Koji su dečki neodoljivi... Pomogla moja frendica oko posta!


Curama su jednostavno neodoljivi

Jesi li se ikad upitao zašto su neki dečki takvi srećkovići kad je u pitanju uspjeh kod cura? Dok drugi k'o do šale hvataju komade, tebi taj sport jednostavno ne ide od ruke. Što je najgore, realno gledajući, oni nisu ni puno zgodniji, a ni pametniji od tebe? Pa u čemu je onda problem? Što to oni imaju, a ti nemaš?

Neki jednostavno imaju sreće s curama i to bez puno truda. Zašto?

Nije nikakva tajna da su cure posebno slabe na određene tipove dečkiju te da ih smatraju jednostavno neodoljivima, a to, vjerujte, nije nužno povezano s atraktivnim izgledom, prodornim pogledom, mišićima ili atletskoj građi. Radi se, naime, o nekim osobinama koje ili imaš ili nemaš, a tu je ne manje važna i određena količina uvijek potrebnog šarma bez koje uspjeha - nema.

Idealni tipovi, na koje cure najčešće padaju, mogu se svrstati u nekoliko kategorija i svaka od njih ima svoje značajke. No, ako se i ne uspiješ pronaći u nekoj od onih, nemoj padati u bed ili paničariti. Isto tako nemoj pokušavati prilagoditi se nekom tipu jer će pronicljivo žensko oko odmah skužiti glumca. Vrlo je izvjesno da ćeš i sam pronaći neke od svojih kvaliteta u narednim tipovima, a na kraju ćeš priče možda i malo bolje shvatiti komplicirani i zamršeni ženski svijet.

Vječni romantičar

Uz njega svaka cura zna na čemu je...
Ovakav dečko čvrsto vjeruje u romantiku. Nikad curi neće zaboraviti donijeti cvijet ili čokoladicu i UVIJEK će je nazvati ako to obeća. Osim toga, cura ne treba biti vidovnjakinja da bi otkrila što on osjeća, jer je spreman pogledati je u oči i reci što zaista osjeća.

Zašto je neodoljiv: Svakoj curi paše osjećaj da je netko voli i cijeni, da je nekom posebna, a s romantičarom pored sebe svaka se tako osjeća. On se ne srami romantičnih gesti kojima joj stalno daje do znanja koliko mu je stalo.

Romantičar će kod nekih će cura požnjeti ogroman uspjeh, dok će kod nekih 'tvrđih oraha' njegove romantične geste nakon nekog vremena možda izazvati potpuno drugačiji učinak.

Zrači samopouzdanjem

On je totalno siguran u sebe, a posebno u svoje zavodničke sposobnosti. U društvu je vjerojatno glavna faca i drži sve pod kontrolom. Nije puno drugačiji ni kad su veze u pitanju, nikad nije ljubomoran na druge dečke niti mu smeta muški dio njezine ekipe.

Zašto je neodoljiv: U ljudskoj je prirodi da nas privlače sigurne, samopouzdane osobe jer se uz njih i mi sami osjećamo sigurnije. Iz istog razloga cure padaju na ovakve tipove. Razmisli malo o ovom: Ako sam misliš da si super, vjerojatno će i ona misliti to isto. Samopouzdan dečko ne trudi se dobiti odobravanje od cura, što je, budimo iskreni, razlog zbog koje ga one još više žele.

Glavna je faca i uvijek siguran u sebe - pravi mamac za cure!

Umjetnik u duši

Umjetnički nastrojeni tipovi spontani su i kreativni, a žive za trenutak. Svojom kreativnošću i maštom obara s nogu, bila to pjesma, slika ili nešto drugo što je njegovih ruku i misli djelo.

Zašto je neodoljiv: Svaka cura žudi za tim da je netko smatra jedinstvenom, posebnom i neodoljivom. Zato umjetnici i imaju takav uspjeh kod suprotnog spola. Njima su cure muze i neprestani izvor inspiracije, a koju to može ostaviti ravnodušnom?

Slatki stranac

Strancima nekako uvijek uspijeva polučiti ogroman uspjeh kod ženske populacije. Dovoljno je samo malo pobrkati padeže, imati čudan naglasak i začas se ne mogu obraniti od cura, a to si vjerojatno i sam bezbroj puta primijetio.

Zašto je neodoljiv: Cure vole misterioznost, a malo ih mori i znatiželja, jer je cool upoznavati nešto novo i drugačije.

Bad boys

'Buntovnici bez razloga' nikad ne ostavljaju cure ravnodušnima
Loši dečki ili, u blažem smislu, pustolovni dečki nemirnog su duha i spremni na svakojake avanture. Zbog toga djeluju neustrašivo, a nepredvidivost im je zaštitni znak. Iako na prvi pogled djeluju privlačno, dugoročno ne uspijevaju ostvariti veći uspjeh kod cura. Ovakav dečko ipak ne brine puno o posljedicama svojih poteza, već se samo povodi za trenutačnim porivima.

Zašto je neodoljiv: Curama se ponekad sviđaju buntovnici bez razloga, ponese ih njihov bezbrižan stav i geslo da treba uživati u svakom trenutku života, najčešće ne mareći za posljedice. Možda upravo dio njihove privlačnosti leži u saznanju da će to biti ljubav kratkoga daha, jer s takvima je to, nažalost, najčešće pravilo.

Strašno pametan

S njim je gušt pričati, nikad mu ne nedostaje tema i čini se da zna sve o svemu, a osim toga, uvijek je pažljivo sluša. Ima i smisao za humor, pa sigurno nije naodmet to što je stalno nasmijava, a s njim nekako ni politika ne zvuči više tako strašno dosadno i zamorno. Uglavnom, sati se u njegovom društvu pretvaraju u minute.

Zašto je neodoljiv: Intelektualna srodnost je vrlo velik i važan dio svake veze, iako ti to u ovim godinama možda ne djeluje toliko bitno. Iz istog se razloga i prijateljstva mogu pretvoriti u velike ljubavi.

Pametan i duhovit - pa koja ga to ne bi poželjela?

Pažljiv i brižan

Uvijek će joj otvoriti vrata, pridržati jaknu i voditi računa o njezinim osjećajima i željama. Jako mu je stalo do njenog mišljenja i uvijek je tu kad joj zatreba.

Zašto je neodoljiv: Možda misliš da ovakvi tipovi ne mogu biti zanimljivi curama, no varaš se. Nakon što na svojoj koži osjeti kako je to kad je dečko bezobrazan, prevrtljiv ili lažljiv, cure se na kraju zažele upravo ovakvih vrlina. Naravno, za to je potrebno doseći određenu zrelost, ali na kraju krajeva svaka poželi dečka koji će je znati cijeniti, paziti i maziti... Na dulje staze.

Nisi se pronašao ni u jednoj kategoriji? Nema smisla padati u bed ili se truditi da budeš netko tko nisi. Uz malo truda sigurno ćeš pronaći u sebi nekoliko neodoljivih kvaliteta, a na tebi je da učiniš sve da ih i ona primijeti.

Kasnije ću dodati slike!

Pozdrav, by: Vikac


26.09.2006. | 21:01 | 8 K | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


Opis bloga

Cure, izlasci i još mnogo toga... Svakodnevnica običnih teen agera!

Blog je zaštićen ok kopiranja, a sadržaji se i onako neće posuđivati...


Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr