(:i'M cRazY fOr anImaLs, bUt i'm aLso jusT cRazy:)

03.03.2007., subota

…tuDej iz maJ brZdej…hEpi brZdeJ tu mi…

booook ljudovi!!!wave Kao sto vidite po naslovu tudej iz maj brzdejpartyparty…htjela sam sam napisat da znate, a ionako nemam kaj drugo za pisat…
pa evo kaj sam danas radila…
…ujutro sam se probudila, doručkovala itd. a onda sam išla malo pospremat sobubang…kad sam dio pospremila stara mi je rekla da idem pospremit kuhinju i kupaonu, i to sam napravila…onda sam se malo izležavala i ništa ne radila… poslije sam morala do kraja očistit sobu…onda sam oko jedan sat ručala, pa sam se opet išla izležavat itd. oko pol pet sam išla stavit grickalice u sobu, a onda su mi došli i stričevi i strine…u pet su mi došle frendice i prvo nismo znale šta bi radile, al ubrzo smo se počele super zabavljati…pričale smo viceve, igrale detektor laži, slikale se, plesale, igrale komp itd. živciralo me jedino to kaj me stalno neko zvao na mob. Od kad su one došle, ujaci(a imam ih 6), bujeci(jedan debil iz razreda) itd.
…gledale smo i doru, al nije bilo bas nikog ko je poseban…svi su imali neke glupe pjesme, al kaj se može???na kraju su pobijedili dado topić i oni njegovi…
…poslije sam gledala neki film na novoj i išla spavat oko 12, pol 1…
…to bi bilo sve, paaaaa cujemo se neki drugi put…bye!!!

- 00:26 - daj napiši nekaj,nije to teško (1) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

22.02.2007., četvrtak

…evO i nOvoG pOsTa…

wave…dragi moji, evo napokon sam odlučila napisat novi post…
…ak se ne varam zadnji post koji sam napisala je bio onaj o moru, a to je bilo jaaaaaako davno…pa, krenimo…
kad sam krenula u školu mislila sam da ću umrijeti jer će bit dosadno, al i nije tak…na satu nekak izdržim slušat profesore kak blebeću za bezveze, al onda poslije na odmoru se zabavljam s frendovima, pa je onda čisto OK u školi…kak sam sad ja 7. razred počinjemo bit na porti, pa je krenuo i moj razred, a ja sam bila u ponedjeljak(19.2.)…poslije mene ima još par njih, pa je onda opet a razred…al to nije tak bitno…
…kaj da još pričam??
…pa…5.1. sam bila dori na ročkasuparty, a 9.1. ivi…bilo je OK na oba, al je bilo malo bolje na dorinom jer nas je bilo više…supe smo se zabavljali, al smo svi nekak rano otišli, al jbg, kaj se može??
…na rođendanu sam opet bila 10.2., kod mihaele…bilo je OK, al najbolje na kraju kad smo dora i ja igrale playstation s mihaelinim mlađim bratom viktorom i još nekim klincem…žao mi je kaj nismo ranije otišli igrat jer je tam malo inače bilo dosadno jer su pričali takve gluposti da se ni budala ne bi smijala…al dobro…sve u svemu bilo je OK…
…nedavno smo bili kod karluše, pa smo se super zabavili…
…sad sam evo imala priliku objavit ovaj post jer sam trebala neš na Internet za biologiju…
…ajd bok i ki$$$$$ach…mah

- 08:55 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

16.12.2006., subota

...evo vam mali pauk...

...evo pošto ja volim životinje, evo vam, uz tigra i majmuna, još i pauk, pa se vi odlučite za najdražu i hranite ju...

- 18:13 - daj napiši nekaj,nije to teško (2) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

09.12.2006., subota

...sLikE s moRa...

Dragi ljudi kao što sam vam obećala, evo vam slika s mora koje nisam stigla objavit zajedno s postom o moru…
…za početak vam evo slika plaže…wink

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…evo vam biljke po kojoj je plaža dobila ime(kamariš, plaža se zove: pod kamarišima)…thumbup

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


…evo vam zalazak sunca…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…mali brod na moru…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…i za kraj vam evo MOJE ime ispisano na kamenu…nut

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…dragi ljudovi to bi bilo sve od mene na neko vrijeme…bye!!!!wave

- 19:21 - daj napiši nekaj,nije to teško (1) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

10.11.2006., petak

..evo napokon i novi post…

Hay ljudi!!!
Evo i ja sam, nakon dugog vremena, našla vremena da napišem novi post…nije baš da će bit nekaj zanimljiv jer nisam baš dobila neku inspiraciju, al mislim da je nepravedno ostavit vas ovak dugo bez mojih dosadnih postova…haha…
…pa za početak ću vam reć jednu, meni(a i većini mog razreda) sretnu vijest…naime dobila sam novu rasku koja je, ne smijem izostavit, u svakom slučaju bolja od prošle…ona je profa kemije i super zna objasnit i pokazat… kad sam već počela sa školom onda da kažem da mi ide dobro…onak ocjene su solidne…a naravno, moram i vas pitat kak vama ide(u školi mislim)???
…ali pošto ja ne volim školu pisat ću vam o nečem drugom…
…paaa…evo malo novije vijesti…jučer sam se išla vidjet s onom frendicom iz Požege kaj sam ju na moru upoznala…bilo je ludo…trčale smo sam da stignemo opće ju vidjet, a na kraju smo stigle puno toga jedna drugoj ispričat…ona je došla na info tu u zg…
…od bratića sam dobila 4-5 CD – ova od green daya i nirvane, tak da sad imam oko 90 pjesama od green daya…
…pa ja se više ne sjećam kaj mi se sve desilo, ja vam ne znam ka bi pisala?!!?
…ahhhh…zakaj ja nikad nemam inspiracije???
…aaaa…sjetila sam se nečeg…starci su mi danas otišli kod kumova u Slavoniju, pa smo sestra i ja same, al ćemo danas ić kod one frendice Karle…doduše, ona mora učit, al moramo i sestra i ja pa nam se onda to uklapa…ja pitam Karlu, Karla Tinu i Tina mene…kaj nije super???OK, nije…provest ću vikend u učenju…buuuuu…neću…to nije fer…al dobro bit će i boljih dana…
…a sad da vam za kraj još neš kažem…ne znam kad, al uglavnom, ujna će mi kupit starke, pa imam i jedno malo pitanjce za vas…mislite li da bi trebala uzet sive il naranđaste, il vi imate neki bolji prijedlog???
…molim vas da odgovarate na pitanje u komentarima…fala unaprijed…
…sad mislim da bi to fakat bilo sve jer fakat više nemam inspiracije…al dobro…pa nisam ja malo toga napisala…ipak će vam trebat vremena za to…a do kad to ne pročitate, i još malo puno duže BYE!!!!!!


- 13:11 - daj napiši nekaj,nije to teško (1) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

12.10.2006., četvrtak

…ah to prRekrasNo ljEto…ah to pRekrasNo mOre…

wavemahBok ljudi!!!!…na početku ću vam reć da će vam vjerojatno bit puuuuuuuno za čitat jer mi se tolko toga dogodilo da će ovo vjerojatno bit kilometarski post…odma ću vam reći gdje sam bila…naime bila sam u jednom malom mjestu blizu Starigrada – Paklenice…mjesto se zove Seline…iako je malo i ne baš poznato kod mnogih ljudi to je za mene NAJBOLJE thumbup mjesto za provod na moru…sad ću krenuti s događajima…
…došli smo 9.7. oko 3 – 4 sata…počela je padat kiša, al je ubrzo prestala pa sam se našla s frendicama koje tamo također ljetuju…šetale smo se po ulici jer zapravo tamo nema klubova i zabavnih mjesta nadohvat ruke, al to za nas nije imalo veze…mi smo se zabavljali upoznavajući mnoge ljude i sprijateljavajući se s njima… za početak smo upoznali jednu curu koja je skroz otkačena, živi u Požegi i ima 2 starija brata…jedan će sad u 2.srednje, a drugi će sad 4.srednje…ona je završila 7.razred…njen stariji brat isto kao i ja sluša rock, punk i slično…zna svirati gitaru i ima svoj bend…bend se zove Out Of Order, al su oni tek jedan demo bend…upravo su snimili 1. CD i ja imam jedan primjerak s posvetom…drugi brat je također rocker i punker…on je isto fora…imam vam za ispričat jednu zgodu u vezi ove cure…kod kuće su imali nož s 2 strane…ona je tim nožem išla rezat kruh i rezala je krivom stranom noža…i kad joj je brat došo doma i vidio kak reže reko joj je: 'kriva strana'…ona se nije obazirala…opet joj je reko:'kriva strana', a ona je odvratila 'aha!', okrenula kruh i nastavila rezat…hahahahahaha…
…krenimo dalje…
…idući tjedan došla je još jedna frendica(zapravo je kuća u kojoj smo mi kuća od njenih staraca) i ona je jedne večeri kad smo šetali predložila da ona i još ova jedna cura hodaju u grudnjacima po ulici…isprva se nisu baš usudile, al su na kraju skinule majice i tak hodale…to je bilo za crknut od smijeha…
…jedan dan na plaži je moja sestra rekla frendici da se okrene prema obali ležeći u plićaku na leđima…ona je pokušavala to napravit, al nije uspijela…haha…
…2 večeri smo išli na slatkač same i onda smo se još šetale po plaži…kad smo se vratile opet smo se šetale po ulici, gore-dolje…jedne večeri smo čak i trčale po plaži…par večeri smo trčali po ulici…
…jedna cura je tipa koji je tam u našoj ulici pitala kolko ima god(18), kak se zove(neš na S) i on je nju ponudio da se s njim prošeće do kraja ulice, a onda i da ode s njim na pivu…mi smo crknule od smijeha kad nam je to prepričavala…
…jednog dana na plaži su do nas bili neki slovenci i jedan klinac si je onu rukavicu za plivanje navuko na glavu i nije ju mogo skinut…mi smo sam gledale a na kraju je ova jedna otišla tam i došla mami od tog dečka:'do you speak english?', a ova je odgovorila:'english?'…nije ju opće razumjela…ova cura je onda probala s mimikom i gestom pa je rekla:'can I try to…' i počela glumit da povlači nešta…žena ju je skužila i rekla ovom klincu da će mu teta pomoć to skinut, a skoro svi na plaži su se smijali…na kraju je to uspijela skinut klincu rukavicu s glave, a brat mu se sam smijo…
..jedne večeri kad smo već skoro trebali ić doma oko pol 12 sjedili smo pred jednom kućom i tata jedne frendice je došo vidit kaj radimo…malo iznad su bili još jedni frendovi, prali su zube…i oni gore su vidli svjetlo cigarete koje je pušio frendicin tata, a kak njega nisu vidli su mislili da neko od nas puši, a jedna cura je mislila da oni gore puše…to je bio smijeh za kraj izlaska tog dana…
..zadnji dan smo išli u Starigrad na slatkač i tam smo se ludo zabavile…bile smo tam do pol 10 navečer i onda smo došli doma…
…u idućem jednom od idućih postova ću vam objavit i slike s mora, al sad nemam vremena…
…to bi bilo sve, bar mislim, a ak se nečeg sjetim pisat ću…KI$$$$$$….


- 20:56 - daj napiši nekaj,nije to teško (2) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

09.08.2006., srijeda

...mali video spot...

Music Video Codes by VideoCure.com


..kak vam se sviđa?????
- 15:47 - daj napiši nekaj,nije to teško (17) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

..evo vam jedna mala zanimacija...



adopt your own virtual pet!


Upute:lijepo se brinite o ovom malom slatkom majmunu!!!nemate ga čim hranit, al nema veze preživjet će...hahahaha...
- 14:25 - daj napiši nekaj,nije to teško (1) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

...bezveze...


zagrebi i osvoji nagradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Click Here to get this from FreeFlashToys.com!



- 14:21 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

06.08.2006., nedjelja

....vratila sam se s mora.....

...evo vratila sam se smora...kao sto vidite...sam vam javljam da ce uskoro novi post!!!!!
...ajde kissssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!
- 21:14 - daj napiši nekaj,nije to teško (1) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

29.06.2006., četvrtak

slikice...slikice...slikice...

ljudovi moji evo vam malo slikica zivotinja.....

...evo vam jedan konj...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

slika zvana: mobiteli nas cine majmunima...yes smijeh
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

..jedan mali pesek...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...i za kraj...tri male slatke papigice...
Image Hosted by ImageShack.us

...iiii..kak vam se sviadaju?????

- 10:16 - daj napiši nekaj,nije to teško (17) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

26.06.2006., ponedjeljak

…dAnI su Se pRomijeniLi…nIsu mOnotoNi…

Bok ljudi!!!nastavak naslova slijedi: al pRomijeniLi su se nA gOrE… sAd uOpĆe ne iDem van…namcornonono
…naime…frendica mi se razbolila…niš strasno, al nemre van… to ce trajat jos par dana, al je to za mene puno…svi ostali su na moru i ja nemam s kim ić van…po čitave dane se povlačim po kipućoj kući i dosađujem se…iskreno…više mi se sviđa ona monotonost…vama?????
…al ipak…ja uvijek govorim da mi je naj izreka DON'T WORRY BE HAPPY!!!nemrem belivit…meni????neeeeeeeeeee….mislim je, al ne djeluje na mene…bar ne trenutno…
…ljudovi moji…nisam vas ni pitala… s klolko ste prošli i dal vam nedostaje škola????ha???…ovo drugo je glupo pitanje, kaj ne????..al ono…evo da pređem na današnje događaje…
…probudila sam se u 7:30…malo sam watchala TV i onda sam doručkovala… onda sam malo gledala TV opet…poslije sam ručala i onda sam jela slatkač… onda opet telka…onda su se starci vratili s posla i ubrzo otišli kod ujaka gdje se meni ni malo nije išlo…petnaest minuta kasnije sam upalila komp i pustila mjuzu…onda sam otišla na net i pogledala blog…ostavila par komentara i otišla chatat…nisam upoznala ni jednog dečka, al sam upoznala jednu super thumbupcuru…zove se Antonela…cura je fakat super…pričale smo o dečkima i svemu drugom vezanim uz njih…dogovorila sam se s njom i sutra chatat, tak da će mi sutra bit super…bar navečer, jer su mi starci inače doma i nemrem onda jer stalno upadaju u sobu…
…ljudovi moji to bi bilo sve za danas, pisat ću neki drugi put….kizachic…

- 20:24 - daj napiši nekaj,nije to teško (25) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

