Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

utorak, 08.04.2008.

Likovna ostvarenja-Mislav Šutalo

mislav


Mislav je trinaestogodišnji dječak. Pohađa 6. razred Osnovne škole „V. Nazor“ u Virovitici. Svoje slobodno vrijeme provodi u sportu (stolni tenis),glazbi (klasična gitara) i likovnim ostvarenjima. Ovo je njegova prva samostalna izložba. Ranije je izlagao svoje radove kao član KREATIVNE RADIONICE u Slatinskoj banci, Domu garde,Dvorcu Pejačević,Osnovnoj školi „V.Nazor“,u Galeriji kluba „Ina“ za društvo Virovitičana u Zagrebu i u Boravku za starije osobe u Crvenom križu Virovitica.
Uradci za ovu izložbu nastali su kroz tri godine. Kompozicija je spontana,boje intenzivne i u kontrastu. Teme rješava na različite načine slikarskim materijalom:akvarelom,gvašem i temperom.
Zbog svoje kreativnosti i originalnosti,zaslužio je da se njegovi radovi izlože,vide i uoće kao zrno likovnosti u odrastanju.
Otvaranju izložbe prisustvovali su: ravnateljica O.Š. „V.Nazor“ Virovitica Sanjica Samac,koja je i otvorila izložbu,psiholog Jasna Per-Kožnjak,ravnateljica Obiteljskog centra Jasna Čupen te ostali gosti.

mislav


GDCK VIROVITICA

- 13:06 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.