POČETNA
O HNS-U
POVIJEST
LEGENDE
A REPREZENTACIJA
STATISTIKE
PROPISI
AKADEMIJA HNS-A
LICENCIRANJE
PRIJAŠNJI IZBORNICI
HNS























Istra vinoIskon


users online

Free Hit Counter


Slatka Barcelonistka
Zvone Zagrebaš

srijeda, 26.09.2007.

Hrvatska lako sa Estonijom

Napisala: Antonija Pavlić, Copyright 2007
Foto: Index.Hr


Tijekom utakmice Hrvatska-Estonija privedena tri pripadnika BBB-a


Dvoboj protiv Estonije, odrađen je rutinski. Na polupunom Maksimiru, pred 15 000 gledatelja, presudu Estoniji donio je Eduardo Da Silva, postignuvši dva pogotka i omogućivši Hrvatskoj da i dalje ostane vodeća reprezentacija u E skupini kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2008 koje će se održati u Austriji i Švicarskoj. Rusija, na drugoj poziciji ima 2 boda manje, sljede Engleska i Izrael oboje sa po 17 bodova, što znači da nema opuštanja. U ovoj, vrlo teškoj skupini, tri reprezentacije borit će se za prolaz u drugi krug. Hrvatska, Engleska i Izrael. Otpisani su Makedonija, Estonija i Andora.

 Hrvatska-Estonija


Mnogi su i prije početka dvoboja, nova tri boda uknjižili na Hrvatski konto, no utakmica nije bila nimalo lagana, te se Hrvatska svojski potrudila za nova tri boda. Ova Utakmica bila je prva u nizu utakmica u kojima Hrvatska nema pravo na pogrešku. Za četiri dana u Andori la Velli očekuju se nova tri boda.

Hrvatska je izvrsno počela utakmicu. Švicarski sudac dosudio je kazneni udarac, zbog igranja rukom u protivničkom šesnaestercu, ali je Darijo Srna uzdrmao vratnicu. Zaredale su prilike Luke Modrića, Eduarda, Petrića, ali vratar Estonije uspješno je otklanjao sve Hrvatske prigode. Prvi pogodak došao je u 39. minuti. Gužvu u kaznenom prostoru sjajno je iskoristio Eduardo Da Silva koji škaricama postiže pogodak. Šest minuta poslje, napadač Arsenala postiže i svoj drugi pogodak na utakmici sjanim udarcem sa ruba šesnaesterca na dodavanje opet izvrsnog Luke Modrića.

U nastavku utakmice, u drugom poluvremenu ritam igre je vidljivo pao i promjene rezultata nije bilo. Hrvatska je imala nekoliko izglednijih prilika, no rezultat je ostao nepromjenjen. U 62. minuti u igru je ušao Ivan Rakitić kojemu je to bio debi za Hrvatsku reprezentaciju.

Eduardo da Silva


Ovo je bila peta međusobna utakmica Hrvatske i Estonije. Vatreni su slavili pet puta, te jedanput nije bilo pobjednika. Hrvati su zabili 13 pogodaka, te primili samo jedan.



| Komentiraj (0) | Printaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Andora - Hrvatska 0:6
Estonija - Hrvatska 0:2




Kolovoz, 2008











Engleska - Hrvatska
Stadion Wembly





Hrvatska - Andora
6  -  0



HNS
Moj Drugi Blog
Moj Klub
Volim Narodno
Folk Blog
Fudbalerka
Dinamo Zagreb
Arsenal Cro
PC Programi
Warez Download
Big Brother 2007
Mp3 Narodnjaci
Muzika Portal
Universal Download
Net.Hr - Sport
Jutarnji Sport
Večernji Sport
SportNet
Index Sport

Sportske
AC Milan
Bjelovarcanin
AS Roma
Nesvrstani
Man United
Lige Petice