Volim Hrvacku i bijem ženu

srijeda , 11.10.2017.

Dakle. Krenimo redom.

Nasilje je dost loša stvar, to je svima jasno. No, neke stvari u Rvackoj prelaze svaku granicu razumnog i logičnog. Pa tako i nedavna tučnjava gospodina Tomaševića, ŽUPANA. Ej ljudi, da ponovim, ŽUPANA. Gospodin na viskokoj poziciji mlati ženu. I dobro, ne opravdavam nasilje, niti je on jedini koji udara slabiji spol od sebe, ali je javna osoba. Osoba koja donosi odluke u požeško-slavonskoj županiji. Zapamtite, da upravo Vi, za samo jedan njegov mandat morate izdovjiti oko 1,20 milijuna kuna! lijepa brojka hehe

Zamislite udate se za gospodina, inače velikog domoljuba, pa se on odluči malo neslano našalit s Vama, udari Vam koju zidarsku i pravi se lud. Odlučite reći "dosta, pa ne može to tako", te pišete Dragom Vođi (protiv kojeg nemam ni jednu lošu stvar, naš Veliki Vođa Andrej Plenković, pod svojim mudrim vodstvom, vodi nas u veliku i svijetlu budućnost) u nadi kako će bar on reagirati. No, sve se zapravo zapetlja u HDZ-u, neki mladići to zagube i eto ništa. Pišete opet, i eto ništa opet jbg, nemate sreće stvarno. Cijela obitelj nasrne na Vas, jer ste uništili ugled jednog domoljuba, a Vi se pitate "jesam ja luda, ili je svijet stvarno otišalo u tri pi*ke materine".



Sad dolazi dio gdje se pitate "dobro gdje to ja živim?!". Gospodin tvrdi da nije NIŠTA napravio. Dakle, nevin je. Isto ko i Sanader na primjer, Kalmeta recimo, Lalovac koji isto nije prijetio ženi (makar postoji snimka, ali to su sve politička podmetanja) i još puno puno ostale ekipice.

Evo citat gospodina Tomaševića:
"Prije svega osjećam potrebu da se ispričam hrvatskoj javnosti, a posebno žiteljima Požeško-slavonske županije čiji sam župan zbog mnoštva neistina o meni koje su u protekla dva dana objavljivane ."


Dakle gospodin se ispričava, ali se ispričavam zbog toga što mediji šire dezinformacije o njemu. Dakle, nije on tu nikoga udario, ali se mora ispričat za sve dezinformacije. Možda i ne razumijete, jbg niste domoljub.
"Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano." 


Naravno, ko i svaki drugi veliki domoljub i član desno orijentirane partije. I sad najslađi dio:
Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu. Ta činjenica vidljiva je iz medicinske dokumentacije supruge nakon pregleda u Požeškoj bolnici. 


Dakle, svi lažu - bolnica, policija, žena laže ej! Svi lažu, to sve lažovi, vjerujte meni, političaru i domoljubu koji dolazim iz stranke koja je inače proglašena zločinačkom ogranizacijom, moj obraz je u potpunosti čist.
Inače, sin Lojzeka, Silvio, tvrdi da ga je sam Bog poslao preko SMS poruke. Eto Bog isto SMS-a, valjda nije čuo za Viber ili WhatsApp ili Messenger, valjda malo da se pritaji i tako to. Jebe lud zbunjenog. Hrpa luđaka i bolesnika.



I sad netko kaže "treba van u Njemačku raditi, Švicarsku..."
O čemu Vi trabunjate? Švicarska uređena zemlja, dosadna, nema nikakvih dešavanja. Njemačka isto, Merkelica to sve po špagi, sve pedantno. Istina, ima tamo i Turčina i svega ponešto, al opet to je fino sređena državica, šta ćete tamo? Umrijet od dosade, eto šta.

Do sljedećeg pisanja,
"Lav i tele mogu leći zajedno, ali tele se neće baš naspavati." - Allen Woody

PS: Ovaj događaj (ili niz događaja) strogo osuđujem, te suosjećam sa svima koji prolaze kroz ovakve stvari. S obzirom da živimo u Banana državi, radim zajebanciju jer je to jedino što nam preostaje (dok nas ne pohapse).

Oznake: alojz tomašević, HDZ, politika

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.