petak, 26.10.2007.

Novosti

Tečaj je krenuo punom parom. Polovicu je dočekalo petero polaznika iako svaki put netko nedostaje. Završili smo najteži dio: sad su vidjeli i naučili kako doći do završnog kontrakta. Sad svaki put pokrivamo po jedno novo područje: NT licitacija, baraži, licitacija u obrani itd. Vrijedni predavači su Tićo i Branko a zadnji put je umjesto mene uspješno uskočio i Ivica Obad.

Klupski turniri idu utorkom. Prošli put su premoćno pobijedili Stijepo Čubela i Pavo Handabaka. Ne dolazim na turnire jer sam zauzet tečajem ponedjeljkom i srijedom pa rezultate obračunavamo dan iza. Najveće otkriće ove sezone je gospođa Nikoleta iz Zatona koja je potiho pitala može li igrati s nama jer ne zna puno - a onda na prvom turniru pobijedila a sljedeći put bila treća. Sad traži partnera za sljedeći utorak, ima li kandidata?

Prvi meč dalmatinske lige između BK Dubrovnik i Astarea Mlini završio je 22:8. Pobjednici su igrali u parovima Dube Zvrko i Ivica Obad te Frano Staničić i Miše Jančić dok su za Mline igrali Stijepo Čubela i Pavo Handabaka te Željko Milić i Pero Jemo. Puno sreće svima preko vikenda u Zadru. Klupski turnir u nedjelju u Mlinima je zbog putovanja ovaj put odgođen.

Stigli su travelleri i brošure sa analizama bordova za 'Children in Need'. Ukupno 32 zanimljiva borda (vjerojatno ćemo turnir igrati na 27) sa komentarima Sandre Landy. Ne zaboravite 13.11 se igra i prihod turnira je u humanitarne svrhe. Bilo bi lijepo da svako ko igra uplati koliko može ali barem 30 kuna bio bi minimum po igraču jer su toliko troškovi turnira po glavi. Nadali smo se turnir prebaciti u hotel Libertas ali građevinska inspekcija nije imala razumijevanja za bridž.

26.10.2007. u 21:55 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Welcome

This blog presents interesting points from the world of Croatian bridge. Enjoy a cocktail of news, funny tales and interesting boards. Please bring some good board with you to share with us!

English Texts:

How to impress world class player by Srdjan Katusic
TD Corner - Croatia
Interview: Justin Lall
Rui Marques TD presentation part 1
Rui Marques TD presentation part 2
How Nick Nickell won the 2007 Spingold by John Schuler

Bridge Players:

Astronaut Gregory H. Johnson
Nogometaš Paolo Wanchope

Image Hosted by ImageShack.us


Klupske majice - 150 kn



TD Kutak

WBF kodeks
EBU White Book
WBF 2005 General Condition of Contest
Hesitation and UI
UI and screens
Screens
Igra sa pregradama
Pravilnik rada žirija
Ispiti i materijali sa EBU tečajeva

Posjete od 1. travnja 2005 :


Druge igre
Erepublik

Play online chess