< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Oš/neš komentare?

Filozofija bloga ovog
No sikiriki, sikiriki NO NO. Najlakse je svoj jad na BLOGU istrest. Ja cu pokusat svoju publiku nasmijat i odbrovoljit. Malo smjesnih prica, malo mudrovanja i tako dok me god budu citali.

Haos urnebes
Edo Maajka, No sikiriki - audio - sluzbena himna ovog bloga
Yugo Art - smjesno do bola
Ananova quirkies - zanimljivosti


Brzopoveznice
Hr photocontest - natjecanja iz fotografije
Hr aquatica - sve o akvaristici
Paintball.hr
Cardesignnews - dizajn automobila
Freelunchdesign - izvrsne besplatne igre
doggles.com - Suncane naocale za cucke


emajlirajte me na: volimmare@yahoo.com

U moru blo-govana valjaju:
casopis TARZAN:
"Dakle, ako se zovete Marisol, onda ste u kurcu – pogotovo ako ste muško."
UK Uncovered - by Donnie D:
"Pretpostavljam da je kljucni aspekt britanstva osjecaj antipatije koji gajimo prema drugima."
blue perspective:
"Prizivao sam «stvari» kao indijanski vračevi kišu, ali ništa. Već propisno istanjenih živaca, i punog kufera čekanja Godota u tekućem obliku, B. je jučer kupila test na trudnoću."


04.04.2005., ponedjeljak

Znam di sam!

Na almost cool listi. Pa bilo je i vrijeme da me ritnu nogom u dupe tam di spadam, ko dinosaur pocetka blog ere koji nikad ne osvjezava. Brijem da se imam snage vratit nazad al zasto? Nit mi se vise pise nit vidim neke vajde od toga. Zal mi zbrisat blog jer ima odlicnih stvari gore... Ima doduse jedna tema o kojoj zarko zelim pisat al zahrjeva novi blog, tajni jer necu da me skuze.... s bila bi bomba. Al ono....nesmijem jebiga... a zelim. Hjojjj what to do? No ovaj sam tak i tak pokrenuo samo da vidim komentare a njih nikad nije bilo ni za lijek interakcija nula... ona splicanka napise danas sam kenjala i prala sudje i odma dvajst postovao o tome kak ovo kak ono. Ma daj mi se skinite s kurca ja tu (katkad) pokusavam neku mudrost napisat ili sve zajedno zajebavat a ono nula bodova, ko da pricas zidu. Pa i cool lista je puna sranjaaaa al ono uzas. Neznam.... zivot mi mjenja smjer na bolje (nadam se) zenske su konacno tu, bit ce seksa ima auto, poso.... sta mi vise treba? Blog da se jadam kak nemam sta zelim...ammm ne :) O sta da onda svim vadim mast kak mi je dobro? Da serem sranja radi? No to radim oralno svaki dan, ne treba jos to internet pucanstv citat. Znam ja ka vi ocete, zene oce citat o osjecajima i dogadjajima frajeri oce potvrdit kak su i ostali u kurcu kao i oni, svi zele saznati kako su bas oni zapravo u pravu i zaista, prosjek je takav. A rposjek pise na blogu?..... Pa da. Svi mi volimo sebe najvise i lijepo je kad nam neko treci pa makar i na blogu to potvrdi tu i tamo. News flash! Boli me kurac za prosjek boli me kita za vas. Al fakat. U pocetku sam mislio kao da je to neki nacin da naucim nes o zivotu ili ljudima ili o bilo cemu no : Ak nesto radis i ne uspijeva ti, radeci to isto jos vise, jace i upornije nece donijeti nikakve rezultate. Promjeni taktiku. Evo mjenjam taktiku, iskren sam. Svi ste vi krdo stoke internetske. Nije vas briga za mene. Neko vrijeme sam mislio joj ako ljude uveselis i nasmijes zavoljet ce te il mozda nesta dobra bude iz toga izaslo. Doslo osvjestenje, ljudi su sebicni i boli ih kurac za druge. Ding ding: eto sad sam i ja takav. Oslobadjajuc osjecaj hihi.
- 21:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #