Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

srijeda, 12.03.2014.

Takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa

U prostorijama GDCK Virovitica, 15.03.2014. godine /subota/ održati će se školsko takmičenje mladih Hrvatskog Crvenog križa. Cilj takmičenja je motivirati mlade osobe za humanitarno djelovanje u zajednici i okupiti mlade osobe radi razmjene iskustava i ideja o radu mladih Hrvatskog Crvenog križa.
Natjecanje se istovremeno odvija u dvije kategorije-za ekipe podmlatka(osnovna škola) i ekipe mladeži (srednja škola). Ekipu podmlatka predstavljaju učenici dviju osnovnih škola i to: OŠ. P.Preradović Pitomača i OŠ.Gradina.
U kategoriji mladeži sudjeluju ekipe iz srednje škole i to: ekipe iz Gimnazije P.Preradović Virovitica i ekipa iz Tehničke škole (medicinari).
Sadržaj natjecanja obuhvaća provjeru znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca,Hrvatskom Crvenom križu,međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima te provjeru znanja i vještina iz pružanja prve pomoći.

Početak natjecanja je u 9,30 sati, a pobjedničke ekipe nastaviti će natjecanje na međužupanijskom natjecanju koje će se održati 05.04.2014. godine u Slatini.

Svim ekipama želimo puno uspjeha te fer i korektno natjecanje.

GDCK VIROVITICA

- 10:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.