~Cristiano Ronaldo Fan~

ponedjeljak, 04.06.2007.

Ronaldinho: "Cristiano Ronaldo je sjajan igrač"

Image Hosted by ImageShack.us

Slavni nogometaš Ronaldinho otkrio je da je bio vrlo impresioniran Cristianom Ronaldom u prošloj sezoni u Manchester Unitedu. "Cristiano je sjajan igrač. Vrlo je mlad, ali igra sa stilom koji mi se jako sviđa. Za mene je on jedan od igrača koji su u zadnje vrijeme u izvrsnoj formi" rekao je Ronaldinho.

i pitanje za kraj... DALI NETKO ZNA KAKO DA MI U POSTU SLIKA BUDE NA SREDINI?

04.06.2007. u 16:09 • 134 KomentaraPrint#

nedjelja, 27.05.2007.

C. Ronaldo igrač godine prema izboru engleskih novinara

Image Hosted by ImageShack.usCristiano Ronaldo proglašen je igračem godine u engleskoj Premier ligi po izboru udruge nogometnih novinara (Football Writers Association - FWA).

Među najbolja četiri igrača prema izboru engleskih novinara još su dvojica igrača Manchester Uniteda, Ryan Giggs i Paul Scholes, dok se na drugo mjesto ugurao napadač Chelseaja Didier Drogba.

"Ova nagrada priznanje je potpune preobrazbe Ronalda, koji je doživio žestoke kritike nakon sukoba sa klupskim suigračem Wayneom Rooneyjem na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu. To je dokaz da u Engleskoj prepoznajemo individualnu kvalitetu. On je zasluženo pobjednik izbora u kojem su prevladavali igrači Manchester Uniteda, što potvrđuje i njihov ovosezonski uspjeh", izjavio je za Eurosport Paul Hetherington, predsjednik FWA-a.

Image Hosted by ImageShack.usOve sezone Ronaldo je osvojio sve bitne nagrade namijenjene igračima Premiershipa. Prije ove, dobio je i nagradu za najboljeg igrača prema izboru Udruge profesionalnih nogometaša te nagradu za najboljeg mladog igrača u izboru iste udruge, koju dodjeljuju Ronaldovi kolege.

Ronaldo je prvi Portugalac koji je osvojio nagradu FWA-a te prvi igrač Manchester Uniteda koji je dobio ovo priznanje od 2001. godine, kada je to pošlo za rukom Teddyju Sheringhamu.

27.05.2007. u 14:46 • 36 KomentaraPrint#

nedjelja, 22.04.2007.

Nives Celzijus: "Gomes je ljepši od Cristiana Ronalda"

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Nives Celzijus igrom slučaja našla se u Beogradu u hotelu "Hayat" gdje su odsjeli i portugalski nogometaši, a srpski tabloidi odmah su se raspisali kako je hrvatska starleta pobudila pozornost igrača. "Nijedan hotel nije imao slobodnu sobu osim Hayata, a novinaru su odmah napisali da sam došla zbog Cristiana Ronalda", ističe Nives koja je u hotelu odsjela sa sinom Leonom i prijateljicom Natašom Kos. Nives nije kontaktirala s nogometašima, ali stalno je morala silaziti do recepcije po svoje prijateljice koje su joj dolazile lu posjetu jer je bio zabranjen ulazak svima koji nisu gosti hotela. "Vidjela sam Ronalda, ali pravio se jako važan. Kad sam prošla pokraj njega i nisam ga htjela ni pogledati. Može se sakriti pred Nunom Gomesom koji je puno pristojniji i ljepši od njega", zaključila je Nives.

22.04.2007. u 10:33 • 61 KomentaraPrint#

petak, 20.04.2007.

"Cristiano Ronaldo postaje umišljen"

Image Hosted by ImageShack.usIzbornik Portugala Luiz Felipe Scolari rekao je ono što je mnogima na umu posljednjih mjeseci. Naime, Scolari je zabrinut činjenicom da mlada zvijezda Manchester Uniteda i portugalske reprezentacije postaje umišljena zbog pažnje koju mu se posvećuje u posljednje vrijeme, nazivajući ga pritom najboljim igračem svijeta.

"Ronaldo bi mogao za koju godinu postati kandidat za najboljeg igrača svijeta, naravno i sada je odličan, međutim čini mi se da si umišlja da je već sada najbolji na svijetu što bi na kraju moglo poći po zlu" - napominje Scolari, prenosi "Tribalfootball".

Teško je odoljeti napadu svog ega, ali ukoliko to savlada Cristiano Ronaldo zasigurno bi mogao postati rijetko kvalitetan nogometaš, naravno na razini globusa.

Image Hosted by ImageShack.us

20.04.2007. u 18:26 • 19 KomentaraPrint#

petak, 13.04.2007.

Ronaldo potpisao novi ugovor s Manchester Utd.

