MissSunshine

Maturalac!!!!!!

EJ!!!!

Iva i ja smo se vratile s maturalca. Bilo je zakoon!!!!!!! (izuzev nekih dosadnih mjesta koja smo posjećivali). Uglavnom išli smo na otok Cres i bili u Cresu u hotelu Kimen. Sobe nisu nešto ali ipak je važnije društvo, zar ne? U sobi smo bile Iva, Irena i ja. Inače bi bile samo Iva i ja ali pošto su bile trosobne sobe ubacile smo Irenu.

Bili smo 4 dana i nikad ih neću zaboraviti. Odmah prvi dan smo planirali da se ušuljamo u sobu naše frendice da igramo pictionary i žderemo slatkiše. No, to nam nikako nije polazilo za rukom. U ranim jutarnjim satima smo odustale i odgodile to za 4 ujutro. Irena je otišla spavati a mi smo joj čopile mobitel i slale poruke nekim dečkima...zubo To je bila mala neslana šala...sretan Iva i ja smo ostale budne do 5 ujutro kad smo odlučile da ipak malo prilegnemo. Spavale smo do 7 ujutro. Skoro smo zakasnile na doručak, ali je sve prošlo u najboljem redu.

Posjećivali smo mnoga mjesta, slušali o bjeloglavim supovima i dupinima i o mnogim legendama otoka Cresa. Ovo je prvi put da mi vodič zapravo je bila žena (vodičica rofl) nije bila dosadna. Naprotiv,bila je vrlo zanimljiva kao i sve prezentacije koje smo imali.

Dvije noći zaredom išli smo u disko koji se zove Štala (a tako i smrdi) ali je odličan. Prve noći smo ostali samo do 11 jer neki nisu htjeli plesati jer im je bilo dosadno pa su zato profke tako odlučile. Druge noći podijelili smo se na dvije skupine. Jedna skupina mogla je biti u gradu, a druga je išla u disko. Naravno, ja i moje frendice smo odabrale disko. No, i tu su nas profke morale razočarati rekavši da su sutra dani ožujskog piva i da moramo ić kad dođu veliki (dakle nas smatraju malima...namcor) mad headbang puknucu Kvragu i danima piva!!!!! Baš su nam morali upropastit zabavu!!!

Vjerovali ili ne još nam je uvijek bilo ostalo slatkiša zadnji dan maturalca a nismo si ništa novo kupovale. A ako uzmete u obzir da Iva i ja puno papamo njami fino to je čudo!! Uglavnom onda smo došle doma i tako.... I naravno cajke su nam pomalo počele ulazit u uho jer su i u disku i u autobusu puštali cajke!!! Jedino ih nismo slušali na plaži!! To je tako tužno...(premda ne znam zašto zubo) I tako je naš maturalac završio....cry

Svima veliki pozdrav od Mateje!!!!wave
P.S. Svi koji idete na maturalac ako želite uzet npr. teqilu il nekaj tako recite nekom domaćem da vam kupi a vi njega častite s pivom... šala mala ne shvaćajte to ozbiljno zubo

15.06.2009. u 10:46 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (3)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Naša imena = Mateja i Iva (najbolje frendice)
Naša prezimena = nećemo vam reć belj
Volimo slušati ... = Enriquea Iglesiasa i Beyonce
Savršeni tip dečka = zgoooodan, zabavan, romantičan i bogat greedy
Volimo = pizzu, životinje, odbojku, pjevanje pjeva...
Ne volimo = cajke
Navijamo za = dinamoooo
Ponekad... = lažemo laze (samo u zeznutim situacijama)
Tražimo... = dečkeeee

Svi zainteresirani neka se jave na 060 8877! I požurite, jer ponuda vrijedi do isteka zaliha!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

You are my Sunshine

You are my sunshine yes
my only sunshine.
You make me happy sretan
when skyes are grey.
You'll never know dear cerek
how much I love you.
Please don't take no
my sunshine away.