Croatian Spy Team

Hitna pomoć bez rotirke vozi 180km/h

Vozilo Hitne pomoći bez upaljene signalizacije vozilo 180 km/h na autocesti.
Snimljeno u srpnju 2007. godine.

By: 24SATA


- 23:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Moliti hitnu i policiju za pomoć



Ono što sam večeras doživjela je stvarno bezobrazno! Susjed mi se napio i pao na glavu sa zidića visokog oko metar i pol. Prijatelj je zvao hitnu i objasnio što se desilo, a kada je rekao da je lik pijan, liječnik koji mu se javio na telefon se brzo snašao i dao nam lagani odjeb! Naime, rekao je da ne može nikog poslati jer im je gužva u gradu i da ga mi dovedemo. Kako smo mu dali do znanja da nemamo auto, predložio je da ga uhvatimo ispod ruke i dovedemo.

Nakon što smo došli sebi, nazovem policiju. Objasnim im što se desilo i kako hitna ne želi doći po nesretnog čovjeka, a policajac me počne slati po njegove kući. Dobro, kako su njegovi također pijanci ne želim ići gore i to uljudno objasnim gospon policjotu kojeg sam vjerovatno prekinula u nekoj zabavi ili jelu, da bi se on izderao na mene zato što ne znam kako mi se susjed zove i ne želim ići po njegovu rodbinu. Nakon naše svađe o sasvim stotoj stvari pristane poslati nekoga, a to kako je zvučalo bolje da vam ne govorim. Kao da on mora doći osobno.
Čekali smo policiju 15 minuta, ali njih naravno nije bilo.

Pijanac je imao čvorugu veličine teniske lopte na glavi i sve više je gubio svijest. Ne znajući što dalje, nakon što su nas i policija i hitna odjebali samo zato što je on pijanac, odlučim ponovno zvati hitnu. Javi se isti doktor koji se javio i prijatelju i ponovo mu objasnim što se desilo s tim da sam malo uvečala stvar da izgleda ozbiljnije nego što je. I s njim sam prešla s glavne teme na neku sasvim drugu priču...morala sam mu objašnjavat što se sve može dogoditi pri udarcu u glavu da bi on zastao trenutak i odlučio poslati hitnu. Osjećala sam se kao na ispitu, al dobro. Reče on: "Aj gori i čekaj." I ja "ošla gori" i sačekala ih. Bili su brzi...nakon drugog poziva.

Dakle, ako trebate pomoć, NE govorite da ste vi ili netko kome treba pomoć pijanac, narkoman ili nešto slično jer se odmah možete pozdraviti s ikakvom pomoći...they would leave you to die!

- 12:02 - Komentari (10) - Isprintaj - #

Presretač - Osijek

Osječki MUP-ov presretač divlja na cesti.
Snimljeno u svibnju 2007. godine.

By: CroHunter78



- 23:31 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Policija - potencijalne ubojice na cesti

Policija skreće lijevo pored znaka obaveznog skretanja desno.
Sisak, kolovoz 2007.

By: jovo19


- 10:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Policija vozi 170 km/h

Policijski kombi vozi 170 km/h bez rotacije i bez sirene.
Snimljeno u kolovozu 2007.

By: vasamar


- 10:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Policija vozi 130 km/h, dopušteno 80 km/h

Kaštela - Solin, nova cesta.
Snimljeno u kolovozu 2007. godine.

by: mile0007



- 10:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #