Meni:

Sve o Club Pingvinu
Najpoznatij Pingvini
Club Pingvin Galerija
Puffle i Osobine

Aplikacije
Unlock Items Kodovi
Kako postati Agent
Kako postati vodić
Napravi Pingvina
Club Pingvin igre


Igre
Jet Pack Adventure
Paint By Letters
Puffle Roundup
Pizzatron 3000
Bean Counters
Hydro Hopper
Astro Barrier
Sled Racing
Card Jitsu
Surfanje
Thin Ice
Pecanje
Mancal
Find 4
DJ3K

img2
Google Web Search


Odaberite jezik:
Katalozi:

-------------------------


Ako imate bilokakva pitanja za Club Penguin ili nekakve žalbe za blog onda nam se obratite na clubpenguinhr@windowslive.com Image and video hosting by TinyPicDnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Club Penguin Hrvatska

Image and video hosting by TinyPic

------------------------

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Bubalo1 pin tragač

Image and video hosting by TinyPic

Igrači moraju plaćati da bi postali Plaćeni Članovi i da mogu koristiti neke napredne mogućnosti igre. Članovi koji su kupili Članstvo mogu kupovati odjeću, perike i namještaj, posjedovati sve do 14 Napuhanaca (virtualni ljubimci Club Penguin-a), uživati u potpuno novim dijelovima igre, kupovati namještaj za vlastite ljubimce, imati pristup svim hranama od pufflesa ,i otvoriti svoje iglue. Članovi koji plaćaju također mogu ići na zabave koje su namijenjene samo njima u Club Penguin.


Zasnajte najnovije o club penguinu.Mjesto i vrijeme.Vaš administartorski team.

Image and video hosting by TinyPic

img2

Image and video hosting by TinyPic

Levat 1 (Alen),Dj Marko 123 (Maky) & Kixboxer (Iwan) su pingvini kojima možete zahvaliti za ovaj Blog.Nisu memberi osim Kixboxera.Najčešče idu u servere Klondike,Frozen a kad je neka poznata osoba online onda čak i u mamoth.Svaki dan su na club penguinui možete ih najčešće sresti na ice bergu.Tamo se druže s prijateljima koja su većina hrvati.Potrud će mo se da vam malo pomognemo oko club penguina i da vam bude lakše uživati u igrici.

Statistike

Koliko vas je Online?Koliko vas je bilo?utorak, 13.10.2009.

Club Pingvin igre

Club Pingvin nam pruža jako puno igra na kojima što bolje prijeđemo to više osvoimo coinsa (novčića).Ovo su vam te igre.

Sled Racing.Nalazi se na vrhu planine.U igri se vaš pingvin nalazi u gumi koja skija nizbrdo a vaše je cilj doći prvi.Ima 4 staze.Prva je za 2 i najlakša, druga je isto za dvoje i malo teža,treća je za troje i još teža a najteža je za četvero.Cilj je da nepadne te preko prepreka kao što su kamenje i stabla.Ako padnete protivnici vas stignu a vi ostanete na podu za 3 sekunde.Sa strijelicama na tipkovnici upravljate.

Image and video hosting by TinyPic

Catchin Waves je naša najdraža igra.Nalazi se u cove.Može se zaraditi preko 1000 coinsa.U igri surfate i cilj vam je raditi lude akrobacije kao majanje,stijanje na rukoma,skakanje u zrak i još puno toga.Jako je zabavna igra.Sa mišem pravljate surfboard.

Image and video hosting by TinyPic

Hydro Hopper.Najstarija igra club oingvina je.Igra se nalazi u Docku.U igri se vaš pingvin nalazi u gumi i cilj je surfati po vodi, sa space možete čak preskočiti prepreke pa dobiti više coinsa.Sa mišem upravljate kuda će vaša guma da ide.

Image and video hosting by TinyPic

Pizzatron 3000.U toj igri se rade pizze.Igra se nalazi u Plaza u pizza parlor.Cilj je raditi pizze prije što prođe vrijeme .

Image and video hosting by TinyPic

Cart Surfer.Nalazi se kod Mine unutra.U igri se vozite po tračnicama i oprezno raditi akrobacije ali morate paziti kad je zavoj.Upravlja se strijelicama na tipkovnici.

Image and video hosting by TinyPic

Pecanje.Jako je zabavna igra i nalazi se u Ski Village u staroj kolibi.U igri pecate ribe ali morate pazite na prepreke kao čizme ili morski pse.Udicu dižete i spuštate mišem.

Image and video hosting by TinyPic

Jet Pack.Nalazi se kod Beacha u svijetioniku.Vaš pingvin se nalazi u zraku sa Jack Packom.Vi skupljate coinse po zraku i prelazite zrak.Morate paziti da se nenabijete u drvo ili zid.Upravljate s strijelicama na tipkovnici.

Image and video hosting by TinyPic

Dance Contest.Igra se nalazi u town u night club.U igri vaš pingvin pleše a vi morate stisnuti onu strijelicu na tipkovnica koja dođe na ekran ali kad se poklapa tamnim crtežom strijelica.Igra se sa strijelicama na tipkovnici.

Image and video hosting by TinyPic

Aqua Grabber.Igra se nalazi na Ice Bergu.Vašš pingvin se nalazi u podmornici s kojom morate ispod vode naći školjku i ukrasti joj biser.Dosta je teško.Igra se se sa strijelicama na tipkovnici a grabi sa space.

Image and video hosting by TinyPic

Find Four.Igra se nalazi u Ski Village kod star Kolibe.Mislim da svi znate za tu igru ali evo vam opet upute.U igri ubacujete čipove.Cilj vam je složiti 4 u jedom redu.

Image and video hosting by TinyPic

Bean Counters.Igra se nalai u Towan u coffee Shopu.U igri vam kamion baca vreće kafe a vi ih morate uhvatiti i pustiti na pod.Morate paziti kad budu bacali smeće na vas da nehvatate.

Image and video hosting by TinyPic

Paint By Letters je igra za sve. Lako se igra samo trebate pisati slova kao što su vam napisana u knjigama. U Club Penguin-u nalaze se 3 knjige za igrat Paint by Letters. Po knjigama se nalaze dodatni bodovi koje morate sami otkriti. Zarada je i više nego dobra. Nalazi se u Library.

Image and video hosting by TinyPic

Dj3K je igra došla tijekom Music Jam 08 partya. Igra je veoma zanimljiva i jedino što trebate jest svirati. Miksajte glazbu, pravite svoja glazbena djela i zaradite.

Image and video hosting by TinyPic


Astro Barrier se nalazi isto u Dance Lounge i cilj igre je pogađati kretajuće likove. Možete se također koristiti varkom da na početku igre kliknete broj 1,2 ili 3 da se prebace na više razine.

Thin Ice je isto savršena igra za zaraditi Coinse. Nalazi se u The Lounge i cilj igre je popuniti što više polja i doći do cilja a da se ne utopite.

Image and video hosting by TinyPic
| Komentari (0) | Printaj | ### |

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se