Dylan Dog strikes back

četvrtak, 19.05.2005.

Noga u dupe - korak naprijed

Dosta je bilo loših i negativnih vibracija. Vrijeme je da se krene dalje, digne glava, uspravi hod i nabaci široki osmijeh. Samo je to dobar put da se krene dalje i to u pozitivnom pravcu. Rekao mi je danas jedan pametan i pozitivan čovjek "Ponekad je noga u guzicu u stvari korak naprijed. Zamisli da u ispruženoj ruci držiš nešto. Nakon nekog vremena zaboli te ruka i nakon još nekog vremena odlučiš tu stvar ispustiti iz ruke. Što se dogodilo? Možeš misliti da si ispustio nešto iz ruke i to izgubio. Ali što je sada sa tvojom rukom? Ona je slobodna, možeš ju micati i raditi s njom što te volja i na kraju uzeti u ruku nešto puno bolje."
I zato od danas, nova stranica. Dosta je bilo odmaranja. U negativnoj stvari treba tražiti što je pozitivno iz toga izašlo. Dosta je kritiziranja samog sebe, vrijeme je da tu energiju usmjerim u pozitivnom smjeru, i slijedim intuiciju i krenem dalje. Također dosta je bilo vježbanja ljenosti, to je najlakše, to je linija lakšeg otpora. Sve što napravim radim za sebe i za svoju budućnost i to je moj cilj.
Čujemo se i čitamo uskoro!

Vaš D.D.(uzvraća udarac)

p.s. kako sam davno već najavljivao novi blog dizajn u čemu su mi pomagali melted i creative, a nikad to nismo dovršili jer dečki na žalost nisu imali vremena, molio bih malu pomoć oko toga, ko zna i umije sa css-om, većina je stvari posložena, ali treba napraviti male izmjene. Pa ako ima neko dobre volje ili imate nekog, bio bih zahvalan. thanx.

19.05.2005. u 17:22 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga ...

'što ti je?'
'ne znam...'
'pokušavao sam se sjetiti nečega iz prošlosti... bilo čega... neke knjige koju sam pročitao, mjesta na koje sam išao kad sam imao deset - dvanaest godina...'
'katkad se sjećam svega, a katkad baš ničega. potpuna praznina! kao da nisam ni živio...'
'a gdje si sad?'
'u praznini...'

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
index.hr
vjesnik.hr
vecernji.hr
jutarnji.hr

googlism
google

KLIK.hr
radio 101
stripovi.com
dylandogonline.com
nik titanik
moj posao.net
posao.hr

nk dinamo
ac milan
chelsea fc
sportnet.hr

Photo site
national geographic
menshealth.com

pimp_my_ride_MTV
rollingstone.com
rottentomatoes.com

blogovi

SadisticoShy
Prokleti
Hal
ptica trkachica
TV kritičar
uspjeh
novac
juliere