4. FAF

četvrtak, 25.01.2007.

jebalo majku vol.2

tri za groš, tri za groš
PROŠAL SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prvo smo bili na poligonu. to je normalno pičkin dim, to sam prvi riješil sve cakum pakum. jedan frajer je pal na poligonu, nezna se bočno sparkat..(i to iz 2 pokušaja)..????? ccccccc, ko je njega pustil na vozački

onda smo isli na vožnju po gradu. pušite kurac narajcanim crvima Duga Resa je grad, i neka neko veli kaj oče........ali u zakonu piše da je Duga Resa grad. bilo nas je sve skupa 5, onaj jedan koji se preziva Mateša(vidite li slicnosti sa marijom) je pao na poligonu, pa jedan manje. prvo je isla jedna cura kaj mi namiguje stalno vozit, vratila se za 15 minuta i prošla je. onda je išao moj drug Matešić(vidite li sličnosti s Mirelom) vozit i vratio se za 15 minuta i nije prosal. jebiga.
a tada.........aaaaaaaaa.......... sam ja sjeo za volan..........ali prvo reklame hehe
veli ispitivač da se odpeljam pred birtiju. ja odpeljam 300 metara do prve birtije, oni su nutri kavu pili a ja sam slusal mjuzu u golfiću, bio neki bas dobar hiphop na otvorenom, snoop dog i sl.
nakon 15 minuta kave su dosli u avto. veli meni ispitivač da ga odpeljam svom starom u firmu. i tako ja odpeljam do firme, tamo su gledali brodove skoro sat vremena. onda me je trazio da odpelam nazad na poligon. i tako je moja vožnja trajala 10 minuta, ali zapravo i sat i pol.
i normalno da sam prosal, nije mi nijedamput bas nista prigovoril i sve pet i boli mene kurac!!!!!!!!
sutra si idem produžit liječnički na svarču i onda u MUP po driving licence i boli me kurac.
onda uzmem od starog A6 sa 230 konja i idem se vozit.
i boli me kurac
i boli me
i boli
i

_______________________________________fAkOf-------___________

- 14:09 - Komentari (11) - Isprintaj - #