CRNI BLOG KOMUNIZMA https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

utorak, 22.09.2015.

Kockanje s ilegalnim migrantima zvani izbjeglice

 photo Izbjeglika kriza Tovarnik4_zpswblzpdqt.jpg

Tako je počelo i u Hrvatskoj, Tovarnik, 16. rujan 2015. godine, vlada bez pregleda i kontrole počela u zemlju puštati ilegalne migrante zvani "izbjeglice" koji su u stampedu pregazili državne granice Makedonije, Srbije, Mađarske i Hrvatske. Gdje su žene i djeca? Vidjet ćemo ih samo u kadrovima vladinih "podzemnih" medija, u realnosti radi se o hordama agresivnih muškaraca, svi slučajno muslimani, koji bez ispaljenog metka osvajaju novi "Lebensraum" ili životni prostor u Europi. U principu je vlada Republike Hrvatske kapitulirala, i izvršila veleizdaju, ali balkanska "elita" se pobrinula za sebe, te jeiz Kaznenog zakona RH izbrisala odredbe o veleizdaji naroda i države. Zašto je vlada izvršila izdalu nacionalnih interesa, i de facto veleizdaju? Zato što ispunjava naloge iznad nje, iznad koje bi smjeli biti samo Bog i Hrvati!

 photo Izbjeglika kriza Kukuruziscaronte kod Tovarnika_zpsnz6jxlgu.jpg

Nakon što su ilegalni migranti pregazili hrvatske granične prijelaze, vlada ih je zatvorila i otvorila migrantima put preko polja. Na fotografiji kukuruzište uz hrvatsko-srbijansku državnu granicu na putu od Šida do Tovarnika. Karakteristika ilegalnih migranata jest ta da su podijeljeni u skupine od po desetak do dvadesetak, i svaka ima baremjednu ženu i jedno dijete sa sobom koje se po potrebi, ako migranti na pohodu u Europu gdje zastanu postavi u prve redove pred kadrove fotografa kako bi se simuliralo izazivanje velikih emocija kod Europljana i suosjećanje. Migranti su vrlo lukavi.

 photo Izbjeglika Kriza Tovarnik3_zpstbmhtsqt.jpg

Namješteno izazivanje emocija kod Hrvata od strane vladinih medija i lukavih migranata u čemu se ne štede mala djeca i bebe koje se izlaže velikom stresu kad god "jadne izbjeglice" naiđu na neku prepreku na svom putu prodora u Njemačku.

 photo Ilegalni migranti s maarsko srbijanske granice masovno se premjescarontaju u Hrvatsku_zps6l4zvwzb.jpg

Nakon što je Mađarska radi zaštite svojih nacionalnih interesa nemiješanja masovnog miješanja stranih kultura sa tisućljetnom kršćanskom kulturom mađarskih katolika izgradila zaštitni zid prema Srbiji, vlada HR u dogovoru s Beogradom počela je "izbjeglice" masovno prebacivati preko Hrvatske u Mađarsku, u stilu "prebaci brigu nadrugoga", zbog čega je vlada mađarskog premijera Viktora Orbana počela graditi Mađarski zid i prema Hrvatskoj. Ministar vanjskih poslova Države Mađarske obavijestio je Europsku uniju da se ante portas Europe nalazi oko 35 milijuna izbjeglica, što je točno, jer je Turska nakon raspada Sovjetskog Saveza 1992. godine udijelila muslimanima iz bivših sovjetskih srednjoazijskih republika dvostruko državljanstvo, i turkmenskim narodima navedenih republika, a ima ih 200.000.0000, podijelila milijune putovnica. Vlada RH je time Hrvatsku pretvorila u koridor, iako po planu Europske komisije Hrvatska nije predviđena kao "koridor" ua "izbjeglice"s Bliskog istokai Srednje Azije, već je to Mađarska koja to ne želi biti. Ucijenjena od predsjednika Europskog parlamenta da će joj biti uskraćena sredstva iz EU-fondova za razvoj, mađarska vlada na kapaljku pušta u zemlju ilegalni migrante iz Srbije, koji dođu preko Hrvatske te ih vlada organizirano prevozi do hrvatsko-mađarske granice, dok ne završi izgradnju Mađarskog zida uzduž hrvatsko-mađarske granice. VladaRH uspjela se posvađati s mađarskom vladom ali i sa slovenskom vladom, jer je i na granicu prema Sloveniji, Braganu i Harmicu na Sutli organizirano slal ilegalne migrante, tako da su Mađari i Slovenci zatvorili željeznički promet prema Hrvatskoj. U prvih pet dana "Izbjegličke krize" HR vlada uspjela je Hrvatsku pretvoriti otvorenu zemlju za ilegalne migrante, a u zatvorenu zemlju za Hrvate koji vlakovima ne mogu putovati u inozemstvo. Pritisak Beograda i Zagreba na Budimpeštu jest također u funkciji rušenja demokratske vlade mađarskog premijera VIktora Orbana koji je jedini državnik u Europi koji se organizirano suprotstavlja islamskoj kolonizaciji Europe.

 photo Asyl-InvasionunterwegsnachC396sterreich-Deutschland_zpsik9o1xux.jpg

Otkuda izašto horde ilegalnih migranata u Europi? Usred ljeta, kolovoza 2015. godine je Europu kao grom iz vedra neba pogodio izbjeglički migrantski val, što nije slučajno, naime, seoba naroda radi miješanja muslimana s Bliskog istoka, Srednje Azije i sjeverne Afrike, dogovoren jena tajnom sastanku tajnog društva Bilderberg u austrijskom Tirolu lipnja 2015. godine, radi destabilizacije Njemačke, a svi ilegalni migranti stalno su na svom putu, na kojem su državne granice europskih zemalja provaljivali kao što nož reže maslac, ponavljali da "samo žele u Njemačku, "Germany".

Svjetska financijska elita želi 3. svjetski rat radi instaliranja tzv. Svjetske vlade i gospodstva nad narodima, nacionalnim državama i resursima. Zato je američka vlada stvorila Ukrajinsku krizu u veljači 2014. godine rušenjem demokratski izabrane ukrajinske vlade predsjednika Viktora Janukoviča, i instaliranjem marionetske vlade u Kijevu s kojom upravlja CIA i NATO. Pošto Amerikanci ne znaju kako će Njemačka reagirati u Ukrajinskoj krizi, odlučili su je trajno destabilizrati imigrantskim valom kako bi se Nijemci bavili sami sa sobom, što je starorimska politika "Divide et impera", "Podijeli i vladaj". Za to vrijeme američka vlada na istok Europe je od ljeta 2014. do ljeta 2015. poslalala preko 1300 željezničkih transporta, većinom preko neutralne Austrije, s vojom opremom put istoka Europe, u baltičke republike, Ukrajinu, Rumunjsku i Bugarsku.

U Njemačku je samo u nekoliko dana krajem kolovoza 2015. došlo oko pola milijuna imigranata turkmenskog i arapskog podrijetla, koji su, naravno, također ilegalno prešli austrijsko-njemačku granicu. Ucijenjena od liberalnog Zapada, ili izdajnica, njemačka kancelarka Angela Merkel otvorila je njemačke granice za nekontrolirano useljavanje stranaca u Njemačku. (Ne treba zaboraviti da je Angela Merkel, prije nego li je postala njemačkom kancelarkom bila gošća na godišnjoj konferenciji Bilderberg.)

 photo Izbjeglika kriza12_zpsdbkmfs01.jpg

Ilegalni migranti uzdižu u nebesa njemačku kancelarku Angelu Merkel, navodnu kršćanku kojoj se predbacuje da je bila doušnica istočnonjemačke komunističke i zloglasne tajne službe STASI, a službeno je bila članica socijalističke omladine u komunističkoj Istočnoj Njemačkoj, koja je studirala fiziku u istočnoukrajinskom radu Donjecku za vrijeme Sovjetskog Saveza. Za svoju nasljednicu postavio ju je njemački kancelar Helmut Kohl kojeg se ona odrekla odmah nakon stupanja na vlast, a koji je u svojim memoarima zažalio ovu svoju pogrešku žestoko je kritizirajući, ali ne zato što ga se odrekla nego zato što je kriva osoba na krivom mjestu. Danas je u Njemačkoj ogorčeno njemačko stanovništvo naziva "narodnim izdajnikom". Njemačka kancelarka Angela Merkel, čijie su marionete hrvatski i srbijanski premijer, nakon stampeda arapskih i turkmenskih islamskih ilegalnih migranata u Njemačku javno je pozvala da "sve izbjeglice mogu doći u Njemačku"

EU je, inače, neformalno odbila članstvo Republike Turske u Europskoj uniji, i to iz nepoznatih razloga, uz navođenje izgovora da Turska nije pravna država, da turska vlada nepoštiva ljudska prava i slobodu medija i slično. Toje djelomično točno, ali ni Republika Hrvatska nije pravna država, pa je svejedno iz "viših interesa", zbog svoje jadranske obale, svojih resursa, posebno poljoprivrednih i pitke vode, te zbog svog geo-strateškog položaja u Jugo-istočnoj Europi na putu prema Bliskom istoku i istoku Europe, primljena u članstvo EU, i u NATO. Na to je turski premijer Erdogan ljutito najavio da će Turska osnovati svoju vlastitu "uniju." Njemački politički dnevnik 'Die Welt' je 12. 1. 2011. prenio slijedeću vijest:

"Erdogan sanja o arapsko-turskoj svjetskoj moći... Erdogan je pozvao Arape i Turke na ujedinjenje u jednu uniju."

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad je ne jednom upozorio svijet, da turski čelnik Erdogan namjerava obnoviti Osmansko Carstvo. Njemački 'Die Welt' prenio je 26. 11. 2012. slijedeću vijest:

"Erdogan sanja o novom Osmanskom Carstvu." www.welt.de

U Otkrivenju/Apokalipsi Biblije spominje se da će 8. carstvu zacijeliti rane, te će pod vodstvom anti-Krista bitio bnovljeno. Carstva pod vodstvom đavola navedena u Bibliji su: starobabilonsko carstvo, zatim staroegipatsko carstvo, medijsko-perzijsko i asirijsko carstvo, zatim Rimsko Carstvo, i to Zapadno i Istočno (Bizant), i Osmansko Carstvo koje je 1924. nestalo s političke karte svijeta. Nakon Prvog svjetskog rata je turski čelnik Kemal Ataturk od ostatka Osmanskog Carstva u Maloj Aziji, dakle, od Turske učinio laičku državu, ukinuvpi islamsku državu odnosno "kalifat", međutim, Redžepu Erdoganu je uspjelo Republiku Tursku pretvoriti u pro-islamsku državu koja uz to otvoreno podupire u lipnju 2014. samoproglašenu terorističku 'Islamsku državu' na okupiranim područjima sjevernog Iraka i sjeverne Sirije, a preko Turske u "kalifat" tzv. Islamske države dolaze na desetke tisuća ekstremnih muslimana iz Europe i Rusije, tzv.džihadista ili "svetih ratnika". (Samo u EU ćivi oko 40 milijuna muslimana, a u turskoj Anadoliji u Maloj Aziji 60 milijuna.) Po biblijskom proročanstvu će se anti-kristu podrediti deset kraljeva odnosno muslimanskih zemalja u phodu na Meku i Jeruzalem. Pohod na Meku jer je saudijski režim u savezništvu sa Zpadnim trgovcima s kojima se kurva prodavajući im naftu, i sameričkom vladom i USA.

Biblija precizno navodi opis anti-Krista koji je onaj koji obezglavljuje kršćane. Na Bliskom istoku se u sadašnje vrijeme vrši genocid nad 5 milijuna kršćana koji predstavljaju najstarije kršćanske zajednice na svijetu od kojih neke govore iaramejskim jezikom na kojem je govorio Isus Krist iz Nazareta, Bogočovjek, Otkupitej i Spasitelj, Sin Božji. Pošto Alah nema sina, kako nas Kur'an izvještava, kršćani se kroz povijest nalaze na udaru islamskog svijeta, koje muslimanske vjerske vođe u pravilu nazivaju "nevjernicima", dok su hrvaski preci koji su se borili protiv Turaka odnosno Osmanskog Carstva nazivali turske invazore "nevjernicima" i anti-Kristom.

"ISIL ['Islamska država u Siriji i na Levant', Iraku] obezglavljuje u Iraku kršćansku djecu." www.euro-med.dk (10. 8. 2014.)

U Libiji je ogranak terorisitčke tzv. Islamske države iz SIriej i Iraka ubio 21 egipatskog kršćanina kojima su islamisti odsjekli glave, a u libijskoj pustinji je, nakon što je otet u Egiptu, gdjeje radio u jednoj francuskoj tvrtci, glava odsječena i Hrvatu Tomislavu Salopeku.

 photo Tomislav Salopek2_zpszuko2q3y.jpg

R.I.P. Tomsilav Salopek

 photo TeroristialKaidezauzeliira10D0kigradFalud17E0u2014god_zps6191c9a5.jpg

Teroristi tzv. kalifata Islamske države ili prethodnice obnovljenog Otomanskog Carstva u okupiranom iračkom gradu Faludži ljeto 2014. godine

 photo Izbjegliak kriza bliskoistoni migranti u invaziji na Europu kao biblijski skakavci_zpsqbualb5p.jpg