25.06.2006., nedjelja

…pRazniCi…pRazniCi…pRazniCi…

Bok ljudi!!! Kak ste? Evo mene opet s još jednom dosadnom rolleyes bang pričom iz mog života…hahaha…paaa…kao što i sami znate duuugo očekivani praznici su napokon stigli…al…meni svaki dan prolazi isto…to me malo živcira…al da vam opišem te monotone dane… buđenje oko 7, pol 8… doručak u 9… dosađivanje ili čitanje knjige do ručka… ručak… čitanje do Princa iz Bel Aira… gledanje Princa iz Bel Aira i Pod istim krovom…idem van…vraćam se doma od vani… igram igrice na mobu i oko pol 12, 12 idem spavat… kaj nije sve bezveze??? Mislim fakat… al preživjet ću… uskoro ću valjda ić na more pa će bit bolje thumbup, a do tad… ma bit će mi i ovak dobro…pisat ću neki drugi dan, a do tad evo vam jedan ki$$$$$$$$$$$… smijeh zujo mah

- 13:36 - daj napiši nekaj,nije to teško (2) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

09.06.2006., petak

..uHapsiLi sU mE…biLa sAm nA pOliciJi…hahaha...

HI! Prijatelji i neprijatelji dragi, gdje ste? Evo ja vam se fakat duuuuuugoo nisam javljala… evo da vam objasnim naslov…
…nisu me uhapsili, al na policiji sam bila… zapravo, to se dogodilo ovako…naime kao što znate ja idem na jednu radionicu na kojoj radimo predstavu… ta predstava ima veze s kriminalom i policijom…naime, zove se 'Kako orobiti banku u kvartu?'…tak da su oni tam iz policije danas nama pokazivali sobe pritvora i pričali o tome kak zapravo to u stvarnom životu ide(to hapšenje i privođenje), pa smo mi to uspoređivali sa našom predstavom…
…kad sam se vratila doma ručala sam i onda sam se odlučila malo provozat na bikeu… srela sam Doru i Karlu… malo smo šetali Karlinog mlađeg brata Bartula, pojeli smo slatkač i jedva odljutili Doru jer se bila nafurila na nas…vratila sam se u devet…sad pišem post, a tata pokraj mene gleda DOSADNU utakmicu(nogometnu) između Poljske i Ekvadora…
…za kraj vas imam za pitat s kolko ćete proć i iz čega ćete imat koju ocjenu… ja ću imat sve 5, osim možda zem – a i TZK – a… al baš me briga… mislim ipak da neću imat, al me nije briga i da imam…
…zaboravih vam reći da smo danas kad smo bili na radionici u dvorani u školi, tam di stoje strunjače skakali po strunjačama, pa se bacali na njih s kozlića i tak… bilo je WONDERFULL…nutyeswinksmijeh
…to bi bilo sve za danas, pa ću vam reć PA, PA i dat vam jedan veliki KI§§§§§§§ do idućeg puta…

- 21:53 - daj napiši nekaj,nije to teško (7) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

30.05.2006., utorak

…nEvjeRojatNo dOsadNo…

Ej! Kak ste ljudi…kaj radite? Evo vidite i po naslovu da mi je teribly dosadno… nemrem belivit… probudila sam se u pol osam…onda sam se dosađivala i niš ne radila…onda se sestra za sat vremena probudila pa sam doručkovala i onda sam gledala reprizu Princa iz Bel – Aira i Pod istim krovom… poslije sam išla pisat zadaću, a onda me mama zaposlila da vješam veš(na onoj nekoj vješalici u kući, ipak nemrem vani jer kiša pada od ranog jutra)… to sam povješala sama iako je sestra trebala to radit samnom… no ona to nije naravno mogla jer je 'imala' puno zadaće…da naš kak je imala zadaće, a čim se ujutro je počela pisat dnevnik…aha ona ima puno zadaće…jadnica je odma ujutro išla dnevnik pisat, al da, ona ima puno zadaće…moš si mislit… na takve se stvari uvijek izvlači…a kad ja kažem da imam puno zadaće onda ipak neš moram napravit…uvijek ja ispaštam…al dosta o ljutnji…
…evo danas PONOVO pada ona DOSADNA kiša i tak me UŽASNO živcira… oću van, oću da sja i prži sunce, a ne da pada kiša…em nas je jučer spriječila da odemo na izlet, em sad čitav dan pada…terible…
…sad slušam muziku i sestra se ljuti na mene… mislim fakat kaže da u ova dva tjedna piše barem 15 testova i onda mi počne nabrajat kad će ju ko ispitivat…ono…neću niš reć…ma nju neš hormoni pucaju…al kaj me za nju briga…smirit će se jednog dana…
…to bi mislim bilo sve za danas…pozzzzzzzz!!!!

- 12:04 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

29.05.2006., ponedjeljak

…iZlEt oTkazAn…

HI!!!Ljudovi fakat sorrite kaj vam dugo nisam pisala, al da vam iskreno kažem nisam ni imala o čem pisat…tak da vam to praktički dođe na isto…
…evo da vam objasnim naslov…naime danas smo trebali ić na Plitvice, al je izlet zbog kiše otkazan… sad…ja ne znam šta da mislim, jer… pa bolje je da idemo kad će bit lijepo vrijeme nego da idemo danas kad kiša pada već čitav dan… jedino mi je bed kaj sad onda moram u školu… i nadam se da nam izlet neće bit u petak na dan škole jer onda fakat nemamo sreće…ionak na dan škole ne bi imali školu, pa ne bi niš propustila… tak se onda nadam da će izlet bit u onaj idući ponedjeljak… tad ionak imamo 6 sati… to je ipak puno jer je to najviše sati kolko imamo u jednom danu(ak se računa sam redovna nastava)…al dosta o izletu…
…sutra pišemo neki big test iz engleskog i to mi je tak glupo…mislim kom se još da pisat test na kraju godine… i da… u četvrtak smo pisali tehnički(test) i garant ću dobit 5… naime da vam ispričam… jedan debil iz razreda je od A razreda dobio test i onda je iskopiro za sve u razredu da si il naprave šalabahter il da nauče na pamet sva ta pitanja… skoro smo imali peh pa da profka promijeni pitanja, al nije imala vremena… tad smo ipak imali sreće… pisali smo i vjeronauk, al nismo imali pitanja ni odgovore, al nije bilo ni teško… tak bi završila s školom…
… jučer sam išla van, zabavljala se i definitivno se 'nasmrt' skuhala i izmorila…al sam se ipak i ludo zabavila… iz svega lošega obično izvučem neš dobro… dobro ne baš uvijek, gotovo nikad…al nekad ipak da…
…danas imam školu od dva do šest i pet… e da… i nisam vam rekla da smo sad skoro svi osim onih big umišljenka i štrebera počeli nakon škole ostajat na livadi i niš ne radit osim pričat i jest janarike(tak nekak se to zove)… to su vam nekaj ko male zelene šljive… onda mi dečke pošaljemo na drvo, a odu i neke cure pa oni nas gađaju odozgora, a mi njih gađamo od dolje… i tak… al to sam kad smo ujutro u školi…
… i za kraj imam jednu obavijest za vas… dajem vam na znanje da više nisam obožavatelj Simple Plan kao ni Green Day – a… od sad slušam sve pomalo, a trenutno slušam Lonely no more od Roba Thomasa… evo vam pripjev:

