Cursors

Fallout blog

četvrtak, 19.06.2008.

nwn 2, fallout,teroristi, the offspring, net.hr i nogomet

Evo jos nije izasao Ossianov Mysteries of Westgate, a OBSIDIAN planira novu i nadasve moćnu ekspanziju. Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir je nova ekspanzija potvrđena u španjolskim novinama. Radnja? Sword Coast i Chult! Neprijatelji? Yuan-Ti! I to sve u pravilima četvrte edicije.

Todd se opet nadavao interviewa. Za Guardian je rekao da je tržio uzore i van Fallouta 1 i 2, u npr. Children of man. To je inace super film. A "našu dragu" Bethesdu su pokrali teroristi Al-Qaede povrijedivši atorska prava koristivši konceptualnu sliku porušenog Washington D.C.-A!

Pošto komentari i dalje ne rade kako bi tribali reći ču vam da mi se javio jedan blogger sa zanimljivim blogom. Adresa? http://schizomanic.wordpress.com/

Band The Offspring je izdao novi album i videoza singl Hammerhead. Pjesma je dobra video je anti-ratni, al bezveze. Japanesse bonus track za album je O.C. Life. Potražite ju i skinite! Ocjene albuma su velikom većinom iznadprosječne, a jedino je all music guide bio nezadovoljan! Ima 12 pjesama i traje malo manje od 45 minuta.

A na net.hr-u su objavljeni podaci o istraživanju hrvatske mladeži koju ovaj INTERNETSKI PORTAL OPTUŽUJE DA JE PREVISOKO PLASIRANA U RANGU KORIŠTENJA INTERNETA I IGARA. KAKVE LICEMJERNE ŠUPČINE!!!!!!!headbang

Eto nogometnno je prvenstvo, dobro igramo, vjerojatno če mo popušiti u polufinalu, a proći Turčine! Al mene je zaintigirao tzv. Modni Mačak. Pravo je čudo da ova pederčina, ma neću ih vriđat, ova spodoba uopće izlazi i u tako lošim novinama kao što su 24 sata, nego još ima nešto... On naime ne zna ništ o nogometu. To naime nije ono negledam nogomet jer je dosadan i komercijaliziran, nego on tvrdi da baš ništ a ne zna... Ni koliko traje utakmica, ni što je poluvrijeme,ni koliko igrača ima, ni koji su. E pa on je odlućio da ga njegove friendice manekenke, "odlične poznavateljice" NOGOMETA UPOZNAJU SA DOTIČNOM IGROM. I tako je on gledao i prvi put navijao! Mene pri kraju ćudi samo jedna stvar, a ta je: Pa kako, S KIME i kada se taj igrao kad je bio mali...?

- 11:23 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Web Counter
Web Counter