"Vojska islama", ili "pješačka vojska" kao prethodnica obnovljenog Osmanskog Carstva i zamišljene islamizacije EUrope na putu u Europu za vrijeme Izbjegličke krize u ljeto 2015. godine u Europskoj uniji. Po potrebi oružje će dobiti usput, a inače predstavljaju i "biološko oružje" kao poželjne demografske obnove, što je krajnje licemjerno, s obzirom da je liebralni Zapad desetljećima forsirao u medijima abortivne tzv. anti-baby-pilule, i druge vrste kontracepcije u programu tzv. planiranja obitelji, i nametanja rodne gender-ideologije, što je dovelo do demografskog pada stanovništva naroda Europe i USA. Ukidanjem medijske propagande o tome stanovništvo Europe bi se samo demografski obnovilo bez problema.

www.crniblogkomunizma.blog.hr CBK

















22.09.2015. u 09:06 • 6 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

0


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga Black Blog of the Communism

Prosvjećivanje o totalitarnom komunizmu / titoizmu, posljedicama marksističke (titoističke) ideologije danas, o žrtvama komunizma/socijalizma, kao i komentiranje političkih zbivanja u našem društvu i svijetu oko nas.
Zanima me prošlost onakva kakva je zaista bila kako bih imao miran i siguran život u sadašnjosti i budućnosti, jer:

Samo nas istina može spasiti!

Zanimaju me svi hrvatski i svjetski politički, ekonomski, kulturni i socijalni događaji, ali onako kako su se zaista dogodili.
Mišljenja sam da nam se servira potpuno kriva slika svijeta i povijesti. Korumpirani političari, pokvareni tajkuni, ratni profiteri, stvaraju nam iluziju koju održavaju mas-mediji, ujedno skrivajući istinu.
Mas-mediji ne služe narodu i ne služe kao pas-čuvar i korektiv vlade i vlasti nego predstavljaju instrument propagande za širenje velikih laži i pokoravanje čovjeka, naroda i većine društva volji materijalno bogate, utjecajne, pohlepne, bešćutne, parazitske manjine.
Stoga izvještavam o onome što se zaista dogodilo, i slobodan sam komentirati, a vi ste slobodni izreći svoje mišljenje, i ako se s vašim mišljenjem neću složiti, žrtvovat ću svoj život da možete izreći vlastito mišljenje. Mislite samostalno, razmišljajte autonomno i budite solidarni s dobronamjernim ljudima poput vas. Gori od onih koji čine zlo su samo oni koji o zlu šute!
Vaš CBK:-)

Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Erich Fromm

“Zar nije želja za preoblikovanjem svijeta po nekoj idealnoj slici važan dio čovjekovog bića? Osim toga komunističko društvo potkrada pojedinoj osobi njenu odgovornost: uvijek su “oni” ti koji odlučuju, a ne “on ili ona”. Privlačnost totalitarnog sistema, kojeg su nesvjesno iskusili mnogi ljudi, povezana je izvjesnim strahom od slobode i odgovornosti. To pojašnjava popularnost mnogih autoritarnih sistema.”

Link

CroSirmium
Korak od sna
Tragična misao
ZoomPolitikONjavascript:%20void(0);
Žubor vode
Borgman
ludlud
45 lines
Tinolovka
Krmeljava
Vjetar Tuge
Nova politika


Tisak i portali vijesti:

HRVATSKO PRAVO ONLINE
Tinolovka-News
Hrvatski online dnevnik SLOBODA
DRAGOVOLJAC
Dnevno.hr
Javno novinarstvo
Večernji list u Zagrebu
Zdravstveni (pre)odgoj
Anti-globalistički portal vijesti i komentara ASR
Geo-politički Europsko-Azijski Magazin
Skrivena am. povijest 20. st.
Svjetski antiglobalistički pokret ATTAC
Web-arhiva
Advance - Dnevne vijesti iz svijeta
Analiza i kritika politike Zapada
IX BOJNA HOS


www.crniblogkomunizma.blog.hr

e-Mail Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma:
hrcentar.izk@gmail.com

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Memorijal žrtvama komunizma u Pragu, dok u Zagrebu imamo Trg maršala Tita i četvrt milijuna maršalovih žrtava ali ne i Trg žrtava komunizma


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"POWER TO THE PEOPLE!"
(John Lennon)

John Lennon je rekao:

"Naše društvo vode luđaci, u svrhu ostvarenja luđačkih ciljeva.
Vjerujem da nama upravljaju luđaci, i da nas vode do ludoga kraja, i
vjerujem da će me luđaci zatvoriti, zato što to tvrdim."

