31

utorak

siječanj

2012

Krećemo sa ispunjavanjem želja :)

Vjerovali ste obećanjima Crnog Jaja i povjerili mu svoju želju? Vaše povjerenje se isplatilo!

Na stranu Valentinovo i fašnik, veljaču ćemo sada pamtiti po Crnom Jaju i njegovoj čaroliji.

Zadnjih dana Crno Jaje pročitalo je više od 30 000 vaših želja. I nije imalo pune ruke posla jer Crno Jaje nema ruke, ali vas uvjeravamo da je zato imalo posla preko glave.

I sada kreće u ostvarivanje prvih sto želja!

A tko su prvih sto sretnika koji će dobiti ono što su zaželjeli? Savjetujemo vam da pratite Crno Jaje u stopu, od njegove web stranice, preko Facebooka i Twittera pa do bloga kako bi ste među prvima saznali da li ste baš vi ta osoba kojoj će želja biti ostvarena.

A za sve koji su bili skeptični i nisu nam vjerovali, imamo dobru vijest – Crno Jaje pružit će vam drugu priliku. Na www.crnojaje.hr još uvijek stignete upisati želju i uz malo strpljenja čekati ostvarenje iste.

Naša priče tek počinje i trajat će tijekom cijele godine...a vjerujemo i dulje...

25

srijeda

siječanj

2012

2 metra veliko jaje na trgu u centru Zagreba :)

...naše Crno Jaje se lijepo pozicioniralo u centru Zagreba, na Cvjetnom trgu, kraj Rakijarnice...i to ne slučajno...
Naime, ukoliko se checkirate na Foursquareu ili pak na Facebook places - new venue - "Crno Jaje & Rakijarnica ", dobit ćete mali poklon od nas...prvih 20 će dobiti free rakijicu po izboru ( između 100-tinjak ponuđenih, a preporučamo od kadulje ) + majicu Crno Jaje...svi ostali na 2 popijene rakijice, plaćaju samo jednu...,a sad trk na cvjetno po rakijicu :)





Svidjela nam se priča dečkiju koji stoje iza Rakijarnice ( uz Zagreb, možete ih ljeti naći u Splitu i Vodicama ), oni isto kao i mi žele biti drugačiji, originalni i raditi nove i zanimljive stvari...podržite nas, zajedno to i možemo....

i da...jeste vidjeli naše spotove na Novoj TV ?


stay tuned..

20

petak

siječanj

2012

Hej...bili smo ovih dana i na ulicama Zagreba...jeste nas vidjeli ?

Na veliko veselje svih prolaznika, Crno Jaje se ovih dana prošetalo ulicama Zagreba odlučno u svojoj namjeri da sasluša što više želja, klikni ovdje i pogledaj komentare i želje prolaznika :)

Svi koji su se zatekli u blizini Crnog Jaja imali su priliku upoznati se sa njim, povjeriti mu svoju želju, fotografirati se pa čak i dobiti poklon na licu mjesta.

Jer Crno Jaje je potpuno ozbiljno u svojim namjerama, a koliko god da se trudite ne možete ga razbiti, pojesti, niti mu slomiti volju.

A ono misli na sve vas, pa ukoliko niste imali sreće sresti ga na ulici ono je za vas dostupno i preko stranice www.crnojaje.hr gdje nestrpljivo očekuje sve vaše želje. A želite li se uvjeriti u njegove dobre namjere, upitati ga nešto ili mu samo zaželjeti dobar dan, očekuje vas na svojem Facebook profilu gdje za svakog novog prijatelja sprema iznenađenje.








I obavezno pratite naš Twitter profil jer i za sutra 25.01. spremamo mali poklon, uz podjelu nasših cool majica, tu je i preslatko skoro 40 cm. veliko čokoladno jaje iz Vinceka :)






18

srijeda

siječanj

2012

Zaželi želju i možda ti se ostvari san!



Djed Božićnjak je otišao, no na ispunjavanje želja ne morate čekati godinu dana.

Za sada još uvijek tajni projekt CrnoJaje.hr oslanja se na želje svih građana Hrvatske kojima će ispuniti sve realno dostupne želje ukoliko otiđete na njihovu web stranicu www.CrnoJaje.hr i ispunite formular za ispunjavanje želja!

CrnoJaje.hr nije generator lažnih obećanja pa vam sigurno neće proći želja da u roku od mjesec dana prođe recesija u Hrvatskoj, da dobijete 5 na ispitu na fakultetu ili da odletite na Mjesec tijekom ove godine, no nemojte se previše ustručavati oko želja...jer MNOGE će ih ispuniti!

Ne žele otkriti po kojem principu će birati redoslijed ispunjavanja upisanih želja tako da vam ne može natuknuti kako da "igrate", no ništa vas ne košta da kliknete na www.CrnoJaje.hr i zaželite ono što želite ostvariti, a nema sredstava za to....Znamo da su nama prvi na popisu put na romantični Santorini, karnevalsku Veneciju ili pak u Ameriku na neku od tehnoloških konferencija. No nemojte da vas zavara ovaj trag, jer poželjeti možete čitav spektar toga!

Prvog dana veljače saznat ćete o čemu se radi. I možda biti sretni zbog toga.

Vaše...Crno Jaje :)

p.s. svi blogeri mogu očekivati i male, ali vrijedne znakove pažnje...extra...

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.