< studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Oš/neš komentare?

Filozofija bloga ovog
No sikiriki, sikiriki NO NO. Najlakse je svoj jad na BLOGU istrest. Ja cu pokusat svoju publiku nasmijat i odbrovoljit. Malo smjesnih prica, malo mudrovanja i tako dok me god budu citali.

Haos urnebes
Edo Maajka, No sikiriki - audio - sluzbena himna ovog bloga
Yugo Art - smjesno do bola
Ananova quirkies - zanimljivosti


Brzopoveznice
Hr photocontest - natjecanja iz fotografije
Hr aquatica - sve o akvaristici
Paintball.hr
Cardesignnews - dizajn automobila
Freelunchdesign - izvrsne besplatne igre
doggles.com - Suncane naocale za cucke


emajlirajte me na: volimmare@yahoo.com

U moru blo-govana valjaju:
casopis TARZAN:
"Dakle, ako se zovete Marisol, onda ste u kurcu – pogotovo ako ste muško."
UK Uncovered - by Donnie D:
"Pretpostavljam da je kljucni aspekt britanstva osjecaj antipatije koji gajimo prema drugima."
blue perspective:
"Prizivao sam «stvari» kao indijanski vračevi kišu, ali ništa. Već propisno istanjenih živaca, i punog kufera čekanja Godota u tekućem obliku, B. je jučer kupila test na trudnoću."


29.11.2004., ponedjeljak

Kad smo kod Jacquesa.... (Žvaka)

Pisa debeli pijanac u fontanu na Zrinjevcu kad naleti baba i vrisne:

"Jao gospon pa vidi vam se ona stvar!!"
"Gospodjo, aj bute ljubazni i pozdravite ga."
"Molim?!?"
"Pozdravite ga, ja ga nisam videl vec deset let."
- 07:41 - Komentari (5) - Isprintaj - #

23.11.2004., utorak

Kindl + Žak ?

Muahahhahah ne nemogu se savladat. Na televizije je spot od Žaka Holodeka i Ifane Kinfl.
Mislim on mi je ljiga prve kategorije, izgledom mesar a po struci frizer koji se gura ko stoka i gazi ljudima po novim shuzama. Ma da si predsjednik nes mi gazit po cipelama slone jedan neotesani. A ona je isto prica za sebe, mala razmazena sponzorusha wannabe.
Dakle... oni su kao neki par il koji kurac u tom spotu. Uglavnom muzicki je stvar odlicna ali oni dvoje zajedno? Jeste si zamilili taj seks kak bi izgledo? On kao masno brdo sala na jadnoj maloj strklji kojoj jedva nogice vire iz njegovog sala.... hahahahha ne nemogu vise. Ko da slon kara gazelu... i sta ispadne? Gazeli oci ;) Hehehheheh.

- 20:03 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Problemi s kurcem

Ima jedna prica zakaj moj otac nikad ne skace preko ograde... skace preko ograde al nikad preko vrata. Naime negde tamo sedamdestih isao moj otac kao mladac svome prijatelju. Bijase moj tajo nesto frajer onomda pa je uvjek skakao preko ograde vatajuci se jednom rukom gore za vrh a ostatak tjela prebacio preko. A ograd je bila jako lijepa, posljednji krik socijalisticke moderne, ukrsena limenim liscem i grancicama. I tako se moj otac zaleti skakat ali se uhvatio za vrata iza pantih. Vrata su bila samo prislonjena te kako je odskocio tako ih je lagano otvorio rukom sa kojom se oslanjao na vrata... naravno u medjuvremenu je vec bio u zraku i tada je ugledao svjetlo. Naime sletio je svom tezinom na jedan od tih limenih listica.... jajima. Strah od zeljeznih ukrasenih vrata prenijele se i na sljedecu generaciju. Srecom pa ja mastovita nova generacija iznasla potpuno nove i kreativne nacine samoranjavanja.
No mogli ste iz price zakljucit da si ja i moj najbolji prijatelj i nismo u nesto dorim odnosima... pogotovo kad sam ga prije koji dan prignjecio sa trist kila betonskim blokom. Nemogu vjerovat koliko taj malise nema srece u zivotu jer je vec tolko puta zavrsio u nekim vratima, na nekom galenderu ili ispod cigle da to nije normalno. Moram se javno ispricati svom najboljem prijatelju zbog cije sam nesrece zavrsio par puta pred doktorom koji se suzdrzava od cerekanja.
Nema ljepsih, od onih zvijezda koje ugledas kad ti konj nailazi na potok a ti si se nadigo u sedlu spreman za skok da bi u zadnjem casu kljuse opalilo po rucnoj a ti svom tezinom zasjednes na vlastita jaja. Snaga sile sjedanja na testise proporcionalna je dimenzijama izbeljenosti jezika podjeljeno sa iskolacenosti ociju. Krikovi bola ne ulaze u jednadjbu zbog neravnomjerne rasprostranjenosti, naime kod stvarno dobrog udarca vlasnik nesretnih organa pada u nesvijest ili bljuje sto mu ponesto opstruira toliko zeljeno kricanje.
I pitaju se cure zakaj ne volimo one spicoke, cipele sa spicom. Pa kad ih vidim odma me boli.

