05

ponedjeljak

lipanj

2006

Rovinj


Plan je bio- subota Paklenica, već dugoplanirano Nikolino i moje osvajanje Karaborea, a potom nedjelja pravac Dabarski kukovi..
Vrijeme je htjeo drugačije - subota nikud..
Ipak u ned smo odlučili riskirat i unatoč li-la prognozi krenuli smo pravac Rovinj na malo sportskog penjanja za promjenu. To se pokazalo kao izvrsna odluka! Vrijeme je bilo ne dobro, nego fenomenalno! Sunce pržilo!
Mi (Jasna, Nikola, Đimbo, Krcko &ja) smo se zbuksali ispod jednog sektora i tamo ostali cijeli dan. Svi smo se napenjali do boli, ali stvarno. Uživancija!
Nekako me ne pere inspiracija pa ne znam kaj da pišem, osim da je sve bilo fenomenalno. Luda ekipa- bilo je tu histeričnih napada smijeha, osluhivanja zgodnih švaba koji osvajaju haš sektor i snimanja istih, penjanja "lift-principom" (tako sam 2x došla do vrha 6b+ :D- hvala liftu br 1- Nikoli, i br2- Direktoru ), spavanja, sunčanja, pokušaja pjevanja... Da ne duljim, stvarno jedan od najveselijih vikenda u dugo vremena!! I sve je bilo supač sve dok nismo skužili da je Jasna negdje posijala novčanik! sa svim živim! I onda je krenula potraga- sve smo prekopali u nadi da ćemo ga nać, vratili se na penjaliste, kopali po kantama u koje smo bacali smeće, saznali od lokalaca di živi šefica lokalnog dućana u kojem je Jasna bila. Iiiii nakraju našli šeficu doma, iiiii vihiiiiiii novčanik je u dućanu. Sad ga još samo Futilni J. Fressner mora pokupit i donijet sa sobom u ZG- sve u svemu happy end, happy dana!
Evo, samo 3 fotke imam kaj je Jasna poslala na mejl..

Pogled! Vrijeme- vidite sami kako je bilo..
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Direktor osvaja pod Jasninim budnim okom!bravo tigre!
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Chill-out.. Jedan od..
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

<< Arhiva >>