"Vječni patnik"

24 travanj 2015

Svaka od nas je barem jednom u životu upoznala tipa kojeg je " obilježila" neka druga žena.U životu jednog muškarca postojala je barem jedna žena koja " povrijedila" i " neosposobila" ga za daljni put kroz život.
Bilo to bivša cura ili posesivna majka. Ako je bivša cura u pitanju vjerojatno ste dobili odgovore poput " poslije bivše ne vjerujem nikome, ne mogu se prepustiti u drugu vezu, jednostavno nisam u tom điru, ne mogu se opustiti problem je u meni, ti si super i lijepo mi je s tobom al ja te ne želim zavlačiti...." Drage moje žene, možda i je postojala ta koja ga je povrijedila, al taj voli biti vječni patnik i citirati Balaševića..... Ta bivša je njemu samo izgovor da se ne upušta u nikakvu normalnu vezu već okolo " operira" i traži novu osobu kojoj će ispričati svoju životnu tužnu priču. Ako ikad upoznate takvoga a već niste poželite mu brz oporavak ega i nastavak u stvarni život.
U drugom slučaju ako je u pitanju posesivna majka koja svome mezimcu kaže da navečer obavezno opere zube ili ga zove nenormalan broj puta tijekom dana da vidi gdje je, vaš dragi ima strašan problem sa odnosima. Nije problem u njegovoj posesivnoj majci već u njemu jer je dopustio i odgovara mu takav odnos.
Ne bi dopuštao takav stav svoje majke da mu ne odgovara, on je majčina maza. Ako ste u vezi s takvim muškarcem morati ćete biti poput njegove majke i vječno mu dokazivati koliko vam je stalo.
Nećete dobiti muškarca u cjelini već dijete u tijelu muškarca. Stoga, dame moje drage upoznajte svoje " muškarce" u pravom svjetlu, pogledajte kako se ponašaju u obiteljskim odnosima, skinite barem na pola svoje ružičaste naočale i tada nećete pogriješiti u izboru svoje druge polovice.