvari ili popravi....uf aj idem ja polako ovaj post je predug vec odavno primjecujem...nevjerujem da ce
iko cita...jbg...idem poZzZzZzZzZzZzZz peace!


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


bio bi red bar da vam sliku stavim hehe!smokin
XD cya



| Just Say SomeThiNg (86) | PriNt sOmeThinG | # |

ponedjeljak, 24.12.2007.

**...Poooost napokon....*

Eeeeeeey..ljudeekii =P..A naša luda dadyica je tako ljenaaaaa...da joj se neda pisat post..pa moram JA!!
ugl..dady vam sigurno želi čestitat Božić i Novu godinu...a onaa sigurno nece napisat post do tad,pa cu ja u njeno imee..hhe = ))) czubo.. I evo škola zavrsilaa...jaa paalaa...hha xD
ugl.. nije dady..nego ... thumbupthumbupthumbupthumbup?
Paa razmislite..hiihi*ii kako ste mi vi..evo danas Badnji dan..ide se kolendavat,da,da =D
Šteta što mi dadyica nije tu za Novu..kme*
Ajme moram sad do butige poc kupit petarde,pucat ce see... =)))))*
moja jibica&dadyica iduu kolendavati yes
Paaa ce valjda zaradit...hha =))))
iii taakkooo..............
evoooooo malo sam promjenila blog dadici. valjda nece zamjerit. (nece,nece) nonosmijeh
III...........nešto sam misla napisat i sad sam zaboravila -.-'bang
Image Hosted by ImageShack.us

I takooo....evoooo sve nam prolazi,živi se,živi...kiss
iii jaa vam se barim sa nekim =P
joj. hha xD ii tako....
aJme dosadno mi je. odo ja xD
eto vas.
mara**** kisssssssssskiss



| Just Say SomeThiNg (66) | PriNt sOmeThinG | # |

nedjelja, 02.12.2007.

...black dog....XD...

yoyoy...bilo bi vrijeme da vam se javim
liliii....pa sta da vam kazem nea u mene
nis posebno....sinoc je bilo dobro....heheh
...bile ja i ribica cijeli dan u gradu a poslje u
uvali...bilo je drama...prvo smo se nakupovale...
..za papat jer je bilo loveee:D..konacno.......
...i na ljulje....posle....samo sta se nismo ljuljale:S..
ma ugl poslje posle kupi bombone m&mnjaminjami
i sjele na doc....i jele...i nagovarale veku da dođe
ali ona nije htjela....belj..kaze umorna...:S:..nek...
posle malo poslje ope u uvalu....tad se vec bilo nakupilo
malo ljudi koje znan....srele bagya,stjepa i ne sjecam se
ko je bio treci:S...nisu znali uc na plazu jer je bila sipka neka
heheh....a po metra od toga...je trafika....i oko nje se moze proc
i ljepo uc....hehhe....i tako smo mi usle...i nis bilo je booring..tamo
niđe nikog...lol...neki covo pravio sklekove...:S:S:S...i posle...ope
do keruma....i ovaj pu kupile petarde ka su ih vec svi pucali...
tako da i mi malo po uvali...izvodimo...heh...i poslje posle....
do poste lapad....i ivana cuvala strazu ja uzela kuglu s onog
ogromnog bora veca mi od glave....hhee bilo je piseva....
mi trcimo s kuglom gore dole i dobacujemo se....i ide poslje meni
ribica dobaci a meni klizne...kugla i pocne odskaka u vis 2 metra
hahaah....nisam znala da uopce moze odskoci....onda je poslje njoj ispala
pa je po uvali trcala za njom....hheheh....luda je kuglaXD...a poslje smo je
i ostavili....pojma nean neđe blizu bora...i bezze napravile ope đir oko uvlae
sve se i ispraznilo vec bilo.....i mi posle....nakraju....i et....uf...pitam se ka ce zavrsi
sranja s izborima....popeli su mi se na vrh glave...lol...hehhehe.....ma idem....
pozzz!
lol sveti nikac...je za 4 dana hahah....a bozic za 23
Image Hosted by ImageShack.us



| Just Say SomeThiNg (179) | PriNt sOmeThinG | # |

subota, 24.11.2007.

.... .... .... ....immigrant song..XD

hehe ev me.... .... .... ....hmm glup naslov al
dobra pjesma al nek ga....prvo sto imam za rec je
thx god pobijedili smo engleze....neka im....idu mi
na racku....a et....hehe...ne idu na eurozubo
...lele...sta ima u skoli nis posebno...osim par
testova...khm...to nebi komentirala....vec je 24.11
uff omg....koe gluposti pisem jedna pozitivnost
prof iz teh nece bi do kraja polugodl ol...ma
nek to je samo teh..cijepili se juce XD tj 2 puta ovaj tjedan
....jeahhh volim to...oduzimaju nam od sata i kul je...a ja neznan zas
su svi govorili da boli ka to nis ne boli....protiv tuberkuloze....
...ah...sto da vam recem....neznan sta bi danas radila...iskreno...
subote mi postaju boring...jedva cekam 3 datumaaa....
u 12.mj...23.,24.,25. hmmm....ka ta 3 datuma prođu al nece jos normalno...
sto cu onda ceka neznam..al eto uvjek se nađe nesto...i can't wait christmas
...XD...ope sam prehlađena....to me tea zarazila....sa mi ope treaju zalihe
maramica...do mene....mogla bi na ivaninu ideju zabi rolu wc papira u torbu
ka idem vanka XD...eh pa kaj da vam recem...ak ima sta zanimljivo
ođe u nasem malom gradu...nek mi neko rece...sinoc...sam bila
u uvali.... i posla za po ure nea nista...u lazaretima bilo hladno pivo ja
mislim...tak sam saznala od pouzdanih izvora....ilitiga ribice...al kom se da
...ah...da ne duljim...s glupostima....za promjenu cu vas pozdravlja....
dakle pozdrav:ma svima...neda mi se to...hehe POZZ!mahwavemah
Image Hosted by ImageShack.us





| Just Say SomeThiNg (125) | PriNt sOmeThinG | # |

nedjelja, 18.11.2007.

....jailhouse rock.....XD

inace....naslov...nea veze s postom nego s pjesmom
da nebi bilo zabune...pjesma je od elvisa presleya...:S..
ma o cemu..ja aj da predem na zivot...hehe....hmm....svasta
se izdogadaloo....stara je popizdila na mene ugl...nek vam neko rece
ako ikog zanima moj bijedni zivot zato jer se meni neda.govori
..lol...ma....kog briga...imam i pametnjih tema...samo neznan kojih.
..hehe...sinoc bila tekma...onak...smo igrali ukljucujuci gadni
teren....na kojem bas i nije bilo trave....eheh...vecina mjesavina blata i vode...
al neka plasirali smo se na euro zahvaljujuci izraelu...a sa....da predemo na
drugu temu...sam da smislim...koju...ma neznam...nisam bas raspolozena da vam pisem.
puno....ko uvjek nisam raspolozena.....hmm..promjenila sam ovaj tjedan....
par stvari na blogu...malo sam slika stavljala...malo po boxevima skoro neprimjetno
promjenjivala napisala 3 nove provale koje su mi bile na pameti...inace bilo
ih je puuunooo vise...al se nisam mogla sjetit...hah....jbg...i promjenila sam dizajn
jedno 10 puta.....omg.....i tak...jutros bila na lekcijama iz mat....aj bilo je ok...
amo rec da sam i svatila nes...lol...pa malo poslje u ivane...pjevale smisljale pjesme
....malo nam pridoslo...hehe...slusale jailhouse rock dosta puta...i tak....poslje iden
u tee...moramo pravi neku prezentaciju za povijest...i to e to...pojma nean...nap sam domaci
ono sta sam znala da ima ma sta vam sa govorim o domacem...kog briga za to..i za skolu..
popela mi se na vrh glave...jedva cekam...bozic...i el classico...a el classico je 2 dana prije
inace to vam je tekma ako niste znali hehe....21. zavrsava skola mislim prvo polugodiste....
tek je 18.11...ako se ne varam....jos 33 dana....uf..ma nek....moran skuplja lovu..za mob
hehe....ovaj je glup i kvari se...gasi se sam...mjenjaju mu se datumi...lol...ne cudim se...
bio je na svakakvim mjestima....jedno cesto je pod...svaki pu promasim ka ga idem stavi u đep
i zavrsi na podu.....malo je klimav...a nek ga....ide mi na nerve....iden..aj stavi cu vam sliku pokoju
ako mi se bude dalo...
....
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

kjut!
pozz!



| Just Say SomeThiNg (70) | PriNt sOmeThinG | # |

subota, 10.11.2007.

....ojoj..:D..

....hey ho....nisam se odavno...javila....
bilo bi vrijeme za post...XD.....i kaj ima u vas
...u mene svast...a i nis.....prosli petak i ovaj je bilo kull
a neda mi se prica....prosli smo bili u uvali ja ribica
obe....wekka...i poceli nas gada kamenjima...prvo nismo
skontali ko su...pa smo ih namjerno poceli uhodi..po uvali
pa smo skontali da su skaramuca i matija....pa su se oni po nekim
stjenama spustali i stali...pa smo ih gadali zemljom.....i onda odjedampu
poceli skaka ko majmuni htjeli pobjec il tak nes i razbio se skaramuca na mene
i ivanu izguro...hahah....retavo.....aa u proslu sub....bila sam na ajlinom rođu
vecinu smo stali na balkonu.....i razg...a da predemo na ovaj tjedan.....
stalno se motamo u gradu po parku.....najluđe je bilo u pon dosle ja ivana
i sandra u park....i tamo bili..lukas,skaro,danijela,njezina sestra,i pojma nean
kako se zove jos jean....i bezze zajeb se pa se poceli svada....skaro i sandra...
.......on njoj zas ti imas tako velike zube mos struga po podu s njima ronaldinho tako nes
a ona njemu zas ti imas tako mali kur...hahah...i dode on i skine....se....a loolll...nije niko skonto
jel se stvarno skinuo....jer i nismo bas gleali....a i da se skinuo ne cudim...se....za njeg nis nje cudno
hehe....ovaj tjedan je bio ok....bile ja ivana,veka i obe..ope u uvali..bezze se slikavale...u uvali niđe nikog
pa e bilo dobro.....i pusili(cigare)....i tak.srele rudia na docu...sk8o....i mirovic poslje doso
.poslje ja i ivana posle....do parka tj do grada...i tamo...stale 15 min i posle doma.....a sta cemo danas nean pojma
vidi cemo ka se ivana vrati....s izleta...i ako se vrati dovoljno rano hehe....poslje izleta u mene dolazi....i et...vidi cemo
a sa
pozzz salut!wave
makla sam slike zbog novog dizajna...pis!



| Just Say SomeThiNg (103) | PriNt sOmeThinG | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.