Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Još jedan blog o hrvatskom nogometu ,koji ce se baviti i temama sire nogometne javnosti

Upozorenje

Molim sve one koji ostavljaju komentare na ovom blogu,da svoje misljenje napisu u jednom komentaru,a ne da ga razvlace u 10 ili 15,nebudete li postovali pravila komentari ce vam biti izbrisani ,tako da se bezveze ne trudite.Takodjer,sve tekstove pisem ja osobno,tako da, nemojte kopirati, vec pokusajte nesto sami napisati.

Linkovi

nk-dinamo
nk-hajduk
nk-rijeka
nk-S. Belupo
nk-zagreb
sport
crazy-shit

Opce informacije

Stanovnika:4.500.000
Savez osnovan: 1912.g.
Clan FIFA-e od: 1992.g.
Klubova: 1.497
Nastupa na SP:3

Glasajte na anketi,svaki mijesec biramo najboljeg nogometasa u proteklom mjesecu.Znaci, u anketi nisu samo hrvatski nogometasi,vec nogometasi iz sire javnosti.Pogledajte izbor za 10. mjesec:

nedjelja, 14.10.2007.

NOVI PORNIĆ SEVERINE VUČKOVIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POGLEDAJTEnovi porno uradak severine vučković!!!!!!!! prvi u hrvatskoj objavljujemo ovaj video...!!!!!
sada sa matom čuljkom..ali nije ni malo loši
od prethodnog
KLIKNI klikni i pogledaj, baci drk..seva gola lize kurac mati..



| komentari (3) | print | # |

utorak, 09.10.2007.

Dinamo izvukao protivnike

Današnji ždrijeb izvlačenja Skupina Kupa UEFE dosta burno je popraćen među pristalicama zagrebačkog Dinama. Iščekivala su se imena Dinamovih suparnika na putu ka prolazu dalje i snu zvanom - Europsko proljeće.Kažu kako je u Maksimiru posebno lijepo u proljeće, a kako će tek biti lijepo ako Dinamo prođe vrlo jaku skupinu u kojoj se nalaze Basel, HSV, Rennes i Brann Bergen, te na proljeće, poslije čak 37 godina čekanja, odnosno ispadanja od Schalkea u četvrtfinalu tadašnjeg Kupa Kupova, i tako zaigra u nastavku ovog atraktivnog natjecanja.Prve reakcije iz redova aktualnog prvaka Hrvatske govore kako su dobili iznimno atraktivnu i kvalitetnu skupinu, ali i Skupinu koja se, opće je mišljenje, može proći. Dinamo će u 1. Kolu biti slobodan, potom će 8. studenog ugostiti Basela, 29. studenoga gostovati u norveškom Bergenu, 5. prosinca dočekati HSV-a i naposlijetku 20. prosinca ići u goste francuskom Rennesu.Iz redova zagrebacke momcadi priopcili su da Dinamo prolazi skupinu i jos jednom pozvali navijace da dodju u Maksimir da podrze svoju momcad u jos jednoj Europskoj turneji,ovaj put valjda sa pozitvinim ishodima. autor: administrator



| komentari (3) | print | # |