PS: ubio ga je luđak.

“Za mene se bogatstvo jedne zemlje i snaga jednog naroda mjeri kvantitetom i kvalitetom intelektualnog potencijala. Revolucija ima samo onda smisla ako podupire rast i razvoj tog potencijala: znanstvenicima se treba ukazati respekt a dok spašavamo vlastitu kožu obezglavljujemo naš narod, mozak našeg naroda.” (Književnik i zagovornik Oktobarske revolucije Maksim Gorki u prosvjednom pismu boljševičkom vođi Vladimiru Iljiču Uljanovu Lenjinu.)

Kao što je Gorkijevo pismo bilo vidovito, tako je Lenjinov odgovor bio brutalan i primitivan:

“Nije pravilno bacati intelektualne snage naroda u isti koš s građanskim intelektualcima. Intelektualne snage radnika i seljaka rastu i učvršćuju se u borbi za pad buržoazije i njene pomagače – intelektualce, lakaje (sluge) kapitala koji su si umislili da su mozak naroda. U stvarnosti to nije mozak, to je drek.”

(Izvor: „Crna knjiga komunizma“, München – Zürich, 1998., izvorni naslov: „Le livre noir du communisme“, Pariz, 1997. Pozitivna kritika o Crnoj knjigi komunizma u svjetski poznatom i renomiranom „The New York Times – International“, od 21. studenog 1997. u članku Alana Ridinga pod naslovom: „Komunizam i zločni – Francuska četka za „best-sellere“)

Vrijeme preziranja uskoro je zamijenilo vrijeme hladnokrvnog ubijanja nevinih ljudi. Lenjin je uspostavio komunističku diktaturu jednog politički crvenog, ultralijevog, ekstremnog režima koji se odmah pokazao kao krvavi, teroristički režim. Brzo revolucionarna vlast više nije stupala reaktivno, kao obrambeni refleks protiv nasilnih carskih postrojbi već je nastupala aktivno. O karakteru Lenjinovih boljševika svjedočio je u kolovozu 1918. vođa menjševika Jurij Martov:

“U prvim danima njihovog dolaska na vlast, iako su ukinuli smrtnu kaznu, boljševici su počeli ubijati. Ubijali su zarobljenike iz građanskog rata, kao što rade još samo divljaci. Ubijali su svoje neprijatelje koji su se nakon bitke njima predali s lažnim obećanjem boljševika da će ih amnestirati. Nakon što su likvidirali desetke tisuće ljudi bez sudske presude, boljševici su krenuli u sveopće likvidacije ljudi. Osnovali su revolucionarni tribunal za suđenje neprijateljima sovjetske vlasti. Beštija je uhvatila miris tople ljudske krvi. Stroj za ubijanje ljudi u punom je pogonu. Gospoda Medvedev, Bruno, Peterson i Karelin, suci Tribunala, zasukali su rukave postajući krvnici. Politički teror kojega su boljševici uveli u listopadu proširio je svoje papke po cijeloj Rusiji.”

(Izvor: 'Crna knjiga komunizma'. Titova tzv. Socijalistička revolucija, raspaljena 22. lipnja 1941. kroz partizansku ustaničku pušku, kopirala je Oktobarsku revoluciju Lenjinovih boljševika, i po istom obrascu se od 1941. do 1945. obračunavala sa zarobljenim neprijateljima, kao u Rusiji 1918. – 1920. godine.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Ask not what your country can do for you
ask what you can do for your country“

(Predsjednik John F. Kennedy, anti-fašist, demokrat i
anti-komunist)


„Ich bin ein Berliner“

(JFK, u Berlinu, 1963. u znak prosvjeda protiv početka gradnje komunističkog Berlinskog zida.)

CROATIAN CENTER OF SURVEY THE CRIMINAL COMMUNISM - VOICE OF THE VICTIMS
e-Mail: hrcentar.izk@gmail.com

Photobucket
HRVATI, PROBUDITE SE!
Dobroslav Paraga

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Ne, nećemo biti zadovoljni dok pravo ne teče kao voda a pravda kao ogromna bujica!"
(Borac za ljudska prava Martin Luther King Jr.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Tko je radeći za neprijatelja vršio agitaciju i propagandu rječju, djelom i pismom, naročito književnošću i umjetnošću, kažnjava se smrću, a samo u slučajevima vrijednim naročitog obzira prinudnim radom i gubitkom građanskih prava, proglašenjem za neprijatelja naroda te konfiskacijom imovine.“
(Predsjednik boljševičkog, protunarodnog tzv. 'Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske', Vladimir Nazor, u Topuskom, 18. svibnja 1944. godine.)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

„Goli otok“ – jugoslavenski „Dachau“, logor koji vlasti RH uporno odbijaju proglasiti edukacijsko-memorijalnim centrom po uzoru na jasenovački logor.

