Vrijedi znati...



18.11.2006. | 11:39 | 1 K | P | # | ^

Dečki i cure


Dečki i cure – dva mozgića!
S istog smo planeta. I cure i dečki su ljudi. Jednako smo pametni (svaki na svoj način). U čemu je onda stvar, zašto se cure i dečki razlikuju? Osim fizičkog izgleda, stvar je u tome da je mozak različit kod muških i kod ženskih osoba. Provjeri znaš li ove zanimljive podatke!
Ma moj mozak bolje funkcionira, ti nemaš pojma!
Ma moj mozak bolje funkcionira, ti nemaš pojma!
1. Ženski je mozak oko 10 posto manji od muškog. Što to znači?
a) Da su muškarci pametniji jer imaju veći mozak
b) Da su žene pametnije, budući da dobro funkcioniraju i s
manje mozga
c) Baš ništa – veličina nije važna
2. Koliki je kvocijent inteligencije (IQ) ovisno o spolu?
a) Dečki i cure imaju podjednak kvocijent inteligencije
b) Cure imaju malo viši kvocijent inteligencije
c) Dečki imaju malo viši kvocijent inteligencije
3. Najviši zabilježeni kvocijent inteligencije (čak 228) ima osoba zvana Marilyn, a živi u Americi i bavi se novinarstvom. Je li to muškarac ili žena?
a) Žena
b) Muškarac
c) Dvospolac?
4. Dečki se bolje orijentiraju u prostoru nego cure. Zašto je to tako?
a) Zato što su više usredotočeni na okolinu nego cure
b) Desna strana mozga im je razvijenija
c) Informacije u muškom mozgu se brže kreću unutar svake
polutke nego kod cura
5. Zašto cure bolje od dečkiju primaju informacije, govore i slušaju govor?
a) Lijeva strana mozga im je razvijenija
b) Zato što njihova moždana kora - centar za govor, prosuđivanje i
memoriju - ima više nervnih stanica nego
muški mozak
c) Zato što su ih tako odgajali odmalena
6. Jesu li lijeva i desna strana mozga bolje međusobno povezane kod dečkiju ili kod cura?
a) Podjednako
b) Kod dečkiju
c) Kod cura
7. U čemu je prednost te bolje povezanosti dviju polutki mozga?
a) Omogućuje bolju prostornu orijentaciju
b) Daje mogućnost bolje koncentracije na više stvari odjednom
c) Nemam pojma, očito mi strane baš i nisu
povezane kako treba ;-)
8. Kad razmišljaju o nekom zadatku, dečki aktiviraju samo centre u mozgu potrebne za to, a curama se aktivnost rasprši po čitavom mozgu. Je li to istina?
a) Da
b) Ne
c) Ne znam
9. Tko više plače, tj. ima veću sklonost emocionalnim problemima i depresiji, koja može početi već nakon 13. godine, dečki ili cure?
a) Podjednako
b) Dečki
c) Cure
10. Tko je boležljiviji, tj. ima slabiji imunološki sustav i lakše će se, primjerice, prehladiti?
a) Cure
b) Dečki
c) Podjednako
11. Zašto je to tako?
a) Kako 'zašto'?! Nježniji su spol!
b) Zbog neravnoteže hormona estrogena koja se zna
dogoditi u ženskom mozgu
c) Zato što se ne oblače dovoljno toplo?
12. Naš se mozak stalno mijenja i treba ga razvijati i usavršavati. Istina?
a) Tako je!
b) Ne, kakav je - takav je i nema pomoći…
c) Ma boli me đon!
Image Hosted by ImageShack.us


08.10.2006. | 11:20 | 4 K | P | # | ^

Koji su dečki neodoljivi... Pomogla moja frendica oko posta!


Curama su jednostavno neodoljivi

Jesi li se ikad upitao zašto su neki dečki takvi srećkovići kad je u pitanju uspjeh kod cura? Dok drugi k'o do šale hvataju komade, tebi taj sport jednostavno ne ide od ruke. Što je najgore, realno gledajući, oni nisu ni puno zgodniji, a ni pametniji od tebe? Pa u čemu je onda problem? Što to oni imaju, a ti nemaš?

