Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

subota, 31.05.2014.

Darivanje krvi u Virovitici

Dana 31.05.2014. godine u prostorijama Gradskog društvu Crvenog križa Virovitica u suradnji sa Transfuzijom KBC Osijek provedena je akcija dobrovoljnog darivanja krvi.
Na akciju se je odazvalo 52 darivatelja, a krv su darovali :
Abalić Goran,Biro Renato,Bistrović Želimir,Blažičević Višnja,Brakan Boško,Brkić Tomislav;Celić Mladen,Cugovčan Darko,Dvojak Nevenka,Feketija Vlatko,Frajlić Elvis,Herceg Tomislav,Horvat Mario,Hudi Krunoslav,Ibriks Gordana,Kaladić Marijana,Kiralj Ivan,Kiš Tihomir,Kiš Zlatko,Klaić Davor,Koletić Igor,Kovačević Ivan,Križić Nenad,Laski Petrit,Mihelčić Miroslav,Milković Denis,Mučenski Goran,Munjaković Tomislav,Nikić Vlado,Novaković Ivan,Očuršćak Igor,Okadar Željko,Osterman Alen,Osterman Zdravko,Perkec Krunoslav,Pokupić Matija,Pravdić Željko,Rakijašić Krunoslav,Resner Davor,Rođak Dražen,Rožić Ivan,Rožić Tomislav,Sajfer Igor,Stanec Ivan,Tatalović Boris,Uremović Igor,Vampovac Branko,Vlajinić Vedran,Vujčić Alen.

Hvala Vam za darovanu krv.

- 10:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.05.2014.

Termini darivanja krvi za lipanj 2014.godine

05.06.2014. /četvrtak/ u prostoru GDCK Virovitica od 9 - 11,45 sati

10.06.2014. /utorak/ u prostoru GDCK Virovitica od 9 - 11,45 sati

21.06.2014. /subota/ u prostoru GDCK Virovitica od 9 - 12 sati


GDCK VIROVITICA

- 08:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.05.2014.

Pomoć za poplavljena područja

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica uključilo se od 18.05.2014. u akciju prikupljanja pomoći za poplavljena područja.Vrata društva otvorena su od 7 do 20 h svaki dan,tako da su brojni građani mogli dostavljati pomoć za stradalo stanovništvo Slavonije.Svakodnevno su se u GDCK Viroviticu prijavljivali građani koji su bili spremni volontirati,pa su zajedno s djelatnicima Crvenog križa odradili do danas velik dio posla(prikupljanje,istovari,utovari,prijevoz i sve ostalo što je bilo potrebno).
35 volontera uložili su svoj maksimalan trud i bili na raspolaganju od 7 - 20 sati.Odaziv građana je bio velik te smo doslovce bili zatrpani vodom,odjevnim predmetima,obućom,posteljinom,dekama,jastucima,higijenskim potrepštinama,hranom,lijekovima,pelenama za djecu i odrasle.....
Od 20.05.- 22.05. u Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod - skladište Garčin iz GDCK Virovitica odveženo je 5 puta pomoć sa vozilima Vatrogasne postrojbe Virovitica i Flore Virovitica puna higijenskih potrpština,hrane,vode i svega ostaloga što su donirali humanitarni građani naše županije,te je još jedan kamion u vlasništvu tvrtke Flora VTC dupkom pun poslan za Hrvatski Crveni križ Zagreb odakle će oni dalje po potrebi prosljeđivati na poplavljena područja.Sveukupno je u našem društvu sakupljeno više od 22 tone pomoći.
Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica se puno zahvaljuje svim građanima te volonterima koji su sudjelovali i još uvijek sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji.
Od 23.svibnja pomoć ćemo primati od 08. - 14 sati radnim danima.

opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike
opis slike

- 08:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.05.2014.

Prikupljanje pomoći za ugrožene od poplava

U svezi s katastrofalnim stanjem na istoku RH i Velike potrebe ugroženih područja za pitkom vodom i hranom,Hrvatski Crveni križ osim financijske pomoći, prikupljati će i pomoć u robi, u prvom redu radi se o trajnim namirnicama i vodi.
Prikupljena pomoć može se dostaviti u Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, Masarikova 6 od 8 - 20 sati, i to od danas 19.05.2014. pa do daljnjeg.