I don't wanna be lonely no more
I don't wanna have to pay for this
I don't want to know the lover at my door
Is just another heartache on my list

I don't wanna be angry no more
You know I could never stand for this
So when you tell me that you love me know for sure
I don't want to be lonely anymore

..to bi bilo sve za danas…KI$$$$$$!!!smijehzujorolleyesnut




- 20:55 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

13.05.2006., subota

…gReEn dAy, gReEn dAy…

Hi ljudovi!!! Evo ja sam danas bila na onom natjecanju iz engleskog o kojem sam vam pričala… NISAM BILA ZADNJA!!!!!!! Al da vam iskreno kažem nisam bila ni daleko… ne znam koja sam točno bila al negdje 30. – 40. od ne znam kolko njih… nije TAK loše, al mogla sam i bolje…
… sad ću vam reći nešto šta će vas JAKO, JAKO, JAKO začuditi… SIMPLE PLAN mi više NIJE naj grupa… to mjesto trenutno zauzima GREEN DAY… jer možete belivit… prije sam vam pričala kak me sestra muči s Green Day-om, a ja sad vama pričam da mi je to NAJ grupa… al dobro neki kažu da se ljudi ne mijenjaju prek noći, ali se to u vezi s nekim stvarima može ipak dogodit… zapravo to je razlog ovog naslova…
… navečer sam bila kod ujaka, a kad sam se vratila kući tako umorna da sam se odma bacila na krevet i zaspala… dobro ne baš odma, al ono…
…mislim da bi to bilo sve… evo vam jedan KI$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!
smokin zujo blabla wave
- 14:25 - daj napiši nekaj,nije to teško (3) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

10.05.2006., srijeda

… gluPa rAsKa, gLuPi dEbiLi i mOj gLuPi žIvOt…



HELLOOOOOOOOO ljudovi!!!!! Kak ste?! Kaj radite!? Evo pa dugo vas nisam to pitala pa mi je došlo… nisam vam ni pisala baš puno… al svejedno ponovo nemam previše toga za pisat…
Prošla sam na ono natjecanje iz engleskog i to je u ovu subotu… al jednostavno ću ovo u vezi engleske i tak još neš iz 'opće kulture' kak kaže moja 'draga' sestra, naštrebat ovih dana i nadat se da ću neš i znat…
… u onu tam subotu(6.5.) mi je sestra imala krizmu i bilo je SUPER!!! Mislim s tim da ja nisam niš trebala dobit, sretna sam šta sam neš ipak dobila… majicu(plava sa nekim cvjetićem), i od sestrine kume sam dobila neku slatku malu knjižicu… na 'kutijici' od te bilježnice vam je neka slatka mala figurica… dobro ne baš figurica al neš takvo…
… evo odlučila sam vam stavim malo slikca od Simple Plana…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

party smijeh mah zujo nut rolleyes


...evo šta mi se još dogodilo…
… danas sam u školi dobila 2 petice(zem i matka)… ma niš posebno…jedino, u vezi matke… ovo je još jedan razlog zbog kojeg je moja raska najmutavija raska na svijetu… mislim ovo sam 5 dobila iz testa… bila sam jedina koja je dobila 5, a bilo je i 16 negativnih… i sad je raska rekla da ćemo ponovit test, al je meni rekla da ja mogu i ne moram pisat ponovo jer sam dobila 5… i sad ja sam rekla da onda neću pisat ponovo jer mi je glupo… i mislila sam si ja sad ono ''JUPIIIII, neću morat pisat matku ponovo!''… i onda BUUUUUUUM! Na satu razrednika(čitaj: sat razredne dosade) dođe raska i kaže da ćemo svi pisat ponovo jer će još jedan zadatak uključit, jedan koji je bio *(ono, možeš i ne moraš)… mislim fakat… i tak ja sad moram ponovo pisat matku… jedino kaj i se sviđa je to kaj mi je priznala ovu 5 – icu i upisala mi ju je…
… danas moram učit povijest i tehnički jer će sutra pitat… mislim mene možda ne, al moraš bit spreman…
… i da danas sam saznala neš kaj me na početku takoooo razljutilo, al kad sam razmislila samo malo, pa kaj bi me bilo briga kad to nije istina… al da ja vama sad kažem o čem se uopće radi… jedan krepil iz mog razreda, zapravo dva [dominik i budak(čitaj: bedak)] su počeli govorit da sam se zaljubila u još jednog debila iz razreda[ernest kolšek(čitaj: klošar)] koji se zapravo zaljubio u mene… koji debil… al kao šta sam i rekla sad me nije briga jer… to nije istina(mislim da sam u njega)… nek oni misle i pričaju šta hoće…
… e da… 29.5. idemo na izlet… na Plitvice… kak će nam bit fora… kužite ono… mislim nije to neko od onih full poučnih mjesta na kojima sam ideš za vodičem koji ti priča neke gluposti o povijesti i ti to sve moraš pamtit kak bi poslije o tome mogao pričat s nekim profesorom poslije(za vrijeme sata, da te ispita)… mislim obilazit ćemo mi tam neka mjesta, al to će bit zabavno… nadam se… i šta je naj poslije ćemo moć na neku livadu i onda se fino il izležavat na travi i slušat mjuzu ili se 'bavit' nekim sportom… meni se to čini super…

… trenutno slušam GREEN DAY koji mi je moja 'draga' sestrica navila i pišem post… do sljedećeg posta neka vas prati VELIKI KI§§§§§§§§§§!!!

- 20:20 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

28.04.2006., petak

…i'M verY, VerY AngrY nOw, bUt i'M goNNa bE OK…

Hellooooooooo ljudovi!!!! Evo kao što vidite po naslovu i nisam baš dobro raspoložena pa sam vam se odlučila javit… paaaaaa evo sad sam se upravo vratila s one radionice o kojoj sam vam već pričala… e… baš tamo su me naljutili… morat ću plesat na Beep od Pussycat Dollsica… onak kak navijačice u našoj školi plešu… to je tak užas… ali da vas ne zamaram, prijeći ću na bolje stvari…
…pa… danas mi se jedna SUPER stvar dogodila… zapravo se nije dogodila meni nego MISTERU SAVRŠENOM… jučer je neš lupao Filipa(drugog dečka iz mog razreda) s kemijskom po glavi… kaj to nije glupo?! I onda je Filip njega udario šakom po prstima i MISTER SAVRŠENI se rasplako… kako sam bila sretna kad sam to čula… a onda su se i danas u školi neš isto tukli i tak… jednom je to raska vidla i onda se SAVRŠENI ponovo rasplako, a Filip mu je reko: kaj se plačeš? Ja bi trebo plakat!
A onda je reko raski: ja ću njega izmasakrirat! e čitav razred je puco od smijeha!!! Poslije je pred hrvatskim ponovo plako i reko da pripremamo svi crna odjela jer će neko imat sprovod(u tom je mislio na Filipa), a ja sam rekla: ma daj! Ti ćeš umrijet?! Kaj smijem doć u kričavo rozom?!(zato jer mrzim rozu boju), a onda mi je Valentina počela pričat kao kak je on jadan… da ga ostavim na miru i da je pretrpio duševne boli i takve gluposti… ja sam njoj sam rekla da me nije briga i da su mnogi i zbog njega trpjeli… i sad bi bilo sve o SAVRŠENOM, ali i za danas bi to bilo sve… pa onda ću vam ko i zadnji put, poslati jedan mali ki§§§§§§§§§§§!!! namcor dead nut blabla burninmad