Photobucket
Povijesni dokumenti o cinkeru
Josipu Brozu "Valteru Titu"

„Ubrzo nakon okupacije svakog grada i sela, partizani su uveli strašnu diktaturu komunističke Partije. Počeli su s „likvidacijom” svih „sumnjivih” elemenata ili onih koji su im se činili dovoljno sumnjivima. Ali, kakvo je to „čišćenje” bilo!!“
(Iz dopisa britanskog veleposlanika u Vatikanu britanskom ministru vanjskih poslova, Anthonyu Edenu, 11. svibnja 1945. o događajima u Titovoj Jugoslaviji i obračunu jugokomunista s hrvatskim stanovništvom pod lažnim izgovorom klasne borbe s „ostacima fašizma“)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Centar medijske cenzure u Hrvatskoj
Prisavska kratkovidnica

Bez obzira kako se neka TV u Hrvatskoj zvala, TV laže!

TV ne predstavlja istinu. TV je zabavni park. Nikada od nas na televiziji nećete čuti istinu! Pričat ćemo i pokazati vam svako sranje koje poželite čuti i vidjeti. Lažemo kao na tekućoj traci, i notorni smo lažljivci. Trgujemo iluzijama, i ništa od toga nije istina. Stvarno mislite da je TV ujedno i realnost? To je ludost. Pogledajte se! Radite sve što i TV, govorite kao što govori TV, oblačite se kao što se TV oblači, jedete kao što TV jede, odgajate vašu djecu kao što to čini TV, i mislite isto kao i TV. Stoga, isključite taj TV, zdravlja i pameti radi!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Die Intelligenz einer Leserschaft erkennt man an ihren Fragen!
Inteligenciju čitateljstva prepoznaje se po njegovim pitanjima!
Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)

Ne živite s lažima!
HRVATSKO PRAVO ONLINE
www.hrvatsko-pravo.hr
(Citat žrtve komunizma Aleksandra Solženjicina)

"Kad smo u ranu zoru napustili Užice, poput lopova, nitko nas nije ispratio, čak ni oni koji su nas voljeli." (Titov suborac, crnogorski boljševik, i disident, Milovan Đilas, o odlasku Josip Broza Tita i njegovih partizana iz srbijanskog grada Užice, koncem 1941. godine.)

Novinarka Hrvatskog Radio Vukovara, Alenka Mirković, kolegica Siniše Glavaševića, zapisala je ove retke u svojim uspomenama na bitku za Vukovar:

Photobucket

"Napokon sam uspjela upoznati i famozne hosovce. Stigli su još krajem rujna (1991. u Vukovar), no, odmah su otišli na položaje na Sajmištu gdje je bilo tako žestoko da se nismo usuđivali ići tamo, niti su oni imali vremena dolaziti k nama u štab. Prije nego su i došli u grad, izazvali su pravu buru. O njima su se pričale bajke: da su prošli specijalnu obuku, da su savršeno opremljeni i naoružani, da slušaju samo Paragu, da će, kad obrane Vukovar, krenuti do Zemuna, da su strojevi za ubijanje, gotovo šehidi (Božji ratnici)… Dugo nismo bili svjesni onoga što se s Hrvatskim obrambenim snagama i Paragom događalo u Zagrebu. Kada smo u (hrvatskim) vijestima čuli da ih nazivaju paravojnim formacijama bili smo ogorčeni. Naši su hosovci držali najteže položaje u gradu, ginuli danomice, a civili koji su se povlačili u sigurnije dijelove grada pričali su sa divljenjem i zahvalnošću kako je jedan od njihovih zapovjednika svojim ljudima rekao da će osobno ustrijeliti svakoga tko se sa položaja (prema neprijatelju) povuče a ne evakuira i posljednjeg civila… Vrijeđali su naše dečke koji su, vojni ili paravojni, u Vukovar došli. Od onih «regularnih» nije bilo ni traga…" (Izvor: knjiga Alenke Mirković pod naslovom "Glasom protiv topova")

