< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Oš/neš komentare?

Filozofija bloga ovog
No sikiriki, sikiriki NO NO. Najlakse je svoj jad na BLOGU istrest. Ja cu pokusat svoju publiku nasmijat i odbrovoljit. Malo smjesnih prica, malo mudrovanja i tako dok me god budu citali.

Haos urnebes
Edo Maajka, No sikiriki - audio - sluzbena himna ovog bloga
Yugo Art - smjesno do bola
Ananova quirkies - zanimljivosti


Brzopoveznice
Hr photocontest - natjecanja iz fotografije
Hr aquatica - sve o akvaristici
Paintball.hr
Cardesignnews - dizajn automobila
Freelunchdesign - izvrsne besplatne igre
doggles.com - Suncane naocale za cucke


emajlirajte me na: volimmare@yahoo.com

U moru blo-govana valjaju:
casopis TARZAN:
"Dakle, ako se zovete Marisol, onda ste u kurcu – pogotovo ako ste muško."
UK Uncovered - by Donnie D:
"Pretpostavljam da je kljucni aspekt britanstva osjecaj antipatije koji gajimo prema drugima."
blue perspective:
"Prizivao sam «stvari» kao indijanski vračevi kišu, ali ništa. Već propisno istanjenih živaca, i punog kufera čekanja Godota u tekućem obliku, B. je jučer kupila test na trudnoću."


11.03.2005., petak

Quest for light


Opali on po prekidacu i bi svijetlo. Eh kad bi to bilo tak jednostavno z mojim autom. Naime moja prekrasna toyotaaa im svijetla na dizanje, ta su me kao klinca totalno odusevljavala, to je bilo nesto prejebeno bas kao i magicni stol za biljar gdje se sve kuglice nekak vrate uvjek na istu rupu. Uglavno danas me moja svjetla na auto ne odusevljavaju bas toliko i odlucio sam ih modernizirati. Nigdje na internetu ne postoji takav tip svjetala koja sam zamislio i odlucio konstruirati sam. Zahvat je zajeban i to poprilicno, no ne i neizvediv. Dakako jednom kad ih usavrsim namjeravam doticno prodat amerima al ce bit skupe ko suho zlato hehehe. No proces nabave djelova je zajeban: vucem se po auto-otpadima i raznim trgovinama. Pisem ovaj post bas zbog toga: naime da vidite face prodavacima kad im objasnim sta radim i trazim. Otprilike ono: "mali to neces nikad napravit, ak hoces onda je to idiotarija, odustani i ne jebi, idem na kavu". Ja ne odustajeeeemmm.... ocu rec iako svi razumni ljudi frcu sa nosom na ovo ja to namjeravam napravit i svima im sa gustom nabit na nos. Jer znam da mogu, vec mi je sve u glavi gotovo. Nije to sve, sa parama koje zaradim (ako to bas nisam siguran) namjeravm sredit auto.....e da to vidite.... mljac. To bi sredilo one druge nevjernike (makar sumnjam na zavist u neku ruku) kad mi kazu da sam kupio star i razvozen auto....kao bio je jeftin. Ma nabijem ih sve na kurac kad su zavidni kaj se oni nisu sjetili tak necega hihihh, nek se voze u golfovima samo hehehe. Uglavnom.... ak imate neku cudnu ideju i svi vam kazu da nece uspjet: nedajte se ma kolko nemoguce zvucalo. Edison je sjebo 10000 puta prije nego mu je uspjelo napravit zarulju. Marconija su prijatelji poslali u ludnicu jer je tvrdio da moze prenesti poruke od jednog kraja zemlje na drugi bez upotrebe zica... kad je izaso izumio je radio.

- 20:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.03.2005., subota

Fossett sletio i postavi rekord!

Jucer u 20.48.56 po našem vremenu ludi Steve Fossett je sletio na aerodrom u Salini, USA, te tako nakon 67 sati i jedne minute postavio rekord u prvom ikad samostalnom putu oko svijeta i najbržem neprekidnom letu oko svijeta bez nadolijevanja goriva.
Neznam kak jos to nije bilo ni na jednim vjestima ni na Monitoru al ajde bar sam prvi. Ludi stari Steve, ima para i sa njima radi tocno ono sta bi i ja radio, nemilice si upisuje ime u povijest i pritom se jebeno zabavalja. Koja smo mi djeca jao :) Ocu i ja u svemir, smrc.

http://www.virginatlanticglobalflyer.com/News/Landing.jsp
- 10:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

04.03.2005., petak

Gripa, zene, nausnice i auti.

Jos uvjek sam na cool listi, jebate dosadan sam ka onaj pizdinski Scumacher.
Odnedavno sakupljam nausnice. Ja stvarno neznam koliko usiju ima ta moja cura, ali njenih nausnica je puna moja soba, auto,cipele , mamin usisavac... Krenuo sam ih lijepit selotejpom za kuciste od kompa da ih ne pogubim pa ladicama, al nema vise mjesta... moram kupit printer.
Btw zenska me prevarila. Pih. Nije bas nekaj to pogodilo, viso onak: a ok sad cu ja tebe pa smo even. Uostalom od pocetka sam joj reko da zelim vidjat i druge cure osim nje, sta ces, ona se prilagodila situaciji. I ja bio skuliran oko toga... al sad krecu problemi. One nebi da ja nju varam. Haha koji k? Kaze : Joj pa nama curama je to drugacije! Muahhaha stvarno me katkad nasmije. Kak smo dogovorili tak i bude... cim ozdravim i krene proljece, ne da mi se zajebavat sa curama po zimi. Bunde i obleke, pa onda moram cekat u redu na garderobi, mah.
Riknula mi riba. Tj ubio sam ju. Nazalost, nakon gotovo desetljeca koje smo proveli skupa stari Oscar je prestao jesti. Bio je slijep i skroz deformiran vec ali je svejedno bez hrane prezivio vise od 2 tjedna. Nakon toga sam se smilovao metuzalemu i stavio ga u kantu vode i na balkon da se smrzne. Nekak mi se to cinilo najbezbolnije. Ono o cemu nisam mislio je da sad, kad je zemlja smrznuta i meka ko mamin kuglof ja kopam rupu ko da zakapam labradora a ne ribu. Jebena kanta se smrzla cjela a bila je 30 litara. Kaze stari da ga otopim u mikrovalki... a da ga isklesem van? Mozda ga ostavim u frizeru, da ga se sjetim po ljeti kad stara otapa ledenicu :)
Moram provjerit al mislim da nisam napiso da sam kupio si auteka. Da da toyotu iz 90. Mala je luda i prekrasna. Stvarno ono sta sam trazio, jao kako cu ju sredit... mraaak. Ne mislim sad na spojlere i maglenke i ostale idijotarije... a bit ce dizajnersko remek djelo. Bute vidli. Doduse moram ispljunut jos 8000 kunasa za popravke, tj. zamjenu gotovo svih potrosnih materijala u autu tipa pakne i filteri amortizeri al ajde... Vozio sam starog i prizno mi je da auto ima dusu, he jebategolf.
Kaj sam jos htel rec? Sad sam bolestan izgledam ko devin hračak, mastan i mokar. Brlj.. jedva cekam da ozdravim.
- 19:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #