petak, 16.01.2009.

CP TIM

Rockhopper

Kapetan Rockhopper je veoma bogati gusar penguin. U posjet otoku dolazi svaka 2 mjeseca. Dolazi u svom brodu Migratoru i sa svojim puffijom Yarrom. Rockhopper je otkrio crvene Puffije i donio ih u Club Penguin. Rockhopper obično šeta različitim serverima u kojima kada ga vidite možete dobiti besplatnu pozadinu. U svom brodu obično donese besplatnu stvar.





Aunt Arctic

Aunt Arctic je urednica novina Club Penguin Times. Kućanica je i brine za svoje Puffije koji su u jednoj misiji nestali. Možete ju vidjeti na određenim Partyima i dat će vam poazdinu.




Gary

Gary the Gadget Guy poznati kao tajni agent G je izumitelj, znanstvenik i vlasnik "Sport Shopa" u CP-u. Voli nositi bijeli labaratorijski kaput. Najdraže jelo mu je fish dish pizza, pizza sa sirom i kombinacije pizza. Skoro uvijek ga možete vidjeti kako pije kavu. Gary je počeo raditi izume čak od prvog dana Cluba Penguin. Većinu ih smješta u "Gadget Room" Najpoznatiji je kao vođa P.S.A. Najpametniji pingvin u Cp. Skoro sve izume u CP-u je on napravio. Pojavljuje se u svim misijama. Možete ga vidjeti na posebnim partyma (Halloween, Pengun play Awards) i poklonit će vam pozadinu




Cp bend

CP bend napravila su četiri pingvina. Oni su kao Rockhopper, možete ih vidjete u serverima kako sviraju.

Sastav:

Bubnjar/flautist: G Billy (tamno plavi)
Harmonikaš/klavirista: Petey K (zeleni)
Bass igrač: Stompin' Bob (crveni)
Gitarist: Franky (žuti)
Izvode popularne nastupe i možete dobiti pozadinu.



Sensei

Sensei možda poznatiji kao ?????? se pojavio kada je munja pogodila Dojo (Nakon Halloween partija). Dok je Dojo bio u izradi mogli ste ga vidjeti kako otkopava snijeg, a sada sijedi u Dojou. Ako ste primjetili on je sive boje, a ona nije dostupna nama. Njemu možemo zahvaliti što možemo postati Ninje. Smatra se da je bio prije viđen u cp, (nije sigurno). On je izgradio Dojo. Kada skupite pobijeda u Card Jitsu on će Vas nagrađivati pojasima različitih boja. Nakon što Vam je dao crni pojas, morate njega pobijediti da bi ste postali istinite Ninja. Sensei će odabrati kontra kartu, osim ako ste ninja.




DJ Cadence
Dj Cadence ili Cadence ili Dj K-Dance je ružičasti penguin sa šalom i slušalicama. Obožava ples i glazbu. Ide u popularne severe i daje pozadine. Možete ju vidjeti na nekim posebnim Partyima i možete uzeti njezinu pozadinu (autogram).




Bubalo1

<< Arhiva >>