Image Hosted by ImageShack.us

07.10.2008., utorak

Frita se tiho vratila kući, kreten jedva

Naš Kreten je bio kastriran pa je ovaj pomislio da je pronašao dokaz.

VELJAČA, POZIV NA PARENJE

Protegnuo je šapice i iščupao zadnji snop dlaka iz svog repa. Onda je utrčao u sobu i skočio na čupavi žuti pokrivač pa se uskovitlao namještajući guzicu za noćnu smjenu.
Treća mačja smjena. Šesnaest sati spavanja trebalo bi biti dovoljno za odmor uma.
On radi svoju treću smjenu tako što povremeno otkači kapak i ispusti ga ko valjkastu roletu. Fliiip- frrrrr-rrr-rrrr-rrrrrr!
Moramo biti na oprezu, Trizia i Malizia zavodnički mirišu i uvijek nas mogu zateći u nespremnom stanju. Nemoj, molim te, zaspati do kraja! Jer ako zaspeš do kraja, nećeš znati odvojiti što je san, a što java. Znam, dogodilo ti se to nekoliko puta, a one su te promatrale kako u snovima loviš noćnog leptira i treseš svojim dlakavim nožnim jastučićima.

Trizia i Malizia - amazonke mačjeg roda. Spaljuju svoje tri lijeve sise kako bi mogle nositi luk i strijelu. Čekaju te i ti moraš biti spreman da nas obraniš! Nemoj nas iznevjeriti, moraš biti svjež zbog svog šesnaestosatnog dremuckanja. One dolaze kada ih iznervira muški rod, kasape mu spolovila svojim oštrim očnjacima i od njih uzimaju samo ženske potomke. Pravilo za nas, jednom godišnje dopuštaju parenje, a nakon toga, pozdrav testisima! Crne fakin' dlakave udovice i hladne bogomoljke bez boga!


14.02. Valentinovo, dan kada postaješ ulovljena lovina

Dan kada smo na oprezu. One se mogu skriti u hrpici mačje hrane srcolikog oblika. Nemoj vjerovati nikom ni kada vidiš ogrlicu s ispoliranim niklovanim srcem. Kurčeva kamuflaža. One se samo tako, bez najave, stvore i... cap, ode muškost!
Dobro gledaj i dobro gledaj! Trizia i Malizia su pametne mačke iz susjedstva, jako povučenog susjedstva koje nam nikad na vrata ne nosi kolače. Tu ne mogu ništa, ako tebe napadnu, u klopci sam i ja. Uspiješ li, za ovu godinu smo spašeni. Možeš ti to, spavao si punih šesnaest sati.

Trizia i Malizia ušle su nečujno. Iako su bile samo mačke u prostoru se osjetila žestina pantere. Šuljale su se oko naslonjača, oko stolića za čaj, sve dok nisu ugledale čupavi žuti pokrivač. Moje skrivećko-promatranje dešifriralo je neizbježnost situacije. Začulo se ono tvoje fliiip- frrrrr-rrr-rrrr-rrrrr od očne rolete i tad si poskočio! Vidio si napokon svojim očima njihove spaljene ratničke dojke, i znam da ti nije bilo lako. Pa glupane, zašto si im dopustio da te opkole !?!

Unatoč činjenici što više nemaš testise, dugo će te goniti instinkt. Pamtiti ćeš još dugo ovaj suludi mjesec napaljenih mačaka iako su te knjige učile kako su amazonke mit. Srećom, nisu ti glavu skinule pa možeš nastaviti sanjati! Što je sa mnom, mojim nadama? Nema veze, nije bitno, ne vjerujem više!



Otto

- 11:34 - Comments (0) - Print - Link

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Listopad 2008 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off