- 10:32 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

27.04.2006., četvrtak

…?!a kaK u škoLi moŽe bIt u škOli nEg dosAdNo!?…

HELLO LJUDOVI!!!! Evo odlučila sam napisat novi post… pa… evo kao što ste primijetili promijenila sam pozdrav, al to i nije bitno… jednostavno mi je trebala promjena… gledala sam svoj blog i sve mi se čini tako monotono…. Dajte mi molim vas neki prijedlog… kak da osvježim blog da ne bude dosadan i jednoličan? I da… znam da svi mislite da nemam slika, al kad bi sam pogledali skroz na kraj bloga(kad bi otišli skroz dolje na 1. post) vidjeli bi i ankete i slike(iako ih nema baš previše) i ostalo… evo obećajem da ću kad odem na net stavit još malo slikica… al krenimo mi sad na ono šta mi se događalo ovih dana…
Pa evo jučer mi se sestra vratila s Visa(s natjecanja)… bila je 37 od njih 39… možda vam s to čini malo i jadno, al nije… LJUDI PA TO JE DRŽAVNO NATJECANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Halo jel čujete? DRŽAVNO NATJECANJE!!! Mislim, ovo se odnosi na one koji misle da je to 37 mjesto jadno i bezveze… al dosta o njoj…
…evo danas sam dobila 5 iz tehničkog i ništa vam zapravo o satovima u školi ne mogu reć osim da je bilo dosadno ko i svaki put…
..e da… moja frendica je donijela u školu bombone i jedan Zvonimira ti je htio jedan i kad je uzimo uzeo je sam papir… HAHAHAHAHAHAHA… mislim on je taj papir stavio u usta(sam se šalio)… i fakat nas je uspio nasmijat…
… pa evo trenutno sam doma i slušam GREEN DAY… ne, nisam se odlučila slušat sam Green Day nego to moja sestra sluša… mislim nisu loši, al su meni moji Simple Planovci bolji…
… paaaaa… ljudovi ja mislim da bi trebala krenuti… mislim da bi to bilo sve za danas pa ću vam poslati jedan, ovaj put ne VELIKI, nego mali ki§§§!!!


- 10:32 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

24.04.2006., ponedjeljak

…prVi daN škoLe nakOn pRaznIka…

BooooooooooK ljudovi!!!!! Evo odlučila sam više vas ne pitat na početku svakog posta kak ste i kaj radite jer mi ne odgovarate…. Zato ću vas to pitat na kraju… ma, šalim se… neću vas uopće više pitat to…. Osim ak mi dođe da vas pitam… al ajmo mi preći na ono šta mi se dogodilo danas…
…imala sam školu ujutro i zato sam se probudila u 6 i 15… kad sam se vratila iz škole morala sam na informatiku, a onda sam imala ručak… poslije sam išla van… vratila sam se oko sedam… do sad sam gledala UZMI ili OSTAVI… to vam je kao što vjerojatno znate kviz neki… ma nije niš posebno, al kad nemam kaj drugo za gledat, a dosadno mi je onda to pogledam…
… evo baš sam danas kad sam bila na informatici gledala rezultate anketa i vidla da većinom glasate samo na prvoj anketi i da glasate samo za Green Day… iskreno… mislila sam da će vas bit malo više za Simple Plan… mislim… to i nije baš najpoznatija grupa, al ima super pjesme… imam jedno pitanje i dvije molbe… prvo pitanje… ko je od vas uopće čuo ikoju pjesmu od Simple Plana(i ko je uopće čuo za grupu)?
… a sad molbe…1. neka mi na komentarima onaj ko je glaso na anketi napiše za kaj je glaso, a po nadimku ću znat ko je, a 2. odgovorite na drugu anketu.
…OK… ponovo sam se raspričala o anketama… al neću više…
… e, daaaaaa… kad sam se vraćala s informatike jedan glupan iz razreda me pratio, al su mi kad sam skoro bila već kod kuće došli starci i onda sam se sjetila kak ga se mogu rješit… povikala sam: Gle eno mi staraca!
…on se odma okrenuo i otišo u drugom smjeru, natrag svojim putem kući… mislim stvarno su starci išli… i spasili me u zadnji čas… i oni nekad dobro dođu hahahahahahahaha…
… evo kao što znate sad pišem post i…. naravno slušam muziku…. trenutno mi je JAKO dosadno, al već ću nać način da mi ne bude… paaaaa… mislim da mi se više niš nije dogodilo… onda sad kad sam gotova evo vam jedan VELIKI KI§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 10:31 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

23.04.2006., nedjelja

…suTra jE ŠkolA…neEeEeE…ja ćU sE ubItI…

BOOOOOOOOOOOOOOK ljudi!!!!! Evo kao što i sami znate, a i kao što vidite po naslovu sutra je škola… opet nakon kratkih praznika… naj rađe ne bi uopće išla, al moram…
… evo kao što ste iz prijašnjih postova znali(ak ste ih pročitali) morala sam pročitat DOSADNU lektiru i evo danas sam je oko pola šest pročitala… paaaaa onak… nije TAK loša, al u svakom slučaju ne znam po čemu bi nam to bio 'semafor' u životu kak kaže naša profka, ali nema veze… ja nju i onak uopće ne kužim ni inače…
…evo danas sam morala u devet na misu… imala sam ranije ručak jer mi je sestra išla na Vis(na državno natjecanje iz engleskog)… sad ću napokon imat svoju sobu(iako samo tri dana – do srijede)… nadam se da će završit dobro… ipak će ić u jezičnu(iduće godine – rekla sam vam da je osmi razred) pa će joj bodovi koje dobije puno koristit… mislim, kolko god vam stalno pričam da ju i ne volim ipak mi je sestra… ne možeš ne voljet nekog u kom ima i tvoje krvi, hahahaha…
… pa evo sad trenutno pišem post i čekam ove antivirusne programe da završe provjeru…
… sretno vam sutra u školi i dobijte dobre ocjene… od mene bi ovo bilo sve i zato vam šaljem V E L I K I K I § § § § § §!!!!!