Jel vi znate kako je zajebato hodat okolo sa kobasom u hlacama. Meni je super smjesno kad se zenske naljute ili cude ak si coek cese jaja. Kad vam se sljedeca prilika ukaze u krupnom planu promotrite pozorno doticni organ. Mislim da na covjeku nema zajebanijeg mjesta za pocesat se ali zbog ironije svemira, to je mjesto koje najcesce svrbi. Probajte napunit plasticnu vrecicu pudingom, premazite ju medom i posipajte rezancima pa nakon toga pocesite vanjsku povrsinu bez da vam buduce puding potomstvo zavrsi svud po stolu... i ucinite to estetski, brzo i neprimjetno :) (Uzdasi zadovoljstva su opcionalni).
Btw kladim se da vama sise smetaju.... aj recite kako!
- 16:38 - Komentari (4) - Isprintaj - #

13.11.2004., subota

Jucer idemo M i ja po gablec. Moramo nabavit piceka a kazu ima u Merkatoru. Pa to nije normalno, dok smo prosli red blagajni duzine dvije svjetlosne godine skuzimo da je ulaz tamo na pocetku! Ajde natrag, udjemo pa opet istu razdaljinu kroz market. Fakat najveci ducan u kojm sam ikad bio. Naravno ljudi kampiraju u redu za salame. Mislim imaju flotilu od 20 mesoreznica i cura koje ih opsluzuju al kupci navalili ko turci. Jos da svaki jebeni list salametine nemora zamotat, zalijepit, dezinficirat i faking vakumirat bilo bi brze. To je valjda kao premium usluga il kaj? Kad mi je dalal kovertu sa salamom reko sam joj da ju je mogla odma i postom poslat. Ajmo na kruh, opet red. Dodjemo na red a izbor da te glava zaboli: sa sirom sa pekmezom sa salamom sa sjemenkama, uzgojeno prirodno, neprirodno, na mjesecu, od psenice do sjemenja orihedeje. Nist daj pol bjelog i frtalj crnog. Ne rezemo cetvrtine. Dobro daj cetvrt alpskog, NE REZEMO CETVRTINE. Jebate kaj je bila nadrkana ;) Mislim slamu mi mos zamatat tri gladne godine al zamahnut nozem, eee to traje predugo, jebote mogu bi se red stvorit! Odosmo po piceka... kad ono NEMA piceka al ima racica, kotleta, noja na raznju i prepelice ispod peke. Jebate fakat izbor al dajte piceka jeba vas cudnovati kljunas na prisiljeno.
Stoji M tako u redu i kaze aj mi odi po majonezu. Tja zasto ne... al kad sam se okrenuo i vidio prizor iz 2001 Odiseje, 1000000m2 frizidera pod neonskim svjetlima u redovima od obzora do obzora... jebote... GDJE da krenem opce? Pocelo je sa jogurtima, jogurt tvrdi jogurt meki, polumeki i polutekuci kao i bljuzgavi, crveni plavi zeleni ultraljubicasti... Svega samo ne obicnog jogurta od vindije. Dalje mlijeko, domace, strano, od krave, od ovce, od koze i krokodila, ma nema sta nema. Konacno nadjem majoneze, koih 100 metara duznih i opet, sa maslinama, sa senfom sa jogurtom sa pizdom strininom samo nema obicne. Nista pitam zenu koja radi tako i ona mi nacrtala kartu. Otiso na quest i po karti iznasao di ima majoneze vulgaris. Quest finshed. Posto sam 2 level kupca, sad mogu uzimat teze misije poput pronalaska snicla na odjelu higijene.
Krenemo mi na blagajnu al u prolazu tjestenine je bila neka saobracajka, jaja i mlijeko posvuda, pa smo skrenuli kroz egzoticno voce. Ahhh moro sam pokrit lijevo oko da ne gledam. Jebiga kad patim na te vocne slasti iz tropa a nemam paraaaa. Tak da smo prevencije radi skrenuli tek u sljedeci red a kad tamo dvajst metri cokolade. A kurac pa ovo je pakao u malom, nema sanse da izadjes sa kunom u djepu. I tako sa pokrivena oba oka stigosmo do blagajni. Ima blagajna kao BRZA. Ajmo... i kaze meni M daj ajmo po pola ove gablece tak da se nemoramo kusurat. I dodje on i plati, krenem ja kad ono: Imate vise od 5 proizvoda. Gledam, brojim i fakat imam SEST! Jebate koje sranje! Mislio sam da ce me zena pustit al nista, neumoljva je ko inkvizicaje. Doslo mi je da zavitlam jedan od "proizvoda" nazad u taj neonski pakao pa da prodjem vise tu blagajnu. Ali nema... nista zavrsio sam na blagajni 657 iza bakice sa konovojem kolica natovarenih limunom. Pol sata kasnije izasao sam van kao ponosni vlasnik jednog od najskupljih gableca u povjesti gradjevine.
Jebala vas EU i supermarketi, vratite nam tete u borosanama i unikonzum sa dve kile posebne i 2 vrste kruha. Nekad je zivot bio jednostavan.
- 14:47 - Komentari (3) - Isprintaj - #

08.11.2004., ponedjeljak

Jebo ježa

Idem ja tako doma nakon halouvina koje je bilo zakurac. I tako spavam i vozim i prodjem onaj tunel i kljucam... kad ono nekaj na cesti! Refleksno sam skrenuo da zgazim stakora jer.... jebiga godine odrastanja na selu ucinile su od mene instiktivnog lovca. No svaki pravi lovac takodjer zna koja zivina je stetna a koja nije... alem kad sam skuzio da je na casti jez lego sam na kocnicu tak da su snuli frendovi opizdlili nosom komandnu tablu. Onak zbunjeni, pijani, pospani i nasminkani (maskare ne): kaj? koga? di su? murja? daj piti.... Posto se tamo vozi brzo a moja starudija ima kocnice samo u prometnoj knjizici di pise "kocnice", moj zaustavni put bio je cent kraci od onog tertog vlaka natovarenog tenkovima.... dakle pali sva cetri i rikverc sto metri da vidimo di je jez. Naime fulo sam ja jeza ali isto tako znam da sirota zivina nema sanse jer je cesta u usjeku, s jedne strane betonski zid a sa druge ogromni rinzoli i tako 2 km. Ako ga ne ulovim, jez je hrana za gavrane do jutra! I sad nadjem ja njega na cesti al mali zgiba u rupu za odvod. Naravno magla je ko da vozis kroz krem juhu od gljiva i umalo me jedan jos pijaniji kreten zgazio... e reko jebote to bi bio prizor mrtvozorniku ovakav nasminkan ko neki metro... bljak. Enivej rinem ja ruke u tu rupu i napipam jeza al ovaj pika jebote. I nemozes ga nikak izvuc... pa reko nist idem ga ulovit za capu. I gurnem ruku odispod gdi jez ima dlaku i krenem trazit capu po obodu. I napipam ja tu njegovu capu i ulovim ga da ga izvucem a jez ZUM skoci ko oparen i zesto promumlja iz rupe.
Ajde probam ja opet uhvatit jeza za capu a ovaj opet skoci i arlauce iznutra. E jabate ta mala capa aj da potrazim drugu... i evo fakat. Samo sta je sljedeca capa bila CAPA sa nogicama i svim pa sam analogijom shvatio da sam ga ono prije zapravo hvato za jaja.
Prodje jos jedan auto a covjek sav pospan, a faca: sta ovaj naperlitani idot gura ruke f tu rupcagu u 4 ujutro? Ja sam riko od smjeha kad sam mu vidio facu jer nije znao da zapravo u rupi drzim jeza za jaja ;) Uglavnom za pravu capu sam uspio maloga izvuc van iz rupe i ubacit ga u gepek. Ovi dva u auto su primjetili jedino neki smrad al onak pijani tek su ujutro skuzili da im je mali uvalio buhe.
Uglavnom konacno sam doso do sume. Stanem, sva cetri, odem u gepek i navlacim rukavice, prodje opet auto, opet faca ko da sam s marasa pao... ok brdo alata i krvavi cekic u gepeku plus ja s rukavicama vjerojatno nisu djelovali najnormalnije.... u 4 ujutro kod sume al boze moj. Cekic mi je krvav jer sam si rascopo nokoat sa njim a kad sam krvario svud okolo odlucih ga obiljeziti krvlju da se zna koji je moj... sve logicno ne?
Ufatim ja jezurku koji se malo uprljao naftom na moj rezervni karnistar i bacim ga preko potoka u sumu. Al siroceku nije bilo sudjeno, naime pao je tocno na neku granu koja ga je lijepo lansirala nazad u potok... pljas. Odzdo iz vode sam samo cuo neku grngljanje i gundjane a prijevoda mi nije trebalo. Nitko od vas nikad nece imati tu cast da cuje kak ti jez jebe mater i blizu rodbinu bez prijevoda na izvornom dijalektu.
Napastovan, mucen i otet, zalijanom natnim derivatima te potom bacen u mrzlu vodu... ipak je to bolje nego da ga neko zgazi ko palacinku.
- 20:09 - Komentari (7) - Isprintaj - #

03.11.2004., srijeda

Odlazim

LJudi bok odo ja s bloga. Vec dugo serem serem i zapravo sramotim cool listu, cestitam sretniku koji ce na moje mjesto. Nije da nemam vise inspiracije, imam dobrih prica al me pomalo frka da me neko od frendova ne skuzi, jer price su originalne. Kajjaznam....nije mi neki gust vise imat blog... ne vidim vise neku korist od toga. Eto tolko od mene... mozda dignem jos koji blog al sa drugacijom tematikom, ak me skuzite nemojte me izdat.
Pozdraf oc Caranxa.... vidimo se na forum.hr/ljes.
- 19:43 - Komentari (3) - Isprintaj - #