Neki jednostavno imaju sreće s curama i to bez puno truda. Zašto?

Nije nikakva tajna da su cure posebno slabe na određene tipove dečkiju te da ih smatraju jednostavno neodoljivima, a to, vjerujte, nije nužno povezano s atraktivnim izgledom, prodornim pogledom, mišićima ili atletskoj građi. Radi se, naime, o nekim osobinama koje ili imaš ili nemaš, a tu je ne manje važna i određena količina uvijek potrebnog šarma bez koje uspjeha - nema.

Idealni tipovi, na koje cure najčešće padaju, mogu se svrstati u nekoliko kategorija i svaka od njih ima svoje značajke. No, ako se i ne uspiješ pronaći u nekoj od onih, nemoj padati u bed ili paničariti. Isto tako nemoj pokušavati prilagoditi se nekom tipu jer će pronicljivo žensko oko odmah skužiti glumca. Vrlo je izvjesno da ćeš i sam pronaći neke od svojih kvaliteta u narednim tipovima, a na kraju ćeš priče možda i malo bolje shvatiti komplicirani i zamršeni ženski svijet.

Vječni romantičar

Uz njega svaka cura zna na čemu je...
Ovakav dečko čvrsto vjeruje u romantiku. Nikad curi neće zaboraviti donijeti cvijet ili čokoladicu i UVIJEK će je nazvati ako to obeća. Osim toga, cura ne treba biti vidovnjakinja da bi otkrila što on osjeća, jer je spreman pogledati je u oči i reci što zaista osjeća.

Zašto je neodoljiv: Svakoj curi paše osjećaj da je netko voli i cijeni, da je nekom posebna, a s romantičarom pored sebe svaka se tako osjeća. On se ne srami romantičnih gesti kojima joj stalno daje do znanja koliko mu je stalo.

Romantičar će kod nekih će cura požnjeti ogroman uspjeh, dok će kod nekih 'tvrđih oraha' njegove romantične geste nakon nekog vremena možda izazvati potpuno drugačiji učinak.

Zrači samopouzdanjem

On je totalno siguran u sebe, a posebno u svoje zavodničke sposobnosti. U društvu je vjerojatno glavna faca i drži sve pod kontrolom. Nije puno drugačiji ni kad su veze u pitanju, nikad nije ljubomoran na druge dečke niti mu smeta muški dio njezine ekipe.

Zašto je neodoljiv: U ljudskoj je prirodi da nas privlače sigurne, samopouzdane osobe jer se uz njih i mi sami osjećamo sigurnije. Iz istog razloga cure padaju na ovakve tipove. Razmisli malo o ovom: Ako sam misliš da si super, vjerojatno će i ona misliti to isto. Samopouzdan dečko ne trudi se dobiti odobravanje od cura, što je, budimo iskreni, razlog zbog koje ga one još više žele.

Glavna je faca i uvijek siguran u sebe - pravi mamac za cure!

Umjetnik u duši

Umjetnički nastrojeni tipovi spontani su i kreativni, a žive za trenutak. Svojom kreativnošću i maštom obara s nogu, bila to pjesma, slika ili nešto drugo što je njegovih ruku i misli djelo.

Zašto je neodoljiv: Svaka cura žudi za tim da je netko smatra jedinstvenom, posebnom i neodoljivom. Zato umjetnici i imaju takav uspjeh kod suprotnog spola. Njima su cure muze i neprestani izvor inspiracije, a koju to može ostaviti ravnodušnom?

Slatki stranac

Strancima nekako uvijek uspijeva polučiti ogroman uspjeh kod ženske populacije. Dovoljno je samo malo pobrkati padeže, imati čudan naglasak i začas se ne mogu obraniti od cura, a to si vjerojatno i sam bezbroj puta primijetio.

Zašto je neodoljiv: Cure vole misterioznost, a malo ih mori i znatiželja, jer je cool upoznavati nešto novo i drugačije.

Bad boys

'Buntovnici bez razloga' nikad ne ostavljaju cure ravnodušnima
Loši dečki ili, u blažem smislu, pustolovni dečki nemirnog su duha i spremni na svakojake avanture. Zbog toga djeluju neustrašivo, a nepredvidivost im je zaštitni znak. Iako na prvi pogled djeluju privlačno, dugoročno ne uspijevaju ostvariti veći uspjeh kod cura. Ovakav dečko ipak ne brine puno o posljedicama svojih poteza, već se samo povodi za trenutačnim porivima.

Zašto je neodoljiv: Curama se ponekad sviđaju buntovnici bez razloga, ponese ih njihov bezbrižan stav i geslo da treba uživati u svakom trenutku života, najčešće ne mareći za posljedice. Možda upravo dio njihove privlačnosti leži u saznanju da će to biti ljubav kratkoga daha, jer s takvima je to, nažalost, najčešće pravilo.

Strašno pametan

S njim je gušt pričati, nikad mu ne nedostaje tema i čini se da zna sve o svemu, a osim toga, uvijek je pažljivo sluša. Ima i smisao za humor, pa sigurno nije naodmet to što je stalno nasmijava, a s njim nekako ni politika ne zvuči više tako strašno dosadno i zamorno. Uglavnom, sati se u njegovom društvu pretvaraju u minute.

Zašto je neodoljiv: Intelektualna srodnost je vrlo velik i važan dio svake veze, iako ti to u ovim godinama možda ne djeluje toliko bitno. Iz istog se razloga i prijateljstva mogu pretvoriti u velike ljubavi.

Pametan i duhovit - pa koja ga to ne bi poželjela?

Pažljiv i brižan

Uvijek će joj otvoriti vrata, pridržati jaknu i voditi računa o njezinim osjećajima i željama. Jako mu je stalo do njenog mišljenja i uvijek je tu kad joj zatreba.

Zašto je neodoljiv: Možda misliš da ovakvi tipovi ne mogu biti zanimljivi curama, no varaš se. Nakon što na svojoj koži osjeti kako je to kad je dečko bezobrazan, prevrtljiv ili lažljiv, cure se na kraju zažele upravo ovakvih vrlina. Naravno, za to je potrebno doseći određenu zrelost, ali na kraju krajeva svaka poželi dečka koji će je znati cijeniti, paziti i maziti... Na dulje staze.

Nisi se pronašao ni u jednoj kategoriji? Nema smisla padati u bed ili se truditi da budeš netko tko nisi. Uz malo truda sigurno ćeš pronaći u sebi nekoliko neodoljivih kvaliteta, a na tebi je da učiniš sve da ih i ona primijeti.

Kasnije ću dodati slike!

Pozdrav, by: Vikac


26.09.2006. | 21:01 | 8 K | P | # | ^

Prvi date (dejt)...


Sigurne teme za prvi izlazak

Pred tobom je prvi izlazak i ne možeš, ni uz najbolju volju, izbjeći nervozu koja, što se bliži vrijeme sastanka, postaje sve gora i gora. U glavi ti se roji milijun pitanja, vrtiš sve moguće scenarije samo s jednim ciljem – da sve ispadne savršeno
Image Hosted by ImageShack.us
Normalno je osjećati nervozu pred prvi date, ali ne dopusti joj da te svlada

Želiš se pokazati u svom najboljem svjetlu i zadnje što želiš jest da ispadneš blesav i da druga strana odmah u startu pomisli da si totalni promašaj, na koji se više ne isplati trošiti vrijeme.

Taj pritisak koji te guši baš nimalo ne pomaže, znaš da se od tebe traže sve naj naj kvalitete. Od tebe se očekuje da budeš zanimljiva, šarmantna, duhovita, možda pomalo nedokučiva osoba, i naravno da se ne želiš osramotiti. A kako izbjeći moguće neugodne situacije, zapinjanje u razgovoru, neugodnu tišinu ili, još gore, nedostatak tema?

Da tvoja simpatija ne bi počela kolutati očima i pitati se što je meni ovo trebalo, predložit ćemo ti nekoliko donekle sigurnih tema za razgovor koji bi trebao teći glatko. Najvažnije je pokazati iskren interes za simpatiju. Ona će se osjećati posebnom i zanimljivom i na taj ćeš je način opustiti, pa će i izlazak biti daleko ugodniji. Pripazi samo da ne zvučiš previše ispitivački, da ne bi on ili ona pomislili da se nalaze na kakvom testu. I nemoj ni pod koju cijenu pričati o bivšem dečku ili curi na prvom izlasku. To može biti zanimljiva tema, ali možda nekom drugom prilikom, ako i kad tvoja nova veza zaživi i kad se bolje upoznate.

Ljetovanje, praznici
Image Hosted by ImageShack.us
Anegdote s odmora znaju biti vrlo zabavne!

Svi više-manje vole putovanja i otkrivanje novih mjesta, upoznavanje novih ljudi, kultura i običaja, a zato nije potrebno otići na Jamajku ili u Peru. Dovoljno je otići u neki drugi dio Hrvatske i susresti se s potpuno drugačijim svijetom od onog na koji smo navikli. To je, pokazalo se puno puta, jedna od najzahvalnijih tema razgovora.

Svoju simpatiju upitaj gdje je bila, recimo ovoga ljeta, koga je upoznala, kako joj se svidjelo to mjesto, što je radila za vrijeme boravka i što je se najviše dojmilo. Usput se i ti možeš pohvaliti nekim svojim iskustvom, a vjerojatno ćete doći i do toga na koja mjesta biste jednog dana željeli otputovati i zašto.

Pop kultura

Uobičajene sigurne teme za razgovor uvijek su stvari koje su trenutačno 'in', bila to neka serija, filmovi, glazba, bilo reality show koji trenutno zaokuplja pažnju javnosti. To ne znači da se ovih tema trebaš držati kao pijan plota i tako zvučati kao ovisnik o TV-u koji po cijele dane visi ispred televizora. Teško da ćeš na taj način ispasti zanimljiva osoba oko koje se treba potruditi.

Dnevna događanja

Ukoliko ti on ili ona izgledaju kao osobe koje zanimaju i malo ozbiljnije teme, nije naodmet malo popričati o trenutačnim događanjima u svijetu. Naravno, to ne treba biti nadugo i naširoko o bumu kineskog gospodarstva i njegovom utjecaju na cijenu barela nate, ali ne trebaš ni ispasti potpuna neznalica koju ne zanima ama baš ništa na ovome svijetu. Dovoljno je malo baciti oko na dnevne novine i pronaći nešto što te koliko-toliko zanima, tako da bar o nečem imaš svoje mišljenje.

Nemoj filozofirati, nametati vlastita mišljenja ili biti zadrt oko političkih ili vjerskih pitanja. Ne treba isprovocirati sukob, već jednostavno razgovarati.

Prijatelji i obitelj
Image Hosted by ImageShack.us
'Reci mi s kim se družiš i reći ću ti kakav si...'

Svi mi znamo koliko su nam prijatelji važni, pa nije naodmet raspitati se o njegovom li njezinom društvu. Pokaži zanimanje za njih, kako su se upoznali, kamo vole izlaziti, kako se najčešće zabavljaju... Na taj način ćeš saznati ponešto o njemu ili njoj bez previše osobnih pitanja. Ista stvar se odnosi i na pitanja o obitelji, ima li brata ili sestru, gdje žive... Ako kojim slučajem nerado budu pričali o tome, brzo promijeni temu.

Planovi za budućnost

Svatko voli pričati o svojim planovima i snovima za budućnost. Pričajte malo o tome što biste voljeli raditi nakon završene škole, koji fakultet upisati, kakvim se poslom baviti i kako sve to planirate ostvariti. Usput ćeš saznati je li dotična osoba sklona improvizaciji ili je pak pravi 'control freak', koji za 10 godina unaprijed točno zna što, kad i gdje želi ostvariti.

Slobodno vrijeme
Image Hosted by ImageShack.us
Možda otkrijete da ste oboje sportski tipovi...

Da bismo nešto saznali o ukusima dotične osobe, potrebno se malo raspitati o, recimo, tome što voli raditi u slobodno vrijeme, kako provodi vikende, voli li se izležavati ili više voli boravke u prirodi i aktivniju vrstu odmora, koje sportove voli. Ovisno o dobivenim odgovorima, vrlo lako ćeš imati neku predodžbu o toj osobi, ne treba biti Sherlock Holmes da otkriješ li vuk samotnjak ili osoba koja obožava biti u društvu.

Kakve cure/dečke voli

Nakon podosta iscrpljenih tema vrijeme je i da se potrudiš saznati što očekuje od pripadnika suprotnog spola. Važno je ne postavljati direktna pitanja, već polako skrenuti razgovor na tu temu. To je i prilika da kažeš nešto više o sebi, nešto za što vjeruješ da bi mu/joj bilo drago čuti. Daj mu/joj kompliment i reci da ti se baš ta njegova/njezina osobina sviđa te da je to ono što voliš kod dečkiju/cura, a to je idealan trenutak da i on/ona kaže što očekuje od suprotnog spola.

Osobni ukusi

Ukusi mogu biti prilično sklisko tlo. Iako se ova tematika teško može brzo iscrpsti jer uključuje vrlo širok pojam tema poput filmova, glazbe, sporta, knjiga, hrane, odjeće i koječega drugog jednako tako lako možete se sukobiti oko nečega što možda oboje volite.

I ne zaboravi...
Image Hosted by ImageShack.us
Ne dopusti da te prijašnje loše iskustvo pokoleba

Nikako nemoj cjepidlačiti oko nečega i zapamti da je ovo samo prvi izlazak, na kojem se tek počinjete otkrivati jedno drugome.
Pokaži zanimanje i impresioniraj ga/je svojim pridavanjem pažnje nekim detaljima. Pohvali recimo majicu ili vestu koju je izabrao/la, a ako je riječ o curi, sigurno će ti to biti pun pogodak, jer je vjerojatno cijeli dan provela birajući što će obući.

Na kraju krajeva, važno je da tijekom izlaska pokušavaš pokazati iskreno zanimanje za tu osobu. Na taj način ne samo što ćeš saznati više o njoj, nego ćeš i teže doći u situaciju da kažeš nešto nesuvislo, zbog čega ćeš kasnije zažaliti. To isto tako ne znači da moraš šutjeti ko zaliven/a što će, budimo iskreni, bitno umanjiti šanse za drugi izlazak. Dakle, samo prirodno i bez nervoze, pa što bude - bude...


18.09.2006. | 14:38 | 16 K | P | # | ^

Kakva cura


Kakva mi cura paše. To je dosta teško pitanje? Možda mi pašu sve cure. A možda i ne.
Kakva tebi cura paše. Svi volimo dobre cure koje su pristojne i fine.

Ali svi volimo da nam je cura zgodna i sexy. Pa je li da?

Image Hosted by ImageShack.us

Imaju neke cure koje nas izluđuju svojim ponašanjem i izgledoma ali ih nebismo htjeli za moguću ženu nego za jednu večer.
Svi mi volimo viditi dobru curu, ali kada je još u tangam, izludi nas.

Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je na izboru za mis tangi

Ali nije moguće kako na nas utječe odjeća žene i nekad bih rađe curu u sexy odjeći nego da je gola.

Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je glumica koja je glumila u dadinji i meni je bolja ovako nego da je pokazala sise. Jel da?

I za kraj nikolina pišek koja glumi sveticu a zapravo je ......

Image Hosted by ImageShack.us


16.09.2006. | 12:36 | 5 K | P | # | ^

Samo ti, ja i pornić


Muškarac uživa u pornografiji i svoju strast želi podijeliti s odabranicom srca svoga, a da pri tome ne probudi ljubomoru ili osjećaj nerazumijevanja? Je li to moguće? Postoje li uopće ‘pornići za muškarce’ i ‘pornići za žene’? Kakvu pornografiju treba preporučiti za zajedničko gledanje? Odgovore potražite u ovom malom vodiču kroz XXX za parove
Image Hosted by ImageShack.us
Mnogi vole vjerovati da pornići postoje zbog muškaraca, ali mnogi se isto tako s time ne bi složili

Kad je legendarni taksist Travis Bickle svoju djevojku Betsy odlučio odvesti na večernju projekciju i maženje uz kino platno, njegov film izbora bio je pornić, a kino jedna od nebrojenih prljavih, zamračenih i pomalo jezovitih rupetina njujorške seks scene sedamdesetih, kroz koje je scenarist Paul Schrader istresao svoju poznatu opsesiju američkim seksualnim moralom prohujale ere.

U Hrvatskoj možda nema ni velikih porno skupova ni porno biznisa kao takvog, ali internet i videoteke itekako su dobro opremljene. I nema sumnje da parovi itekako znaju posegnuti za porno filmom koji će, barem jednom, pokušati pogledati zajedno

Ali ovo je porno film! uzviknula je plavokosa djeva Betsy, kada je skužila kakve joj je ulaznice do tada potencijalni dečko gurnuo u ruke. Ne, ovo je kino u koje dolaze parovi, iskreno se branio Travis, koji jednostavno nije znao za bolje i drugačije. Svakakvi parovi ovdje dolaze. Stvarno. Vidio sam ih.

Danas, izbor porno-kina kao cjelovečernjeg zabavnog programa za prvi dejt nije ništa manje bizaran, neobičan i snažan alat karakterizacije nevine izgubljenosti glavnog lika u nošenju s mainstreamom društva u koje se ne može uklopiti, ali nešto se ipak promijenilo – simbolička težina scenarističke namjere daleko je manja na moralnoj vagi.

Vremena su, dakle, to što se promijenilo, a s njima i odnos prema 'seksualnom moralu', koji je toliko mučio Schradera – pornografija je postala velikim, suludo lukrativnim dijelom industrije zabave i apsolutni popkulturni fenomen, a kultni reportažni TV programi poput američkog '60 Minutes' posvećuju zavidnu minutažu fenomenu sredovječnih parova koji zajedno posjećuju pornografske konferencije i prodajne XXX sajmove, kako bi skupljali potpise zvijezda čiji rad predano prate i obavili šoping novog naramka vrućih (u svakom smislu te riječi) naslova.

A kada novinar s mikrofonom u ruci priđe jednoj pristojnoj gospođi, koja u društvu supruga pokušava probrati najnovije nastavke 'Analnih djevica', te joj postavi pitanje: Volite pornografiju?, ona ga velikim osmijehom pogleda ravno u oči i odgovori: Pa naravno. Zar vi ne volite?

POSTOJI LI SPOLNO DEFINIRAN UKUS?

U Hrvatskoj možda nema ni velikih porno skupova ni porno biznisa kao takvog, ali internet i videoteke itekako su dobro opremljene. I nema sumnje da parovi, od mladih i svježe zaljubljenih do nešto starijih, pa i onih koji seksualni život nakon prvih nekoliko desetljeća braka pokušavaju osvježiti paletom raspoloživih sredstava, itekako znaju posegnuti za porno filmom koji će, barem jednom, pokušati pogledati zajedno.
Image Hosted by ImageShack.us
Nemojte se začuditi ako ono što vi doživljavate kao uzbudljivo stenjanje vaša partnerica protumači kao neuvjerljivo prenemaganje

Ako ništa drugo, barem zato da bi djevojke konačno shvatile što to muškarci vide u snimljenoj ševi dviju (ili više) osoba, do te mjere da je takav koncept postao jednom od najunosnijih industrija današnjice, koja jedina odolijeva recesiji u svim razdobljima kriza za sve druge biznise.

Pod uvjetom da vjerujemo u mit po kojem je pornografija isključivo zabava za muškarce, u kojoj su žene tek 'materijal' za rajcanje i slučajni gledateljski turisti. Mit koji ruše nedavna istraživanja po kojima žene psihološki najintenzivnije reagiraju na seksualne sadržaje, u usporedbi s bilo kojim drugim vizualnim poticajima (od razigranih pasa do plivajućih delfina), baš kao što mit o 'ženskoj pornogafiji' kao pornografiji s naglaskom na romantici, slow motion estetici i 'arty poeziji' seksa ruše sljedeće izjave:

Ne vole sve žene iste stvari. Imam prijateljice koje vole gledati žestoke grupnjake, ali i one koje ne podnose ništa više od kasnonoćne erotike s kablovske televizije. To nema nikakve veze sa spolnim podjelama, već s osobnim ukusom.