<strong>"Ne bojte se Hrvata. To su plašljive životinje, strvinari. Ja sam se sa njima obračunavao u prošlom ratu /WWII/... Zapamtite, sa Hrvatima ne sme biti nikakvih razgovora - sa njima možemo razgovarati samo kroz puščane cevi. Oni su crna vojska Vatikana, a i sami ne znaju ko su. Granice srpskih zemalja dopiru doklen su naši hramovi, naši domovi, naši grobovi. Bog je s nama, jer ne otimamo ništa tuđe, nego tražimo svoje. Nek se Hrvati ispreče ispred nas, pa da vidimo kom obojci, kom opanci!"

Izjava srpskog šovinista i četničkog "vojvode", zapovjednika zloglasne tzv. "Dinarske četničke divizije" iz Knina u Drugom svjetskom ratu, "popa" Momčila Đujića, na beogradskom "nezavisnom" Radiju B-92 poslije pokolja nad 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu na Dunavu kod Vukovara, svibnja 1991.
Ratni zločinac Momčilo Đujić se s Hrvatima obračunavao na način da je njegova četnička jedinica izvršila etničko čišćenje hrvatskih civila u Dalmatinskoj zagori i kninskoj krajini. Ministarstvo pravosuđa SAD odbilo je zahtjev Ministarstva pravosuđa RH za izručenjem "popa" Đujića hrvatskom pravosuđu zbog optužbe za ratne zločine, jer Momčilo Đujić i njegova četnička jedinica imaju antifašistički status.

Dopisnik britanskog The Guardian iz bivše Jugoslavije, g. Ian Traynor, svjedočio je o odgovornosti britanske vlade premijera John Majora za ratnu agresiju Jugoslavije i Srbije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu:

„Britanci su pomagali Miloševića najprije u Hrvatskoj, a onda na još teži način u Bosni. Britanski lordovi, nasljeđujući jedan drugoga kao međunarodni posrednici /lord Carrington, lord Owen/, i visoki vojni časnici na zapovjednim položajima u operacijama Ujedinjenih naroda (UNO), čuvali su Miloševića od intervencije Natopakta. Britanska vlada stavila se na stranu Rusa protiv Amerikanaca, otklanjajući pritisak od /srbijanskog i jugoslavenskog predsjednika/ Miloševića, a tog ratnog zločinca tretirala je kao ključ rješenja, dok je on bio najveći problem.“

Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo, i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učine.
Ali, mi bar za čas, u sadanjosti, ne primamo pljuske za poljubce, krivicu za pravo, tlačenje za ljubav; mi ćemo današnje zlo i krivicu današnju do sutra zaboraviti, pa ako nam tko liepu rieč kaže, ponašati ćemo se kao da nismo bili prevareni, kao da krivica ni zala nikada nije bilo i kao da ih već nikada ne može biti; nu danas, dok ne zaboravimo zlo i dok nove prazne rieči ne čujemo, mi se držimo kako valja.

Pametan čovjek, Dr. Ante Starčević, slijedite njegove ideale!

"Tko može pogledati u povijest Jugoslavije sa svim tim prevarama, ubijanjima, zavišću, osvetom, bijedom, ponižavanjima i drugim simptomima mentalnih bolesti, i zaključiti da je to bila normalna zemlja? Nije bila! Normalne osobe su bile pregažene tom abnormalnom poviješću, ali narcisi su cvali, uključujući i mojega djeda jer su se osjećali kao kod kuće u tako nestabilnom okruženju. Njihova bolest je funkcionalna u zatrovanom društvu, a disfunkcionalna u mirnom i stabilnom okruženju. Pa karijera mojega djeda je krenula nizbrdo čim se preselio u stabilnu, demokratsku Ameriku. Jedva da je znao što će sa sobom kad ga više nitko nije kanio ubiti!.”

Sociolog Stjepan Meštrović (profesor na sveučilištu u Texasu/USA), unuk kipara Ivana Meštrovića

George Orwell:

U ovo vrijeme univerzalnoga /globalnog/ varanja, revolucionarni akt predstavlja izreći istinu.

Sloboda je slobodno reći da je 2+2=4

Predsjednik Ab Lincoln:

Sila novca izrabljuje narod u mirnodopsko vrijeme, i kuje zavjeru u vrijeme rata. Sila novca je više despotskija od monarhije, bezobraznija od autokracije i više sebična nego birokracija.

