21.11.2006., utorak
da bar znam napisat neki super kul bolesni haiku, al to je već isfurano pa možda i bolje da ne znam...

Image Hosted by ImageShack.us

i opet se u krevetu najbolje slažem sa svojim sinusima, čajem i maramicama svuda naokolo.
proći će do sutra.
a onda ću opet pokisnuti.


- 12:45 - Komentari (13) - Isprintaj - #





16.11.2006., četvrtak
živac..

nije baš da sam osoba koju je lako naživcirat ili naljutit.. u slučaju i da se naživciram, pusti me 10 min i opet sam ona stara...
jednostavno ne vidim smisao u hodanju svijetom vječito namrgođen i ljut na sve oko sebe.. u pravilu se mičem od takvih ljudi, a ima ih koliko hoćeš..
ne volim kad mi netko priča iza leđa, što je, ruku na srce, neizbježno kakva god osoba bio.. aliiii, nemoj mi kasnije dolazit do mene i cici mici, hihihi, hohoho... i tako znam da ćeš čim odeš od mene, u svoje jato kokošaka, prepričat naš razgovor u svojoj verziji u kojoj ja ispadam nešto, da prostite, nenadjebivo glupo i smrdljivo.. u svakom slučaju, grozno... daj me ostavi na miru i ne pričaj sa mnom ako ti ne pašem.. jednostavno, zar ne? da, trebalo bi biti..

nikad nisam kužila te ljude, koji će u jednom trenutku s tobom biti super, a u drugom te već tračat sa prvom osobom koja naiđe da bi, a ne znam ni ja sama što...

ja sam takva kakva jesam.. i ne, neću se mijenjat zbog nekog ili nečeg.. bila sam u fazi kad sam na sve gledala pesimistično i ozbiljno i sve mi je bilo katastrofa.. dosta mi je toga, jer to nisam ja.. ako se nekom ne sviđa što ne stvaram paniku oko toga što mi je zagorilo dno teće, ne čupam kosu zbog toga, ne vrištim, psujem sve po redu, njihov problem.. ne da mi se bit isfrustrirana koza koja će na sve kolutat očima i puhat na sve što treba napravit..

zašto su ljudi toliko kritični prema nečijoj sreći? ako meni paše da se ujutro dignem nasmijana, upalim muziku, plešem u kuhinji dok spremam kavu, ako ja želim bit vječno nasmijana i sa svima pričat veselo, izgrlit ih i izljubit kad ih vidim.. ako ja želim biti takva, ne kužim, u čemu je problem? nije li to moja stvar? znači li to da sam dijete? nitko vas ne tjera ni da me gledate ni da pričate sa mnom.

bi li bila bolja osoba da se ne nasmijem nikom u prolazu, da bacam riječi od tri kilometra dok pričam s nekim, da sam cijelo vrijeme down i da jednostavno nisam okružena ljudima koje volim?

ne da mi se bit nešto što nisam, ne da mi se i neću to biti.. i skakat ću po cesti kad mi počne dobra pjesma na mp3u i derat ću se kad mi se dere i plakat ću kad mi se plače... koliko god to netko smatrao infantilnim. neću se mijenjat i bit ću takva, jer takva želim biti. kome se ne sviđam, šic 3 km dalje od mene. ne trebam vas u svom životu.

skinite mi se s debelog mesa.

i, nasmijte se malo, ako se sjećate još kako se to radi, dobro je za dušu..



- 19:04 - Komentari (8) - Isprintaj - #





11.11.2006., subota
jab vaku frizuru...




- 12:21 - Komentari (12) - Isprintaj - #





< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv





ako me baš jako trebate...

MAIL:
mesehti@gmail.com

MSN:
mala.iz.zadra@gmail.com

ICQ:
300-716-483