Izjava pripada gospodični Erin Bradley, koja pod pseudonimom Miss Information na jednom od najpoznatijih web siteova za seksualnu kulturu Nerve.com odgovara na pisma čitatelja. U ovom slučaju, čitatelj je tražio sljedeći savjet: Želim pogledati pornić sa svojom djevojkom. Možeš li mi preporučiti kakav bi joj trebao pustiti, a da joj se svidi?

Erin smatra da je polovina zabave upravo u otkrivanju kakvi je to sadržaji mogu narajcati, ali i da je dobro obaviti zajedničku nabavku (umjesto posjesti je pred svršen čin, tj. gotov, izabran naslov), čime će par ne samo dodatno razmijeniti seksualne preferencije, već sudjelovati i u svojevrsnom spontanom ritualu mentalne predigre, koja započinje već od prvog surfanja katalogom, a zapravo se rasplamsa pritiskom na tipku Play.

Napisane su čak i neke knjige na temu 'Ti, ja i pornić', poput 'The Ultimate Guide to Adult Videos: How to Watch Adult Videos And Make Your Sex Life Sizzle', vodiča kroz pornografiju za parove, koji pokušava objasniti kako svijet mašte i vizualnih stimulansa iskoristiti u svrhu poboljšanja ili jednostavno pojačanja, bildanja 'fizičke komunikacije' u vezi.
Image Hosted by ImageShack.us
Kad djevojka u porniću uživa više od muškarca – moguće je i to!

MREŽASTI BODY I PENISI DO KOLJENA

U svakom slučaju, individualnim preferencijama i nemogućnošću generaliziranja unatoč, dečki koji se odluče na potez zajedničke večernje projekcije trebali bi pripaziti na dvije temeljne stvari:

Fizičku privlačnost protagonista
Fluorescentni mrežasti body i jedan (ili više njih) gigantskih penisa u kadru – tako je jedan redatelj opisao L.A. gonzo porno scenu današnjice. Svi su rađeni, kaže, po istoj špranci, a muškarci su, za razliku od žena, posve svedeni na seksualne objekte, tj. od njih niti vidimo, niti očekujemo išta osim spolovila. Takva psihologija objašnjava se dodvoravanjem muškom spolu, tj. ciljanju na identifikaciju bez pretjeranog ometanja 'viškom'.

Heteroseksualnom muškarcu možda je teže procijeniti fizičku privlačnost drugog muškarca, ali izaberete li pornić u kojem frajeri za početak uopće izgledaju (tj. vide se u kadru), a usto i izgledaju dovoljno pristojno, tj. nisu svedeni na rugobu s pimpekom do potkoljenice, osigurali ste se da će vaša djevojka lakše progutati samu akciju.

Sadržajnu umjerenost samog filma
Popularnost nasilne pornografije raste i na tržištu ćete pronaći itekako puno filmova s temom gušenja, pljuvanja, simulacije silovanja, povraćanja... Neke djevojke u takvim naslovima možda i pripadaju sadomazohističkim sferama te iskreno uživaju u psihofizičkom ponižavanju (što potvrđuju u intervjuima i nasmiješenim ljubavnim zagrljajima sa svojim donedavnim 'mučiteljima' po završetku scene), ali to ne znači da će vaša djevojka (ali, na kraju krajeva, i vi sami) reagirati pozitivno na takvu vrstu hard corea, ma koliko se sve više kuća okretalo ekstremnim produkcijama.
Image Hosted by ImageShack.us
Julian – porno glumac zbog kojeg mnoge cure gledaju porniće

Dobar stari seks, bilo da se radi o ušminkanoj i kostimiranoj produkciji konglomerata poput Private i Vivid ili žešćim, prirodnijim i manje stiliziranim gonzo/amaterskim filmovima, pametniji su odabir. U svakom pogledu.