Mathias Richling:

Moral je uvijek dolazio s ljevice, onoliko dugo dok nije došla na vlast. Otkad je ljevica na vlasti, moral više ne postoji!

Slobodan čovjek kaže:

Smisao totalnoga nadziranja građana nije u tome da se uhvati teroriste nego smisao nadziranja leži u identificiranju i eliminaciji svjedoka koji skidaju krinku sa zločina vlasti i njihovih doušnika i ljudi u sjeni.

Sloboda mišljenja u liberalnoj demokraciji vrijedi samo onoliko dugo koliko govoriš ono što vladi odgovara.

Predsjednik Thomas Jefferson:

Tko si dozvoli jednom lagati, lakše će lagati drugi ili treći puta, sve dok čovjek koji laže s vremenom postane notorni lažljivac.

Filozof Voltair:

Službena povijest je laž o kojoj su se neki dogovorili da tako bude iako se tako nije dogodilo kako se tvrdi.

Jean de la Bruyere:

Sušta suprotnost od onoga što se općenito vjeruje je istina.

George Bernard Shaw:

Sve velike istine počinju kao blasfemija.

Mark Twain:

Dok istina oblači cipelu, laž je već tri puta obišla globus.

H.G. Wells:

Povijest čovječanstva sve više postaje utrka između prosvjećivanja i katastrofe.

Njemački novinar Peter Scholl-Latour:

Sloboda zapadnoga tiska, koja je veća nego u ostalim dijelovima svijeta, u konačnici je sloboda 200 bogatih ljudi da objave svoje mišljenje.

Burkhard Hirsch:

Država u kojoj su svi sumnjivi, sama je sumnjiva.

Halo robovi:

U starom Rimu je jedan senator predložio da se sve robove označi bijelom trakom, kako bi ih se bolje uočilo. "Nikako", reče jedan mudri senator, "Kad vide koliko ih ima, pobunit će se protiv nas!"

Evolucija svjesnog čovjeka:

Htio sam mlijeko, dobio sam svoju bočicu. Htio sam roditelje, dobio sam igračke. Htio sam učiti, dobio sam svjedodžbe. Htio sam posao, i dobio sam posao. Htio sam živjeti smisleno, dobio sam karijeru. Htio sam sreću, dobio sam novac. Htio sam istinu, dobio sam laž. Htio sam nadu, a živio sam u strahu. Htio sam živjeti... no životarim, ali, hvala Bogu, probudio sam se!

Oni kažu - terorizam mora biti iskorijenjen - a sami ga proizvode!
Oni kažu da se mora izvršiti atomsko razoružavanje, a sami posjeduju atomsko oružje!
Oni kažu da se treba boriti protiv diktature, a sami su diktatori!
Oni kažu da se demokracija mora širiti, a ukidaju je kod sebe!
Oni kažu da žele mir, a raspaljuju ratove!
Oni kažu da se bore za ljudska prava, a krše ljudska prava bez kajanja!
Po njihovim će te ih plodovima prepoznati!!!

Ono što oni drugi žele od tebe jeste: živi u strahu, bulji u TV, konzumiraj, budi poslušan, drži svoju gubicu zatvorenu i nastavi sanjati.
Stoga, budi hrabar, isključi TV, odjebi konzum, uspravi se, reci nešto, i probudi se!!!

Vladajući političari u Hrvatskoj nisu tu da nešto promijene na bolje; oni postoje jer je njihova zadaća u ime vlasti održavati status quo.

Oni koji iz ljubavi prema miru vlastito oružje pretvaraju u plug, obično poslije oru za račun tuđinca i porobljivača!

Kaže bankar medijskom tajkunu: ti ih učini bedastima, ja ću ih učinit siromašnima.

Najveća zavjere od strane vlasti je kad vlasti tvrde kako ne postoji zavjera vlasti protiv naroda.

Liberalna demokracija je kao teatar - smijemo gledati, pljeskati i diviti se onima na vlasti.

Oni ljudi koji se ne zanimaju za istinu, bivaju kažnjeni tako da nad njima vladaju korumpirani zločinci; tako su npr. kažnjeni Hrvati!

CO2 ima udjel u atmosferi od samo 0.03% (po Wikipediji), a čovjek doprinosi tome samo 5% (po izvješću OUN), znači, samo 0,015%. I sada takav mali udio šteti atmosferi i vodi do promjene klime? Gluposti!!!! Promjene klime nastaju uslijed ciklusa Sunca.

Globalna elita ne producira vrijednosti nego manipulira i profitira od vrijednosti koje mi svi zajedno proizvedemo.