Cursors

Fallout blog

srijeda, 14.05.2008.

Punom parom

Eto nekako sa buđenjem prolječa pa i ljetnih temp. moglo bi se reći da su svi počeli raditi punom parom. Uskoro se bliži obljetnica bloga, a ja znam da je ova godina bila premršava. Pa krenimo!

Fan made Fallout kreće krupnim koracima. Bilo je i vrime rekli bi neki. U napokon ozbiljnom interviewu rekli da su iznimno zadovoljni brzinom posla.

A brzo radi i Bethesda. Ona je nastavila sa davanjem brojnih materijala časopisima i sa razgovorima s deeloperima. Todd Howard naglašava da postoje ljudi koji uvjek koriste V.A.T.S. i oni koji ga uopće ne koriste. On samtra da bi tribalo korištenje biti 50%-50%. Izašli su i brojni screenshotovi na raznim stranicama!

Na današnji dan izašla je jedna zanimljiva stvarčica. Fallout 2 resolution patch. On omogučava igranje Fallouta 2 u rezi 1152*864.
Evo kako to izgleda:
http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2793

Fallout Between Good & Evil jako zanimljiv češki Fallout mod ulazi u završnu fazu.

Punom parom radi i Zelian games, autori nadolazečeg "Diablo i Fallout hibrida" Winterheart's guild. Oni će navodno za oko dva mjeseca izdati Xorbic rpg za kako oni kažu: "a game targeted at the casual gamer, as much as the hardcore RPG fan: xOrbic - a puzzle RPG hybrid. " Što god to bilo. Anyway igra bi tribala biti slična prijespomenutoj te služiti kao baza za nju i kao izvor financiranja.

Site duck and cover je imao ozbiljnih problema prije desetak dana, no izgleda da je sad sve ok. Inerplayeva stranica i dalje izgleda navbrijano, ali se ništa ne minja!

A sada par stvari o mjuzi. The Offspring je pustio prvi singl s novog albuma. On je besplatan i možete ga skinuti, sa službene stranice banda ili sa njihovog my spacea! Stvar je o pucnjavi u školama i zove se Hammerhead. Novi album se zove Rise and fall, rage and grace i triba izaći sredinom šestog miseca!
I
još samo par stvari vezanih uz Neverwinter Nights 2. Iz neznanog razloga odgođen je Mysteries of Westgate! Je li ITKO zna kad je zakazan izlazak igre!? U isto vrijeme Pc Play donosi priću o konverziji igreu u star trek rpg (prošli broj) i u nekakva Planescape remake.



I za sam kra ja vam preporučam da ako niste probate Spellforce 2. Igra je jako dobra.
- 10:59 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Web Counter
Web Counter