GDCK VIROVITICA

- 07:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.05.2014.

PITOMAČANI DARIVALI KRV

Na današnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi održanoj u Pitomači krv je darivalo 59 dragovoljnih darivatelja krvi. Krv je prikupljala ekipa transfuzije KBC Osijek a krv su darivali:

Badanjek Josip,Bato Marko,Botković Robert,Čop Srečko,Čubelić Miroslav,Demšić Marija,Domović Mario,Đakić Marko,Erdelji Josip,Fras Ana,Fras Zdravko,Gregurek Tihomir,Grgačić Ivan,Gucek Zdravko,Herent Damir,Jakupec Stjepan,Jakupec Tomislav,Jakupec Zlatko,Kalenik Ivica,Kolar Stjepan,Kontent Pero,Kranjc Željko,Kuzman Ivica,Mioč Ivan,Muhvić Davor,Nemet Slavko,Novosel Dominik,Novosel Ivan,Novosel Neven,Pavičić Mario,Pintar Branka,Pintar Tihomir,Posavec Jasminka,Predragović Željko,Radelić Mato,Rakijašić Ivan,Raptavi Antonio,Rengel Marin,Rešetar Branko,Sabljak Drago,Sabo Nikola,Smrček Đoni,Smrček Ivan,Starčević Ivo,Strahonija Željko,Šantek Tomo,Šmit Matija,Šokec Hrvoje,Šostaric Ivan,Špehar Kristijan,Štukar Marijan,Švarbić Tihomir,Tambolaš Josip,Tišljarec Adela,Tišljarec Branko,Tončić Josip,Tržić Nedeljko,Veličan Dražen i Veršec Željko.

Hvala za darovanu krv.

GDCK VIROVITICA

- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 07.05.2014.

Svjetski dan Crvenog križa 8.svibnja i Tjedan Crvenog križa od 8 - 15 svibnja 2014.

Svim volonterima,darivateljima krvi,članovima i svim ljudima koji osjećaju pripadnost Crvenom križu čestitamo 8.svibnja Svjetski dan Crvenog križa.
Međunarodni dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca obilježava se 8. svibnja, na dan na koji je rođen Henry Dunant-osnivač Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca. Od 1948 godine 8. svibnja,u počast Henryu Dunantu u cijelom svijetu se obilježava kao Svjetski dan Crvenog križa. U tjednu Crvenog križa od 8-15 svibnja najavljujemo veliku akciju dragovoljnog darivanja krvi u Pitomači i to za ponedjeljak 12.05.2014. godine od 9 - 13 sati u prostoru Doma Obrtnika u Pitomači.

GDCK VIROVITICA

- 13:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.05.2014.

Akcija darivanja krvi u Virovitici

U prostoru GDCK Virovitica,održana je 06.05.2014. godine akcija dragovoljnog darivanja krvi za građanstvo Virovitice,djelatnike poduzeća VIRKOM i PLIN, za djelatnike tvornice šečera VI-RO te članove vatrogasne zajednice grada Virovitice povodom Dana Vatrogastva i njihova zaštitnika Sv.. Florijana. Krv je sveukopno darivalo 41 darivatelj krvi i to:
Blaževski Slobodan,Blažičević Zdenko,Borković Riki,Cah Zlatko,Gomerčić Roman,Hodak Davor,Horvat Jadranka,Hudi Emil,Jerbić Zoran,Jovanović Dražen,Jovanović Zlatko,Juhas Valter,Kasumović Zvonimir,Keleković Damir,Kermend Željko,Kolaković Dragan,Kolarević Slobodan,Ložnjak Darko,Medved Dragan,Mlinarić Žarko,Pavelić Mario,Pažur Dragoljub,Pipić Darko,Poljak Irena,Presečan Robert,Puškarić Marijan,Puž Tihomir,Puž Zdravko,Rajnović Dražen,Rokinger Kristijan,Smiljanić Mario,Stipić Ivan,Stubičar Marko,Šantić Slobodan,Štajdohar Josip,Štajdohar Milan,Štefan Tihomir,Tandarić Vlado,Validžić Marijan,Velić Matija i Volenik Alen.

Hvala za darovanu krv.

GDCK VIROVITICA

- 12:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.