srijeda, 16.11.2011.

nesanica...Zdravo ljudi (ja i nitko više :) )

Čudan osjećaj..kada ti nesanica postane svakodnevica..

Skužio sam da već lagano počinjem funkcionirati ovako neispavan..
Makar i imao emotivne padove od tog..al jebiga..

U poslu koji radim il nema posla (na sreću to samo jednom kratko iskusih) il ga ima toliko da nemožeš imati jebeni slobodan dan..

Cijela ova godina je bila puna posla,al ovo sad više nije normalno..svaka čast da sam uspio napraviti ''ime'' od sebe pa sam tražen, al bi bilo lijepo i imat malo vremena za sebe..

Prek tjedna sam svaki dan po 12-14 sati na snimanjima sapunice (neke dane poput jučer i po 15 sati) a vikendima snimam talent show + svirke sa bendovima..i tako to traaaaaje i traaaaaje..
Naravno,bilo bi idealno da dođeš doma i tamo imaš nekog al s obzirom na nedavni prekid se ide van dalje po klubovima..jer se moraš bar malo kretat među ljudima..inaće bi bilo kuća-poso-kuća-poso-....

Baš me jedna frendica podsjetila na period kad sam imao nekih 17 god.. E,koja je to bila bezbrižnost..
Kada si slijepo vjerovat da ćeš uspjet sa bendom,bolio te kurac,ljubio si kaj god si htio,brijao di god si htio,tulumario kadgot,putovao,itd itd..

I onda se vidim danas...sjedim u firmi,radim ''high class'' posao i umjesto da uživam u ''plodovima rada'' i lovi ja večeri provodim uz alkohol i neki čudan osjećaj uzrokovan emotivnom nestabilnosti koja je tu zbog nesanice i neke čudne samoće..zajeban osjećaj..i onda da ga izbjegnem odem van..pa ujutro strgan od umora ispočetka sve..aj,bar bendovi idu u nekom smjeru pa se to nekak izbalansira..

Neznam..ko da sam zarobljen u nekoj kolotečini.. Možda sam zbilja i postao ono čega sam se uvijek bojao..

Pojma neam..zapravo kad čitam ovo kaj sam napisao sve zvuči tak depresivno, al nije baš TAK depresivno..i dalje ima puno smjeha i svega..
jednostavno ono..neznam..smješno zapravo..

Oi!

http://youtu.be/GqUFbd8aAN0

- 11:00 - imaš kaj za reć) ( 0 komentara) - nek ti printer bljuje papir... - #

<< Arhiva >>