čudnovati kljunaš

14.06.2005., utorak


ISTINA O ČUDNOVATIM KLJUNAŠIMA
Dakle, s obzirom na ogromno nepoznavanje istine o čudnovatim kljunašima, prisiljen sam na objavu ovog posta. Naime, kako su našu povijest pisali pobjednici tako mi "čudnovati kljunaši; kao gubitnici, jednostavno nismo do sada imali prilike upoznati pučanstvo sa našim staništem, uvjetima, načinom prehrane, parenjem...itd.
Dakle, kao što vidite ovdje se radi o jednostavnom falsificiranju istine, koja je nama kljunašima vrlo dobro poznata. Perfidno izvrčući činjenice autori razno raznih ;nazovi enciklopedija; trude se prikazati nas u vrlo ružnom i negativnom kontekstu, a što onda vi dragi blogeri smatrate istinitim.
No.... da ne duljim..sada ćete po prvi puta doznati pravu istinu....

Prvotno stanište čudnovatog kljunaša nalazi se na području današnje Republike Irske, gdje smo mirno i sretno živjeli.
Prve trzavice sa engleskom kraljicom pojavile su se na referendumu god. 1736 kada mi kljunaši odlučno tražimo da se naša močvarna staništa proglase nacionalnim parkom.
Naravno draga braćo i sestre, od tada pa sve do danas traje naš križni put...
Prve deportacije kljunaša zbivaju se od 1739-1746 kada se naš broj u staništima smanjuje na svega 5000 parova.
Naravno da pogađate gdje smo deportirani.... u Australiu...kako i piše u nazovi enciklopedijama...
No međutim, zbog velikog manjka kvalitetne ribe i loših ekonomskih uvjeta, jedan dobar dio nas odlazi trbuhom za kruhom....već pogađate....u Ameriku...
Vrijeme druge seobe kljunaša...od 1888-1911
Kako vas ne bi dalje zamarao sa povješću nas kljunaša, ukoliko Vas zanimaju još neke pojedinosti, slobodno i bez ustručavanja mi se obratite...

Vaš zauvjek slobodan - kljunaš
- 16:07 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>