Image Hosted by ImageShack.us

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

..mozak na pasu...


Image Hosted by ImageShack.us


I kad imam napad marljivosti, mirno sjednem u kut i cekam da me prodje...
=)



















Image Hosted by ImageShack.us..my people... =)

Image Hosted by ImageShack.us..malo mudrosti...

***

Izgubljen je svaki onaj dan kada se covjek nije smijao...

-Chamfort-


***
A kiss is just a kiss until you find the one you love.
A hug is just a hug until you find the one your always thinking of.
A dream is just a dream until it comes true.
Love is just a word until its proven to you...

-


































Image Hosted by ImageShack.us
..Dance like nobody is watching you...






















































..on my mindfields 4ever..

Image Hosted by ImageShack.us
Goran Kolarek aka Flor Kilah
R.I.P.

Animated gifs by ClipartInc.comAnimated gifs by ClipartInc.comAnimated gifs by ClipartInc.comAnimated gifs by ClipartInc.com

18.07.2006., utorak

Citajuci stare naslove.. Gledajuci stare fotografije..

Neobicna je ta skupina ljudi u koju sam igrom slucaja upala.. Nikad punopravni clan, ali meni su dragi.. I pustim pogled unatrag.. Pa se vratim tu gdje jesmo.. i shvacam zasto kazu.. „To su bili dani..“.. I takvi smo svi.. Dok „gubimo dane“ cesto cemo reci kak je svaki dan isti, kak nam fale oni stari.. Moja mala mi je pricala kak je prije bilo zakon.. Svi zajedno, jedni uz druge.. A sad...?! Pa i ja se sjecam onih dana.. Svi zajedno, jedni uz druge.. A sad...?! Mijenjamo se.. Svi zajedno... da.. u tome smo isti i dalje.. Ali svatko sam.. Nije to lose.. To se zove Odrastanje.. Tako nesto i Elemental kaze.. I ponekad pomislim: Sto bih dala za jedan zajednicki petak u Ptici..? Pff.. Sve.. Ali okolnosti su drugacije.. I one nisu lose.. Stovishe.. Okolnosti su turbo povoljne za osmijeh na mom licu.. ;)

Mislim da svi imamo pravo ponekad reci: To su bili dani.. ali budimo realni, recimo iskreno.. Zar bi OVO mijenjali...?! Nikad... Za nista...!!!

Mozda smo prije svi bili spremni napravit bas SVE za ekipu.. I dalje smo.. Ali smo upoznali i ono sto nam je prije bilo nepoznanica.. Ono sto smo gledali samo u filmovima.. Presli razne prepreke, preboljeli najteze trenutke, pocinjali iznova.. i napokon pronasli Mir.. Zaljubili smo se.. Zavoljeli.. I ucimo.. Uzivati u tom Miru.. i voljeti.. Onako kako oni to zasluzuju.. Mijenjamo se.. Zato sto moramo, i zato sto zelimo.. I zato sto postajemo bolji.. Zato sto ispravljamo svoje greske.. Jer ih ne zelimo ponavljati.. Jer zelimo usreciti druge.. Jer ako su oni sretni, i mi smo sretni.. A ako smo mi, i oni su.. I tako u krug... =)

I doista.. Gledam nas kako smo drugaciji.. Kako smo sretniji..
Nestao je onaj shovinizam.. Zaljubili su se.. Nema oziljaka.. Obecao je.. Nestala je neukrotiva divljina.. Pronasla se.. Nema neprestanih prica o istom.. Krenula je dalje..
Jedino su i dalje tu tracevi, proizisli iz zla, niceg drugog.. Ali mi smo i tu ipak jaci, jer smo naucili slusati sebe.. Samo svoje srce.. i mozda ono drugo pored nas ;)

Stvarno.. Dani nam prolaze.. Provodimo ih kako god znamo.. Neki da ih iskoriste najbolje sto mogu.. Neki da oni sto prije prodju.. Sretno nam je svako novo budjenje.. Nekima jer pocinje novi dan, nekima jer je onaj prije njega prosao.. Kako kome, ali naposljetku, svi funkcioniramo radi istog, djelujemo radi istog, radujemo se istom i zivimo s istim ciljem.. Osjetiti opet onaj najdrazi nam zagrljaj... =)

Pusti price.. Nije lose sto smo naucili ponesto o Ljubavi.. Nije lose sto uzivamo dok ucimo.. I ako su to bili dani, onda su vrijedni povremene nostalgije.. Ali ono sto je pred nama zasigurno je vrijedno naseg iscekivanja, nadanja, i onih trnaca, kao prvog dana... cerek

Image Hosted by ImageShack.us

...To ce biti dani.... =)



Wub..Image Hosted by ImageShack.us

Divine Music