No opet, čak i ako se sve to poklopi pa vaša djevojka ili supruga oduševljeno sjedne pred TV ekran i odluči prihvatiti igru, ništa ne može garantirati to da će, dok vi pokušate kontrolirati erekciju i uputiti je na scene koje smatrate izrazito, hm, 'zanimljivim', njezina pažnja i komentari biti fokusirani prvenstveno na katastrofalne frizure i šminku glumica, neuvjerljivost njihovog prenemaganja te loš, jeftin namještaj koji je kupljen iz kataloške prodaje, namijenjen za popunjavanje scenografije i lakše skidanje izlučevina s njegove površine.

Pozdrav!


14.09.2006. | 10:57 | 18 K | P | # | ^

Kakve vam se cure dopadaju.


Svi mi imamo drukčije ukuse a tako i kod cura. Pa ću vam prestaviti neke djevojke koje su sexy ali ja mislim da su nam nedostupne. Ali nema veze bar ih mođemo komentirati.
Kako vam se sviđaImage Hosted by ImageShack.us
Renata Sopek

Ili možda Mila Horvat
Image Hosted by ImageShack.us

Ili možda Mirna Maras
Image Hosted by ImageShack.us

A ni Jenifer Lopez nije loša

Image Hosted by ImageShack.us


13.09.2006. | 13:47 | 6 K | P | # | ^

Nekad je tako teško sa curama...


Image Hosted by ImageShack.usNekad teško, nekad lako... Neke cure su jednostavno super, a druge se ljute na sitnice... A meni još naj gore kad se dvije cure svađaju oko jednog dečka, umjesto da njemu prepuste tu tešku odluku! Cure se pitaju nekad, zašto dečki tako rijetko prilaze? Znate zašto? Zato što su, prosto rečeno, neke cure toliko komplicirane da se mi dečki jednostavno bojimo priči, jer neznamo kako će reagirati... Po mom mišljenju, cure bi trebale biti malo jednostavnije... Heh, cure nekad i govore da smo djetinjasti iako imamo ovoliko godina, pa cure, to je nama u krvi, mi smo takvi, odraste ćemo i mi jednom. Ali još smiješnije su udruge koje govore šta će nama muškarci, kužite ovo, šta će nam? Ja nikad nisam rekao šta će mi cure, zato što nemogu zamisliti život bez ti lijepih stvorenja koje šetaju ulicom, a mi se okrećemo i "slinimo" haha, ja iskreno rečeno volim, ma obožavam cure... Meni su gotovo sve ljepe, ali ja više cijenim ono unutra, kakva je cura kao osoba... Jebo ti ljepotu ako je cura glupa... Zar ne? Do sad sam upoznao par odličnih cura, a i upoznao sam par koje su fizički odlične ali su ufurane, dignutog nosa... Jebo ti takvu curu! Neznam šta još da napišem, et do javljanja vaš Vikac!

Damire, ti si na redu...


13.09.2006. | 08:09 | 3 K | P | # | ^

Izlaci i cure


Cure, cure to je naša najčešća tema. Ova ne valja, ova valja, ova je dobra ali je ufurana. sa curama treba biti mudar, nesmiješ previše letati za njom je onda su usrao posao. Cure vole noramalne momke koji nisu škrti, zato ih nekad i počastite. Ako ti je jedna zapela za oči, onda samo polako. Prvo izađeš sa nekim ko je zna da vas upozna. I tada lagano nemoj odmah pitati broj, kada vidiš da bih dala onda pitaj. I idući vikend središ i zlazak da izađete ti i tvoji prijatelji sa njezinim prijateljicama. I oda malo po malo pozoveš je da izađete sami i onda je tvoja. Toliko od mene za sada a sad je red na Viktora.
Image Hosted by ImageShack.us


12.09.2006. | 21:22 | 2 K | P | # | ^

Pozdrav


Za sada samo pozdrav od nas uskoro puno toga pozdrav od Damira i Viktora.


12.09.2006. | 14:22 | 2 K | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


< studeni, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


Opis bloga

Cure, izlasci i još mnogo toga... Svakodnevnica običnih teen agera!

Blog je zaštićen ok kopiranja, a sadržaji se i onako neće posuđivati...


Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr