POČETNA
O HNS-U
POVIJEST
LEGENDE
A REPREZENTACIJA
STATISTIKE
PROPISI
AKADEMIJA HNS-A
LICENCIRANJE
PRIJAŠNJI IZBORNICI
HNS























Istra vinoIskon


users online

Free Hit Counter


Slatka Barcelonistka
Zvone Zagrebaš

srijeda, 26.09.2007.

Šest Komada Amaterima sa Pirineja

Napisala:Antonija Pavlić, Copyright 2007
Foto:RTL televizija


Šest komada u mreži amatera s Pirineja


U Andori La Velli Hrvatska je morala osvojiti nova tri boda, pogreška bi nas skupo stajala, a mogla je donijeti puno. Bila bi sramota izgubiti utakmicu protiv Amatera, posebno od reprezentacije od koje se u budućnosti očekuu velike stvari s ovom generacijom. Nameću se mnoga pitanja, ima li Hrvatska bolju reprezentaciju i boljeg izbornika od generacije '98, kakav rezultat možemo očekivati od nadolazećeg Eura, ako se plasiramo itd...

Utakmica nije počela idealno. Rezultat od šest naprama nula ne pokazuje igru prve polovice prvog poluvremena. Andora se požrtvovno branila, a izabranici Slavena Bilića nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti. Sve to, popravio je sjajni Dario Srna, koji je prvi zatresao mrežu domaćeg vratara Kolda iz slobodnjaka sa 35 metara, i zatim se sve otvorilo. Sijevalo je sa svih strana. Mladen Petrić sjajnom predstavom, ponovno iz slobodnog udarca pogađa za 2:0 a prvo poluvrijeme ponovno završava Petrić na asistenciju Kranjčara.

Na poluvremenu umjesto Petrića i Modrića ušli su Pranjić i Balaban. Pranjić je dokazao da je klasa i da je dostojan hrvatskog dresa. U 49 minuti Niko Kranjčar povisuje na 4:0 i igra Andore potpuno se raspada. Sijevalo je sa svih strana, i moglo je završiti puno većim rezultatom.
Pranjić još jednom asistira, ovaj put za prvijenac Ivana Rakitića u hrvatskom dresu. Nakon lošeg udarca Balabana, Eduardo Da Silva, loptu je pospremio u mrežu i nametnuo se kao najozbiljniji kandidat za najboljeg strijelca kvalifikacija.

Do kraja utakmice, Andora je imala nekoliko prigoda, ali ništa ozbilnije, Hrvatska je u "radnom" tjednu uspjela sa svojim naumom, sa svojim ciljem. Osvojila je svih pest bodova i ostala na prvom mjestu skupine.
Sljedeću utakmicu na Stadionu Wembleyu u Engleskoj čekaju nas Englezi koji se, vjerujemo žele osvetiti za poraz na Maksimiru.



| Komentiraj (13) | Printaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Andora - Hrvatska 0:6
Estonija - Hrvatska 0:2




Kolovoz, 2008











Engleska - Hrvatska
Stadion Wembly





Hrvatska - Andora
6  -  0



HNS
Moj Drugi Blog
Moj Klub
Volim Narodno
Folk Blog
Fudbalerka
Dinamo Zagreb
Arsenal Cro
PC Programi
Warez Download
Big Brother 2007
Mp3 Narodnjaci
Muzika Portal
Universal Download
Net.Hr - Sport
Jutarnji Sport
Večernji Sport
SportNet
Index Sport

Sportske
AC Milan
Bjelovarcanin
AS Roma
Nesvrstani
Man United
Lige Petice