- 10:30 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

22.04.2006., subota

……neĆu preKsutRa u šKolu…

BOOOOOOOOOOOOOOOK LJUDI!!!!! Kak ste? Kaj radite? Evo odlučila sam vam se javiti… hm, hm, hm… šta mi se dogodilo?
…paaaaa… sad je subota(iako bi ja da nije, da imamo više do početka škole) i preksutra je škola pa ću vam se malo žaliti… ne želim da tak brzo završe praznici!!!!!!!BUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… jučer su moja sestra i starci išli u King Cross kupit sestri nekaj za krizmu, a ja sam išla van, a kad sam se vratila gledala sam TV…
…znam da sam dosadna s tim već, al dajte pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz odgovorite na ankete i za promjenu odgovorite na moja pitanja Kak ste i Kaj radite?
…evo danas sam se probudila u 6 i 15(ujutro naravno)… onda sam čitala lektiru i sad sam na 100 i nekoj strani… onda je stara mene i sestru natjerala da vješamo veš… kak mi se to nije dalo radit…
… onda smo moja 'DRAGA' sekica i ja išle u Sisley da ona proba neku laganu majicu koju je tam vidla… na kraju je ispalo da će ju imat na krizmi i uz nju još jedne crne hlače koje su mi baš lijepe… al dosta sad o mojoj sestri…
…evo sad sam upravo na TV – u gledala kraj spota od Moje štikle… kako je pjesma bezveze, a spot je, pa i ne baš gori, al je isto užasno glup… mislim… ona je neki div u haljini i štiklama i gazi ljude po gradu, a nju okružuju neki tam u onim narodnim nošnjama… al kaj nije glupo?lud zujo
… a mislim i da bi to bilo sve za danas pa vam šaljem KI§§§§§§§§§§§!!!!!!
wave mah

- 11:10 - daj napiši nekaj,nije to teško (3) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

20.04.2006., četvrtak

BOOOOOK LJUDOVI!!!!! Kak ste? Kaj radite? Evo odlučila sam vam se malo javiti… paaaaa… evo ispričat ću vam kaj mi se danas dogodilo…
…. ujutro sam bila doma i dosađivala se, a onda sam išla s frendicama van… vratila sam se oko pola četri, a u četri mi je došla Karla…možete posjetit njen blog(PINHEAD),al ona vam sad ne može baš pisat postove jer su joj starci zabranili ić na net…. išle smo van malo se šetat i srela sam neke debile iz mog razreda… kad smo se vratile malo smo išle na Internet i sad evo trenutno moja 'DRAGA' sekica i ona čitaju OK, a ja pišem post i slušam mjuzu… ljudi mislim da bi to bilo sve za danas… znam da nije puno, al nešta je…. šaljem vam BIG, BIG, BIG KI$$$$$$$$$$$$….


- 10:28 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

19.04.2006., srijeda

…i daLje mI je DosaDno…

BOOOOOOOOOK LJUDOVI!!!!! Kak ste? Kaj radite?
…evo… iako sam i jučer pisala napisat ću novi post…
…paaa…danas mi se zapravo nije niš posebno dogodilo jer je ujutro padala kiša, i sva sam nikakva… samo bi ljenčarila… ne znam… tak mi je uvijek kad pada kiša… ne mogu van… u kući nemam kaj za radit…osim možda slušat starce kak pričaju o svojim problemima na poslu… a to je UŽASNO DOSADNO(iako to vjerojatno i sami znate)… jedino na šta se mogu oslonit su knjige… ali kod svake svakcate stvari ja nađem problem… tako i kod ove ima jedan mali problem… ja bi čitala o Amy(pričala sam), a moram čitat divljeg konja(DOSADNU lektiru)… al mislim da ću se uspjet dogovorit sa sobom… sat vremena ću čitat lektiru, a poslije ću, ak će mi se dat čitat Amy jer fakat ne znam dal će mi se dat čitat poslije tolikog dosađivanja…
… šta mi se još dogodilo?
… evo starci su mi došli doma prije otprilike sat vremena… ručala sam i sad sam pogledala sve humoristične serije(na RTL-u) jedino još Dadilja traje…
..sad ću možda ić van s frendicom pa mi i neće biti tako dosadno…
…za danas bi to bilo sve, a neki drugi dan vam se javim opet… KI$$$$$$!! deadrolleyessmijehnjamimahzujozijev

- 17:35 - daj napiši nekaj,nije to teško (4) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

18.04.2006., utorak

…dosAdnO mI je…I caN't BelEve thAt…pa, PrazNicI sU…

BOOOOOOOOOOK LJUDOVI!!! Kak ste? Kaj radite? Evo pošto mi je malo dosadno odlučila sam napisat novi post… danas sam se probudila u 6 i 55, jer starci tad idu na posao pa su glasno pričali… ali bez obzira na to ja sam se vratila spavanju… onda sam još negdje pola sata odspavala i digla se i otišla u sobu od staraca gledat telku, jer ja nemam svoju sobu nego ju dijelim s već prije spomenutom sestrom koja je velika spavalica i onda joj naravno smeta kad upalim telku…
…kad sam odgledala Princa iz Bel – Aira digla sam se i doručkovala, a onda sam otišla u knjižnicu i posudila si 14. i 15. dio Amy… OK, OK znam da sam dosadna… al ono… meni se knjiga sviđa… al… da vidim… šta mi se još dogodilo?
…eeeeeee… daaaaaa… nisam vas ni pitala… ste vidli ankete?!?
…i još… pa ovo zapravo nije pitanje nego zamolba… daj pliiiiz odgovorite na ankete i na pitanja iz pretprošlog(čini mi se) posta jer me fakat zanima…pliiiiz…oćete? Ajde pliiiiz!!! Molim vas, molim vas pliiiiz!
…osim ako možda već niste, onda ne morate… samo oću znat vaše mišljenje… jel to OK? Neću ništa više… samo vaše mišljenje… al sad bi bilo dosta o anketama…al dajte ipak odgovorite na ankete… OK?!
…evo… prestala sam o anketama… a sad ću se probat sjetit kaj mi se još dogodilo…
… kad su mi starci došli s posla ručala sam i odgledala sve humoristične serije na RTL–u(Princ iz Bel Aira, Pod istim krovom, Roseanne, Bračne vode i Dadilja)… onda sam se dosađivala, pa sam išla na komp(malo igrat Zoo Tycoon)… i kad sam zgasila komp išla sam gledat Našu malu kliniku, pa film Redovnice nastupaju 2…
…i sad mislim da bi to bilo sve…šaljem vam VELIKI KI$$$$$!!


- 21:30 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

17.04.2006., ponedjeljak

…grEAt daY…

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOK LJUDI!!!! Kak ste? Kaj radite? Evo rekla sam da ću uskoro pisat, pa… evo, pišem odma drugi dan…
…danas sam ujutro morala na misu jer je Uskrsni ponedjeljak i tak… kad sam se vratila išla sam kod strica jer mu je bio rođendan… onda sam se vratila doma i išla kod bake… živi u M.Bistrici… tam je bilo OK(iako je to kod bake, a kod bake je obično dosadno)… šetala sam se kroz šumu… radila vijence od tratinčica i tak nešta… ne čini se ko nekaj zanimljivo, al je bilo… kad smo se od tam vraćali išli smo do ujaka(ne onog u bolnici)… evo upravo sam se prije otprilike…hm… sat vremena vratili i onda sam išla pisat post… evo… pošto sad više i nemam šta za pisat evo vam malo smileića…party puknucu smijeh njami namcor lud zujo blabla zijev zaliven…kaj nisu slatki?… hoću ih još!!!! ….nadam se da će uskoro stavit nove… ajde sad bi morala ići…KI$$$$$!!!!!

