C O R D E L I J I N____K U T A K

utorak, 21.08.2007.

ŠPANCIRFEST


Već ste navikli da vas svako malo pozivam da posjetite neko događanje. Ovaj put poziv je za Špancirfest u Varaždinu. Pogađate da kuca ne laje radi sela nego zbog sebe jer u hrpi izlagača nalazi se i Radionica snova sa svojim nakitom. Vidjet ćete radove 37 vrijednih kreativki. Za razliku od Terezijane u Bjelovaru i izložbe u Požegi, koje sam propustila zbog maminog bliskog susreta s asfaltom i loma ruke, ovaj put vidjet ćete i moj nakit. Ako se u to vrijeme nađete u Varaždinu u Gajevoj ulici kod kućnog broja 1 (a da koji bi broj bio kada smo mi u pitanju, pri tom naravno mislim na pobjedničko postolje, ne ocjene u školi), pogledajte nakit i očekujem puno pohvala. Oni koji imaju love mogli bi dati i opipljiviji znak svog oduševljenja. Nećemo se buniti majke mi (da iste one koja se uspješno oporavlja od loma).
Posebna zahvala našima: IP koja je podnijela najveći teret organizacije. Vlasnici dućana NB hobby & art stalnom sponzoru Radionice snova i Ithilnen koja je sašila haljine za cure na prodajnim mjestima (upozorenje ljubomornim ženama da ne vode svoje muškarce, još čekam slike haljina ali čula sam da imaju povelike otvore na dekolteu).
Sretnici koji su bili na Terezijani mogli su vidjeti ovo:

A bilo je i komentara u knjizi utisaka:

Nismo sigurni na koju se ljepotu mislilo, onu izložbe ili poprsja naše forumske kolegicesmijeh




- 19:04 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 04.08.2007.

ROĐENDAN

Zadnjeg dana sedmog mjeseca napunila sam 37 godina. Na žalost razlog što tu (za svijet vrlo bitnu )činjenicu dijelim sa vama u zakašnjenju nije to što sam se tek probudila iz alkoholne kome izazvane trodnevnim tulumarenjem, nego ona ista fjaka iz prošlog posta. Udarile me godine pa sam umjesto ludog izlaska izabrala izležavanje ispred televizije. Kako je krenulo uskoro ću si morati kupiti neki od onih «jer ja to zaslužujem» proizvoda. Ali s obzirom da se Borgman kune da mi ne bi dao ni trideset (ah ta pristranost zaljubljenih) mislim da ću se prikloniti muškarcima i mjesto kreme protiv bora kupiti pivo. I onako me prijatelj navukao na nogomet pa će mi se boca Žuje dobro uklopiti u tu novostečenu zanimaciju. Toliko od mene za sada (baš sam se umorila pišući ovaj dugački postwink)

- 00:09 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Prije otprilike 35 god. izašla sam na ovaj svijet nezadovoljno vrišteći na sav glas. I kako je vrijeme pokazalo bila sam u pravu. U usporedbi s toplim majčinim tijelom u kojem sam se ugodno baškarila, s dovoljno hrane i spavanja, ovaj je vanjski svijet prilično opasno i naporno mjesto. Ali što je tu je. Potjeralo me vani i sad sam, svidjelo se to kome ili ne, tu. Još od tog prvog izlaska ostalo mi je u navici da glasno izražavam svoje mišljenje o svemu što me okružuje pa ću to raditi i u ovom svom blogu. Svi kojima se moji komentari i napisi ne svide nek se obrate mojom mami. Da me ona nije odlučila izbaciti ja bih još uvjek ugodno plutala u njenom stomaku i nitko sa mnom ne bi imao problema. Eto tako. Unaprijed skidam svu odgovornost sa sebe. (ovaj uvod pisan je 2005 god. tako da su se moje godine promijenile, ali sve ostalo je ostalo isto)


    E-MAIL



    plus.hr



    Radinoca Snova - Humanitarne akcije








    Image Hosted by ImageShack.us














Linkovi

meni zanimljivi blogovi

Moj nakit