CRNI SOKOLOVI

petak, 01.07.2005.

TKO JE BIO ISTINSKI VOĐA HRVATSKOG NARODA

PAVELIĆ vs. TUĐMAN
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
TKO NAS JE BOLJE VODIO?TO JE PITANJE KOJE SAM SI POSTAVIO ČITAJUĆI VAŠE KOMENTARE,NA KOJIMA ZAHVALJUJU SVI CRNI SOKOLOVI.SVATKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE.A JA BI HTIO IZNJETI SVOJE.KAO PRVO MORAMO RAZJASNITI JEDNU VAŽNU STVAR.DR.TUĐMAN I PAVELIĆ DVA SU IDEOLOŠKI VRLO RAZLIČITA POJMA.TUĐMAN JE BIO U PARTIZANIMA ČINOVNIK,BORIO SE PROTIV NACIZMA I FAŠIZMA A SAMIM TIME I PAVELIĆA.S DRUGE STRANE PAVELIĆ IMA POZITIVNIH POTHVATA PRIJE 2. SVJ.RATA.ON JE IZVEO ATENTAT NA KRALJA ALEKSANDRA,ODNOSNO ČLANOVI USTAŠKOG POKRETA I MAKEDONSKE REV. ORG. POTOM EMIGRIRA I ODLAZI U ITALIJU GDJE SE,POD MUSSOLINIJEVIM OKRILJEM I DALJE BORI ZA OSLOBAĐANJE HRVATSKE OD SRPSKIH HEGEMONISTA.NAKON HITLEROVA NAPADA NA KRALJEVINU JUGOSLAVIJU MAČEK ODBIJA VODITI NOVU DRŽAVU I TAJ ZADATAK PREUZIMA ANTE P. 10.04. 1941.
POČETNA RADOST ZA KONAČNOM DRŽAVOM BRZO NESTAJE.PAVELIĆ POTPISUJE SRAMOTNE RIMSKE UGOVORE I BEZ MILOSTI POKLANJA VELIK DIO JADRANA TALIJANIMA.HRVATSKU JE KRUNU TREBAO DOBITI TALIJANSKI VOJVODA OD SPOLETA,A TIME BI PAVELIĆ I HRVATI PALI U DRUGI PLAN KAO ŠTO JESU.KAKVA JE TO NEZAVISNA HRVATSSKA U KOJOJ GLAVNU RIJEČ DRŽE NJEMCI I TALIJANI,U KOJOJ SE GOVORI O SLOBODI A POGLAVNIK JE UZIMA I SVOJIM MINISTRIMA MLADENU LORKOVIĆU I ANTI VOKIĆU,ALI NE SAMO SLOBODU VEĆ I ŽIVOT.ONI SU UBIJENI 1945. OD USTAŠA.ZAŠTO? JER SU HTIJELI DA HRVATSKA DIGNE RUKE OD FAŠIZMA,A OSLOBODI SE NAJEZDE KOMUNIZMA.TO SU ISTINSKI DOMOLJUBI,BAŠ KAO I ANDRIJA HEBRANG NA STRANI PARTIZANA.ON JE NAKON RATA MUČKI UBIJEN JER JE ŽELIO PRAVA ZA SVOJ NAROD,TO JE PLATIO SMRĆU POSLIJE RATA,KADA GA UBIJAJU TITOVI OZNAŠI.NEPRIMJERNO JE RAME UZ RAME STAVLJATI F. TUĐMANA I A.PAVELIĆA,VIŠE SI PRISTAJU PAVELIĆ I TITO.OBA DVOJICA STOJE U KRVI DO GRLA.KRVI SVOJIH ZEMLJAKA...HRVATA...DIJECE,ŽENA,STARACA.PAVELIĆU SE MOGU PRIŠITI DESECI TISUĆA SRBA(NEVINIH),ŽIDOVA,ROMA,ČLANOVA HSS-a.KAKO OPRAVDATI UBIJANJE SRBA I SURADNJU S ISTIM SRBIMA-ČETNICIMA,ZA MENE JE TO IZDAJA HRVATSKOG NARODA I SVIH ONIH KOJI SU RADI ČETNIKA IZGUBILI SVOJE NAJBLIŽE,ČETNIKA S KOJIMA PAVELIĆ KUMUJE.DRUGO...VI GOVORITE DA JE ŽIDOVSKI NAROD UBIO ISUSA I TIME OPRAVDAVATE GENOCID.ZAR STE TAKVE NEZNALICE DA NE ZANATE DA JE ISUS BIO ŽIDOV,NE SJEĆATE SE NJEGOVIH RIJEČI S KRIŽA "OPROSTI IM GOSPODINE JER NEZNAJU ŠTO ČINE".TKO JE VEĆI OD BOGA?A DA ODLUČUJE UMJESTO NJEGA?ZAR JEDAN PAVELIĆ KOJI JE HITLEROVA MARIONETA?IL HITLER KOJI I SAM VUĆE ŽIDOVSKE KORIJENE PA SAMIM TIME NIJE ČISTI ARIJEVAC.NE GOVORI LI ISUS TKO JE PRVI BEZ GRIJEHA NEKA BACI KAMEN".A TAKVI POPUT VOĐE I POGLAVNIKA U ISTINU IMAJU MNOGO GRIJEHA!TAKOĐER SPOMINJETE MASONE.PAVELIĆ JE BIO JEDAN OD HITLEROVIH LJUDI A HITLER GLAVNI MASON U SVOM KULTU...MISLIM DA TO GOVORI SVE.PAVELIĆU JE VIJERA SAMO MASKA KOJU STAVLJA DA BI PRIDOBIO NAROD.POZNATE SU NJEGOVE POGRDNE RIJEČI ZA ALOJZIJA STEPINCA KOJI JE MNOGO PUTA KRUTIZIRAO NJEGOVE POSTUPKE.IPAK NAJVIŠE OD SVEGA ŽALIM RJEKE HRVATSKIH MLADIĆA KOJI SU OTIŠLI U USTAŠE I DALI SVOJE ŽIVOTE ZA KRIVU IDEOLOGIJU,NISU SVI BILI ZLI NO ZLOČINI MANJINE BACAJU TAMNU MRLJU NA NJHOVU BORBU I CILJ-OSLOBOĐENJE OD KOMUNIZMA.ZAŠTO POGLAVNIK NIJE OSTAO UZ SVOJ NAROD I VOJSKU DO KRAJA NEGO SPASIO SVOJU GLAVU ALI NE I DOSTOJANSTVO.GDIJE JE ONDA BIO DA VODI USTAŠE?
ONI SU UZ MNOGE DOMOBRANE I CIVILE PUŠTENI NA MILOST I NEMILOST KOMUNISTIČKI KOLJAČA NA BLEIBURGU,JAZOVKI,MACELJSKIM ŠUMAMA.NEK IM SE BOG SMILUJE I NAGRADI IH ZA DOBRO I NE KAZNI PRESTROGO ZA ZLO.POKOJ NEK IM JE DUŠAMA.
DR. FRANJO TUĐMAN