Image Hosted by ImageShack.us

Portugalska zvijezda i ponajbolji nogometaš svijeta potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom. Ronaldo je tako okončao višemjesečne špekulacije i nagađanja da bi u ljeto mogao napustiti "Old Trafford". Najviše ineresa za njegove usluge pokazao je "kraljevski" klub, a raspitivala se i Barca . "Oduševljen sam. Razgovarao sam s Alexom Fergusonom i izvršnim direktorom Gillom o svojoj budućnosti i odlučio ostati. Vrlo sam sretan u Unitedu, želim pobjeđivati i osvajati trofeje, a nadam se da ćemo to učiniti već ove sezone", izjavio je Portugalac.
Sir Alex Ferguson je izjavio da su to fantastične vijesti. "To potvrđuje da je Cristiano sretan i da je u pravom klubu. Ima sjajne odnose s momčadi, stručnim stožerom, navijačima i čelnicima kluba. Bit će jedan od najvećih igrača kluba", dodao je Ferguson za Eurosport. Portugalski reprezentativac (22) prešao je na "Old Trafforfd" 2003. iz lisabonskog Sportinga za 12 milijuna funti, a novi ugovor s "Crvenim vragovima" vrijedit će mu do 2012.

13.04.2007. u 21:55 • 16 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 09.04.2007.

Gemma Atkinson Ronalda zavodi striptizom

Image Hosted by ImageShack.usGemma Atkinson, djevojka Cristiana Ronalda otkrila je kako obožava izvoditi striptiz pred svojim dragim Portugalcem. Zvijezda sapunica uzimala je privatne sate striptiza za potrebe snimanja serije, a sada joj ti pokreti pomažu da zapali svog dragog i u spavaćoj sobi. "Volim se gibati uz pjesme Lionel Richieja jer ima predivan glas", istaknula je Gemma za NOTW. Ronaldo i Gemma u vezi su oko tri mjeseca i kako sama ističe dobro se slažu. "Dobro nam je zajedno ali sam ga upozorila da ako me ikad prevari to će biti naš kraj. Ostaviti ću ga odmah bez trunke razmišljanja. Najbolja osveta je nastaviti život dalje kao da ga nikad nije ni bilo", zaključila je Gemma.

24sata.hr

09.04.2007. u 18:22 • 22 KomentaraPrint#

četvrtak, 15.02.2007.

Barcelona prodaje Ronaldinha ili Eto'oa da bi mogla kupiti C. Ronalda

Image Hosted by ImageShack.usBarcelonina uprava odlučila je da će prodati Ronaldinha ili Samuela Eto'oa kako bi mogli financirati transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda.

Tako priče o Ronaldovom odlasku iz Manchestera u Primeru, koje su se do nedavno činile kao znanstvena fantastika, postaju sve realnije.

Kako piše španjolska Marca, odluka je donesena ranije i nema veze s nedavnim neslaganjima Eto'oa s Ronaldinhom i trenerom Rijkaardom, nakon što je Kamerunac odbio ući u igru pet minuta prije kraja utakmice.

Barcelnonin kapetan Carles Puyol je potvrdio da se između Ronaldinha i Eto'oa radilo samo o nesporazumu: "Ronaldinho nije želio kritizirati Eto'oa. Stvar je riješena kad su obojica objasnili svoja stajališta".

U prilog tome ide i dobra atmosfera na jučerašnjem treningu Barce, na kojem su Brazilac i Kamerunac pokazali da su u dobrim odnosima. Ipak, uprava je odlučila da će jedan od te dvojice igrača napustiti klub, te se tako Barcelona pridružila Real Madridu u lovu na Ronalda.

index.hr

15.02.2007. u 21:59 • 10 KomentaraPrint#

petak, 09.02.2007.

Cristiano Ronaldo želi biti glumac

Image Hosted by ImageShack.usNogometaš Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo, kaže kako bi želio glumiti i u budućnosti bi želio ulogu u filmu. Izgleda da se ugledao na bivšeg Manchesterovog igrača Erica Cantonu, koji iza sebe ima uspješnu nogometnu karijeru, a snimio je i 13 filmova.

09.02.2007. u 21:09 • 6 KomentaraPrint#

srijeda, 10.01.2007.

C. Ronaldo ima novu curu

Cristiano Ronaldo je ove sezone ponajbolji nogometaš na Otoku. Igra sjajno, često je strijelac, pa su se i najjači klubovi iz kontinentalne Europe počeli otimati za mladog Portugalca.

Image Hosted by ImageShack.us

Alex Ferguson, međutim, nije lud i nema namjeru prodati najboljeg igrača jer je ponajviše zahvaljujući Ronaldu Manchester vodeći sastav Premiershipa.

Jedan od razloga odličnih igara 21-godišnjeg nogometaša Uniteda je i Gemma Atkinson, godinu dana starija engleska glumica s kojom je Ronaldo odnedavno u vezi.

