free stats
Dobrodošli na neslužbene stranice NK Croatia '78.
Komentari i ostalo
BUM-TRACH
LJETNA LIGA 2006
Obavijesti
Kompletne najave i izvješća kola pratite na blogovima selekcija...


22.04.2007., nedjelja

Seniori poraženi

Vruć i sparan dan na stadionu 'OGNJENA ZEMLJA' primamio je 153 gledatelja na današnju utakmicu. Ako je suditi po tome kako su se rasporedili igrači momčadi Croatia78, njihov je trener odlučio započeti utakmicu u formaciji 3-5-2.



Nekoliko igrača Croatie 78 je izgledalo nepouzdano po ovako toplom vremenu, jer su ih protivnički igrači neprestano prolazili koristeći svoju snalažljivost i spretnost. No, Ivica Crnić, danas je bio posebno raspoložen za igru te je držao domaće u igri. Gosti su u 20. minuti spremili akciju nakon koje su mogli voditi sa 0:1 da je gostujuči napadač glavom pospremio loptu u praznu mrežu sa 2 metra, umjesto toga lopta je otišla preko gola. Nakon što je zbog grubih nasrtaja, zadobio ozljedu koljena, iz svakog se njegovog poteza moglo primijetiti kako brzonogi Srećko Pavlović ima velikih problema u igri. Bura oduševljenja na klupi domaćih značila je samo jedno: Damir Janjac je uspio realizirati ono što uvježbava poslije treninga. Sjajno je izveo slobodan udarac s oko 30 metara po sredini, preko živog zida, lopta je pala na 5 metara od vratara i promijenila smjer. Vratar nije niti trepnuo, a lopta je završila u mreži. Od 35. minute na semaforu stoji 1 na prema 0! Od toga trenutka, obrana vlastitoga gola i vodstva postala je glavni cilj igre kluba Croatie78.
Na stanku između 2 poluvremena otišlo se pri rezultatu 1:0!!!

Ekipa Ponikve se nije predavala. Igrala se 65. minuta utakmice kada je ekipa Ponikva izjednačila rezultat nakon školski izvedenog napada po desnoj strani. Akcija je prvotno usmjerena prema lijevom boku, a onda dugom loptom prebačena na skroz suprotnu stranu terena. Nešto više prostora iskoristio je krilni igrač za prodor gotovo do korner linije, sjurio se prema golu te opalio i zabio za 1:1. Sastav Ponikva preuzima vodstvo u 74. minuti utakmice na 1 - 2. Gostujuči napadač skoro je sve učinio sam; oslobodio se svog čuvara na lijevoj strani, a zatim se sjurio okomito prema vratima. Braniče, koji su ga čekali u statičnom položaju, vrlo je lako cimanjem izbacio iz ravnoteže i našao se oči u oči s vratarom. Nije oklijevao, već je svom snagom udario po lopti koja je završila u mreži.
Utakmica je završila rezultatom 1 - 2.




Današnji rezultati:
mlađi pioniri Croatia 78 - Duga Resa 0:0
stariji pioniri Croatia 78 - Duga Resa 4:0
seniori Croatia 78 - Ponikve 1:2 (1:0)

- 20:22 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SLIKE




Napominjemo kako su ovo neslužbene stranice, te se ograđujemo od izjava pojedinaca na ovim stranicama. Stranice su zasnovane na volonterskoj osnovi i plod su rada igrača kluba sa željom informiranja igrača i navijača o utakmicama našeg kluba. Stranice su također mjesto za kontakt i zabavu igrača i simpatizera. Preuzimanje sadržaja i njihovo korištenje u komercijalne svrhe nije dopušteno.