ZA MNOGE JE ON DANAS KONTROVERZNA LIČNOST.IPAK NE ZA MENE I NAŠE ČLANOVE.POD VODSTVOM PREDSJEDNIKA TUĐMANA STVARALA SE NAŠA NOVA HRVATSKA.STVORENA JE OD HRVATSKIH BRANITELJA BEZ PRISUTNOSTI ONIH KOJI BI JE ŽELJELI OPUSTOŠITI KAO NJEMCI I TALIJANI 1941. 1945. HRVATSKI JE NAROD TIH 90-TIH POKAZAO VELIKU ŽRTVU I HRABROST,GOTOVO GOLORUK SUPROTSTAVIO SE TREČOJ VOJNOJ SILI EUROPE.OD STRANE AMERIKANACA DOBIVAMO EMBARGO KOJIM JE SVIJET NA JEDAN NAČIN ŽELIO DA SE JUGOSLAVIJA NE RASPADNE A OTPOR I TEŽNJA HRVATA ZA SLOBODOM UGUŠI.U TIM TEŠKIM TRENUCIMA F.TUĐMAN ZNA PUT DO POBJEDE,SA MNOGIM HRVATSKIM SOKOLOVIMA STAJE PRED AGRESORA I UZ MNOGO ŽRTVE USPIJEVA.ZAPITAJMO SE KAKO MU OVAJ NAROD ODAJE POČAST ZA ONO ŠTO JE UČINIO.ISTINA JE DA JE RADIO GREŠKE U PRIVATIZACIJI,NO MI GA GLEDAMO SA STAJALIŠTA VOĐE ZA VRIJEME BORBE.TEK ĆE POVIJEST POKAZATI DA JE NJEGOVA ZASLUGA NEOPISIVA,A HRVATSKOM ĆE SE ORITI"USTANI FRANJO HRVATSKA TE ZOVE". KAO VĐA OSTAVIO NAM JE ZADATAK DA SE POPUT NJEGA OBVEŽEMO DA SMO U SVAKOM TRENU SPREMNI ZA OBRANU OVE NAM DOMOVINE,DA BUDUĆE NARAŠTAJE UČIMO DA HRABRO STANU I SUPROTSTAVE SE ONOM TKO NAS UGROŽAVA,BAŠ KAKO SU NAŠI OČEVI POD VODSTVOM FRANJE TUĐMANA STALI PRED JNA I ČETNIKE.
PRVI HRVATSKI PREDSJEDNIČE HVALA TI ŠTO SI UZ HRABRE BORCE I SINOVE OVOG NARODA STVORIO DRAGU NAM DOMOVINU. MI ĆEMO NASTAVITI BRANITI NAŠE I POŠTIVATI TUĐE BAŠ ONAKO KAKO SI NAS TI UČIO,TI I NAŠ NEBESKI OTAC.

"SVE ZA HRVATSKU A HRVATSKU NI ZA ŠTO"

Crni Sokol
- 22:46 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se