Prema pisanju Suna, Cristiano je često u društvu zanosne Engleskinje i svaki slobodni trenutak koristi kako bi pobjegao u njezinu vilu u Cheshireu.

Gemma Atkinson je slavu stekla ulogom Lise Hunter u tinejdžerskoj sapunici Hollyoaks, a mladi se par upoznao na jednoj zabavi. Ronaldo je odmah krenuo u akciju, zatražio je njezin broj telefona i pozvao je van. Od tog trenutka su nerazdvojni.

"Prekrasan je u svakom pogledu i stvarno nam je super", rekla je Gemma bliskom prijatelju. Engleska ljepotica trenutno pokazuje svoje pjevačke sposobnosti u reality showu Soapstar Superstar, koji se snima upravo u Manchesteru, a Ronaldo je njezin najvatreniji obožavatelj.

"Htio je doći u studio na njezina snimanja, ali smo ga odgovorili od toga jer bi podignuo preveliku medijsku prašinu", rekao je jedan od Ronaldovih bliskih prijatelja.

Gemma Atkinson je prije tinejdžerske sapunice i uloge koja joj je donijela slavu radila kao fotomodel, a početkom prošle godine povećala je grudi. Redovito se slika za poznate časopise namijenjene muškoj publici poput FHM-a ili Maxima.

Zanimljivo je da je prije Ronalda bila u vezi s Charltonovim nogometašem Marcusom Bentom. Najbolji strijelac londonskog kluba je zbog nje ostavio zaručnicu s kojom ima dvogodišnju kćerku, ali je ostao kratkih rukava nakon što je Gemma pronašla sreću u zagrljaju mladog Portugalca.

Čudan je taj obrat oko Ronalda. Nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, kada je isprovocirao isključenje Waynea Rooneyja i potom pred televizijskim auditorijem namignuo prema portugalskoj klupi, bio je engleski neprijatelj broj 1. Danas ga na Otoku smatraju nogometnim božanstvom. Na terenu, ali i izvan njega.

net.hr

noeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeek

10.01.2007. u 20:24 • 65 KomentaraPrint#

petak, 29.12.2006.

Manchester objavio 50 najboljih igrača svih vremena

Image Hosted by ImageShack.us

Manchester United objavio je popis pedeset najboljih igrača koji su ikad nastupali za taj klub, prenosi Eurosport.

Uz novu knjigu koja je izdana o klubu, Manchester je objavio i najbolje igrače tog kluba, a izbor su mnogi kritizirali. Glavne kritike išle su na račun Waynea Rooneya, za kojeg navijači smatraju da za klub još nije učinio dovoljno da bi se našao na visokom jedanaestom mjestu.

Prvo mjesto zauzeo je Sir Bobby Charlton, a iako se mnogi s tim izborom slažu, velik je broj onih koji smatraju da je Eric Cantona zaslužio prvo mjesto, ili barem više od sedmog, na kojem se nalazi.

Najboljih 10 igrača Manchester Uniteda:

1 - Sir Bobby Charlton
2 - George Best
3 - Roy Keane
4 - Duncan Edwards
5 - Denis Law
6 - Bryan Robson
7 - Eric Cantona
8 - Peter Schmeichel
9 - Ryan Giggs
10 - Paul Scholes

Aktivni igrači:

11 - Wayne Rooney
14 - David Beckham
15 - Ruud van Nistelrooy
18 - Gary Neville
22 - Ole Gunnar Solskjaer
39 - Cristiano Ronaldo
48 - Rio Ferdinand

index.hr

29.12.2006. u 19:56 • 38 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2007  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne? Free Web Counter
Free Web Counter

Opis bloga

Sve o najboljem i najzgodnijem nogometašu Cristianu Ronaldu!

Image Hosted by ImageShack.us

# Cristiano Ronaldo Info #

Puno ime: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Datum rođenja: 5. veljače 1985 (ponedjeljak)
Mjesto rođenja: Funchal (Madeira island, Portugal)
Nacionalnost: Portugalac
Visina: 1.84 m
Težina: 78 kg
Profesionalni klubovi:
1999-2003 Sporting Lisbon
2003-2008 Manchester United
Horoskopski znak: Vodenjak
Najdraža boja: bijela
Nogometni uzori: Luis Figo i Thierry Henry
Nogometni uzor iz djetinjstva: Diego Maradona
Osoba koju bi želio upoznati: Mike Tyson
Najdraža glumica: Angelina Jolie
Najdraži glumac: Jean Claude Van Damme
Najdraži filmovi: "The Sixth Sense" i "The Rock"
Najdraži Charlijev anđeo: Drew Barrymore
Najdraža glazba: Dance
Najdraže jelo: "Bacalhau a Braz" (bakalar sa krumpirom i kajganom)
Najdraže piće: "Santal" (voćno piće)
Hobiji: šetnje, izlazak u kino, slušanje glazbe, a ponekad voli i sam provoditi vrijeme

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us