13.11.2008., četvrtak

eto nismo pisali dugo,nadam se da će netko prozujat...

"Marilyn Manson i Evan Rachel Wood više nisu par. Do prekida je navodno došlo kada je Manson odlučio da Woodin mlađi brat više ne može živjeti s njima.

Evan, koja je vlasnica kuće u kojoj je trojac stanovao, nije željela da njen mlađi, nezaposleni brat živi na ulici.

S druge strane, Marilyn je navodno osoba koja je željela kontrolirati cijelu situaciju, a šuška se i da je djevojku emocionalno zlostavljao. "

ah,naša Rachel opet radi probleme...ali dobro,možda i bolje.

i "Na posljednjoj se dodjeli nagrada horor filmovima Marilyn Manson pojavio s novim starim partnerom Twiggyem Ramirezom i napokon otkrio novosti oko novog, sedmog po redu, studijskog albuma i ukletog filmskog projekta o "Alisi u zemlji čudesa".

Ramirez, koji je posljednji put s Mansonom radio na "Holy Woodu", s ponosom je potvrdio novu suradnju s kontroverznim kraljem groteske koja je u završnim fazama postprodukcije, pa bi se stoga još neimenovani album trebao pojaviti na tržištu za Valentinovo, a najavni se singl očekuje do kraja godine.

Dvojac je izjavio kako je nova ploča čisti nastavak onoga gdje su prekinuli bez ikakvih ponavljanja i sličnosti s ičim dosad stvorenih. Usto, album se opisuje kao uradak vrlo sličan njihovom najhvaljenijem albumu "Antichrist Superstar".

Što se tiče "Phantasmagorie", debitantskog filmskog projekta najavljenog još prije pune dvije godine, Manson je rekao da je vrijeme najveći neprijatelj filma te je tek u procesu završavanja scenarija. Čini se kako je i Oscarovka Tilda Swinton odustala od uloge Crvene kraljice.

Zanimljivo je dodati kako je pjevač komentirao kontroverznu Saru Palin na sebi sasvim nesvojstven način "

eto to je sve..

Marry Wood

<< Arhiva >>

design made by v4MP1r3