d!z@jn bY: bR@Nk!cH

< lipanj, 2008  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


iMa n@$ / n€m@ na$

Image Hosted by ImageShack.us

Opis bloga

eh,swida ili neswida...
bilo kako bilo...uziwajte :)

Linkovi

petak, 13.06.2008.

Skupila se malo i zakopčala bijelu jaknu koju je imala na sebi. Sjela je, pogledala u nebo, i zamislila se. Gledala je a nije vidjela, baš kao i to.
Prisjećala se svega, lagano, slika po slika su se izmjenjivale pred njenim očima. U očima joj se vidio odsjaj mjeseca koji je tako prekrasno svijetlio...
Nedostajao joj je… Jako…Sve bi dala samo da ga može opet zagrliti… Nasloniti se na njega, a on bi je samo lagano poljubio kao i uvijek… Sjetila se njegovog pogleda koji je bio pun ljubavi… Tako topao i nježan, sada tako potreban…
Znala je da je ona pogriješila ali je bila preponosna da to prizna. Sama je prezirala taj svoj glupi ponos koji joj je u zadnje vrijeme donio samo loše. Znala je da i ona njemu nedostaje, ali također je znala da ga je povrijedila.
On je bio kadar učiniti sve za nju, volio ju više od ikoga, bila mu je sve. Ona je povjerovala toj jednoj maloj gluposti koja je izašla iz usta ljubomornih ljudi, ta mala glupa sitnica koja je sve upropastila. Sav njihov trud i svu njihovu ljubav, sve što su ikad imali.
Otkad nisu skupa ona pokušava nastaviti dalje, i nastavlja, ali svejedno u srcu je ostala velika praznina. Prokleta praznina koju će samo on moći popuniti, ali ne, ona to ne dopušta. Taj njen prokleti ponos joj opet ne dopušta, sam njen ponos je gazi!
«Život ide dalje» sama sebi je govorila. Ali svejedno je znala da kad god bi ugledala njega, da bi imala osjećaj kao da bi joj netko iskidao i ukrao mali komadić srca koji joj nikada neće vratit. Tu će ostati samo ožiljak koji će ju podsjećati na njega.
Njegovo srce će zauvijek ostati njeno. Njegovo srce nije pokidano, nego iskorišteno i zgaženo, tako se on osjećao. Ma, ljut je bio sam na sebe i rekao si je «nastavljam!»…A onda se sjetio njenog osmijeha i sam sebe uhvatio po tko zna koji put, u trenutku slabosti… Sam sebi ne želi priznati koliko mu nedostaje, NE želi!
Bili su stvoreni jedno za drugo, ali njihov ponos i ljudska glupost su ih ograničili… uskratili ljubav… ukrali sve ono lijepo što su imali… jedno drugo…
Jednom sam negdje pročitala –
«Ne žalite onog koji je zbog ljubavi ostao bez ponosa, već onoga koji je zbog ponosa ostao bez ljubavi!»

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!



| °kOmenTaRicH!° (0) | * pRiNt * |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.