- 20:40 - daj napiši nekaj,nije to teško (8) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

16.04.2006., nedjelja

…HapPy EasTer…

BOOOOOOOK ljudi!!! Kak ste? Kaj radite? Evo pošto je danas Uskrs odlučila sam napisat novi post…
…pa… evo za početak… a šta drugo nego: SRETAN USKRS!!!
…a sad nakon toga… šta mi se dogodilo ovih dana? =) =) =)
…ujutro sam morala na misu…a kad sam se vratila, primila sam se slanja poruka… na to sam potrošila oko 5 – 6 kuna… buuu!!! Al dosta sad o tome… mama mi je napravila rafaello kolače… a kupili su i čupavce… to su mi dva NAJBOLJA kolača… iako inače nisam ljubitelj ni kolača ni torti…
=) =) =)
… evo danas sam napokon bila kod ujke… mislim u toplicama(imao je moždani)…rekla sam vam za to… malo sam se naježila jer mrzim bolnice i sve šta se može povezati uz njih…
…kad sam se vratila mama i tata su otišli do strica, a sestra i ja smo ostale doma…
..evo javljam vam da sam napravila ankete kao što ste već vjerojatno primijetili…
…i za kraj imam dva pitanja za vas: 1) Kak vam se sviđa novi dizajn?
2) Da li ga trebam promijenit?
….evo mislim da bi to bilo sve za ovaj put… ja ću uskoro ponovo napisat post… KI$$$$$$$!!!



- 20:39 - daj napiši nekaj,nije to teško (2) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

14.04.2006., petak

...BezVezE...

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK LJUDOVI!!!!Kak ste? Kaj radite? Sorrite kaj vas ne komentiram… već sam vam prije objasnila zašto pa sad neću ponavljat… nego ću vam reć da ću se probat za to iskupit… prvi put kad se prikopčam na net prije nego objavim post otići ću na neke od vaših blogova i dat vam komentarchic…može?! …evo lijepo smo s dogovorili… a sada da vam moram reći da svaki put kada dođete na moj blog da pogledate sve, al sve boxeve jer se spremam napravit par anketica… otprilike znam o čem će bit ali… vidjet ćete… i molim vas:
1) da odgovorite na ankete bez obzira kolko ih je
2) da nahranite mog tigrića(ako se može)jer ja ne mogu.
…hm, hm, hm… šta vam još moram reć… hm, hm, hm…
eeee, da jučer sam bila na misi… jer je bio VELIKI ČETVRTAK… i trajala je dosadnih sat vremena… tam sam stajala sama jer nije bilo nikog iz mog razreda… UŽAS!!! Al to i nije tak bitno…
…bila sam s frendicom vani… isprobavale smo sve i svakakve cipele i štikle u Pitarellu i Morandiju…sestra mi se zaljubila u jednu haljinu iz Koncepta i oće si ju kupit za krizmu… tam sam vidla i jedne starke(zelene, unutra imaju cvjetiće, malo višlje)… i njih si Martina(tak mi se zove sestra) oće kupit… al naravno da joj mama i tata ne daju zato jer… hm, hm… neću vam ni reć kolko koštaju… koštaju PUNO…previše… ima i jedna majica koja ima vrlo kompliciran natpis… a ide ovako:
Every smile was inspired by another smile.
Every smile inspires another smile.
Smile.
Možda vam se sad i ne čini tak komplicirano, al je kad počneš prevodit na hrvatski… vidjela sam još jednu majicu koja ima bretele i no za oko vrata i pri kraju je onak stisnuta ko da si stavio nešta preko… al mislim da bi sad bilo dosta o odjeći…
… al… mislim da mi se zapravo ništa drugo nije ni dogodilo… paaa… onda KI$$$$$$$$!!!!
- 22:32 - daj napiši nekaj,nije to teško (5) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

12.04.2006., srijeda

…I'M so HappY…

BOOOOOOOOOK LJUDI!!!! …kak ste… kaj radite…?… evo ja sam vam se odlučila javit jer… paaaaa….hmmm… šta mislite… pa naravno da zato jer je danas zadnji dan škole prije praznika… ja sa tako, tako, tako sretna…!… eeeeeee… meni je tak super… kad sam došla doma upalila sam si muziku(Simple Plan) i slušala… onda sam išla van… vratila sam se oko 19… prvo smo se samo šetali(frendica i ja)… a onda smo malo prošetali kroz CONCEPT, BENETTON, MORANDI i PITARELLO… bilo nam je GENIJALNO… sutra idemo malo balerinke isprobavat u Pitarello i Morandi… kako će nam samo bit super… al dosta o tome… šta mi se još dogodilo…?…hmmm…hmmm…
…da… sutra nemam engleski… kak sam sretna… tak mi se ne da na engleski taj… tam mi je tako DOSADNO ko i uvijek u školi… pa to nije normalno… možda je malo bolje jer tamo možemo ipak malo više pričati… rekla nam je za neko natjecanje… ma… da vam iskreno kažem… ne znam dal bi išla ili ne bi… onak… ak loše završim… svi će me gledat onim pogledom ONA – NEMA – POJMA… al ipak… pa šta me briga za njih ako moji naj frendovi od tam ne misle tak… ono… fakat ne znam… al vidite… do tog još ima vremena… da vidimo… šta mi se još dogodilo…?…hm, hm, hm…
…evo trenutno tu pišem post i 'slušam' piramidu na TV – u… ma to vam je neka emisija… ma bez veze je ali mi se ne da gasit telku…sad ću ić igrat ZOO TYCOON… ne znam koji ZOO(snježni, marine, dinosaurski…)… al vidjet ću… sad vam ja idem PA – PA… onda se mi čujemo neki drugi dan… KI$$$$$$$…!…!…!…
njami smijeh zujo cerek blabla zijev zaliven


- 12:43 - daj napiši nekaj,nije to teško (0) - a gle,troši papir ak oćeš - ;))

<< Arhiva >>

< ožujak, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

...ukratko o meni...

Hay ljudi!!!wave
Evo ja sam, kak mi se niš ne da radit, a i nemam kaj radit odlučila napisat novi box o sebi…
Pa…od kud da krenem??? Aha, zovem se Nikolina, imam 12 godina i idem u 7. razred osnovne…imam stariju sestru i starcenut
…u svojih 13 godina života fakat sam svašta doživjela, al vam to ne mogu sve ispričat jer bi bilo toga fakat puno, a uostalom ni ne sjećam se svega…ali da vas ne ostavim bez ikakvog saznanja o meni reći ću vam poneke stvari za koje JA mislim da su bitne…
…mrzim školu i učenje…ali kad se već priča o naj predmetima tu svakako prvo mjesto zauzima VELIKI ODMOR…haha…ni profesore također ne volim neš osobito…zapravo ne volim niš vezano za školu i učenje…ali još jedna stvar koju moram navest da od srca MRZIM su naravno NARONJACI…i ja se mogu kladit i u ono kaj nemam da ih NIKAD, al NIKAD u svom životu neću počet slušat…
…al da ja ne pričam sam loše reći ću vam i ono kaj volim…
…naime obožavam ić van i zezat se s frendovima…dosta volim čitat knjige, al naravno sam zanimljive…muzika mi puno znači u životu, naravno sam određena…zapravo nemam niš protiv bilo kakve muzike osim protiv narodnjaka, naravno…al da vam iskreno kažem nemam niš ni protiv ljudi koji slušaju narodnjake, jer neki su fakat OK, al sam nek se ne približavaju meni ak misle pričat kak su narodnjaci super il neš slično, nek si oni slobodno slušaju kaj oće…
…al da prestanemo o narodnjacima… imam fakat puno pjesama koje volim i zato vam ih neću nabrajat, al ću vam napisat neke grupe koje slušam…Red Hot Chilli Peppers, Green Day, System Of A Down, Nirvana itd.
…hmmmmmmm…mislim da bi ovo bilo sve i mislim da ćete ostatak čitat u postovima…dragi moji ljudi…kaj da vam još kažem???
…eeeeee, da…nadam se da ne mislite niš loše o meni jer ja to ne bi htjela, jer ja ne mislim loše o vama…bar ne o velikoj većini…
…Ajd boooooooooooooook!!!!!!


Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com

Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com

Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com

Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com

Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com

Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com

Glitter Graphics, Myspace Graphics, MySpace Glitter Graphics, MySpace Glitters, MySpace Goodies, Myspace Codes at www.MyGlitterSpace.com





...evo vam jedne meni super pjesme...nadam se da se i vama svida...







Click here to get awesome songs for FREE!


MySpace Layouts

MySpace Layouts



''Blue (Da Ba De)"

Yo listen up here's a story
About a little guy that lives in a blue world
And all day and all night and everything he sees
Is just blue like him inside and outside
Blue his house with a blue little window
And a blue corvette
And everything is blue for him and hisself
And everybody around
Cos he ain't got nobody to listen to

I'm blue da ba dee da ba die...

I have a blue house with a blue window.
Blue is the colour of all that I wear.
Blue are the streets and all the trees are too.
I have a girlfriend and she is so blue.
Blue are the people here that walk around,
Blue like my corvette, it's standing outside.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the feelings that live inside me.

I'm blue da ba dee da ba die...

I have a blue house with a blue window.
Blue is the colour of all that I wear.
Blue are the streets and all the trees are too.
I have a girlfriend and she is so blue.
Blue are the people here that walk around,
Blue like my corvette, it's standing outside.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the feelings that live inside me.

I'm blue da ba dee da ba die...

Inside and outside blue his house
With the blue little window and a blue corvette
And everything is blue for him and hisself
And everybody around cause he aint got
Nobody to listen to

I'm blue da ba dee da ba die...

I'm blue (if I was green I would die)

a href="http://www.bigoo.ws">
Cursors

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se




COOL BLOGOVI:
PINHEAD
STUPID GIRL
PONOSNA PURGERICA
OSIRIS
ŠARKA
JEZICHARKA
PUNKROCKGRRRL
ISTJERIVACICA

NNeglected
IIrresistible
XXenophobic
OOutrageous
NNaive

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com


MySpace Layouts




MySpace Layouts






MySpace Layouts




MySpace Layouts






adopt your own virtual pet!

evo vam malo smailica da vam uljepaaju dan...mos mislit...HA, HA!!

cool rofl kiss rolleyes wink yes no eek nono burninmad dead greedy headbang mad mouthwash naughty nut party smokin thumbup wave bang njami smijeh puknucu namcor mah lud hrvatska zujo zijev zaliven blabla cerek





Evo vam 'malo' tekstova nekih meni genijalnih pjesama…


Boys Don't Cry – The Cure



I would say I'm sorry
If I thought that it would change your mind
But I know that this time
I have said too much
Been too unkind

I try to laugh about it
Cover it all up with lies
I try and laugh about it
Hiding the tears in my eyes
Because boys don't cry
Boys don't cry

I would break down at your feet
And beg forgiveness
Plead with you
But I know that it's too late
And now there's nothing I can do

So I try to laugh about it
Cover it all up with lies
I try to laugh about it
Hiding the tears in my eyes
Because boys don't cry

I would tell you
That I loved you
If I thought that you would stay
But I know that it's no use
That you've already
Gone away

Misjudged your limit
Pushed you too far
Took you for granted
I thought that you needed me more

Now I would do most anything
To get you back by my side
But I just keep on laughing
Hiding the tears in my eyes
Because boys don't cry
Boys don't cry
Boys don't cry



Ovo je slika jedne od mojih najdrazih grupa...thumbup wave naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Crazy

Tell me what's wrong with society
When everywhere I look, I see
Young girls dying to be on TV
They won't stop till they've reached their dreams

Diet pills, surgery
Photoshopped pictures in magazines
Telling them how they should be
It doesn't make sense to me

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on?
If you open your eyes
You'll see that something is wrong

I guess things are not how they used to be
There's no more normal families
Parents act like enemies
Making kids feel like it's World War III

No one cares, no one's there
I guess we're all just too damn busy
And money's our first priority
It doesn't make sense to me

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on?
If you open your eyes
You'll see that something is wrong

Is everybody going crazy?
Is everybody going crazy?

Tell me what's wrong with society
When everywhere I look I see
Rich guys driving big SUVs
While kids are starving in the streets

No one cares
No one likes to share
I guess life's unfair

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on?
If you open your eyes
You'll see that something, something is wrong

Is everybody going crazy?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on?
If you open your eyes
You'll see that something is wrong








"Perfect World"

I never could’ve seen this far
I never could’ve seen this coming
Seems like my world’s falling apart

Yeah

Why is everything so hard
I don’t think I can deal with the things you said
It just won’t go away

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all

I used to think that I was strong
Until the day it all went wrong
I think I need a miracle to make it through

Yeah

I pictured I could bring you back
I pictured I could turn back time
Cuz I can’t let go
I just can’t find my way
Yeah
Without you I just can’t find my way

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all

I don’t know what I should do now
I don’t know where I should go
I’m still here waiting for you
I’m lost when you’re not around
I need to hold on to you
I just can’t let you go

Yeah
Yeah

In a perfect world
This could never happen
In a perfect world
You’d still be here
And it makes no sense
I could just pick up the pieces
But to you
This means nothing
Nothing at all
Nothing, nothing at all
Nothing at all






"Thank You"

I thought that I could always count on you,
I thought that nothing could become between us two.
We said as long as we would stick together,
We’d be alright,
We’d be ok.
But I was stupid
And you broke me down
I’ll never be the same again.

So thank you for showing me,
That best friends can not be trusted,
And thank you for lying to me,
Your friendship and good times we had you can have them back

Yeah!

I wonder why it always has to hurt,
For every lesson that you have to learn.
I won’t forget what you did to me,
How you showed me things,
I wish I’d never seen.
But I was stupid,
And you broke me down,
I’ll never be the same again.

So thank you for showing me,
That best friends can not be trusted,
And thank you for lying to me,
Your friendship the good times we had you can have them back

When the tables turn again,
You’ll remember me my friend,
You’ll be wishing I was there for you.
I’ll be the one you’ll miss the most,
But you’ll only find my ghost.
As time goes by,
You’ll wonder why,
You’re all alone.

So thank you for showing me,
That best friends can not be trusted,
And thank you for lying to me,
Your friendship and good times we had you can have them back.

So thank you, for lying to me,
So thank you, for all the times you let me down
So thank you, for lying to me,
So thank you, your friendship you can have it back





"Untitled"

I open my eyes
I try to see but I’m blinded by the white light
I can’t remember how
I can’t remember why
I’m lying here tonight

And I can’t stand the pain
And I can’t make it go away
No I can’t stand the pain

How could this happen to me
I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

Everybody’s screaming
I try to make a sound but no one hears me
I’m slipping off the edge
I’m hanging by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can’t explain what happened
And I can’t erase the things that I’ve done
No I can’t

How could this happen to me
I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me



"Welcome To My Life"

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like (what it's like)

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life
Welcome to my life
Welcome to my life









How to make a nixon
Ingredients:

1 part competetiveness

1 part arrogance

5 parts empathy
Method:
Stir together in a glass tumbler with a salted rim. Add a little wisdom if desired!


Username:


Personality cocktail
From Go-Quiz.com




MySpace Layouts

MySpace Layouts



Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se