Croatian Spy Team

Malena Zvjezdice

Blog koji nikog ne može ostavit ravnodušnim, blog majke koja je izgubila svoju djevojčicu Stelu na cesti.

Malena zvjezdice

- 19:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Curicu u naručju majke Golfom usmrtio pijani vozač



KAŠINA - Petogodišnja Leonarda Jerličko koju je majka Mara Jerličko (39) nosila u naručju poginula je danas oko 16.10 sati kada je na njih Golfom V naletio pijani Ivica Maljak (41), sa 3,08 promila na obilježenom pješačkom prijelazu na raskrižju Ulica Kralji i Liševo u Gornjoj Kašini.

Mara Jerličko je inače minutu prije izašla iz autobusa kojim se kao i svakoga dana vraćala s posla iz fast fooda Zagrebački plavi u prolazu Importanne Gallerije te je usput pokupila kćer iz vrtića u Sesvetama. Vozač se vraćao s posla iz Konzuma u Gornjoj Kašini. Automobil se nakon udarca zaustavio desetak metara dalje na suprotnoj strani ceste, a majka i kći, na užas Marine sestre Luce Jakerčević, koja je bila u autu na drugoj strani ceste, odbačene su na asfalt.

- Stajala sam preko puta i gledala ih kako lete po zraku. Vikala sam ‘zovite Hitnu, zovite Hitnu’, a vozač je stajao i upišao se u gaće. Bila sam s malom svaki dan, odgajala sam to dijete - rekla je šokirana Luca Jakerčević.

Istražni sudac na terenu

Majka djevojčice s teškim je ozljedama, natučenjima po licu i potresom mozga prevezena u KB Dubrava. Nakon nesreće je uspjela stati na noge te je po nju došlo vozilo Hitne, a svjedoci ističu da zbog udarca vjerojatno nije ni shvatila što se djetetu dogodilo. Leonarda Jerličko još je samo nekoliko minuta davala znakove života. Na mjesto nesreće izišao je i Ratko Šćekić, istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda, te prometna policija koja je zatvorila nekoliko kilometara lokalne ceste. Tamnoplavi Golf V s razbijenom suvozačkom stranom stakla poslije 20 sati odvuklo je vozilo Vučne službe.

Svjedoci ističu da su se iza Ivice Maljka vozila još tri automobila, dok se s druge strane ceste približavao šleper. Cijela se kolona, navodno vozila prema ograničenju, odnosno oko 50 kilometara na sat. Maljak nije otprije evidentiran zbog vožnje u pijanom stanju. Policija je istragom utvrdila da je vozač bio toliko pijan da nije uspio niti prikočiti.

- Željeli bismo skrenuti pozornost svim sudionicima u prometu da vode računa i o onima koji su pijani od poslijepodnevnih sati. Uhićeni je odveden u stanicu za Hitnu medicinsku pomoć u Đorđićevu te će najvjerojatnije sutra nakon opsežne krim obrade biti sproveden u Istražni centar - objasnio je Stjepan Gašparić, zamjenik načelnika PU Sesvete.

Pričekao dolazak policije

Kako su nam rekli očevici ove stravične prometne nesreće, u tom je trenutku na njih bez kočenja prednjim desnim dijelom svojeg Golfa naletio pijani Ivica Maljak. Dijete je ostalo nepomično ležati, a pijani je vozač ostao na mjestu nesreće i pričekao dolazak policije. Vozač je navodno bio toliko pijan da se pomokrio u hlače.

jutarnji.hr


- 08:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Vožnja kroz crveno u Splitu

Unatoč visokim kaznama i broju mrtvih na cestama, dovlja vožnja je i dalje IN na Splitskim cestama. Pogledajte kako to rade Spličani.

Prolaz kroz crveno part 3.


- 22:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Povratak

Nije povratak optisanih, samo je povratak smijeh
Croatian Spy tim nije bio u mogućnosti realizirati svoje planove kroz ovo vrijeme zbog raznih obaveza i vremena. Kako su vremena sve ljepša i toplija, tako se i Cro Spy baca u akciju.
Uskoro stižu nove snimke kršenja prometnih pravila i ugrožavanja vlastitih i tuđih života u Splitu.

Neke snimke će biti prosljeđene policiji.

Ugodnu vožnju želi vam Croatian Spy Team smokin

- 12:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #