PROBLEM-REAKCIJA-RJEŠENJE I FOTOMONTAŽA: "Bin Laden" mrtav, očekujmo masivni nuklearni napad?

06 svibanj 2011



VELIKA SLUČAJNOST ILI? SAMO TJEDAN DANA NAKON NAJAVE VELIKOG NUKLEARNOG NAPADA U EUROPI OD STRANE FIKTIVNE AL-QAIDE UKOLIKO IM SAD UBIJE FAMOZNOG BIN LADENA ISTO SE ZBILJA DOGAĐA! DA LI JE OVO ZAPRAVO BIN LADEN, DA LI SE IZA SVEGA KRIJE ICKEOV PROBLEM-REAKCIJA-RJEŠENJE? PROČITAJTE U NASTAVKU! I NE ZABORAVIMO, SRETNE VALPURGIJE! I DA, VIŠE NE ČITAJTE MAINSTREAM MEDIJE KOJI GOVORE DA IZA NAPADA 9/11 STOJI AL-QAIDA, TEK SU DANAS SVI POKAZALI SVOJE LICE! NASLOVNA SLIKA JE PREUZETA SA NBC-A (!!) I POTVRĐENO JE DA SE RADI O FOTOMONTAŽI!!!

Amerika slavi, mainstream mediji su napokon došli na svoje, SAD se povlači iz Afganistana... To su samo neke od senzacionalnih činjenica koje možemo shvatiti ovoga jutra.



Masovna histerija je zahvatila savezničke snage nedugo nakon ove objave, članovi kabineta izjavljuju da žrtva vojnika u Afganistanu i Iraku ovime nije uzaludna (s čime se sigurno ne bi složili ubijeni civili i njihova rodbina) dok gotovo nitko ne spominje pronađeno tijelo. A tijelo je identificirala američka vojska DNK analizom i pazite ovo - ZBOG ISLAMSKIH OBIČAJA SU TIJELO ODMAH SAHRANILI U MORU!!! Ovo je službeni izvještaj State Departmenta, a ne teorija zavjere kako su izvjestili neki od medija!

Zanimljivu vijest je izbacio i Alex Jones u kojoj iranski državni radio u veljači 2004. navodi kako je Bush došao do tijela Bin Ladena koji je još 2001. godine umro od zataje bubrega te su ga zamrznuli u Pentagonu.

Sve teorije o Bin Ladenu i Al-Qaidi je naknadno bolje obradio portal 24sata pa prenosimo njihov dio:

TEORIJA 1: Osama je umro 2001.

Osama bin Laden preminuo je 2001. godine na Tori Bori u Afganistanu od ozbiljne bolesti bubrega, još prije dvije godine za Daily Mail je rekao politički analitičar, David Ray Griffin.

Teorija zavjere koja se razvila nakon napada na WTC 2001. godine , a prenijeli su je svi svjetski mediji, tvrdi da američka vlada objavljuje lažne bin Ladenove izjave kako bi na životu održala zlo i tako opravdala svoj takozvani rat protiv terorizma u Afganistanu, Iraku i svojoj domovini. Više od 10 godina nije se znalo gdje je bin Laden. Ni američke, britanske ili pakistanske vlasti ga nisu uspjele naći. Brojne audio i video izjave koje je navodno dao bin Laden, nemaju kredibiliteta, a najmanje tri su očito lažne, rekao je Griffin. Kaže da snimka u kojoj bin Laden u ime Al Qa'ide preuzima odgovornost za napad na WTC nije autentična. Navodi kako je Al Qa'ida rijetko preuzimala odgovornost za napade, bin Laden na snimci izgleda deblje, ima kraće prste i piše pogrešnom rukom.

Većina objavljenih snimaka su samo audio snimke, objavljena su samo dva videa od 2001. godine na kojima se bin Laden vidi, a Griffin tvrdi da su oba lažna. Prvi video objavljen u listopadu 2004. nema dovoljno vjerske retorike koju su imale prethodne snimke. Taj je video, tvrdi Griffin, bivšem predsjedniku Bushu osigurao drugi predsjednički mandat. Griffin, koji je napisao knjigu 'Osama bin Laden: Živ ili mrtav?', uvjeren je da je bin Laden umro od bolesti bubrega 13. prosinca 2001. godine dok se skrivao na afganistanskoj planini Tori Bori, nedaleko od granice sa Waziristanom. Pokopali su ga unutar 24 sata, kako nalaže muslimanska tradicija, u neobilježenu grobnicu. Nadalje, Griffin tvrdi da su sve snimke nakon tog datuma lažirane i to od strane Zapada kako bi uvjerili građane da je zločinac još na slobodi živ i da tako pridobiju podršku za rat protiv terorizma u Iraku i Afganistanu.

Mjesec dana nakon 11. rujna, SAD i Britanija su napale Toru Boru iako je bin Laden do tada četiri puta zanijekao da je imao išta s napadima na WTC. Nakon toga, bin Laden je snimio poruku u kojoj je Busha nazvao vođom nevjernika te je rekao da je Ameriku snašla Božja kazna, no opet je odbacio odgovornost za 11. rujna. Opet je 3. studenog 2001. snimio još jednu poruku, u kojoj je Muslimane pozvao da slave napade, no ni tada nije priznao svoju umiješanost. Od tada do 13. prosinca nije puštena nijedna snimka bin Ladena. Tek na taj dan, za koji Griffin tvrdi da je dan smrti bin Ladena, pojavila se snimka na kojoj teroristički vođa priznaje da je sam osmislio svaki detalj napada. Griffin je uvjeren da je taj video snimila i pustila američka vlada. Odmah su se oglasile američke i britanske vlasti koje su tvrdile da je najnovija snimka najbolji dokaz da je bin Laden kriv za 11. rujna. Griffin tvrdi da na toj snimci bin Laden izgleda deblje, bljeđe, ima deblje prste i širi nos, koža mu je tamnija, a brada crna. Umjesto lijevom, piše desnom rukom.

- Razlog za sumnju da su sve snimke nakon 2001. godine lažne je što se pojavljuju uvijek kada treba popularizirati Bushevu politiku ili podržati njegovog saveznika u 'ratu protiv terorizma', britanskog premijera Tonyja Blaira, kaže Griffin. Neposredno prije objavljivanja te snimke Bush i Blair nisu uspjeli dokazati da je bin Laden kriv za napad te su pokušavali steći podršku u borbi protiv terorizma. Griffin kaže da su koristili sofisticiranu filmsku tehnologiju u lažiranju snimaka. Smatra da Al Qa'ida o lažnim snimkama šuti jer joj odgovara propaganda.

Bivši agent CIA-e Robert Baer ne vjeruje da su zapadne sile uključene u teoriju zavjere, nego da je Al Qa'ida sama lažirala snimke.

TEORIJA 2: Al Qaeda uopće ne postoji?

BBC je 2004. godine emitirao dokumentarac 'Snaga noćnih mora' u kojem objašnjava kako određene skupine koriste strah od terorizma kako bi pojačali vlastitu političku moć. Dokumentarac se sastoji od tri epizode (1, 2, 3) koje traju po sat vremena, a posebno je šokantan treći nastavak u kojem se govori da al Qaeda zapravo ni ne postoji. Izmišljena je, tvrde, u siječnju 2001. godine kako bi u odsutnosti smjeli suditi Osami bin Ladenu. Kako bi mu SAD sudile u odsutnosti morao je biti član neke organizacije poput mafije. U dokumentarcu tvrde da je al Qaeda prevara te da je nakon napada 11. rujna 2001. godine George Bush iz sudskih spisa 'iskopao' naziv al Qaeda i optužio bin Ladena da je njen vođa. Od tada se zapad bori protiv fiktivnog neprijatelja. U filmu bivši agent CIA-e priznaje da organizacija nikada nije postojala.

U drugom dokumentarcu 'Al Qaeda ne postoji' ispituje se kako to bin Laden sam vodi cijelu terorističku mrežu, ispituje njene veze sa Zapadom, bavi se dvostrukim agentima i izmišljenim likovima te kako masovni mediji šire mit o al Qaedi.



Slično kao i za Obamin rodni list i ovdje je u igri fotomontaža i to vrlo loša. Naime, korištenje Photoshopa je zbilja korisno kada je u igri fotodizajn, no kada se trebaju krivotvoriti dokumenti ili službene fotografije nije dovoljno sofisticiran pogotovo ako njime ne barata neki veliki stručnjak. Američki visokoprofilni mainstream medij je lansirao vijest o 100%-tnoj manipulaciji slike mrtvog Bin Ladena što su prenijeli i naši mediji poput Indexa i 24sata te je to za svaku pohvalu. No jasno je da izvor nije jedinstven i neutralan i manipulacija sigurno stoji iza ove vijesti, pitanje je jedino zašto? Možda sada vojska objavi "prave" slike Bin Ladena, slično kao i Obama sa svojim rodnim listom.

{youtube}FmHti8iBQM{/youtube}
NOVE VIJESTI: REUTERS je povukao službenu fotografiju s interneta nakon što je otkriveno da se radi o fotomontaži te su priznali da je to istina, no s opaskom da je fotomontaža još iz 2009. godine i da su je zabunom poslali svim medijima!!! Također Fox News tvrdi da se ubojstvo Bin Ladena uspješno skrivalo od javnosti najmanje tjedan dana i da je pitanje kada je zapravo on ubijen. Mi bi dodali da je pitanje da li je uopće ubijen jer možda nikada nije niti postojao u ovom medijskom obliku!







Krivotvorina Obaminog rodnog lista

SIMBOLIKA 666:

Fox News je potvrdio da je Osama zapravo lociran i ubijen tjedan dana ranije što nas dovodi do pitanja simbolike datuma objave. Poznato je da je 01.05. Valpurgijska noć, poznata illuminatsko-poganska svetkovina žrtvovanja. No malo manje je poznato da je Adolf Hitler koji je navodno samoubojstvo počinio 30.04. službeno postao pokojni tek dva dana kasnije, u 22.30.

66 godina i 6 sati kasnije istu sudbinu prolazi i Osama Bin Laden, ovaj puta atentatom. Dakle, broj 666 povezuje dvije najveće fiktivne prijetnje u povijesti iza kojih stoji tko drugi nego američki financijeri i vlada...

PROBLEM-REAKCIJA-RJEŠENJE:

No sav taj karneval nije zapravo niti bitan, bitno je što se želi ostvariti istim. Prije tjedan dana smo vidjeli globalnu poruku nepostojeće baze podataka terorista zvane pod imenom Al-Qaida u kojoj prijete da ukoliko Bin Laden bude ubijen započinje masovni nuklearni napad iliti aktivacija atomske bombe u srcu Europe. Nadamo se da su to samo prazna naklapanja i plašenje stanovništva od strane CIA mašinerije, no što bi bilo kad bi bilo?

PROBLEM - Zadnji lanac pri početku Novog svjetskog poretka, treba ga pokrenuti veliki globalni šok

REAKCIJA - "Ubojstvo Bin Ladena", veliki napad na Europu, odmazda i napad na arapske zemlje

RJEŠENJE - Treći svjetski rat, nakon kraja rata osnivanje Svjetske unije s jednom vojskom, valutom i bankom

PRVOTNI PLAN - Blokada epifize, dugoročni strah i globalna manipulacija



Bin Ladenovo prebivalište?



Ekskluzivne snimke iz tzv. kuće Bin Ladena u Pakistanu

Naravno, ovo sve je fiktivni scenarij koji se vjerojatno neće dogoditi no nešto nevjerojatno smrdi na P-R-R sistem kojeg globalna struktura moći već godinama upotrebljava.

Butković je pak u Jutarnjem listu izjavio, citiramo: "Sama činjenica da je Al Quaida pobila tisuće Amerikanaca na njihovu tlu (što nije uspjelo niti jednom drugom američkom neprijatelju: Pearl Harbour ipak je jako daleko od američkog kopna) pretvorila je 11. rujna u najsnažniji mogući simbol islamskog terorizma.... Bushov rat protiv terora, na kojem će sada politički profitirati Barack Obama, uistinu jest neutralizirao Al Quaidu...."

Zdravko Mamić je za Butkovića izjavio razne stvari od kojih se 4dportal u potpunosti ograđuje, te se ovaj video vezan za Butkovića slučajno našao na našem portalu:



NAPAD 9/11 IZAZVAN OD STRANE SAD-A:









Source: 4dportal

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.